Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Frihetsmaskinen
Jag har idag ett helt annat och mycket mer konkret mål än tidigare. Mitt mål är att bygga upp en frihetsmaskin och vara helt fri att göra vad jag vill. Jag har kommit en bra bit på vägen och arbetar idag ca: 50% och spenderar den andra halvan med allt som jag tycker är roligt här i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-19 - Att inte ha något sparande och skörda frukten i..
Jag har under det senaste halvåret i stort sätt inte haft något nysparande till portföljen. Det är en kombination av att jag inte kunnat jobba lika mycket på grund av..

2018-07-16 - Boom! Portföljen över 1,7 miljoner kronor!
Boom! Kan det bli bättre? Sol, värme och semester. Samtidigt klättrar portföljvärdet upp till ett nytt rekord om 1.702.908 kronor. Det känns bra att portföljen..

2018-07-14 - En uppdatering från solstolen - Semester 2018
Efter ett långt uppehåll har jag äntligen tagit mig lite tid för att skriva ett blogginlägg. Jag såg att det är över en månad sedan senaste..

2018-06-12 - Att jobba med det man brinner för
För att se en mening i livet så måste man enligt min syn ha något att leva för. Det kan vara någon man älskar, sina barn eller något man älskar att göra. Vi måste ha något som driver oss till att..

2018-06-04 - Månadsrapport och utdelningar under maj - 2018
Då var det dags att summera maj månad. Vädret har varit på topp och det har gjort att även humöret varit på topp med många dagar utomhus med promenader, grillkvällar, bad och mtb-turer. Så som vädret..

2018-06-03 - Vad gör en person fri?
Jag läste ett inlägg på Miljonärens blogg där han tänker lite angående frihet och det blev sedan en bra diskussion på Twitter om det. De är uppenbart- och självklart att vi alla har olika syn på..

2018-06-01 - Skala bort surdegar från portföljen
Det här är något jag funderat över ganska länge faktiskt och det är svårt att veta hur man ska göra. Det finns alltid nån surdeg i portföljen och frågan är om man ska försöka klippa bort den direkt..

2018-05-31 - Det bästa med ekonomisk frihet
Vad är egentligen det bästa med ekonomisk frihet? Jag själv kan tyvärr inte svara på det eftersom jag fortfarande jobbar men då jag bara jobbar halvtid och klassar mig själv som semifri så tycker jag..

2018-05-29 - Att träna eller att leva ett aktivt liv?
Tidigare i livet när jag var yngre spenderade jag ganska mycket tid på gymmet, både sommar som vinter. Det var roligt och man träffade både mycket folk och höll kroppen i form. Så här i efterhand kan..

2018-05-28 - Vad kostar dina saker per timme?
Något jag börjat med sen några år tillbaka när det gäller inköp av nya saker är att räkna på kostnaden per timme. Alltså jag kan motivera mig att köpa en sak så länge som timkostnaden för det prylen..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.