Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetsmaskinen
Jag har idag ett helt annat och mycket mer konkret mål än tidigare. Mitt mål är att bygga upp en frihetsmaskin och vara helt fri att göra vad jag vill. Jag har kommit en bra bit på vägen och arbetar idag ca: 50% och spenderar den andra halvan med allt som jag tycker är roligt här i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-16 - Gratis indexfonder - 5 fonder utan avgift!
Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer härFonder är ofta förknippat med en avgift som går till att täcka förvaltarnas kostnader och löner. Det finns dyra fonder, billiga fonder och till och med..

2019-07-15 - Sälja lägenheten och resa mer - Jag kollar..
Jag har ju skrivit om det här tidigare på bloggen och jag vet att jag inte är ensam om att ha funderat på att sälja lägenheten och få mer tid över till att bland annat resa. Det som lockar är ju att..

2019-07-13 - Börsen går upp - Portföljen upp 364000kr i år!
Vi kan väl säga att börsen har gått upp rätt bra i år, den är i princip upp det dubbla mot vad vi borde kunna räkna med. Min portfölj hänger som vanligt ganska jämna steg med index och det är jag glad..

2019-07-12 - Bokat tågluff och har plockat ut ännu mer..
Nu är semestern i full gång, jag och sambon sitter och planerar att tågluffa i Östeuropa. Vi har gjort det här några gånger förut och det har alltid gått väldigt smidigt men nu när det börjar bli lite..

2019-07-08 - Skaffa flera inkomstkällor
Att ha flera inkomstkällor är något som det nästan aldrig talas om i skolan, eller något vi lär oss att vi borde ha. När jag själv jobbade heltid så förstod man inte riktigt hur sårbar man var..

2019-07-07 - Tjäna pengar på aktier
Jag får ofta frågan om hur man ska göra för att tjäna pengar på aktier och jag tänkte i det här blogginlägget förklara hur jag gör. Jag är ingen aktieexpert eller ekonomiskt geni så jag går helt..

2019-07-06 - Få momentum i ekonomin
Om det är något jag har insett när det gäller min privatekonomi så är det att när saker går bra så går det bra och när det går dåligt så går det dåligt. Precis som med det mesta i livet. De flesta..

2019-07-05 - Tjänat pengar på panelerna - Plockat ut 860kr
Nu var det ett tag sen jag skrev om panelerna jag kör och det är väl för att jag inte har varit så aktiv. Däremot har jag tjänat lite pengar på panelerna och för ett par dagar sen gjorde jag ett uttag..

2019-07-04 - Spiltan Aktiefond Investmentbolag
Idag ökade jag i en enligt mig riktigt bra fond, nämligen Spiltan Aktiefond Investmentbolag. Fonden är en passivt förvaltad fond med en låg avgift på 0,24% och investerar till största del i våra stora..

2019-07-03 - Cashback halvårsavstämning - Hur mycket har jag..
Nu har vi precis passerat första halvan av året och jag tänkte att det vore kul med lite uppföljningar av det jag håller på me så först ut är cashbacken. Hur har det gått, hur mycket har jag dragit in..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.