Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Fattigbonddräng
Om en bonddräng som börjat plöja ner sitt sparande på börsen, i fonder och räntekonton. För att skörda som han sår...får se hur det går.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-22 - Fattigbonddräng tjatar vidare.
Jo, det finns en viss insikt hos undertecknad om hur tjatigt upprepande av liknande inlägg kan uppfattas. Men skyll inte på Fattigbonddräng, det är nästan uteslutande bolaget Aker, som bär skulden..

2018-05-19 - En ny Norsk i portföljen
Fattigbonddräng visste det, med lite kassa i portföljen samt Avanza som lockar med gratis courtage på Norska aktier. Så blev frestelsen för stor och helt omöjlig att stå emot. Till försvar och att man..

2018-05-17 - Slog vad med Pigan och vann, men...
Jag vann!!..står nu utan några Ericsson aktier.Det började med att det varit flitiga besök av Pigan den senaste tiden. Det har överlämnats pengar till Fattigbonddräng titt som tätt, och..

2018-05-02 - Whiskydags alla redan
Det går undan nu, verkar som portföljen tagit anabola steroider eller fuskar på något annat vis. Månadspengen kom visserligen in på kontot under dagen och det kanske är en slags dopning?I skrivande..

2018-05-01 - Månadsrapport för april
Det blev ingen för mars, så skärpning anbefalles och en månadsrapport för april kommer här.Det är som vanligt med Fattigbonddrängs månadsrapporter så om det hoppas över en ibland gör ingen större..

2018-04-25 - I väntans tider
Prova plus Stabelo!Fattigbonddräng går i väntans tider, han går och väntar på lite olika saker.Fastän att det finns ekonomibloggare som avråder, eller mer eller mindre varnar för att söka bolån genom..

2018-03-07 - Köpt Tyskt och druckit whisky
Mars inleddes med att göra slut på den ordinarie månadspengen tämligen omgående. Nämligen första dagen. För att göra en spretig portfölj ännu mer splittrad och förvirrande så köptes det in aktier från..

2018-03-05 - Finns det tid, finns det hopp...
...fick Fattigbonddräng ofta höra när han var yngre. Detta är således väldigt längesedan men har liksom hållit sig kvar, som ett litet mantra. Oftast var det de äldre i släkten Fattigbonddräng som..

2018-03-05 - Finns det tid, finns det hopp...
...fick Fattigbonddräng ofta höra när han var yngre. Detta är således väldigt längesedan men har liksom hållit sig kvar, som ett litet mantra. Oftast var det de äldre i släkten Fattigbonddräng som..

2018-02-01 - Månadsrapport Januari-18
Så där ja, ännu en månad har tagit slut och livet verkar gå vidare ändå, eller kanske just därför..Även denna årets första månad har Fattigbonddräng satt undan7 000:- kr till olika sparformer, i..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.