Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fondanalys
Sveriges bästa ekonomiblogg om investeringar, entreprenörsskap och företagande samt crowdfunding av onoterade bolagSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-16 - Kliver ur Alvestaglass!
Wow! Jag trodde aldrig att jag skulle kliva ur Alvestaglass på mycket mycket länge, men tidigare i veckan tog jag beslut att sälja aktien. Jag blev av med 80% av mina aktier i..

2019-08-04 - Skuldsättningsgrad för Stockholmsbörsens bolag
Stockholmsbörsens bolag skuldsätter sig allt mer. Ökade skulder kan ses som en naturlig konsekvens av låga och fallande räntor. Nyligen skrev vi om att..

2019-08-01 - P2P-lending: Tre svenska aktörer
Jag skrev förra veckan om hur nya bolag inom Fintech (finansiell teknologi) utmanar storbankerna från alla håll och kanter. Idag tänkte jag titta speciellt på P2P-lending och..

2019-07-28 - Fackförening: Hiss eller diss?
Är det värt medlemsavgiften att vara med i en fackförening? Svaret är väl – det beror på! Såväl din ålder som din personliga situation avgör..

2019-07-25 - Dystrare framtidsutsikter för isländska banker
Det är inte bara svenska storbanker som har det tufft. Enligt nya uppgifter från Standard and Poor’s har fyra av Islands största banker allt dystrare framtidsutsikter. En svikande..

2019-07-24 - Storbankerna: Hur länge överlever de?
Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB – de svenska storbankerna är fyra till antalet. Men hur länge överlever de? Konkurrensen kommer från alla håll! För 25..

2019-07-16 - Binero säljer webbhosting verksamheten till Loopia
I går kväll, efter börsens stängning kom ett pressmeddelande om att Binero säljer sin webbhosting till Loopia. Jag brukar inte kommentera enskillda affärer men idag..

2019-07-14 - Jobba smart och nå dina mål!
Jag har tidigare skrivit några inlägg om framgångsfaktorer och hur man kan jobba smart för att så sina personliga mål, bland annat artikeln om Pomodorotekniken. Idag..

2019-07-08 - Elektriska fordon på väg framåt
Elektriska fordon är verkligen på väg framåt. (Notera den hö-hö-hö-iga ordvitsen, man kan tro att jag är från Göteborg. Vi har tidigare skrivit om..

2019-07-07 - Spelaktier: Skapa en egen portfölj
Intresset för spelaktier har ökat stadigt i takt med en tilltagande trend för onlinespel i Sverige. Nu blev det förvisso lite frostig stämning i mitten av juni i och med att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.