Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ekonomikoll
Lite tankar om min och andras ekonomi. Tycker om att spara och undvika onödliga utgifter men tvekar inte att ibland använda slantarna på hus, familj eller livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-01-09 - Inköp HM
Då har även jag köpt in mig i HM. Ett bolag som jag ägde några aktier i för ett par år sedan för att sedan sälja. Något som jag inte borde gjort. Skadan är nu reparerad när kursen dök en bra bit under..

2016-01-04 - Inköp av Tethys Oil
Efter ett tips i Aktiespararen så blev det ett mindre inköp av Tethys Oil för några veckor sedan. Vet inte om oljepriset kommer att gå upp eller ner den närmsta tiden men det känns ganska så troligt..

2015-09-05 - Ökat
Det har varit skakigt de senaste veckorna. Jag har passat på att öka i denna, som jag tror tillfälliga nedgång, i några av mina innehav. Det har blivit mer Fortum, Telia och SEB. För detta har..

2015-08-22 - Hur går det för er?
Det har varit en bedrövlig vecka för mitt sparande - ett minus på ca 5,5%. Det är surt att se sina vinster minska och i några fall gå över till att bli förluster. Försöker tänka på att det är..

2015-08-12 - Nedåt och inköp


2015-07-26 - Söndagsbetraktelser 26/7
Så var denna semester över. Vädret har varit sådär får man väl allt säga. Det har blivit mindre av sol och bad för vår del men jag tycker ändå att vi har fått gjort en hel del av det vi tänkte innan..

2015-07-18 - Köp av ICA och Eolus
Semestertider! Det har inte blivit mycket av att ha koll på börsen dessa dagar men i vecka så blev det två stycken köp. Först så blev det inköp av ICA-gruppen som är en ny aktie för mig. Jag har..

2015-06-15 - Ökat i Castellum och Investor
Då börsen har gått ner en del den senaste tiden så såg jag köpläge i både Castellum och Investor. Kanske fortsätter det ner ytterligare och då kan det bli aktuellt med fler ökningar av mina innehav...

2015-06-02 - Minskat i Mekonomen
Det har varit en fin utveckling i Mekonomen sedan hösten förra året då jag köpte mina första aktier i detta företag. Utvecklingen har varit så pass bra att innehavet har vuxit så pass att det blev en..

2015-05-30 - Whiskeydags
I skrivande stund så sitter jag och smuttar på ett glas whiskey. Något som jag bestämde för lite mer än 10 år sedan. Den dagen vi köpte huset som vi bor i så bestämde jag att den dagen vi har..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.