Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Aktiepappa
Aktiepappa är en enkel blogg om ekonomi och aktier.

Aktiepappa köper aldrig aktier för lånade pengar och använder inga "fina" facktermer för att verka märkvärdig. Det kan andra få stå för.

Till stor del fungerar bloggen som en dagbok för att minnas funderingar och resonemang om aktier och investeringar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (53 röster)

Kommentarer

Olle  2017-01-06 10:38:20
En riktigt bra blogg faktiskt. Inte så teknisk och högtravande som vissa ekonomibloggar kan vara. Aktiepappa har dessutom en lite rolig twist på sina inlägg med historia om företagen och ofta lite inside info om företag och annat han skriver om.

Rolig läsning!!
Klok och tänkvärd blogg  2016-09-12 13:20:19
Väldigt mycket tänkvärda inlägg. Rekommenderas!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-21 - Tjäna pengar på midsommar!
Traditioner är till för att följas och gällande de svenska högtiderna har vi sedan bloggens start 2016 skrivit inlägg om passande investeringar i samband med dessa. Och vi tänkte inte frångå vår..

2018-06-20 - Investera i ditt fotbollslag
FotbollSå här i VM-tider när alla, nåja inte alla kanske men väldigt många, pratar fotboll och tittar på fotboll kom vi att tänka på ett gammalt inlägg vi skrev när bloggen var nästan ny. Då hade vi..

2018-06-17 - Veckans bästa
Plötsligt har halva juni passerat! Det gäller att ta vara på dagarna, sommardagarna i Sverige är ju som känt lätträknade. Som vanligt har vi haft koll på våra bloggkollegor och sammanställt våra..

2018-06-14 - Kinnevik delar ut MTG
Idag kom information om att Kinnevik delar ut sina aktier i MTG till sina aktieägare och det har lett till att vi fått en del frågor om vad det innebär och varför Kinnevik gör på det sättet. Därför..

2018-06-14 - Första handelsdagen för Freetrailer
Idag gör Freetrailer debut på börsen.Idag är det dags för den senaste i raden av våra IPO-investeringar. Freetrailer är ett bolag vars affärsidé handlar om att hyra ut släpkärror utan kostnad till..

2018-06-11 - 90% Nedgång
Vilken skitaffär det var att kliva in i Bambuser!När IPO-hetsen var som hetast 2017 skulle videoföretaget Bambuser noteras på börsen och med ankarinvesterare som Avicii borde vi kanske förstått att..

2018-06-10 - Veckans bästa bloggare
Vi lägger ytterligare en solig vecka till handlingarna och det märks att många både läsare och skribenter spenderar lite mindre tid framför datorn/telefonen och mer tid ute i solen. Men tro inte att..

2018-06-09 - Skistar höjer liftkortspriserna i år igen
Skistar höjer priset på skipass...men det gör inget för oss som äger aktier i Skistar. Skistar har nämligen Sveriges bästa aktieägarförmåner. Vi är aktieägare sedan länge och vi är även trogna..

2018-06-08 - God natt Fingerprint
Upp som en sol och ned som en pannkakaIgår blev det klart att allas älskling som utvecklats till allas hatobjekt lämnar Stockholmsbörsens finrum och OMX30 i juli. Det här sker efter en helt galen..

2018-06-07 - Hur man lyckas!
Det finns tusentals böcker i ämnet, några bra och några mindre bra antar jag och jag har inte läst en enda av dem tror jag. Däremot har jag ett citat som jag upprepar för mig själv och mina barn ofta...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.