Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Aktiekocken
En blogg om en person som precis kommit ut i arbetslivet. Delar med mig angående mina tanker kring privatekonomi, sparande och investeringar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-18 - Procter & Gamle köp
Valde att utöka min portfölj med ytterligare ett företag. Då min strategi nu är index ETF, largecap samt investmentbolag så hamnar detta under largecap och stämmer överens med min strategi. P&G..

2018-07-09 - Vikten att bo nära jobbet
Läge, läge, läge. Är det verkligen viktigt att bo nära jobbet? Varför? Jag tror att det är essentiellt att bo nära arbetet när du är i ett aktivt arbetsliv. En stor del, och då menar jag stor del av..

2018-07-03 - Månadsrapport Juni
Månaden har gått bra och jag har haft min bästa månad hittills med utdelningar. Det trillade in cirka 107 kr totalt från bolagen. Egentligen var detta min första riktiga månad eftersom jag drog igång..

2018-06-26 - Starbucks, nu en del av portföljen
Valde att plocka in Starbucks till portföljen. Detta är en favorit sedan tidigare och ett bolag som jag tror på. De har nyligen släppt en rapport där de menar att de ska stänga 150 mindre lönsamma..

2018-06-19 - Första utdelningsmålet avklarat
100kr en månad avklarad. Idag trillade det in pengar från OMXSB utd, Realty Income samt Northwest Healthcare. Sammanlagt med tidigare utdelning under månaden har jag nu inkasserat 107kr under Juni...

2018-06-14 - Timlön och dagslön
Jag har räknat ut min preliminära utdelningstimlön respektive utdelningsdagslön förutsatt att jag inte investerade en enda krona mer under året. För tillfället ligger preliminära totala utdelningen..

2018-06-11 - Investor
Valde att idag köpa och välkomna Investor till aktieportföljen. Det är ett spännande investmentbolag som jag tror på! Det blev ett litet inköp som kan liknas med en bevakningspost innan jag väljer att..

2018-06-04 - Xact högutdelande - Xact OMXSB Utd
Har fortsatt med utvecklingen av portföljen. Länge har jag gått i tankarna om man ska vara en index-kramare eller en kupongjägare. Dessa är båda lite av varje, det bästa av två världar alltså. De..

2018-05-28 - Emergency fund
Nu har jag skapat min alldeles egna emergency fund. Denna har jag startat på Avanza genom ett av deras sparkonton. Får 0.6% ränta och räknar inte med att dessa pengar ska öka nämnvärt. Snarare är..

2018-05-25 - Northwest Healthcare Properties REIT
Välkommen säger jag till Northwest Healthcare Properties REIT. Ett bolag jag valt att inkludera i portföljen. Jag behöver mätta aptiten efter utdelningar. Det är som ett sorts beroende med att köpa på..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.