Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Enkidus Hus
En Vilde bland Utdelningsinvesterare, som precis börjat sparandets resa.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-12 - Portföljen uppdaterad!
Istället för att bara lägga in totalen per aktieinnehav har Enkidu nu även plitat in det totala värdet på respektive aktieslag, utdelningen per aktie, totala utdelningen per aktieslag, samt % av..

2018-06-08 - Tankat i Maj...
Tjaba!Många är ni som uttryckt svårmod att Enkidu tjackar ett språk som ingen förstår. Därför har Enkidu bestämt att tala som han tänker istället...Maj månad är nu "off" så att säga, så dags att tugga..

2018-05-01 - Förehavanden April
Så har April månad tillryggalagts och första dagen i "sköna Maj" är här, dock icke alls en lika varm och skön dag som det är i Urek vid denna tid. Husbonden är ute och reser och Enkidu får då snällt..

2018-04-01 - Förehavanden Mars.
Så hava Mars månad tillryggalagts. Enkidus husbonde har som vanigt varit ute och rest i vida världen och detta innebäro också städses som vanligt äro att eders Enkidu må medfölja i dennes resande.Ännu..

2018-03-16 - Portföljen
Listan om delägarbevis är uppdaterad nu.

2018-03-11 - Förehavaden Februari
Så hava Februari månad allaredan tillryggalagts. Enkidus husbonde har varit ute och rest i vida världen och detta innebäro städses att Enkidu må medfölja i resandet, därav denna senfärdiga inlaga...

2018-02-07 - Castellum
Så har Castellums rapport äntligen dumpit ned i Enkidus skrivelsebehållare (skrivelsebehållare? Enkidu har väl ingen skrivelsebehållare?). Frakttjänsterna om Ur äro icke skyndsamma. Många dugliga..

2018-02-05 - Stilla Sinnet!
Salve!I samtiden stormar det hårt på de sju aktiehaven. Enkidu sitter dock lugnt i Ziusudraskeppet, men ämnar att komplimenteringsköpa i de fall där kursen synnerligen omotiverat plumsa alltför..

2018-01-31 - Förehavanden Januari
Så hava Januari allaredan tillryggalagts. Huset är numer sanerat från skadliga tomtar och grannen hart när utslängd. Mörkret är städse alltfort skäligen för mörkt vid sovupphörelsen, men en förtröstan..

2018-01-22 - Hej!
Varmt Välkommen till min blogg!!!Idén till bloggen har funnits ett tag, men en del har kommit emellan. Nu är den i alla fall igång! Tanken är att diskutera investeringar tillsammans med er, men det..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.