Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Daniel Investerar
Den här bloggen är till för de som är intresserade av en ständig resa mot visare investeringar. Målet är växande hög passiv avkastning med ett minimalt risktagande.

Jag är en glad amatör så inga magiska bönor kommer användas. Förhoppningsvis vinner jag på att ta mig hela vägen till mål utan att trampa i klaveret.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-24 - Amerikansk arvsskatt för svenskar
I ett tidigare inlägg så påpekade man i kommentarerna att få personer tar hänsyn till den amerikanska arvsskatten och med tanke på att jag inte ens kände till den kan jag bara hålla med. USA, som..

2019-02-22 - Procter & Gamble - mer blöjor till folket
Procter & Gamble är ett av mina defensiva innehav som ska balansera alla svenska industriaktier. Dess första utdelning för året har precis kommit. Efter att ha sålt ett otal antal pampersblöjor, oral..

2019-02-19 - Paradox och svårigheten att värdera mjukvarubolags..
Idag kom Paradox Interactive med en positiv rapport och den så kallade marknaden hoppade till av glädje. Ett litet lagom 4%-hopp. Det här blir därför ett bra tillfälle att diskutera resultatrapporter..

2019-02-15 - Sammanfattning rapporter och..
Då har alla svenska bolag i min portfölj (utom Sectra som tror att året börjar mitt i sommaren) lämnat sina rapporter för 2018 och kommit med rekommendationer om nya utdelningar. Det är blandade..

2019-02-07 - 7,5 år med min Roomba - nyckeln till låga..
Det har gått ur modet att laga och underhålla saker utan istället så köper de flesta nytt. Det gäller kläder, telefoner, datorer och, antar jag, dammsugare. Jag är stolt ägare till en 7,5 år gammal..

2019-02-01 - Vindkraft är inte så dumt - utdelning Eolus Vind
För ett par år sedan köpte jag aktier i lilla Eolus Vind, dels för att ville ha en ny chansaktie efter att jag lämnat Lundin Mining, dels för att jag ville rida på den jordsräddande vågen, dels för..

2019-01-31 - En halvering och en dubblering gör att onsdagens..
Efter att den svenska börsen stängt tisdag så kom NCC överaskande med en tidigarelagd rapport och den är ingen rolig läsning. Det går knackigt och bolaget tycker inte att de kan ge ägarna mer än..

2019-01-29 - Min oväntade januariutdelning!
De bästa presenterna är de oväntade presenterna. I det här fallet så blev jag riktigt glad i Kungsleden. Jag hade glömt, om jag någonsin vetat det, att deras utdelningar inte ligger helt jämt..

2019-01-01 - 2018: Minus två procent
Det är 2019 och 2018 är nu blott ett minne. För mig blev det ett passivt år ekonomiskt, med relativt få köp på en börs som inledningsvis var lite väl dyr och avslutningsvis lite väl skakig. Billig och..

2018-12-27 - Slutet på utdelningsåret 2018
Med de fyra sista utdelningarna från USA kan jag sammanfatta året som en fantastisk ökning och jag nådde en viktig milstolpe i 50% täckning av min budget endast med utdelningar. Ökningen av..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.