Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Besser1
Jag kommer att dela med mig av mina tankar och filosofi om investeringar, och lite om psykologiska knep för att kunna fullfölja sina idéer fullt ut.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-15 - Skattetryck, del 2
I förra inlägget såg vi på skatter och skattestruktur från skatteverkets synvinkel. Den totala skattestrukturen är dock mycket svår att få fram ur den officiella information som skatteverket ger ut...

2019-03-01 - Skattestruktur, del 1
Besser är (som ni kanske noterat...) intresserad av skatter. En anledning är att jag inte vill betala mer skatt än nödvändigt. Det är ingen stor grej. Jag är en vanlig svensk med vanliga inkomster..

2019-02-16 - Bra och Billigt
Det här inlägget är åter en ganska enkel analys av hur jag anser att man bör "investera i aktier". Det mesta är ganska självklart och sunt förnuft. Men det finns nog många som inte håller med mig och..

2019-02-01 - Ansvar och Bekymmer
Besser försöker alltid undvika bekymmer. Jag vill leva ett behagligt liv utan alltför mycker bekymmer men ibland kan man inte undvika just "bekymmer". (Vad nu det ordet innebär?…  ?  Men Besser..

2019-01-18 - Falska bolag
Det var en artikel i SvD av Peter Benson (en av mycket få ekonomijournalister som har både kunskap, erfarenhet och kompetens) om "fake news" och hur falsk information därmed även ger "falska bolag",..

2019-01-04 - Avstämning 2018
Så var det dags för årets helårsavstämning. Hur har det gått 2018 med mina aktieinvesteringar? Jag vet att det finns några som tror att det jag skriver om mina investeringar bara är snack och bluff,..

2018-12-21 - Begränsningar....
Vad är begränsningar?  Vi har alla begränsningar men det är ofta något som man gärna vill bortse från. För många (yngre...?) är det inte bra för ego och självbilden att tänka på sina egna personliga..

2018-12-01 - Hemligheten i repris
Besser kommer att avslöja en liten hemlighet (??) igen, men först lite info om ISK som kan vara bra att känna till. Ni som följer den här bloggen vet att Besser skriver ett nytt inlägg var annan..

2018-11-23 - Banker och bankkunder
Som ni kanske märkt är Besser kritisk till finansbranschen och våra storbanker. Det är med höga avgifter och dålig "rådgivning" som banker och finansbolag försöker ta ut så mycket pengar som möjligt..

2018-11-09 - Familj, jobb och bostad
Det här inlägget är inspirerat av en fråga jag fick från Marcus B. Familjen har just fått barn och behöver ett större boende. Så frågan var: Vad bör man tänka på när det gäller jobb, boende och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.