Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Egon Investor
En blogg om hur jag tar hand om mig själv ekonomiskt, fysiskt och på andra sätt. Om ekonomiskt oberoende, finasiell frihet, aktier, fonder, träning men även andra ämnen kan avhandlas med ojämna mellanrum.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Intressant och bra blogg!  2016-09-12 13:16:09
En rolig och intressant blogg med seriöst innehåll. Läsvärd!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-10 - Snudd på katastrof i hedgefonden
Jag tittade till mina två fondval i mitt index vs hedge experiment häromdagen och kan konstatera att uttrycket "det går snabbt i hockey" passar in.Efter att hedgefonden (Lynx Dynamic) haft en lysande..

2018-02-09 - HM Online - vad klagar folk på?
Okej, jag erkänner att jag absolut inte är imponerad över kursutvecklingen i HM och tycker att de borde byta VD snarast.Dock tycker jag att delar av det gatlopp bolaget fått löpa på diverse bloggar är..

2018-02-03 - Nya fondavgifter i fondportföljen - ingen panik
I och med implementeringen av det nya finansiella regelverket MIFID II har den redovisade kostnaden för många fonder uppdaterats. I de flesta fall marginellt uppåt.Om jag tittar på de fonder jag..

2018-02-01 - Dyr januari - negativ sparkvot!
Året har - som väntat - inte börjat bra ur ett sparperspektiv. Det blev till och med värre än jag trodde med en negativ sparkvot i januari.Även om jag inte tillhör snålbloggarna och inte behöver "gå..

2018-01-21 - Index vs. Hedge - hedgefonden starka comeback!
I mitt lilla index vs. hedge experiment ligger numera hedgefonden (Lynx Dynamic) på plus för första gången på 15 månader! Detta tack vare att Lynx Dynamic i skrivande stund visar en uppgång på 7,5% i..

2018-01-19 - Finansiell frihet i praktiken
Man kan ju drömma om att en dag uppnå den finansiella friheten (i min bok att verkligen inte behöva jobba för pengar, inte ens i egen firma några timmar i veckan, även om man naturligtvis kan välja..

2018-01-13 - Aktieportföljens värde över tid
Efter att ha presenterat innehavens fördelning i portföljen över tid har det blivit dags för att också redovisa det faktiska värdet över tid.Detta är värdet på den depå som förutom mitt aktieinnehav..

2018-01-02 - Dagens boktips: Gaius Marius av Cristofer..
Äntligen! Den har legat på hyllan ett bra tag, men efter att äntligen ha plockat upp den igår har jag nu läst boken skriven av bloggrannen Cristofer Andersson, mer känd som Fermentum Vitae.För ett bra..

2018-01-01 - Min sparkvot och täckning av kostnader via kapital
Till att börja med ber jag att få tillönska den lilla läsekretsen ett gott nytt år!December var faktiskt ganska bra vad gäller familjens sparkvot, men vi gjorde en del inköp som kommer på räkning..

2017-12-31 - Dagens boktips: "Omgiven av idioter" av Thomas..
Jag har äntligen läst en bok igen. Denna gång boken "Omgiven av idioter - Hur man förstår dem som inte går att förstå" skriven av Thomas Erikson.Jag kan rekommendera er att läsa denna bok, då den..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.