Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

10årsplanen
En tio år lång frihetsresa, det är tanken. Genom små lifehacks i vardagen och smarta privatekonomiska val ska jag nå dit. Hoppas du vill följa med på en kul tur och stötta mig med tips och hejarop under vägen?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-01-17 - E-böcker om fastighetsinvesteringar
SBP Nordic är bolaget som gör det enklare för oss som småsparare att investera i fastigheter. Men fräscht nog har de faktiskt tagit sin roll ett steg längre och har faktiskt tagit något av en..

2019-01-15 - Exilsvenskar sökes!
Drömmar är bra att ha. En av mina egna långlivade drömmar har varit att bo och arbeta utomlands ett par år, gärna så också med familj. Därför vänder jag mig nu till er kära, kloka läsare.För det är..

2019-01-13 - Utvalda inlägg och trimmade fasta kostnader
Jag slogs den här morgonen av det faktum att närmare 60% av bloggens besökare faktiskt kommer ifrån surfplattor eller mobiler. När jag själv surfade in den vägen så slogs jag snabbt av det faktum att..

2019-01-12 - Hur får man bättre lön?
Här kommer så ett inlägg som ligger mig varmt om hjärtat, löneutveckling. Utöver att slakta sina fasta och rörliga kostnader, så är det så klart en enormt viktig faktor för att kontinuerligt..

2019-01-10 - Vad kan vi lära oss av Roger Akelius?
Lite sen på bollen kanske men jag såg i dagarna en dokumentär om den ganska kontroversielle fastighetsmagnaten Roger Akelius som berörde mig. Han var mer i fokus under 80- och 90-talet vad jag..

2019-01-08 - Vill du få ekonomisk hjälp?
Jag har gått och lurat på en grej ett tag nu. Ett väldigt givande projekt inför 2019 tror jag skulle vara att på ett mer ingående sätt försöka hjälpa någon som kanske behöver en liten skjuts på sin..

2019-01-06 - Mer klokskap åt folket!
OBS - jag har ett samarbete med Opti. Alla tankar och åsikter som ni läser är dock mina egna.Innan ni läser vidare vill jag uppmana alla, som läser detta via mobilen och som vill få en hälsokoll..

2019-01-04 - Återinvesterar för hela slanten
OBS - jag har ett trevligt litet samarbete med Lendify som du kan läsa mer om här.Tiden tuffar på och Lendify fortsätter leverera för mig i det tysta. Mitt "Autoinvest kort med återinvestering..

2019-01-02 - Första investeringen i Kameo
OBS - jag har ett samarbete med Kameo men det är det endast mina egna tankar och åsikter som får utrymme här på bloggen.Kul att äntligen komma igång med mina fastighetsinvesteringar. Det har tidigare..

2018-12-31 - Tankar inför 2019
Inte bara tankar utan vi pratar om drömmar, aspirationer, ambitioner. Sällan har jag sett fram emot ett år så mycket som 2019. Det finns många plan som jag skulle vilja se förändring men väljer att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.