Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetsmaskinen
Jag har idag ett helt annat och mycket mer konkret mål än tidigare. Mitt mål är att bygga upp en frihetsmaskin och vara helt fri att göra vad jag vill. Jag har kommit en bra bit på vägen och arbetar idag ca: 50% och spenderar den andra halvan med allt som jag tycker är roligt här i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-09-22 - Att sätta upp mål för sitt sparande är viktigt
När man påbörjar sin resa mot ett nytt mål så kan det ofta kännas ouppnåeligt. Det är också därför de flesta ger upp innan de ens har försökt. Man kanske har ett mål att spara ihop fem miljoner kronor..

2018-09-21 - Jobba hemifrån
Idag är det fredag och det innebär att jag är ledig. Jag tog helg vid lunchtid igår och börjar jobba på tisdag förmiddag igen. Förra veckan skrev jag ett blogginlägg om att tjäna pengar på nätet och..

2018-09-20 - Realty Income höjer utdelningen för tredje gången..
I tisdags gick Realty Income (O) ut med att man höjer utdelningen för tredje gången under 2018. Man gjorde en höjning i januari och en höjning i mars. Denna höjning gäller för nästa utdelning som..

2018-09-19 - Leva på ränta
Ända sedan jag var liten har jag haft någon form av fantasi att det skulle vara möjligt att leva på räntan från sparpengar. Den här drömmen blev starkare när jag började jobba i 16-års åldern eftersom..

2018-09-18 - Se datum för kommande utdelningar
Det är alltid kul att hålla koll på sina utdelningar och när man är inloggad hos t.ex. Avanza kan man se sina kommande nordiska utdelningar men det är ju även kul att se alla nordiska utdelningar som..

2018-09-17 - Cykla mtb i skogen - Ladda hjärnan
Helgen har varit riktigt bra.. Jag och kompisen cyklade mtb och utan att tänka på det så blev det en runda på drygt 3 timmar, fast vi bara skulle köra 1-2 timmar. Det är svårt att hålla tiden när det..

2018-09-16 - Tjäna pengar på nätet
Här kommer ett uppföljningsinlägg till det jag skrev om att tjäna pengar på paneler. Jag har nu varit aktiv med panelerna i exakt en månad och jag kan säga att jag lätt tycker att det är ett helt ok..

2018-09-15 - Jag har uppdaterat min utdelningskalender
Äntligen har jag tagit tag i att uppdatera utdelningskalendern här på sidan, det var mer än ett år sedan jag gjorde det så innehaven har inte stämt med hur portföljen har sett ut. Jag gillar att få..

2018-09-14 - Drömmen om att leva på utdelningar
Att leva på utdelningar är enligt mig den perfekta passiva inkomsten. Det kräver i princip inget arbete, pengarna jobbar natt som dag och med kapitalet i ett isk behöver man inte lägga ner något..

2018-09-13 - Byta courtageklass på Avanza
Jag fick en fråga i det här inlägget hur man byter courtageklass och jag lovade att skriva ett inlägg om det. Då Avanza nyligen gjorde det möjligt att byta courtageklass varje dag känns det än mer..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.