Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fattigbonddräng
Om en bonddräng som börjat plöja ner sitt sparande på börsen, i fonder och räntekonton. För att skörda som han sår...får se hur det går.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-01 - Månadsrapport Januari-18
Så där ja, ännu en månad har tagit slut och livet verkar gå vidare ändå, eller kanske just därför..Även denna årets första månad har Fattigbonddräng satt undan7 000:- kr till olika sparformer, i..

2018-01-21 - Från Landshypotek intet nytt.
Det är lite tråkigt att Landshypotek inte har svarat på det mail som Fattigbonddräng skickade till dem angående några kompletterande frågeställningar om det lån som sökts till bostaden. Ansökan..

2018-01-07 - December 2017
Så ska det försökas att summeras ihop vad som hände förra årets sista månad. Några större sensationer kommer inte att avslöjas, detta mest på grund av att några sådana inte hände.Men som vanligt så..

2017-12-19 - Senare och senare månadsrapporter
Fattigbonddräng ligger efter, och inte enbart då vad gäller portföljens utveckling mot olika index. Månadsrapporteringen för november släpar efter nästan oförsvarbart mycket. Fattigbonddräng skyller..

2017-11-04 - Månadsrapport Oktober-17
Det går fort när man har roligt, som bekant. Det är nu bara två månader kvar på året 2017. Som företagare börjar det bli dags att fundera lite på kommande deklaration redan nu. Detta för att man inte..

2017-11-03 - Whisky nivå! Äntligen
Det tog tid för portföljen att ta sig upp till 600 000:- kr nivån. Men lagom till novembers allra första dag så har även den nivån passerats. Detta innebär ju att Fattigbonddräng, med gott samvete och..

2017-10-28 - Höst, utdelningar och god etablering
Hösten har tagit över och dominerar i hela landet, även vintern har börjat göra sina framryckningar i norr. Det finns ett litet vemod över alla dessa dagar som passerar och aldrig mer skall komma..

2017-10-19 - Olika syn på värdet
Fattigbonddräng har ju börjat titta på Polar Power Inc. En fråga som då infinner sig är ju förstås vad bolaget egentligen är värt.En snabbkoll på hur säljare och köpare ser på saken och vad de är..

2017-10-15 - Höstsådden avklarad
Egenodlade grönsaker är en fröjd på alla områden. Det första Fattigbonddräng kommer att tänka på är att det smakar mycket godare än de man köper i affären gör, om man nu gör det? De ser visserligen..

2017-10-06 - Är själv bäste Fattigbonddräng?
Det finns ett ordspråk som lyder själv är bäste dräng, det kan säkert stämma ibland men långt ifrån alltid.Nu finns det så klart saker som Fattigbonddräng helst gör själv för han vet att det blir bäst..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.