Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetsmaskinen
Jag har idag ett helt annat och mycket mer konkret mål än tidigare. Mitt mål är att bygga upp en frihetsmaskin och vara helt fri att göra vad jag vill. Jag har kommit en bra bit på vägen och arbetar idag ca: 50% och spenderar den andra halvan med allt som jag tycker är roligt här i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-11-08 - Utdelningar i oktober - Har fått 5657kr
Det är en ny månad och det är alltså dags att sammanställa alla utdelningar i oktober. Jag måste ändå säga att oktober slutade helt ok utdelningsmässigt och det kom in lite härliga tusenlappar på..

2019-11-01 - Extrainkomsten - Uppdatering för oktober månad
Förra månaden började jag redovisa projekt extrainkomsten och nu var det dags att redovisa hur mycket jag dragit in under oktober månad. Förra månaden var riktigt bra och jag drog in 2411kr i..

2019-10-19 - Hur man blir miljonär - Enkel guide!
Ok, jag tänkte det var dags att besvara frågan hur man blir miljonär. Jag får ofta frågan hur länge jag har sparat, hur jag gjorde, hur lång tid det tog att uppnå den första miljonen etc. Därför..

2019-10-13 - Aktier med högst utdelning (2019)
Vi är ganska många som investerar i utdelningar och det är inte ovanligt att man som utdelningsinvesterare letar aktier med högst utdelning. Det finns några saker att tänka på dock för att inte göra..

2019-10-09 - Extrainkomsten - Ett projekt från noll till 1000kr..
Nu var det dags att presentera Extrainkomsten, ett projekt jag har startat för att se hur långt man kan ta sig från noll kronor. Målet är helt enkelt att se om det går att bygga upp riktiga passiva..

2019-10-01 - Få bättre ekonomi - Den obehagliga sanningen!
Något som jag har tänkt på och verkligen sett de senaste åren är hur stor påverkan mina ekonomiska val har fått för min ekonomi. När jag har gjort en förändring så har jag ju sett ett direkt resultat..

2019-09-29 - Utdelningar i september - Fick 7824kr!
Ok, då var det dags att sammanfatta alla utdelningar i september. Månaden har varit riktigt bra på utdelningsfronten faktiskt och det har även ramlat in bra med pengar från cashbacksidorna så totalen..

2019-09-24 - Castellum utdelningshistorik
Castellums utdelningshistorik är något av det finaste som går att hitta på Stockholmsbörsen om man är ute efter stabil utdelningstillväxt och höjda utdelningar. Faktum är att Castellum har höjt sin..

2019-09-16 - Om 1 år behöver jag aldrig jobba igen!
Ok, jag vet att jag är lite sen med uppdateringen men planen håller, om 1 år behöver jag aldrig jobba igen! Boom! Jag satte den här planen den 5: september 2016 och har följt den till punkt och pricka..

2019-09-09 - Gå ner i arbetstid - 18 tips hur du kan jobba..
Jag vet att det finns många som vill gå ner i arbetstid och jag har även gjort det själv. Det svåraste och det som får många att inte göra det är oftast för att arbetsgivaren inte går med på det eller..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.