Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Aktiefokus
Process för bättre fundamentala analyserSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-03 - Snabbanalys av Evolution Gaming
Det är sällan man stöter på ett så pass intressant bolag som Evolution Gaming, trots att aktien har gått som ett tåg sedan börsintroduktionen i mars 2015. Bolaget grundades i april 2006 och har vuxit..

2017-11-01 - Därför fastnade jag för värdeinvestering och..
Denna artikel publicerade jag i Värdepappret i somras men nu när Värdepappret avslutas till årsskiftet och jag kanske gör comeback med lite mer aktivitet på Aktiefokus tänkte jag dela med mig av detta..

2017-10-25 - Odd Molly: Kommentar Q3-2017
Kvartal tre är det viktigaste kvartalet för Odd Molly och det blev åter lite av en kalldusch. Under 2016 var kvartal tre riktigt bra och de satsningar man hade gjort såg ut att bära frukt och därför..

2017-10-18 - Nyemission i Dalsspira Mejeri
I min analys för ungefär en månad sedan skrev jag att jag trodde på en nyemission. Konstigt nog har inte aktiekursen sjunkit och nu när man kommunicerat att man behöver pengar kan nyemission göras på..

2017-09-28 - Uppföljning av Bulten
Det har ju grävts i gamla bolag som vi har analyserat och det här är en riktig pärla. Bulten gör, som namnet säger, skruvar, muttrar och bultar till fordonsindustrin. Affärsidén är att vara med från..

2017-09-25 - Trams med robotsparande
Avanza och Nordnet har släppt två nya produkter som de kallar för Robosave och Avanza Auto, men utifrån den kunskap jag har är jag mycket skeptisk till produkterna. Det här är fond-i-fonder förklätt..

2017-09-20 - Uppföljning av Skåne-Möllan
Skåne-Möllan är bolaget som bara maler på och det var några år sedan som jag skrev om dem sist. Det här är den kortaste av uppföljningarna som jag kommer att skriva, för det händer verkligen inte..

2017-09-17 - Aktielänkar i fokus vecka 37
Att hösten har kommit märker man mer än väl. Jag har kunnat kryssa av det mesta nu så som VAB, ont i halsen, regn, kallt väder, mögel i växthuset, mörker, mer regn och så vidare. Alltid lika..

2017-09-15 - Storytel: Uppföljning på inköpet
Ljudboksbolaget Storytel har gått som en raket och behövs följas egentligen följas upp mer regelbundet än en gång per år. Detta för att tillväxten är så pass stark och att det händer mycket för dem...

2017-09-13 - Uppföljning av Axkid (f.d. Axonkids)
Vid noteringen av Axkid skrev jag en analys. Det har gått några år och det blev två ytterligare nyemissioner för att kunna få ett lönsamt bolag.  Själv trodde jag aldrig att de ens skulle överleva,..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.