Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Frihetsmaskinen
Jag har idag ett helt annat och mycket mer konkret mål än tidigare. Mitt mål är att bygga upp en frihetsmaskin och vara helt fri att göra vad jag vill. Jag har kommit en bra bit på vägen och arbetar idag ca: 50% och spenderar den andra halvan med allt som jag tycker är roligt här i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-22 - Har fyllt på lite Latour - Bättre..
Idag verkade folk vilja betala hyffsat för K2A Pref så jag passade på att sälja av en del på 284,50kr och fyllde istället på i Latour. kortsiktigt så sänkte det här min direktavkastning i portföljen..

2017-11-21 - Hur räkna ut courtage på Avanza?
Jag tänkte här gå igenom hur man räknar ut hur mycket man får betala i courtage på sina aktieköp hos Avanza. Eftersom de flesta och även jag själv använder Avanza mini så utgår jag från det i mina..

2017-11-20 - Leva på 5 miljoner
Kan man leva på 5 miljoner? Alltså, om du frågar du mig så är svaret enkelt, det är klart att man kan det! Troligtvis håller inte de flesta som har 5 miljoner i kapital med mig dock. 2015 var det i..

2017-11-18 - Kommer H&M att köpas ut från börsen?
Det här är bara lite lösa tankar som flyger i mitt huvud så det ska bara ses som rena spekulationer och inget med substans i eller något bakom. Nu senast har vi fått reda på att Stefan Persson är..

2017-11-17 - Härlig fredag och sol - Så här vill jag leva!
Idag har det varit en perfekt dag. Krispig luft, sol och klarblått på himlen. Jag tog cykeln och bara gled runt lite i närområdet, stannade till och satte mig på en bänk, solade, åkte..

2017-11-16 - Billig mat på nätet - Kan det vara ett sätt att..
Jag har alltid sett mathandling via nätet som något oekonomiskt eftersom jag hört att priserna är högre samtidigt som frakten tillkommer. Idag kollade jag dock runt lite och insåg att det kanske finns..

2017-11-16 - Så här startade jag mitt företag - Tips och idéer
Jag har flera gånger här på bloggen fått frågan vad jag arbetar med inom mitt företag. Jag skulle verkligen vilja säga det men eftersom jag inte (även om risken är liten) vill riskera att bryta min..

2017-11-15 - Diös fortsätter att leverera - Jag tror..
Jag har skrivit en del innan om Diös och varför jag verkligen tror på bolaget, jag lägger in länkarna längst ner i inlägget för den son vill läsa mer. Jag tycker att Diös skapar bra förutsättningar..

2017-11-14 - Bo billigt
Hur ska man egentligen göra för att bo billigt? Jag bor ganska centralt i en storstad så det är väldigt svårt att lyckas komma undan billigt, men det finns lite man kan göra för att påverka..

2017-11-13 - Hur mycket lån har din bostadsrättsförening och..
Har du koll på din bostadsrättsförenings skulder och hur du som medlem kommer att drabbas vid räntehöjningar? Min erfarenhet är tyvärr att det finns en del som inte kollar igenom årsredovisningen..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.