Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fattigbonddräng
Om en bonddräng som börjat plöja ner sitt sparande på börsen, i fonder och räntekonton. För att skörda som han sår...får se hur det går.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-19 - Nästa whiskynivå passerad
Med risk för att det här börjar likna en dryckesblogg, så är det dags att avslöja att whiskynivån 950 tusen är passerad sedan några dagar tillbaka. Det tog lite mer än sex månader att klara av den..

2019-04-17 - Gravöl som vanligt
Fattigbonddräng har som tradition att ordna en dejt med revisorn varje år. Inget möte som man direkt ser fram emot, men hela syftet med mötet är att upprätta bokslut och få iväg en deklaration.Detta..

2019-04-06 - Månadsrapport Mars 2019
Mars har passerat förbi och det är tid för en titt på vad som hände i Fattigbonddrängs försök till sparande. Portföljen har som vanligt tillförts en månadspeng på 8 500:- kronor. Buffertsparandet har..

2019-03-21 - Sverige är fantastiskt!! Eller...
Schack matt!Lagrådet har nu kommit med sitt betänkande över det förslag som regeringen tagit fram om att göra medlemskap i terrororganisationer olagligt. För en gångs skull ett vettigt förslag från en..

2019-03-05 - Månadsrapport Februari 2019
Så är det ny månad igen och allt kortare är de tydligen. Tre dagar mindre än den förra, och fortsätter det i den takten är det snart bara en dag i varje månad, så låt oss hoppas att det inte är en..

2019-03-03 - Hoppas statsministern ljuger för barn
Det kanske kan verka konstigt att man hoppas att någon överhuvudtaget skulle ljuga för barn. Men Fattigbonddräng hoppas verkligen att statsminister Löfven verkligen är en lögnhals när han svarar på..

2019-02-27 - Man kan ju alltid ändra sig
Han borde ändra sig och sin politikFattigbonddräng har gjort en del ändringar i sin portfölj och lite förändringar är fortfarande pågående. Det är inte så lång tid sedan Fattigbonddräng tänkte att öka..

2019-02-18 - Tack Hanif Bali! Hoppas du orkar kämpa vidare
En Vänstertyckonom med blicken fokuseradEn intelligent blick säger ju allt... och det stämmer nog allt som oftast.Hanif Bali är åter igen påhoppad för att han vågar kalla en spade för en spade. hur..

2019-02-02 - Månadsrapport Januari-19
Det är dags igen, månaderna bara rusar fram och årets första har redan passerat. Sparplanen ligger fast och lunkar på i sakta mak. Detta lunkade har inneburit några aktieköp som vanligt.Redan på årets..

2019-01-16 - Lönsamt med nyårslöften
Fattigbonddräng brukar ju inte hålla på med sånt där, som nyårslöften. Snarare så förlöjligar han företeelsen genom att alltid ge samma löfte om att inte börja röka nästa år heller, om denna fråga..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.