Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Aktiekocken
En blogg om en person som precis kommit ut i arbetslivet. Delar med mig angående mina tanker kring privatekonomi, sparande och investeringar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-25 - Northwest Healthcare Properties REIT
Välkommen säger jag till Northwest Healthcare Properties REIT. Ett bolag jag valt att inkludera i portföljen. Jag behöver mätta aptiten efter utdelningar. Det är som ett sorts beroende med att köpa på..

2018-05-23 - Välkommen Skistar
Jag har från och med idag valt att inkludera Skistar i min portfölj. Köpte upp en del och kommer därmed få en stabil utdelare december i ett bolag jag tror på. Skistar känns som marknadsledande i sitt..

2018-05-22 - Fortsatt solsken och sträckläsning
Är lediga hela veckan, och solen skiner alldeles för mycket så därför såg jag till att bättra på solbrännan ännu mer. Behövde något att sysselsätta mig med så tog mig an boken: ”One up on Wall..

2018-05-19 - Solsken och sträckläsning
Dagens projekt var att få så mycket solbränna som möjligt denna soliga dag, men behövde något att sysselsätta mig med. Satte mig därför och sträckläste boken: Så här blir du miljonär i hängmattan,..

2018-05-14 - Aktietorkan är över
Efter ett långt uppehåll i aktieinvesteringar så har jag nu dragit igång igen. Lägenhet är köpt och återköp av aktier är nu i full fart. Började med att köpa tillbaka Boston Pizza och nu även idag..

2018-04-18 - Bytte hemförsäkring - Sparar en månadslön
Tog mig i kragen och jämförde olika hemförsäkringar med varandra, både villkorsmässigt och prismässigt. Det jag insåg var att jag betalar alldeles för mycket för vad jag faktiskt får. Valde därför att..

2018-04-17 - Chockerande hög månadskostnad för bil
Har gått i tankarna länge på om jag inte borde köpa en bil för att spara lite tid när man ska till jobbet och till andra platser. Frågan är bara hur mycket det skulle kosta mig. Frågade runt lite..

2018-04-16 - Kapa matkostnaderna
  Mat är en av de stora utgifterna vi alla har, så den är viktig att hålla under kontroll. De allra flesta kan med några få enkla knep sänka sina matkostnader ordentligt. Därför har jag nedan..

2018-04-11 - Bli mångmiljonär på att äta matlåda
  Hade en fundering idag på hur mycket det är värt att äta matlåda på jobbet kontra att inte göra det. Så jag gjorde en snabb uträkning på det. Som jag ser på det så kan jag laga en relativt..

2018-04-07 - Cashflow - Rich dad poor dad
Efter att ha läst boken Rich dad poor dad var jag tvungen att prova spelet som det diskuteras om i boken, Cash Flow. Det är ett brädspel som verkligen var annorlunda, eftersom det baseras på hur du..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.