Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Besser1
Jag kommer att dela med mig av mina tankar och filosofi om investeringar, och lite om psykologiska knep för att kunna fullfölja sina idéer fullt ut.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-09 - The Retired Dentist Syndrome
Det här inlägget handlar om pensionen. Många av de (aktie-...) investeringar vi gör, gör vi för att kunna få "ett hyfsat bra liv" som pensionär. Även om man lyckas få ihop ett ordentligt..

2019-04-26 - Bolånebomben....
Det här inlägget är inspirerat av en artikel i Dagens Industri (DI) i förra veckan. Rubriken var ganska tuff.... "Bolånebomb hot mot statskassan". Det är samma resonemang som jag själv drivit i några..

2019-04-12 - Tre banker med årsstämmor
Besser brukar gå på några årsstämmor varje år. Det är mest för att få förstahands information om bolagens syn på verksamhet och framtid utan att behöva filtrera den informationen via media. Det är..

2019-03-29 - Inkomst av kapital
Det här inlägget är lite inspirerat av två tidigare inlägg, "Skattestruktur, del 1" och "Skattetryck, del 2". Där konstaterade Besser att det inte finns speciellt mycket information om beskattning av..

2019-03-15 - Skattetryck, del 2
I förra inlägget såg vi på skatter och skattestruktur från skatteverkets synvinkel. Den totala skattestrukturen är dock mycket svår att få fram ur den officiella information som skatteverket ger ut...

2019-03-01 - Skattestruktur, del 1
Besser är (som ni kanske noterat...) intresserad av skatter. En anledning är att jag inte vill betala mer skatt än nödvändigt. Det är ingen stor grej. Jag är en vanlig svensk med vanliga inkomster..

2019-02-16 - Bra och Billigt
Det här inlägget är åter en ganska enkel analys av hur jag anser att man bör "investera i aktier". Det mesta är ganska självklart och sunt förnuft. Men det finns nog många som inte håller med mig och..

2019-02-01 - Ansvar och Bekymmer
Besser försöker alltid undvika bekymmer. Jag vill leva ett behagligt liv utan alltför mycker bekymmer men ibland kan man inte undvika just "bekymmer". (Vad nu det ordet innebär?…  ?  Men Besser..

2019-01-18 - Falska bolag
Det var en artikel i SvD av Peter Benson (en av mycket få ekonomijournalister som har både kunskap, erfarenhet och kompetens) om "fake news" och hur falsk information därmed även ger "falska bolag",..

2019-01-04 - Avstämning 2018
Så var det dags för årets helårsavstämning. Hur har det gått 2018 med mina aktieinvesteringar? Jag vet att det finns några som tror att det jag skriver om mina investeringar bara är snack och bluff,..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.