Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Cornucopia?
Bloggen Cornucopia? är Sveriges största blogg inom finans, ekonomi och miljö, samt en av de största inom politik.

Denna blog handlar mest om olika former av investeringar, finans, energi, peak oil, olja, skog och kanske lite jordbruk.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (23 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-16 - Man utan ID-handlingar gripen på skyddsobjekt i..
Försvarsmakten rapporterar att en person omhändertagits på "ett skyddsobjekt i Bålsta" utan identitetshandlingar under söndagen. Som bloggen rapporterat om tidigare är detta inte en plats man av..

2018-12-16 - FTF: Krävs medellön för att inte endast få..
Fackförbundet FTF uppger enligt en artikel hos SvD att det krävs medellön för att få högre pension än garantipensionen. Mer än hälften av svenskarna framöver kommer alltså bara nå..

2018-12-16 - Blir det en fjärde statsministeromröstning blir..
Om det blir en fjärde statsministeromröstning efter nästa försök, kommer denna misslyckas och vi kommer få ett extraval. Orsaken är att Sverigedemokraterna har noll att förlora och allt att vinna på..

2018-12-16 - 82 mil med elbil på en dag
Under lördagen körde vi drygt 82 mil elbil, Sätila - Västerås och tillbaka. Nedan är en redogörelse för resan med detaljer.Sveriges näst äldsta Tesla Supercharger-station är den i Arboga. Här finns..

2018-12-15 - Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om..
Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-talet. I blogginlägget nedan finns en prognos för hur det ser..

2018-12-15 - Oscar Properties: "Barnsligt peka finger" - det är..
Oscar Properties VD är intervjuad i SvD som en fortsatt del i bolagets PR-kampanj att lyckas få sålt osäljbara lägenheter. I artikeln säger han att det är barnsligt att peka finger på någon för..

2018-12-15 - Nya bottnar på de amerikanska börserna
Fredagens handel stängde med nya bottnar i de amerikanska börsindexen. Index har inte varit så här lågt sedan runt april, vilket förstås är betydligt bättre än Stockholmsbörsen, som varit och nosat på..

2018-12-14 - Fredagsmys: Julstressen
"Ge mig en ordentlig lågkonjunktur och fungerande postgång, eller ge mig döden!"Dags för lite übermüsigt frädagsmys igen. Det mysigaste i år är förstås julstressen. Särskilt nu när allt mer julklappar..

2018-12-14 - Kan laddhybriderna stå sig mot nya generationen..
Laddhybridbilarna ligger nu i samma prisklass som den nya generationens elbilar; Kia Niro EV, Hyundai Kona Electric och Tesla Model 3. Frågan är hur den dyra kompromisslösningen laddhybrid ska klara..

2018-12-14 - Ökad fart nedåt - bostadspriserna föll i hela..
Valueguard rapporterar om omfattande nedgångar i bostadspriserna i hela Sverige i november, på mellan -0.4 och -1.6%. Mest föll lägenhetspriserna. Fast egentligen steg de om man ska tro Valueguards..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 199 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.