Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Daniel Investerar
Den här bloggen är till för de som är intresserade av en ständig resa mot visare investeringar. Målet är växande hög passiv avkastning med ett minimalt risktagande.

Jag är en glad amatör så inga magiska bönor kommer användas. Förhoppningsvis vinner jag på att ta mig hela vägen till mål utan att trampa i klaveret.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-20 - Dollarkursen biter hål i mina USA-utdelningar med..
Den 12 december 2016 så kostade en dollar 9,33 svenska kronor. Ett drygt år senare, den 22 januari 2018, så kostade en dollar bara 7,87 svenska kronor, 16% mindre. Det här gör att vi icke-amerikaner..

2018-02-16 - Växlingen från fond till aktier ledde mig till..
Jag ville inte ha mina fastighetspengar i en fond längre så nu under januari och februari så har jag sålt min fond och köpt aktier. I ett tidigare inlägg så berättade jag om hur jag växlat till..

2018-02-13 - För en del var sista dagen för att undvika ränta..
Skatten för allt som hände under 2017 är för de flesta redan betald av arbetsgivare och banker, och efter deklarationen om några månader sedan så visar det sig om man behöver betala mer eller till och..

2018-02-11 - Skiftar från fond till aktie - köpt Castellum och..
Jag har under många år haft som mål att ha en viss andel av mina sparpengar i "fastigheter". Från början betydde det en fastighetsfond (Swedbank Robur Realinvest för att vara exakt) men senare köpte..

2018-02-09 - Vad hände med Realty Income?
För något år sedan så var Realty Income många bloggares favorit. Ständigt stigande utdelningar kombinerat med månatliga utdelningar gjorde den till en uppenbar kassako. För uppenbar? Som man ser på..

2018-02-06 - Nedåt
Lustigt hur saker sitter ihop. I USA är Trump är desperat efter att göra något minnesvärt Republikanska politiker ser chansen att minska skatter Stora skattesänkningar i USA under en högkonjunktur..

2018-02-04 - Årets första utdelning, äntligen - Eolus Vind
Då Dow inte längre finns och det nya bolaget DowDuPont inte delar ut i januari så har det gått många veckor sedan någon utdelning kom in. Lite drygt sex veckor för att vara exakt och det är lång tid i..

2018-01-31 - H&M åt fel håll, Volvo åt rätt håll
Nu på morgonen så presenterade Volvo och Hennes & Mauritz sina årsrapporter. Jag har inte läst dem i detalj än, men sammanfattningsvis så går det riktigt bra för Volvo och inte bra för H&M. H&M..

2018-01-27 - Utdelningar upp, och inte upp
Bara en snabb, torr och tråkig genomgång av utdelningarna för de företag jag har aktier. Gå och läs något annat vet jag. Så du är forfarande här? Ok då. Mina aktiers utdelningar för 2018 börjar..

2018-01-19 - Dags att se på 2018
2017 tog slut med rekord på alla möjliga sätt. Enorm utdelningsökning. Högst värde. Mest sparande. Nu är det dag att titta på ett nytt år. UtdelningarFörra året så ökade de med 56%. I år ligger min..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.