Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetsmaskinen
Jag har idag ett helt annat och mycket mer konkret mål än tidigare. Mitt mål är att bygga upp en frihetsmaskin och vara helt fri att göra vad jag vill. Jag har kommit en bra bit på vägen och arbetar idag ca: 50% och spenderar den andra halvan med allt som jag tycker är roligt här i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-14 - Portföljen över 1,9 miljoner kronor!
Äntligen börjar det hända saker med portföljvärdet efter att det toppat på 1,8 miljoner för nästan 7 månader sedan. Börsen var lite sur förra året även om portföljen presterade ganska bra med +3% mot..

2019-03-12 - Poddpremiär för mig - Verkligheten i P3
För några veckor sedan fick jag en förfrågan om att vara med i podden verkligheten i P3. Min första tanke var att det skulle bli svårt eftersom jag inte ville röja min anonymitet och jag sa nej först...

2019-03-12 - Vad är ekonomisk frihet?
Det här är nog en vanlig fråga i mångas huvuden. För mig har inte ekonomisk frihet och ekonomiskt oberoende så mycket med varandra att göra egentligen, men samtidigt innebär de samma sak. Det här är..

2019-02-21 - Swedbank 9,5% direktavkastning
Nu har Swedbank haft två riktigt tunga dagar på börsen efter att Uppdrag Granskning har kommit med anklagelser om penningtvätt. Jag har själv inte sett programmet faktiskt och väntar på lite mer..

2019-02-20 - (saknar titel)


2019-02-19 - Få pengar och tid genom att tänka annorlunda!
Nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen, närmare bestämt exakt en vecka sedan. Det är alldeles för lång tid men det har sina förklaringar. Jag har varit och åkt skidor igen och helt enkelt kommit..

2019-02-12 - Högre direktavkastning i portföljen
Idag passade jag på att investera lite likvider som jag hade på kontot efter några försäljningar. Jag ökade i Resurs, Swedbank och Nordea och ökar därmed direktavkastningen något i portföljen. Jag har..

2019-02-11 - Vi har alla varit ekonomiskt fria!
Det här som jag ska ta upp nu är riktigt komiskt faktiskt. Jag har ofta tänkt på det här och vi gör alla nästan samma resa i livet. Man skulle enkelt kunna säga att alla vi svenskar har varit..

2019-02-09 - Starta eget företag och jobba mindre
Jag får ofta frågan om vad jag egentligen gör i mitt företag eftersom jag har möjligheten att bara jobba deltid, eller rättare sagt en halv halvtid. Jag förstår att man vill veta eftersom normen är..

2019-02-08 - Onödiga kostnader - Vad är det?
Om någon frågar mig om tips angående deras ekonomi så är mitt vanligaste svar att kapa kostnaderna. I 9 fall av 10 så har man riktigt onödiga kostnader, alltså såna kostnader som egentligen inte ger..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.