Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetviautdelning
Jag är en medelåldersman mellan 30-40 som av många utomstående förmodligen anses vara rik. Vad rik innebär går jag inte in på i detalj men summerat kan man säga att jag har "höga inkomster och höga utgifter".

Jag bor "själv" i en stor 4:a (96kvm) men har en sambo som av olika anledningar för tillfället inte bidrar med något rent ekonomisk. Dessutom har jag 2 katter, ett stort teknik-intresse och är rejält intresserad av "hemmabio" och film/tv-serier överlag.

Jobbar inom IT-Branschen och kanske inte helt oväntat som IT-Konsult. Jag är specialiserad på nätverk och säkerhet och är verksam inom en större aktör i branschen. Det innebär snabba förändringar och en hel del resor, höga krav med tighta deadlines och hög stressfaktor.

IT-Branschen är ju för övrigt den bransch med flest personer som blir deprimerade eller upplever stressrelaterade symptom p.g.a helt galet höga förväntningar generellt! Jag har själv varit hemma i periodet då det helt enkelt inte går att hantera den stress som existerar dag-in-och-dag-ut.

Summerat kan man helt enkelt säga att jag är trött på att fortsätta i samma cykler månad efter månad trots att det är välbetalt!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-21 - Effektiv utdelningshöjning per år
Jag har strukturerar om portföljens kalkylark något och lagt till kolumner som visar Effektiv utdelningshöjning år-för-år. Syftet med omstruktureringen var för att kunna mäta portföljen lite..

2019-03-20 - Deklarera rätt - Använd Lex Asea till..
Jag har precis börjat med min deklaration och som vanligt tar det en väldans massa tid att gå igenom alla transaktioner jag gjort under föregående år och det är därför jag börjar i tid. För dig som..

2019-03-17 - Bry sig om inflation? ABSOLUT!
Jag har suttit och funderat lite på det här med inflation. Historiskt sett har Sverige nästan alltid haft en stabil inflation eftersom regeringen sett till att hålla den runt omkring 2% per år. Nu..

2019-03-12 - Försäkringar - hur gör jag?
Till att börja med vill jag säga att det här inlägget innehåller information som vissa kan tycka är "affiliate" men det finns inga direktlänkar någonstans där jag tjänar någonting. Jag skriver helt..

2019-03-11 - A-Kassan - Mina erfarenheter är bra
Tittar man runt på Twitter, Shareville, Bloggar m.m. för senaste veckan så har det varit en ganska hätsk diskussion om just A-Kassans kostnader och hur bra den egentligen är.Personligen har jag mycket..

2019-03-09 - Är styrelsen viktig?
Inledning: Hela historien handlar om min irritation med BRF:er och deras styrelser men om du läser historien så är min slutpoäng längst ner (bara scrolla förbi) att du skall absolut se upp med dåliga..

2019-03-08 - Hyra ut sin BRF i andra hand?
Tidigare i veckan kom uppgifter att L-toppen Emma Carlsson Löfdahl hade hyrt sin makes BRF i andrahand (något som faktiskt dessutom är kontraktsbrott för hennes Make) och samtidigt lyft full..

2019-03-07 - 25000:- Extra i månaden
Låter det som en dröm?Jag håller med, det är mycket pengar och för de flesta kanske det skulle vara ett lätt beslut. Jag har blivit erbjuden ett annat jobb där lönen är 25000:- extra i månaden jämfört..

2019-03-05 - Revolut - Nästa bolag att granskas?
Det kan verkligen inte vara kul att vara bank just nu. Jag tror att hela den här historien som började med Danske Bank förra året inte är över än på länge. Många gånger brukar det vara så, att det..

2019-03-04 - Swedbank - vad får jag för pengarna?
I sedvanlig ordning när det stormar kring storföretag så är pressen inte sen med att försöka smutskasta bolag. Jag har läst många artiklar senaste dagarna som handlar om hur diverse nyhetstidningar..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.