Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Aktiepappa
Aktiepappa är en enkel blogg om ekonomi och aktier.

Aktiepappa köper aldrig aktier för lånade pengar och använder inga "fina" facktermer för att verka märkvärdig. Det kan andra få stå för.

Till stor del fungerar bloggen som en dagbok för att minnas funderingar och resonemang om aktier och investeringar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (47 röster)

Kommentarer

Olle  2017-01-06 10:38:20
En riktigt bra blogg faktiskt. Inte så teknisk och högtravande som vissa ekonomibloggar kan vara. Aktiepappa har dessutom en lite rolig twist på sina inlägg med historia om företagen och ofta lite inside info om företag och annat han skriver om.

Rolig läsning!!
Klok och tänkvärd blogg  2016-09-12 13:20:19
Väldigt mycket tänkvärda inlägg. Rekommenderas!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-10 - Bäst i veckan!
Som vanligt försöker vi avsluta veckan med att ge er en sammanfattning över de allra mest intressanta, nyskapande och roliga inläggen bland ekonomibloggarna. Den här veckan har vi läst om julklappar,..

2017-12-09 - Är Bitcoin verkligen en investering?
Det finns många åsikter om Bitcoin dessa dagar och vi har inte för avsikt att avgöra vilken åsikt som är rätt eller fel. Inte heller har vi för avsikt att peka finger mot någon och säga att de inte är..

2017-12-08 - Clas Ohlson köper in sig i Mathem.se
Det svävar en svag doft av desperation över Clas Ohlsons köp av MathemDagen efter att vi publicerat ett inlägg om att Clas Ohlson tappar på börsen av flera olika anledningar kom i morse nyheten att..

2017-12-07 - -19 % på en vecka
Clas Ohlson har tappat rejält den senaste veckan. Frågan är om det är en dipp eller om det är början på ett "HM-ras"? Jag tycker att man kan se många likheter mellan analyserna av de båda svenska..

2017-12-06 - Uppföljning av Swedish Wealth Institute
"Vi lyckades bygga vårt varumärke till den nivån att investerare började kontakta oss och pengar slutade vara ett problem" Känner ni igen orden från vårt inlägg här på bloggen den 22 april 2017...

2017-12-04 - FlexQube - tecknar!
FlexQube utvecklar och bygger ett system för att hantera industriprodukter. Systemet är flexibelt och enkelt att anpassa till olika verksamheter. Systemet utgår från en speciell vagn som byggs om och..

2017-12-04 - Lär känna FlexQube
Börsaktuella FlexQube besökte Pilip och Nicklas i Avanza playNi som följer killarna på Avanza play har säkert sett den här intrevjun men för er som missat den kommer här en länk till den. Intressant..

2017-12-03 - Veckans bästa bloggar
Även om den gångna veckan har varit full med jobb och familjebestyr så har vi självklart samlat våra favoritbloggare till er. Hoppas ni gillar det ni läser.Egon Investor är en gammal bloggvän som nu..

2017-12-01 - Time People Group
IPO-hetsen på börsen har delvis svalnat det sista och såväl Touchtech, Indentive och 2cureX har varit förhållandevis svala när handeln börjat. Självklart finns det dock ljus i mörkret. Såväl Scout..

2017-11-30 - Artificiell Intelligens tar över bloggen
Fler och fler arbeten och tjänster kommer i framtiden tas över av robotar och av automona och automatiserade lösningar. Det är allt från självkörande bilar, robotsparande, robotsoldater till robotar..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.