Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Fermentum vitae
Att skapa sig ett liv där dröm kan bli verklighet är mångas önskan. Detta är mitt försök att uppnå det. Jag är varken utbildad ekonom eller högskolebeläst vad gäller investeringar. Jag är en "avarge joe" som sedan 2012 funnit och blivit frälst i investeringsvärlden. Mitt mål är att vid 40 års ålder kunna finansiera 50 % mitt leverne med aktier/utdelningar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-13 - Grupptänk vs. vi
Det finns flera forum på såväl Nordnet som Avanza, där skribenter skriver åsikter, tankar och prognoser tillika egna uträkningar på bolagets framtida vinster eller förluster. Då jag ej är aktiv på..

2018-07-11 - Mindset & VD-sjukan
Ytterligare en gång blev inlägget långt, men som jag tidigare har skrivit kan du, läsaren, dela upp din läsning alternativt acceptera att det inte finns några genvägar till kunskap, insikter och..

2018-07-04 - Etik är oetiskt(?)
Att definiera moral och etik är något som inte så lättsamt låter sig göras. Förvisso gör SAOL en gediget försök, men då det kommer till att praktisera det teoretiska är det nog fler än en som upplever..

2018-07-01 - Ett perspektiv av vår historia - Digerdöden
Vem är du?Jag är Döden.Kommer du för att hämta mig?Jag utgår från att det finns få, om ens någon, som inte kan dessa samt de följande replikerna fån Bergmans Det sjunde inseglet. I det förra inlägget..

2018-06-27 - Historia, perspektiv & protektionism
Jag hade först tänkt skriva ett inlägg om att det är fraktfritt på matsmart fram t.o.m. den 30 juni, men någon hann före både en, två, tre och fyra gånger... Efter detta tänkte jag skriva ett..

2018-06-15 - Siffror eller psyke?
Undertecknad har vistats med alla de stora; när jag var ung lärde Sokrates, Platon och resten av "grabbarna" (vänligen alla förespråkare för ett jämställt samhälle; detta var före er tid, såväl..

2018-06-08 - Kopparbergs
Att diskutera kring kvartalsrapporter må ej vara det roligaste, men i valet och kvalet mellan att lyssna på grannarnas val av "musik", strömmande från deras portabla högtalare placerad på den..

2018-06-02 - PISA och skoldebatten
Nej, detta är inte ett inlägg som handlar om investeringar och ekonomi i den bemärkelse att det går att finna tips, idéer, underlag e.d. för att investera i sin privata portfölj, utan det kommer att..

2018-05-25 - Lloyd Banking Group
När brittiska banker kommer på tal brukar det ofta vara Barclays, eller HSBC, som nämns. Mer sällan än ofta nämns dock Lloyds Banking Group, vilket är smått komiskt, då banken har en gedigen historia...

2018-05-18 - VM-organisationen 2018
Snart kommer diverse olika VM-elvor att blomma på en majoritet av investerarbloggarna likt tonårsflickor flockas kring Marcus &Martinus. Inte för att jag dömer såväl de först- som sistnämnda, men..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.