Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fattigbonddräng
Om en bonddräng som börjat plöja ner sitt sparande på börsen, i fonder och räntekonton. För att skörda som han sår...får se hur det går.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-06 - Månadsrapport november-18
Det verkar inte som att det görs annat än att skriva månadsrapporter. Förmodligen beror detta på ökande ålder på skribenten. Förr i tiden när de gamla i släkten alltid klagade på att tiden gick för..

2018-11-21 - Börsen lägger i racerväxeln?
Fattigbonddräng har börjat fundera lite på det där med växlar och växellådor, alltså hur många olika varianter det finns. Inte bara då manuella eller automatiska varianter, utan också den stora..

2018-11-08 - En favoritdag
Utdelnings dag!!Lagom till dagens frukost, kom Pigan på besök för att överlämna halvårslönen från NCC. Utdelningsdagar är Fattigbonddrängs favoritdagar.I lönekuvertet denna gång låg 2 800:- kr. En..

2018-11-05 - Ordningen återställd
Det ska vara ordning och reda, så är det lättare att leva. Fattigbonddräng har återigen lyckats göra av med månadspengen, bara några dagar efter att den landat på kontot. Trots att den ökat med en hel..

2018-11-02 - Månadsrapport oktober 2018
Då var det dags igen, ytterligare en månad har nu tagit slut. Årets oktober har lämnat oss, och istället lämnat plats till november. Vad har då hänt under oktober i Fattigbonddrängs ekonomiska..

2018-10-23 - Okända regioner, var ligger dom?
Fattas några bitar?Detta får bli ett helt och hållet oekonomiskt inlägg. Blogger tillhandahåller ju en massa statistik om läsare på bloggen. Inte enbart antal sidvisningar utan även vilka länder eller..

2018-10-20 - Fattigbonddräng köper och köper
Fattigbonddräng brukar som namnet tyder på som regel inte ha så mycket penningar att röra sig med. Men inga regler utan undantag och oktober 2018 har varit ett sådant undantag. Månadspengens vanliga..

2018-10-18 - Följer mina regler
Ut med dig!Det är bra att ha färdiga regler att förhålla sig till när det gäller aktiehandel. Säkert gäller det även i de flesta sysselsättningar man kan pyssla med. För har man tänkt till lite i..

2018-10-06 - Ny månad igen!!
Fattigbonddräng försökte försena det att hända genom att fly landet en vecka. Men inte heller det hjälpte, tiden lunkar på i sin egen takt likt förbenat. Så det blev till att försöka få tag på..

2018-09-22 - Nytt bud på Skånska Energi
Kaffe till ledningen?Det har kommit in en ny intressent för att köpa upp Skånska Energi AB. Det är Infranode Energi AB som höjer skambudet från "bolaget med det långa och intetsägande namnet" med..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 199 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.