Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

10årsplanen
En tio år lång frihetsresa, det är tanken. Genom små lifehacks i vardagen och smarta privatekonomiska val ska jag nå dit. Hoppas du vill följa med på en kul tur och stötta mig med tips och hejarop under vägen?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-20 - Intervju med femstjärniga fondförvaltare!
Här kommer ett nytt kul avsnitt på bloggen som jag verkligen sett fram emot sedan första kontakten togs, nämligen att få presentera toppförvaltarna bakom en femstjärnig fond enligt Morningstar...

2019-05-17 - SBP Nordic levererar
Som ämnesraden lyder, så har alltså SBP Nordic börjat bevisa sig som plattform på riktigt genom att ha återbetalat sitt första projekt, som löpte på under slutet av 2018 fram till nu och hade en årlig..

2019-05-15 - Två nya milstolpar - Check!
Solen skiner. Folk är vackra och glada. Vad mer kan man önska sig?Egentligen ingenting. Det är därför det är så skönt att mina aktier jobbar åt mig och delar ut pengar oavsett om jag önskar det eller..

2019-05-12 - Passiva inkomster #7 - Sälja onlinekurser
Så har äntligen tiden kommit för mig att redogöra för ännu en av de olika passiva inkomstkällorna som jag gjort research på, nämligen att sälja videokurser online. Och det här är ämnet är jag särskilt..

2019-05-09 - Hur sätts egentligen räntan för..
Ja, med mängden aktörer som har dykt upp på marknaden så är det faktiskt en väldigt legitim fråga att ställa sig. Dessutom så har ju mängden investerare i den här formen av alternativa investeringar..

2019-05-07 - 10årsplanen breder ut sig...
...till ännu fler kanaler. Det har länge känts lite svårt att veta vilka sociala medier som faktiskt är värda att befinna sig på, förutom bloggen då, för att sprida mitt gospel om FI, företagsamhet..

2019-05-06 - Bara en månad kvar nu
Det utmärkta initiativet från Fru Efficient Badass är bara en månad bort, and you are officially reminded. Det vankas en mängd sparprofiler på plats, bland annat Sparo, Fru EB själv, IGMR och moi (om..

2019-05-05 - Uppdaterad portfölj - plus ett nytt innehav
Söndag morgon, 30 km långlöp står på schemat för dagen (blir skönt när det här marathonet är gjort känner jag) men först en liten uppdatering kring portföljläget. Jag har shoppat en hel del under..

2019-05-05 - Uppdaterad portfölj med ett nytt innehav
Söndag morgon, 30 km långlöp står på schemat för dagen (blir skönt när det här marathonet är gjort känner jag) men först en liten uppdatering kring portföljläget. Jag har shoppat en hel del under..

2019-05-04 - Hitta billigaste elavtalet - ta hjälp av..
God lördag på er! Igår fick jag ett meddelande från min nuvarande elleverantör Mölndal Energi att mitt nykundsavtal som jag tecknade för 12 månader sedan skulle gå över till ordinarie elavtal. Vid..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.