Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fermentum vitae
Att skapa sig ett liv där dröm kan bli verklighet är mångas önskan. Detta är mitt försök att uppnå det. Jag är varken utbildad ekonom eller högskolebeläst vad gäller investeringar. Jag är en "avarge joe" som sedan 2012 funnit och blivit frälst i investeringsvärlden. Mitt mål är att vid 40 års ålder kunna finansiera 50 % mitt leverne med aktier/utdelningar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-01-12 - Life happens (igen)
Detta inlägg skrev jag för cirka 1,5 år sedan och med tanke på de senaste årsrapporter från diverse bloggare som jag har läst, kände jag ett "behov" av att publicera det igen. Jag är verkligen emot..

2018-01-05 - Existentialism & investeringar
Efter en av mina aktieföreläsningar med elever och kollegor hamnade jag i en diskussion kring hur man ofta upplever detta kval, denna "ångest" över att investera; Vad skall jag välja? Hur mycket?..

2017-12-24 - Bokslut 2017
Ett tillkännagivande innan inlägget påbörjas. Jag är mycket väl medveten om att det återstår cirka 2,5 dygn av anno 2017 och att då publicera ett bokslut är inget annat än ren och skär idioti. Dock..

2017-12-22 - Den Gudomliga julsagan
För cirka ett år sedan, eller för att vara exakt; den 20 december, skrev Lundaluppen en julsaga från Lund. Denna kom att bli uppskattad och detta år tänkte jag fortsätta traditionen och likt Kalle..

2017-12-15 - Årsavslutning portfölj
Från början var min plan att författa ett inlägg där jag redogjorde för de sedvanliga fakta som sig bör i slutet av ett år. Dock märkte jag, föga förvånande, att det skrivna blev längre och längre och..

2017-12-01 - En furste eller en narr?
Många är vi som ständigt ser och får höra allt mer negativt om H&M. Från att ha haft fler köp- än säljrekommendationer, råder nu det omvända. Förvisso tror jag det är få som låter sig styras av..

2017-10-06 - Tribus annis
Förvisso inget att fira, men dock något att uppmärksamma. I dagarna är det tribus annis - tre år - sedan bloggen startade och resan har varit inget annat än rolig. Jag började skriva för att... ja,..

2017-09-29 - Debattinlägg om ISK
Många har skrivit för att visa sin frustration och oförståelse mot Vänsterpartiets proposition om höjd skatt på ISK- och KF-konton. Ulla Andersson, Vänsterpartiets "ekonomiska" talesperson, skrev..

2017-09-22 - Trossystem
"Ett sammanhängande trossystem" är definitionen enligt SAOL. Nationalencyklopedin skriver att det "är en kulturyttring, som inte låter sig infångas av någon heltäckande definition". Wikipedia (huga!)..

2017-09-15 - Bostäder i framtiden
Att spåna om framtiden är, för det mesta, ett roligt nöje, speciellt med rätt sällskap. Var är vi om tio år? Tjugo? Femtio? Hundra? Även om det är intressant är jag mer för att spåna om specifika..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 188 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.