Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ett friare liv
Nu har vi nått en punkt då provar att hoppa av ekorrhjulet och vår förhoppning är att vi, om vi vill, ska kunna leva utan fast inkomst resten av våra liv. Många pratar om att de vill kunna pensionera sig tidigt och man skulle kunna se det som att det är just det vi gör nu. Å andra sidan är vi båda drivna människor som tycker om att ha saker att göra och vi tror därför inte att vi kommer att gå helt sysslolösa, men det är skönt att känna att det är vi som styr vår tid och våra val.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-21 - Risker med tidig pension? Mycket skriverier på..
På den senaste tiden har det varit en hel del skriverier kring ”de pensionerade sig vid 30” eller ”det går ej att pensionera sig vid 34” och liknande. Den 12 februari..

2018-02-17 - Ett besök på Elephant Jungle Sanctuary
Elefanter spelar en stor roll i Thailands historia, de anses heliga och de firas med en egen dag den 13 mars varje år. Idag är de tyvärr utrotningshotade i landet. Det finns uppskattningsvis 2000-3000..

2018-02-15 - En hike längsmed Monk´s trail till Doi Suthep
Oavsett hur trött man är på tempel efter en period i Chiang Mai så är Wat Phrathat Doi Suthep ett måste, och ett besök där har stått på vår att-göra-lista sedan vi kom hit. Hit vallfärdar turister och..

2018-02-12 - Airbnb i Thailand; vad gäller egentligen?
Airbnb har spridit sig som en löpeld över världen och via tjänsten kan man hyra eller hyra ut boenden i närmare 200 länder. Så även i Thailand. Den lägenhet där vi bott nu i drygt 5 veckor har vi hyrt..

2018-02-10 - Börserna svajjar, hur ska man agera?
Vi har ju blivit vana vid en lågvolatil stabil uppgång de senaste 2 åren, börserna har inte rört sig med mer än 2% på en dag sedan Brexit. I slutet på förra veckan tilltog volatiliteten och vi har..

2018-02-07 - Chiang Mai Flower Festival
Om man tycker om färgprakt, blommor, musik och dans är Chiang Mai helt klart rätt plats att befinna sig på under första helgen i februari. Då firas varje år Chiang Mai Flower festival, och Suan Buak..

2018-02-05 - Månadsrapport: En månad som fria i Chiang Mai..
Oj, tänk att det har redan gått en månad!  Det är verkligen sant att tiden går ju fort när man har roligt och trivs ?  Vi vill varna för att det här blir ett långt och detaljrikt inlägg som redogör..

2018-02-04 - Paddling på Mae Ping River
För ett par dagar sedan småpratade jag med ett par grannar vid poolen och de berättade att det brukar anordnas paddelturer runt Chiang Mai. Vi tittade runt på FaceBook efter information och fann ett..

2018-02-03 - Tandläkarbesök i Thailand
Under åren har vi läst en del om hur tandvården i Thailand håller hög status och låga priser och att många turister till och med bekostar sin resa till solen genom att genomföra lite större..

2018-02-01 - 30 grader i februari
Vi brukar börja våra dagar med att gå igenom sociala medier över ett par koppar kaffe. Det är en lugn och skön start på dagen, samtidigt som det gör att vi håller oss uppdaterade om vad som händer..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.