Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fermentum vitae
Att skapa sig ett liv där dröm kan bli verklighet är mångas önskan. Detta är mitt försök att uppnå det. Jag är varken utbildad ekonom eller högskolebeläst vad gäller investeringar. Jag är en "avarge joe" som sedan 2012 funnit och blivit frälst i investeringsvärlden. Mitt mål är att vid 40 års ålder kunna finansiera 50 % mitt leverne med aktier/utdelningar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-11-15 - Intervju med twitters och bloggosfärens pappa
En profil som hos mig har gjort ett stort intryck och som betraktar som en nära och uppskattad vän är Aktiepappa. Sedan hans intåg har han kommit att bli uppskattad av många, men också mindre så av..

2019-11-13 - Tacka sig själv
Många är vi som har som mål att fokusera på utdelningar, om än inte utan att också se till att dessa bedöms som stabila och inte i farozonen att försätta bolaget i en finansiell knipa. Många av oss..

2019-11-11 - Samtliga intervjuer sedan 2017 nu samlade
De senaste tre veckornas fredagar har intervjuer publicerats och det återstår, för denna gång och detta räkenskapsår, hela fem stycken. Således finns mycket intressant att ta del av de..

2019-11-08 - En story till intervju
Med mindre än ett år inom bloggosfären har han kommit att visa att han har en given plats på envars läslista. Oftast kan det läsas om veckoinköp, men också bra och kloka reflektioner om bolag..

2019-11-06 - Story och/eller numbers?
Att investera är för mig ömsom en fråga om story, ömsom en fråga om numbers (eg. "siffror"), där den första syftar till berättelsen; alltet om bolaget, dess position tillika bransch. Denna del..

2019-11-04 - Först Saas. Sedan BaaS. NU... CaaS?
Software as a service (SaaS) har länge varit modeordet framför övriga och då jag skrev om IBM lyfte jag även fram det som jag tror kommer att överta tronen: Blockchain as a Service (BaaS). Dock..

2019-11-01 - En bombastisk intervju
En härlig, teslaåkande och kassaflödesgenererande galning till bombare? Vad kan gå fel? Sedan flera år har jag följt Dividend Bomber och läst hans blogg. Det har varit en rolig resa att få vara en..

2019-10-30 - Investera i Burger King?
Restaurant Brands International (QSR) är ett restaurangföretag som äger och driver ett antal snabbmatskedjor samt snabbmatsrestauranger. De mest kända är Burger King och Tim Horton. Företaget..

2019-10-28 - Cloetta - är det det rätta?
I den senaste Aktiespararen (2019: 10) är det en intervju med Cloettas VD, Henri de Sauvage Nolting. Bland annat avhandlas köpet av Candyking och problemen som här tillkom, e-handelns framväxt..

2019-10-25 - En musikalisk intervju
Sedan cirka tre år tillbaka har jag, vid ett tillfälle per år, intervjuat diverse twitter- och bloggprofiler och nu har det kommit till 2019 års upplaga. Under ett par fredagar framöver kommer det att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.