Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Cornucopia?
Bloggen Cornucopia? är Sveriges största blogg inom finans, ekonomi och miljö, samt en av de största inom politik.

Denna blog handlar mest om olika former av investeringar, finans, energi, peak oil, olja, skog och kanske lite jordbruk.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (19 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-12 - KPI-inflationen fortsatt stabil runt..
KPI- och den ränteeliminerade KPIF-inflationen förblir stabilt runt Riksbankens gamla tvåprocentmål. I dagens siffror steg KPI-inflationen något, men kan i stort sett ses som brus runt 2%.Den svenska..

2017-12-12 - Västlänken: Götatunneln stängs i ett halvår
Biltunneln Götatunneln kommer stängas i ett halvår på grund av byggandet av den sk Västlänken. För Stockholmare skulle det ungefär motsvaras av att Södertunneln stängs, med tillhörande spännande..

2017-12-11 - MÖP-måndagfoton: Befolkningsskyddsrum i villa
Dags för MÖP-måndag igen, men denna gång får det bli med fokus på civilförsvaret och det sk befolkningsskyddet i form av skyddsrum. Bloggen har besökt ett skyddsrum i en villakällare i ett..

2017-12-11 - Eurostat: Sverige har blivit fattigare per capita..
Eurostats statistik visar att Sverige har blivit fattigare per capita jämfört med övriga EU. Köpkraftsjusterat (PPS) har svensk BNP per capita fallit jämfört med övriga EU sedan toppen på..

2017-12-11 - SEB:s boprisindikator nu negativ - värst i..
SEB:s pyskologiska boprisindikator är nu negativa. Fler hushåll tror på fallande bostadspriser än stigande, och allra värst är det i Stockholm som endast övertrumfas av den akuta finanskrisen 2008 -..

2017-12-10 - Hur stora vinster har du plockat ut ur Bitcoin?
Dags för en liten söndagsenkät. Dags att få facit på hur stora vinster de superintelligenta läsarna har realiserat och plockat ut ur Bitcoin och andra kryptovalutor. Svara i enkäten nedan.Som bekant..

2017-12-10 - Taleb: Inget sätt att blanka bitcoin - kan gå hur..
Nicholas Nassim Taleb konstaterar att bitcoins exponentiella prissättningstillväxt beror på att det inte finns något sätt att blanka bitcoinbubblan, dvs marknaden är enkelriktad.Marknadsbubblans..

2017-12-10 - AIgeddon: AI behöver människan mer än människan..
Felslutet om robogeddon och att AI ska leda till mänsklighetens undergång fortsätter. Byggande från popkulturella helt ovetenskapliga fantasier sprids alltjämt hypoteser om att AI kommer utplåna..

2017-12-09 - Vad för ammunition ska polisen använda i krig?
Sedan en tid är Sveriges poliser krigsplacerade som just poliser, undantaget de som krigsplaceras som militärpoliser inom Försvarsmakten. Inte bara innebär detta en dränering av poliser från..

2017-12-09 - Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson
Mäklarbyrån Erik Olsson håller sig med en egen bostadsindikator i stil med SEB:s dito. Nyhetsbyrån Direkt rapporterar nu att indexet har kraschat och gått från +44 i augusti till -37 i..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.