Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

10årsplanen
En tio år lång frihetsresa, det är tanken. Genom små lifehacks i vardagen och smarta privatekonomiska val ska jag nå dit. Hoppas du vill följa med på en kul tur och stötta mig med tips och hejarop under vägen?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-14 - Besök från Börslabbet
Celebert besök på bloggen idag ifrån en bloggkollega vid namn Henning Hammar, a.k.a. Investerarfysikern. Henning har sedan ett par år också spridit än mer insikter kring investeringsstrategier med sin..

2019-07-08 - Att köpa i uppgång - klassisk fälla när man..
Den kan inte ha gått många förbi att vi haft en exceptionell uppgång på börsen i år, och veckan som gick var inte något undantag. Eftersom jag är en investerare som nyttjar portföljbelåning för att få..

2019-07-05 - Blixtinlägg om ett fint erbjudande för hemestern
Hej kära läsare. Förmodligen så tillhör du de fina människor som börjat "hemestra" mer än gemene man, kanske av frugala eller miljömässiga skäl. Oavsett anledning, så tycker jag att det här är ett..

2019-07-04 - Kameo - crowdfunding i hela Skandinavien
Kameo är bolaget som erbjuder lån till företag och fastighetsobjekt, och där vi som småsparare då får chansen att investera i själva lånet. Jag har själv valt att investera 500 kr i ett projekt uppe i..

2019-07-01 - SBP Nordic är med podd!
Som ämnesraden lyder, så har alltså SBP Nordic och deras ambitiösa marknadsavdelning blivit med podd. Eller ja, den har funnits ett tag men nu tycker jag att kvaliteten har börjat bli så pass bra att..

2019-06-27 - Utdelningarna i juni - ett papp är ändå ett papp
And, so, another month has come to pass. Alltid mysigt att sammanfatta månader när man är i utdelningsgamet, the gift that keeps on giving. Juni är en riktigt medioker månad i sammanhanget men det är..

2019-06-25 - Sparkvot i maj - 65%
Boom, en mycket trevlig månad att summera och trevligare ska det förhoppningsvis bli. Som jag skrev om i ett tidigare inlägg, så fick jag även veta den här månaden att jag får en liten löneförhöjning..

2019-06-23 - Att blogga som passiv inkomst
Så har äntligen tiden kommit för mig att redogöra för ännu en av de olika passiva inkomstkällorna jag valt att göra research på. Fast just den här gången upplevde jag att jag redan hade en ganska..

2019-06-21 - Fryntlig midsommar!
Som rubriken, hoppas ni njuter idag på valfritt sätt. I ensamhet, vid långbord eller runt en jäkla krans. Bara njut på det sätt som gör er allra lyckligast!Jag känner att jag haft ett par riktigt..

2019-06-19 - 10% för att främja lite manlig hälsa?
De månatliga avkastningarna ifrån mitt lån på Kameo fortsätter att leverera för mig. Det är onekligen en fin psykologisk effekt att man faktiskt får den här summan varje månad istället för en gång per..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.