Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Ett friare liv
Nu har vi nått en punkt då provar att hoppa av ekorrhjulet och vår förhoppning är att vi, om vi vill, ska kunna leva utan fast inkomst resten av våra liv. Många pratar om att de vill kunna pensionera sig tidigt och man skulle kunna se det som att det är just det vi gör nu. Å andra sidan är vi båda drivna människor som tycker om att ha saker att göra och vi tror därför inte att vi kommer att gå helt sysslolösa, men det är skönt att känna att det är vi som styr vår tid och våra val.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-06 - Njuter av friluftsområdet på Billingen
Vi är och hälsar på samt har varit husvakter i Skövde i ca en vecka och under denna har vi passat på att njuta av de fina friluftsområdena på Billingen. Billingen är ett s.k. platåberg som ligger..

2018-07-31 - Försenad halvårsrapport och vår syn på börsen
Oj, vilken sommar vi har! Den svenska sommaren har verkligen överlevererat och det har varit fantastiskt väder sedan i början på maj. Vi har verkligen tagit vara på vädret, varit ute mycket och vi har..

2018-07-27 - Världsarvsveckan på Öland
För att Unesco ska utnämna en plats till ett världsarv krävs att platsen har så höga natur- eller kulturhistoriska världen att de ska bevaras som delar av vårt gemensamma arv och att vi genom dem får..

2018-07-16 - Det prekära dilemmat av att ha för många bra..
Rikard berättade i sitt inlägg härom dagen om att vi slagit till och köpt ett hus här på Öland. När vi för någon vecka sedan skrivit på avtalet och jag meddelade samma sak till vänner via Facebook och..

2018-07-11 - Summering av 6 månader av "fritt liv"
Det har blivit lite glest med uppdateringar här på den senaste tiden och det beror på lite olika orsaker men huvudorsaken är nog att vi har njutit av det fina vädret och inte hittat på några äventyr..

2018-06-19 - "Love people, use things. The opposite never..
Under de senaste åren har jag gått igenom en förändring; jag har gått från att vara en ”pryltok” som köpte alla nya roliga saker till att börja konsumera mycket mindre. Jag är absolut inte..

2018-06-14 - En spontanutflykt till Blekinge
Två av de bästa sakerna med vårt friare liv är att vi kan ta vara på vädret och vara mer spontana än tidigare. Häromkvällen satt vi och pratade om lite utflykter som vi vill göra och helt plötsligt..

2018-06-10 - Den allra härligaste av försomrar...
Jag kan faktiskt inte minnas en vår och försommar som, i mitt tycke, varit härligare än den vi upplever nu. Jag älskar att vakna på morgonen och kunna ta för givet att det är ännu en varm och solig..

2018-06-04 - Vi besökte Rönnerums fornby på Öland
Vi är tillbaka på Öland och idag tänkte vi njuta av det fina vädret med ett litet miniäventyr. Vid flera tillfällen har vi passerat skyltar som pekar på ”Rönnerums fornby” när vi har varit..

2018-05-28 - Vandring på Billingeleden
Vi tycker om att vara ute i naturen på små vardagsäventyr och för ett tag sedan när jag tog en promenad uppe på Billingen i Skövde så råkade jag se en informationsskylt om Billingeleden och jag blev..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.