Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ett friare liv
Nu har vi nått en punkt då provar att hoppa av ekorrhjulet och vår förhoppning är att vi, om vi vill, ska kunna leva utan fast inkomst resten av våra liv. Många pratar om att de vill kunna pensionera sig tidigt och man skulle kunna se det som att det är just det vi gör nu. Å andra sidan är vi båda drivna människor som tycker om att ha saker att göra och vi tror därför inte att vi kommer att gå helt sysslolösa, men det är skönt att känna att det är vi som styr vår tid och våra val.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-31 - Mina tankar kring Swedbank
Det har varit väldigt mycket media och diskussioner om Swedbank de senaste veckorna. Det började med att Bill Browder kom med information och sedan sände Uppdrag Granskning ett program där man..

2019-03-17 - Hur mycket tid tar ett jobb egentligen?
Jag har funderat på det här inlägget under en längre tid men det har aldrig riktigt blivit av tidigare. För någon vecka sedan var det en gäst i podcasten ChooseFI som tog upp samma ämne och då kom det..

2019-03-03 - Intressanta samtal, poddar och möten
Som de flesta läsare vet är vi tillbaka i ekorrhjulet under en period och perioden blir lite längre än vad vi från början planerade. I veckan kommer jag att förlänga mitt konsultuppdrag och därmed..

2019-02-02 - Spännande tider
Nu har vi kommit en bit in i rapportperioden och många rapporter har varit ganska bra, lite bättre än vad många hade förväntat sig. De flesta bolag som vi äger har föreslagit höjda utdelningar och det..

2019-01-28 - Dagen jag längtat efter...
Att ha så mycket bubblor i magen att man känner sig som en en champagneflaska där korken när som helst kan flyga; har du känt så någongång? Precis så kände jag fredags. Som jag har längtat efter den..

2019-01-19 - Vardagsäventyr
Vi gillar äventyr och jag skulle nog till och med kunna säga att jag älskar äventyr! Jag tycker om att utmana mig själv och gillar när jag inte riktigt har koll på vad jag ska upptäcka, hitta eller..

2019-01-06 - Våra livsval känns så rätt!
Nu är vi tillbaka i människobyn efter att ha spenderat jul och nyår på underbara Öland. Vi har tillbringat ganska mycket tid i naturen med långa promenader och löprundor. Vi har njutit av ljuset,..

2018-12-29 - Det blir inte alltid som man tänkt sig, en..
För lite drygt ett år sedan lämnade vi våra arbetsplatser för att vara tjänstlediga i ett år och planen var att att ge oss själva lite mer frihet och prova på ett annat typ av liv. Vi hade sålt vår..

2018-12-16 - Brist på äventyr och julenisserally
Vi har varit lite dåliga på att skriva inlägg här på bloggen men det beror mycket på att vi har haft fullt upp men även på att vi inte har gjort så mycket roliga saker som är intressanta att skriva..

2018-12-02 - "Just when I thought I was out..."
”…they pull me back in” som Michael Corleone sa i gudfadern. Som nämnt tidigare i höstas så startade jag eget företag för att utföra ett konsultuppdrag som var planerat att vara..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.