Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ekonomiblogg
Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrtSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-08-31 - Det är glädjande
Mycronic har erhållit ytterligare en order på ett maskritarsystem, byggt på Prexision-plattformen, som ersättning till ett äldre system för tillverkning av fotomasker för bildskärmar. Prisnivån..

2015-08-28 - Billigare med räkningar:
Vi har det Perfekt kortet: Det här kortet har extra allt. Det ger dubbla poäng hos Coop, en poäng per krona var som helst i världen där MasterCard gäller och två poäng per krona hos Partners. ..

2015-08-27 - Varannandagsrörelser:
 Veckans kursrörelser: Perfekt för trading ... Som day trader finns det dock inga dåliga aktier. Alla aktier är värda att köpa vid vissa tidpunkter. Det spelar ingen roll hur det..

2015-08-26 - Börs-formen håller i sig ökar på i:
  Jag har ökat mitt innehavet i bolaget Precise Biometrics igår. Precise Biometrics säljer säkerhetslösningar för fingeravtrycksigenkänning till företag och myndigheter över hela världen...

2015-08-24 - Kassaklirr:
Kassaflödesanalys:Innan vi går in och tittar på vad ett kassaflöde är och hur man analyserar det i redovisningen kan det vara bra att stanna upp och tänka till varför man skall göra det. Vad är..

2015-08-21 - Den accelererande skuldsättningen är oroande:


2015-08-19 - Någon som vet ?
Det är inte utan att man undrar hur många bloggare det är här TradeVenue.  . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg 

2015-08-17 - Inför skolstarten florerar det många tankar och..
 Så var det åter dags att rikta fokus på skolstarten för en förälder med barn. Kläder, aktiviteter, ryggsäckar skolstarten blir för många en dyr historia.Men så behöver det inte vara.Man kan..

2015-08-14 - Kronan stärktes omedelbart igår:
Priserna i Sverige faller mindre än väntat. Det minskar sannolikheten för en ny räntesänkning från Riksbanken. Kronans utveckling de kommande veckorna ligger i fokus för beslutet.I juli sänkte..

2015-08-13 - Precise: Biomatch integrerad i kinesisk..
Precise Biometrics Biomatch Mobile har genom samarbetet med Fingerprint Cards integrerats i en ny smartphone från en kinesisk tillverkare. Integrationen ska ge licensintäkter med start under..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.