Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

10årsplanen
En tio år lång frihetsresa, det är tanken. Genom små lifehacks i vardagen och smarta privatekonomiska val ska jag nå dit. Hoppas du vill följa med på en kul tur och stötta mig med tips och hejarop under vägen?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (18 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-11-10 - Investera i onoterade aktier - den sanna vägen..
Min strategi har länge varit enkel. Investera i kvalitativa utdelningsaktier och i ett antal tillväxtbolag och se inte bakåt. Onoterade aktier har knappt funnits på radarn, men nu när ett av mina..

2019-11-06 - Fastighetsbolag i Enköping söker funding
Kameo har varit en del av bloggen ett bra tag nu, vilket jag är mycket tacksam för. Och avkastningarna ifrån mitt lån på Kameo fortsätter att leverera för mig. Det är extra fint att få in den här..

2019-11-04 - Uppdaterad portfölj
Blixtinlägg nu innan det är dags att sussa sött. Jag fick nämligen ett väldigt fint mail från en (förmodat) trogen läsare som beklagade sig lite till att han och hans kompisar inte upplevde att..

2019-11-02 - Missade målet
Skönt att inte bara måla bild om att allting går så jäkla bra hela tiden. Ett av delmålen som jag formulerade i min 10årsplan handlade om att jag varje enskild månad skulle casha ut över 250..

2019-11-01 - Mastodontig månadssammanställning
Kul att sammanfatta månadens två höjdpunkter, sparkvoten och utdelningarna. Normalt brukar jag särredovisa dessa men äh, nu fick jag feeling på tåget mellan våra två storstäder - vi kör på med..

2019-10-23 - SBF Bostad - bostadsbolaget med nyemission runt..
Här kommer ett kärt återseende på bloggen vill jag påstå. Det handlar om SBF Bostad, bolaget som har ett ganska unikt erbjudande på den svenska aktiehimlen upplever jag - nämligen möjligheten..

2019-10-20 - Bloggen firar ett år!
Ett år och några dagar till och med. Det här trodde jag verkligen inte på förhand när jag satte igång och blogga. Jag började blogga för att jag brann för att styra upp min ekonomi och för att jag..

2019-10-19 - Hur påverkar Infreas förvärv deras..
Här kommer så del två i min samarbetsserie tillsammans med Infrea AB. I första delen fick vi veta mer om bolagets VD och att de bara i år gjort tre riktigt spännande förvärv. Nu tar vi och..

2019-10-14 - Infrea - investmentbolaget som bygger Sverige
Hej kära vänner, här kommer en riktigt trevlig ny samarbetsartikel som jag gjort tillsammans med Infrea AB. Infrea är det svenska investmentbolaget som fokuserar på infrastruktur och som verkar..

2019-10-10 - Opti - enkel hälsokoll av dina fonder
Jag tycker att Opti erbjuder ett bra alternativ till vanligt fondsparande och kanske främst då vissa olika indexfonder kanske inte är så riskminimerande som de alltid vill göra gällande. Med..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.