Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Bullpappret
Långsiktig aktieinvesterare, än så länge på hobbynivå. Följ min resa mot första målet: 1 Mkr senast juni 2019.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-02 - Flyttar tillbaka
Jag sänker ribban för mina bloggambitioner och flyttar tillbaka till mitt ursprungliga gratiskonto. Fortsätt följa mig på https://bullpappret.wordpress.com..

2017-11-30 - Fyllt på Starbucks
Jag fortsätter fylla på mina befintliga innehav för att jämvikta portföljen. Den här gången var det dags för Starbucks att få 25 000 friska kronor instoppade. Bolaget har en fantastisk tillväxt och är..

2017-11-17 - Portföljstatus
Bäst att visa något slags livstecken nu, känner jag. Önskar verkligen att jag hade mer tid över för att blogga, twittra och läsa rapporter. Men just nu är det andra saker som behöver högre prioritet..

2017-09-29 - Bra börstider
Börsen fortsätter tuffa på som aldrig förr under min digitala frånvaro. Jag twittrar lite men har tyvärr inte tid att ägna bloggen den uppmärksamhet den förtjänar för tillfället. Hur som helst så har..

2017-09-20 - Aktiemiljonär
De senaste veckorna har det varit drag i portföljen igen. Störst ökning i kronor: THQ Nordic som klättrat flera procent om dagen. Tills idag, när aktien backade nära 9 % efter en nyhet om en riktad..

2017-09-04 - Kort lägesrapport
Det har varit en kämpig tid på det privata planet, så bloggen har fått stå åt sidan ett tag. Kanske lika bra, för det har inte funnits särskilt mycket att skriva om. Börsen har varit sur i slutet av..

2017-08-11 - Pengar över - investera eller "unna sig"?
Den här månaden har jag 5 000 kr över, efter räkningar, löpande kostnader och månadssparandet. Min första tanke var att göra som jag brukar. Det vill säga: sätta över pengarna till mitt ISK eller min..

2017-08-05 - Nytt jobb = högre lön
Goda nyheter på sparfronten: Bullpappret har fått ett nytt jobb! Förutom nya och roliga utmaningar kommer det att ge mig ett par extra tusenlappar på kontot varje månad. Eftersom jag inte har några..

2017-08-02 - Gå ur kyrkan och spara pengar?
De flesta sparnördar är duktiga på att kapa sina kostnader. Själv känner jag att jag har nått gränsen där jag inte har så mycket mer att spara in på, utan att det skulle drabba min livskvalitet..

2017-07-30 - Slut på semestern
Dags att kavla upp ärmarna och börja arbeta igen, för min del. Är det förresten inte konstigt att man får mer pengar i lön när man går hemma och är ledig än när man jobbar? Viva semesterersättning!..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.