Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ett friare liv
Nu har vi nått en punkt då provar att hoppa av ekorrhjulet och vår förhoppning är att vi, om vi vill, ska kunna leva utan fast inkomst resten av våra liv. Många pratar om att de vill kunna pensionera sig tidigt och man skulle kunna se det som att det är just det vi gör nu. Å andra sidan är vi båda drivna människor som tycker om att ha saker att göra och vi tror därför inte att vi kommer att gå helt sysslolösa, men det är skönt att känna att det är vi som styr vår tid och våra val.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-14 - Reflektioner efter en månad tillbaka i..
Vänner och läsare som har följt vår blogg vet att vi bestämde oss för ett friare liv och  att vi tog ett års tjänstledighet med start 1 januari 2018. Vi började med att spendera 3 månader i Thailand..

2018-10-07 - Hur skulle du reagera om du plötsligt ägde all din..
Innan Rikard och jag lämnade våra respektive jobb för dryga 9 månader sedan pratade vi då och då med vänner och bekanta om våra planer på att sluta jobba tidigt. Vi har tidigare skrivit om hur vi..

2018-09-22 - Natursköna Stockholm
Efter att ha varit ifrån Stockholm under i runda slängar 9 månader krävs det minst sagt en viss anpassning nu när vi temporärt är tillbaka igen. Det skaver en del att trängas med mängder av folk i..

2018-09-08 - Tillfällig paus i friheten
Ja, ni läser rätt! Vi kommer att ta en paus i vårt lilla experiment och gå tillbaka till ekorrhjulet ett tag och det finns flera anledningar till detta. Det hela är ganska nytt och vi har inte..

2018-09-03 - En dag i vårt fria liv på Öland
Vi fick en förfrågan om att beskriva hur en vardag i vårt liv ser ut på Öland och det försöker jag mig på att beskriva här. Det blir ett lite kortare inlägg för vi har ju skrivit lite om vårt nya..

2018-09-01 - Perspektiv på levnadskostnader
Igår kväll tittade jag på partiledarduellen trots att jag är ganska trött på hela valrörelsen och redan har röstat. Jag tänkte inte gå in i själva politiken men jag blev ganska fundersam och började..

2018-08-23 - Ett besök på "Burning Van" blåste ny glöd i..
Som vi berättat tidigare har vi köp hus på Öland och i veckan har vi flyttat in. Dagarna fylls av spackling och målning varvat med inköp av nödvändiga möbler och uppackning av de saker och kläder vi..

2018-08-06 - Njuter av friluftsområdet på Billingen
Vi är och hälsar på samt har varit husvakter i Skövde i ca en vecka och under denna har vi passat på att njuta av de fina friluftsområdena på Billingen. Billingen är ett s.k. platåberg som ligger..

2018-07-31 - Försenad halvårsrapport och vår syn på börsen
Oj, vilken sommar vi har! Den svenska sommaren har verkligen överlevererat och det har varit fantastiskt väder sedan i början på maj. Vi har verkligen tagit vara på vädret, varit ute mycket och vi har..

2018-07-27 - Världsarvsveckan på Öland
För att Unesco ska utnämna en plats till ett världsarv krävs att platsen har så höga natur- eller kulturhistoriska världen att de ska bevaras som delar av vårt gemensamma arv och att vi genom dem får..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.