Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Egon Investor
En blogg om hur jag tar hand om mig själv ekonomiskt, fysiskt och på andra sätt. Om ekonomiskt oberoende, finasiell frihet, aktier, fonder, träning men även andra ämnen kan avhandlas med ojämna mellanrum.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Intressant och bra blogg!  2016-09-12 13:16:09
En rolig och intressant blogg med seriöst innehåll. Läsvärd!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-08-13 - Fyra av årets tio mål avklarade!
Jag satt och kollade igenom mina tio mål för året och kan konstatera att fyra är uppnådda, två på god väg och fyra måste jag jobba mer på. I korthet måste jag jobba lite mer på målen kring hälsa och..

2017-08-08 - Förändringar i Fegis- och fondportföljerna
Jag har bestämt mig för att genomföra ett par förändringar i fegis- och fondportföljerna:I Fegisportföljen (där jag "parkerar" pengar till dess att (om någonsin?) OMXS30 går ner till 1000 eller jag..

2017-08-06 - Clas Ohlson - en kortare värdeanalys
Ett bolag jag gillar väldigt mycket är Clas Ohlsson. Efter att ha läst igenom årsredovisningen för 2016/2017 (de har så kallat brutet räkenskapsår) blir känslan av ett fint bolag än större.Är det dock..

2017-07-26 - Skanska - en kortare värdeanalys
Flera grannar i bloggosfären talade sig varma för att köpa fler aktier i Skanska "på dippen" efter senaste rapporten. Sådana aktiviteter är ju som bekant alldeles för upphetsande för en annan, men jag..

2017-07-23 - Amerikansk hälsovård och Brexit - pinsam brist på..
Jag sitter här i semestertider och läser en del både om Brexit och den för tillfället havererade sjukförsäkringsreformen i USA. Kännetecknande för dem båda verkar vara att efter åratal av klagomål och..

2017-07-16 - Lynx Dynamic - något besviken
Jag tittade till hur det går för mitt index vs hedge experiment. Tyvärr kan jag konstatera att olikt tidigare tillfällen ligger jag nu på minus på totalen tack vare kraftig värdeminskning i Lynx..

2017-07-02 - Portföljernas utveckling 2017-H1
Vi har passerat halva året och det är dags att återigen kolla upp hur portföljerna har utvecklats.Med tanke på att jag i min framtida finansiella frihet har tänkt mig att leva på ett treprocentigt..

2017-06-30 - Kvartalets inköp: Advenica, Castellum, SHB och..
Under en kortare rast från det alltför hektiska arbetslivet genomförde jag idag kvartalets inköp - äntligen!Jag lägger i regel "fill or kill" ordrar och bryr mig inte om att jag kanske skulle kunna ha..

2017-06-25 - Disciplin, sunt förnuft, organisationsförmåga och..
Jag pratade med en kollega på jobbet häromdagen. Utan att gå in på alltför mycket detaljer pratade vi om att det är ganska hög stressfaktor på jobbet och att ganska många mår ganska dåligt.Förutom att..

2017-06-24 - Jodå - still alive!
Jodå, jag lever fortfarande, men har haft fantastiskt mycket att göra på jobbet och inte funnit orken eller inspirationen att skriva på sistone. Ibland känner jag för att säga upp mig, ibland är jag..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.