Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Cornucopia?
Bloggen Cornucopia? är Sveriges största blogg inom finans, ekonomi och miljö, samt en av de största inom politik.

Denna blog handlar mest om olika former av investeringar, finans, energi, peak oil, olja, skog och kanske lite jordbruk.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-08 - Julkalendrar - det var inte bättre förr
Kommer ni ihåg förr på den så kallat gamla goda tiden, när en julkalender innebar att man vek upp en lucka och som belöning fick se en billigt tecknad bild? Idag visar pryl- och godiskalendrarna tvärt..

2019-12-08 - Cybertruck: Kommer Tesla med nya billigare..
Teslas kommande monster CyberTruck är misstänkt lågt prissatt, trots en räckvidd på 800 km och vad som antagligen är en dubbelt så stor batteribank som på Tesla Model X. Detta talar för att Tesla kan..

2019-12-07 - Svensk Soldat 2019: "Varje besked om att..
I den nya utgåvan av Försvarsmaktens Svensk soldat & sjöman (SV SOLD 2019) tydliggörs den gamla slagdängan om att varje meddelande om att mobilisering eller motstånd ska avbrytas är..

2019-12-07 - Swedbank: Finns inget alternativ till aktier
Swedbanks säljare skriver i en så kallad analys att det inte finns något alternativ till aktier, och därför ska man köpa aktier oavsett värderingarna.Billen på Vallgatan. Och bloggaren.Det är på..

2019-12-07 - Varför arbetar man på coworking eller café?
Med anledning av de kommande höjda hyrorna för coworkingarbetsplatser så kan man diskuterar varför egenförertagare sitter och arbetar på coworkingarbetsplatser eller på caféer. Varför sitter..

2019-12-06 - Fredagsmys: Putin - ett skitpapper
Dags för ett kort fredagsmys igen. Inhandlade lite papper när jag var i Ukraina. Lite boktrivia nedan.Putin på papper.Nåja, bara en skitsak. Ur kulturell kontext får man komma ihåg att tillmälet om..

2019-12-06 - Förmys: Nya skattetabeller hos Skatteverket
Dags för lite förmys denna fredag. Eftersom skattesänkningarna tydligen var klubbade redan, så finns nu nya skattetabeller hos Skatteverket, så du kan se hur stor skattesänkning du faktiskt får från..

2019-12-06 - Inga skattesänkningar och inga höjda anslag om..
Om regeringen Löfven (S) väljer att avgå på grund av misstroendeförklaring mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S), så blir det eventuellt ingen ny statsbudget för nästa år. Det betyder bland..

2019-12-06 - Beskedet: Chockhöjning av hyran för delade..
De allt mer populära delade arbetsplatserna, så kallade co-working kontorshotell ska enligt ett besked från Skatteverket vara momsfria. Det innebär chockhöjningar av hyrorna, eftersom..

2019-12-05 - V vill fälla S-minister för M och KD:s politik -..
Vänsterpartiet bestämde sig idag för att rösta om en misstroendeförklaring mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark för att regeringen går vidare med M+KD:s budget och nedskärningar av den meningslösa..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.