Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fondanalys
Sveriges bästa ekonomiblogg om investeringar, entreprenörsskap och företagande samt crowdfunding av onoterade bolagSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-08 - Bli din egen fondförvaltare
Fonder är omåttligt populära i Sverige. I runda svängar tre fjärdedelar av svenskarna sparar i fonder om vi räknar bort det obligatoriska fondsparandet (PPM). På..

2019-04-04 - Produktutveckling från Alvestaglass och Stallhagen
Två av mina favoritbolag i portföljen har på kort tid släppt spännande nyheter kring vad man skulle kunna kalla produktutveckling. Eller kanske breddning av verksamheten..

2019-04-01 - Nytt paradigmskifte från Tesla!
Då och då tar utvecklingen ett jättekliv. Nya uppfinningar får oss att ändra på invanda beteendemönster. Unga bolag rusar upp och intar en plats bland de stora..

2019-03-25 - Intervju med Sarah Ankergård, CFO på Savelend
Fintechbolaget Savelend Credit Group har vi skrivit om tidigare. De erbjuder en marknadsplats för krediter samt fakturalösningar och factoring för små och medelstora företag...

2019-03-17 - Marijuana och marknaden för CBD-olja
Cannabis börjar numera legaliseras i allt fler länder och det väcker intresset bland investerare som vill vara en del av den kommande tillväxten. Kanadensiska bolag är idag..

2019-03-15 - Framgångsfaktorer för företagare
Mikael Jensen är en forskare inom kognitionsvetenskap. På sin blogg om att driva företag har han skrivit en läsvärd bloggpost om vilka framgångsfaktorer som gör en..

2019-03-14 - Factoring: Tre dolda fördelar!
Jag har nu sedan ett halvår använt mig av Euro.se för fakturaköp av mitt lilla aktiebolags fakturor. Förutom av den uppenbara fördelen att få mina pengar snabbare..

2019-03-12 - Korsande kurser på Pepins
Pepins marshandelsrunda har precis avslutats. Inför den här rundan hade Pepins också infört en nyhet, att man i förhandeln kan lägga ”korsande kurser”, dvs..

2019-03-07 - Utdelningsaktier - fem anledningar emot!
Vi skrev nyligen ett inlägg om anledningar att köpa utdelningsaktier. Intresset är stort för denna strategi som bland annat kan underlätta att hitta stabila bolag. Strategin..

2019-03-02 - Anledningar att ta in en interimschef
Företagande är inte lätt och det inte ovanligt att när arbetet blir väldigt rutinmässigt kan också kreativiteten, innovationen och nytänkandet börja lida,..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.