Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Daniel Investerar
Den här bloggen är till för de som är intresserade av en ständig resa mot visare investeringar. Målet är växande hög passiv avkastning med ett minimalt risktagande.

Jag är en glad amatör så inga magiska bönor kommer användas. Förhoppningsvis vinner jag på att ta mig hela vägen till mål utan att trampa i klaveret.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-11 - Köpte fler byggarbetare (NCC)
NCC är ett företag med problem. De har mycket att göra men de tar för lite betalt så de gör ingen vinst och kanske till och med en förlust på allt arbete. Det har fått börskursen att sjunka och jag..

2018-05-04 - Fyllde på med defensiva aktier, Investor och..
Det är svårt att hitta intressanta köptillfällen just nu, dels för att jag inte spenderat den tid som behövs, dels för att jag tycker att det mesta, om inte allt, är för dyrt. Med nuvarande priser så..

2018-05-01 - Fyrtal i utdelningar
Jag tycks lagga lite i mina utdelningsrapporter och inte för att det inte finns något att rapportera för här slås personliga rekord på löpande band. Förra året steg utdelningarna med fantastiska 56%,..

2018-04-30 - 2 miljarder flaskor av Coca Cola
Varje dag säljs 2 miljarder flaskor dryck tillverkade av Coca Cola. Mest Coca Cola-varianter men även många andra drycker. Min andel av Coca Cola motsvarar 152 flaskor per dag, eller 14 000..

2018-04-13 - När blev Östeuropa synonymt med Ryssland,..
Varför lär jag mig aldrig. Man ska inte lita på storbankernas fonder. Swedbank har många fonder. Bland annat en Rysslandsfond och en Östeuropafond. Jag vet att delar av Östeuropa växer så det knakar..

2018-03-31 - Storutdelarna kom först, först Nordea och nu..
Häromdagen Nordea och nu Castellums första utdelningshalva, det betyder att jag redan är uppe i över 30% av utdelningarna jag fick på hela förra året. Castellum, bostadsbolaget som om allt går väl ska..

2018-03-28 - Finlands bank är min
Mitt enda finska innehav, Nordea, är det innehav som ger mig överlägset mest i utdelning varje år. Jag har redan pratat om hur de 200 aktier jag köpte 2003 har gett mig mer i utdelning än jag betalade..

2018-03-17 - Amerikanska jättar och deras utdelningar (Johnson..
Jag har inte köpt några aktier i Johnson & Johnson sedan 2015 då jag köpte väldigt många. Sedan dess har jag sett kursen gå upp rejält så nu vet jag inte om den är prisvärd längre, men det jag vet..

2018-03-11 - Folk betalar mycket för skuldsatta bostadsrätter
I nyheterna idag kan man läsa att en av många sparekonomer tycker att skyddet för bostadsrättsköpare ska öka. För mig känns det så fel att dalta med människor som med öppna ögon begått dumheter. Det..

2018-03-07 - Årets första riktiga inköp blev Investor
Jag har stått lite vid sidan av de senaste månaderna, i väntan på beslutskraft och ett tecken på vartåt börserna är på väg. Kommer den stora justeringen snart eller inte? Det verkar som att Donald..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.