Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ett friare liv
Nu har vi nått en punkt då provar att hoppa av ekorrhjulet och vår förhoppning är att vi, om vi vill, ska kunna leva utan fast inkomst resten av våra liv. Många pratar om att de vill kunna pensionera sig tidigt och man skulle kunna se det som att det är just det vi gör nu. Å andra sidan är vi båda drivna människor som tycker om att ha saker att göra och vi tror därför inte att vi kommer att gå helt sysslolösa, men det är skönt att känna att det är vi som styr vår tid och våra val.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-19 - "Love people, use things. The opposite never..
Under de senaste åren har jag gått igenom en förändring; jag har gått från att vara en ”pryltok” som köpte alla nya roliga saker till att börja konsumera mycket mindre. Jag är absolut inte..

2018-06-14 - En spontanutflykt till Blekinge
Två av de bästa sakerna med vårt friare liv är att vi kan ta vara på vädret och vara mer spontana än tidigare. Häromkvällen satt vi och pratade om lite utflykter som vi vill göra och helt plötsligt..

2018-06-10 - Den allra härligaste av försomrar...
Jag kan faktiskt inte minnas en vår och försommar som, i mitt tycke, varit härligare än den vi upplever nu. Jag älskar att vakna på morgonen och kunna ta för givet att det är ännu en varm och solig..

2018-06-04 - Vi besökte Rönnerums fornby på Öland
Vi är tillbaka på Öland och idag tänkte vi njuta av det fina vädret med ett litet miniäventyr. Vid flera tillfällen har vi passerat skyltar som pekar på ”Rönnerums fornby” när vi har varit..

2018-05-28 - Vandring på Billingeleden
Vi tycker om att vara ute i naturen på små vardagsäventyr och för ett tag sedan när jag tog en promenad uppe på Billingen i Skövde så råkade jag se en informationsskylt om Billingeleden och jag blev..

2018-05-21 - Förändringar som kan göra Bitcoin användbart
Detta är det tredje inlägget som handlar om Bitcoin och andra kryptovalutor och detta inlägg fokuserar på förbättringar som kan göra Bitcoin och eventuellt andra kryptovalutor mer användbart. I de..

2018-05-10 - Bitcoin som värdebevarare?
Detta är den andra delen av (planerade) tre som rör Bitcoin och andra kryptovalotor. I den första delen förklarade jag varför jag tycker att Bitcoin är oanvändbart som betalmedel idag. Detta inlägg..

2018-05-01 - Bitcoin är idag oanvändbart som betalmedel
Ja, clickbait-varning på rubriken ? Det här är den första delen i en serie med tre delar som kommer att behandla bitcoin och andra kryptovalutor. I det här inlägget kommer jag att förklara varför..

2018-04-24 - Utdelningarna och rapporterna trillar in
Vi är mitt i utdelningssäsongen och nästan varje dag får vi en eller flera notifieringar ifrån Avanza om att utdelningar har hamnat på kontot. Det finns många som är kritiska till..

2018-04-20 - Underbara vårdagar på Öland och planer fråmåt
Thailand och det liv vi levde där känns mycket avlägset, trots att det bara gått två och en halv vecka sedan vi landade tillbaka i Sverige. Vi har fått en del frågor om varför vi lämnade värmen och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.