Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Aktiefokus
Process för bättre fundamentala analyserSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-09-20 - Uppföljning av Skåne-Möllan
Skåne-Möllan är bolaget som bara maler på och det var några år sedan som jag skrev om dem sist. Det här är den kortaste av uppföljningarna som jag kommer att skriva, för det händer verkligen inte..

2017-09-17 - Aktielänkar i fokus vecka 37
Att hösten har kommit märker man mer än väl. Jag har kunnat kryssa av det mesta nu så som VAB, ont i halsen, regn, kallt väder, mögel i växthuset, mörker, mer regn och så vidare. Alltid lika..

2017-09-15 - Storytel: Uppföljning på inköpet
Ljudboksbolaget Storytel har gått som en raket och behövs följas egentligen följas upp mer regelbundet än en gång per år. Detta för att tillväxten är så pass stark och att det händer mycket för dem...

2017-09-13 - Uppföljning av Axkid (f.d. Axonkids)
Vid noteringen av Axkid skrev jag en analys. Det har gått några år och det blev två ytterligare nyemissioner för att kunna få ett lönsamt bolag.  Själv trodde jag aldrig att de ens skulle överleva,..

2017-09-10 - Aktielänkar i fokus vecka 36
Vi är inne på tredje veckan med en levande blogg. Den här veckan blev det en krönika om Nordea och en uppföljning på en gammal analys. Tyvärr räckte inte tiden till när det gäller att skriva en..

2017-09-08 - Uppföljning av SBC Sveriges BostadsrättsCentrum
Tiden går fort när man har roligt och därför var det ett tag sedan jag analyserade SBC. Det var faktiskt så pass länge som ungefär två år sedan. Jag såg ett bolag som hade varit i kris, men där det nu..

2017-09-07 - Varför Nordea gör helt rätt
Det har gått ungefär 24 timmar sedan Nordea meddelade att de tänker flytta till vår granne i öster. Grattis Finland! Tydligen är Nordea blodutsugande vinstmaskiner samt att vi ska vara glada för att..

2017-09-03 - Aktielänkar i fokus vecka 35
Det är kul att bloggen fått en så kallad kickstart med några inlägg efter sommaruppehållet. Nyhet den här veckan är att vi har integrerat Disqus som kommentarsystem.  Det ska inte vara en större..

2017-08-31 - Dalsspira Mejeri: Kommentar Q2-2017
En av de aktier som jag följer är Dalsspira Mejeri. De noterades i slutet av 2015 och jag tyckte inte man skulle teckna eftersom osäkerheten var för stor. Sedan lyckades man bygga sin fabrik i tid och..

2017-08-29 - Firefly: Kommentar Q2-2017
Det var över ett år sedan som jag skrev om Firefly. Det var, som Odd Molly, även det ett dåligt råd, då bolaget drabbades hårt av brexit och därefter har större investeringar tyngt resultatet. Det..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.