Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fattigbonddräng
Om en bonddräng som börjat plöja ner sitt sparande på börsen, i fonder och räntekonton. För att skörda som han sår...får se hur det går.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-20 - Fattigbonddräng köper och köper
Fattigbonddräng brukar som namnet tyder på som regel inte ha så mycket penningar att röra sig med. Men inga regler utan undantag och oktober 2018 har varit ett sådant undantag. Månadspengens vanliga..

2018-10-18 - Följer mina regler
Ut med dig!Det är bra att ha färdiga regler att förhålla sig till när det gäller aktiehandel. Säkert gäller det även i de flesta sysselsättningar man kan pyssla med. För har man tänkt till lite i..

2018-10-06 - Ny månad igen!!
Fattigbonddräng försökte försena det att hända genom att fly landet en vecka. Men inte heller det hjälpte, tiden lunkar på i sin egen takt likt förbenat. Så det blev till att försöka få tag på..

2018-09-22 - Nytt bud på Skånska Energi
Kaffe till ledningen?Det har kommit in en ny intressent för att köpa upp Skånska Energi AB. Det är Infranode Energi AB som höjer skambudet från "bolaget med det långa och intetsägande namnet" med..

2018-09-12 - Tacka nej till dåliga förslag
Tveksamt Skånska EnergiDet föreligger ett uppköpserbjudande på Skånska Energi AB ifrån Acsnacs Energi AB.Ett nystartat bolag som enbart har som uppgift att äga Skånska Energi.Acsnacs Energi AB ägs i..

2018-09-08 - Månadsrapporter, mm
Inläggsfrekvensen på denna blogg har varit väldigt spartansk under året. Ändå har det funnits hur mycket som helst att skriva om, och ondgöra sig över. Det är faktiskt valår, om någon nu missat det...

2018-07-03 - Månadsrapport juni 2018
Jajamensan, den där tiden fortsätter att flyga fram. Detta hiskeliga stressande av tiden har förstås gjort att även juni tagit slut. Så då tarvas det ett försök att redovisa vad Fattigbonddräng och..

2018-06-11 - Se upp för aggressiv hämndlysten sur ved!
Fattigbonddräng brukar vintertid elda med ved i en braskamin för att inte elmätaren ska snurra allt för fort. Det är naturligtvis trevligt när elräkningen inte är dopad av uppvärmningskostnader så..

2018-06-07 - Månadsrapport för maj-18
Så var det då dags igen för en månadsrapport, maj har tagit slut och förpassas härmed till historieböckerna. Med ett automatiserat sparande så sker inga större överraskningar, utan det tuffar på så..

2018-06-07 - Avanza firar inte Sveriges nationaldag,..
Voffo då da?Hade Astrid Lindgrens Rumpnissar i Ronja Rövardotter uttryckt saken.Onsdagen var ingen vanlig dag, för det var Sveriges nationaldag och svenska flaggans dag. En tilldragelse som firades..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.