Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Daniel Investerar
Den här bloggen är till för de som är intresserade av en ständig resa mot visare investeringar. Målet är växande hög passiv avkastning med ett minimalt risktagande.

Jag är en glad amatör så inga magiska bönor kommer användas. Förhoppningsvis vinner jag på att ta mig hela vägen till mål utan att trampa i klaveret.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-16 - Berättade jag att Wallenstam och Atlas Copco gav..
Jag gjorde visst inte det. Berättade om utdelningarna alltså. Så häng med här... Det var en kall natt i oktober, precis när klockan slog för november, som en fe med klar Göteborgsdialekt gled in..

2017-11-14 - Lånetaket är bättre än inget alls
Det har knappast undgått någon att bostadspriserna i Sverige skjutit i höjden med hjälp av banker som glatt lånat ut stora summor till vem som helst. Man kan säga att det är en sak mellan banker,..

2017-11-05 - Dopade utdelningar (Sectra och Telia)
För någon vecka eller två sedan kom Sectras "utdelning". Som vanligt så gör Sectra lite annorlunda med en aktiesplit där den ena aktien löses in för 4,50 kronor styck. Jag tror det är för att sänka..

2017-11-02 - Bostadsmarknaden är konstig (och utdelning Bonava)
I många år har det pratats om hur allvarlig bostadsbristen är i Sverige och bostadsbyggandet bara ökade och ökade. Nu kanske vi till slut nått en nivå där byggandet inte behöver öka något mer. Kanske..

2017-10-29 - Dow hade ju utdelning! (Liksom Coca Cola)
Jag har den senaste månaden verbalt vridit mig av oro för att inte få någon kvartalsutdelning från Dow Chemicals, så döm om min förvåning när jag inser att pengarna kommit redan för tre veckor..

2017-10-27 - Hur mycket pengar är för mycket?
I dagarna har det i nyheterna berättats att rika inte varit så rika på 100-150 år. Inte sedan Carnegie, Vanderbilt och Rockefeller. I debatten går diskussionerna heta. En del (som antagligen hoppas på..

2017-10-24 - Pensionsåldrar
Igår möttes vi av nyheten att regeringen tittar på justeringar av pensionsåldern som idag är flexibel mellan 61 och 67. Tanken verkar vara att den istället ska vara flexibel mellan 63 och 69. Jag har..

2017-10-17 - Sparsam / Asketisk / Snål
De som följer mig och de bloggar jag länkar är för det mesta förtjusta i en sparsam livsstil. Pengar har ett framtida värde och därför kräver jag att det jag köper för pengar ska ha motsvarande värde..

2017-10-12 - DowDuPonts utdelning, eller inte utdelning
Efter att Dow Chemicals och DuPont slog ihop sina påsar för en dryg månad sedan så har jag svävat i ovisshet om hur det blir med utdelningarna. Tänker de, likt vissa bolag, missa utdelningar för att..

2017-10-07 - Utdelningssäsong två - Castellum
De senaste åren har även svenska företag insett fördelarna med att ha utdelningen uppdelad så fler och fler företag har börjat med två utdelningar per år. Ett av de företagen är Castellum och de är..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.