Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fondanalys
Sveriges bästa ekonomiblogg om investeringar, entreprenörsskap och företagande samt crowdfunding av onoterade bolagSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-23 - Riksbankens framtida e-krona
År 2017 inledde Riksbanken en utredning som analyserade behovet av en e-krona. I slutet av 2019 väntas beslut om Riksbanken kommer att ge ut den digitala valutan eller inte. Den andra och..

2019-06-17 - Böter och indragna spellicenser!
Jag hade tänkt spara den här artikelidén två veckor till, för att vid halvårsskiftet skriva en artikel kring vilka kasinon som fått böter av Spelinspektionen..

2019-06-14 - Spaningar från den onoterade världen
Pepins har precis haft årets andra handelsrunda, och bryggeriet Poppels har stängt sin nyemission med framgång. Fondanalys.se listar de senaste nyheterna kring onoterat! Golf Star Golf..

2019-05-29 - Synas online - En recension
Min bekant Daniel Karlsson har skrivit en bok! Synas online – Nybörjarens guide till digital marknadsföring och sökmotoroptimering heter den. Det hör inte till vanligheterna..

2019-05-16 - Läsning av kvartalsrapporter - blandade tankar
Tillbringade kvällen i går att skumma igenom lite blandade kvartalsrapporter från onoterade bolag. Jag har lite blandade tankar kring dessa, och försöker samtidigt..

2019-05-11 - ICA Mastercard - ett dåligt val
ICA för rika, är en gammal ironisk nidramsa. Borde ändras till ”ICA blir rika”, tänker jag när jag jämför ICA Mastercard från ICA-banken med..

2019-05-06 - Poppels nyemission - blandade tankar
Poppels Bryggeri är ett hantverksbryggeri i Jonsered strax utanför Göteborg. Just nu genomför de en expansiv nyemission för att finansiera burklina, kyllager, pilotbryggverk..

2019-05-03 - Ung företagsamhet i det lilla
Det finns många sätt att inleda en bana som entreprenör. Ingen har väl missat Ingvar Kamprads historia om hur han började sälja tändstickor, nylonstrumpor och annat..

2019-04-30 - Ekonomisk preppning
Svenska kronan är ”i fritt fall”. Nåja, så farligt är det inte, men faktum är att vi har tappat flera tio-tals procent mot dollarn och Euron. Enligt Nordea kommer..

2019-04-24 - Rekordmånga företagslån 2019
Småföretagare i Sverige lånar rekordmycket idag. Inte negativt i sig, dock smått chockerande när man gräver sig djupare i siffrorna. Idag har EU infört en så..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.