Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetviautdelning
Jag är en medelåldersman mellan 30-40 som av många utomstående förmodligen anses vara rik. Vad rik innebär går jag inte in på i detalj men summerat kan man säga att jag har "höga inkomster och höga utgifter".

Jag bor "själv" i en stor 4:a (96kvm) men har en sambo som av olika anledningar för tillfället inte bidrar med något rent ekonomisk. Dessutom har jag 2 katter, ett stort teknik-intresse och är rejält intresserad av "hemmabio" och film/tv-serier överlag.

Jobbar inom IT-Branschen och kanske inte helt oväntat som IT-Konsult. Jag är specialiserad på nätverk och säkerhet och är verksam inom en större aktör i branschen. Det innebär snabba förändringar och en hel del resor, höga krav med tighta deadlines och hög stressfaktor.

IT-Branschen är ju för övrigt den bransch med flest personer som blir deprimerade eller upplever stressrelaterade symptom p.g.a helt galet höga förväntningar generellt! Jag har själv varit hemma i periodet då det helt enkelt inte går att hantera den stress som existerar dag-in-och-dag-ut.

Summerat kan man helt enkelt säga att jag är trött på att fortsätta i samma cykler månad efter månad trots att det är välbetalt!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-15 - Traktamente utan att resa? (OT?)
Det låter som en fantastisk idé. Jag borde förmodligen omförhandla mina förmåner. Förra året hade jag över 100 resdagar - men det är ca 265 dagar om året som jag saknar traktamente för. Tänk om jag..

2019-05-13 - Vad har DU offrat?
Jag tänkte ta och skriva ett litet inlägg om just vikten av att offra något för att uppnå ett specifikt mål. Ofta när jag konsultar och även diskuterar med vänner i privata sammanhang så är det sällan..

2019-05-10 - Hur går det egentligen i nedgång?
Ni som följt mig vet att jag sagt ganska ofta att min strategi är att ha en likviktad portölj som är mycket diversifierad. Vissa kallar denna strategin för en defensiv strategi. Syftet är att helt..

2019-05-06 - Radiotjänst (Rånartjänst) - Kiruna kräver..
Jag läste tidigare i veckan en artikel som gjorde mig riktigt upprörd inombords. Den är definitivt av extremt socialistisk karaktär och det kommer såklart inte som någon högoddsare med tanke på att..

2019-05-02 - Hur gick det i April? Riksbanken och pilotstrejk!
April 2019 - SammanställningDet är fortsatt mycket på jobbet och tyvärr har jag inte fått till sammanställningen över mina courtagekostnader. Dem finns där och jag lovar att dem skall upp på bloggen..

2019-04-29 - Uppföljning Pension (PPM) - hur har det gått?
Jag skrev i början av året ett inlägg rörande de val man kan göra kring sin pension och vad jag tycker och tänker om det.Läs gärna inlägget här: Premiepensionen - hur skall man göra? I januari 2019..

2019-04-27 - 400,000:- i portföljvärde - vad händer?
Senast i Februari passerade portföljen 350,000:- och jag skrev då att jag inte trodde att jag skulle passera 400,000:- i maj månad. Det är helt galet egentligen att det redan hände i April! Hade..

2019-04-26 - Min ekonomi är i obalans :(
Det tar verkligen emot att säga det men jag inser att det är inte direkt lätt att hålla koll på kostnader med hantverkare. Jag är mitt inne i en större renovering av min lägenhet och trots att jag gör..

2019-04-19 - 3000:- extra I april - Ytterligare mål uppnått
Det går fort på börsen nu och det var inte alls längesedan jag skrev att jag uppnåt milstolpen 2000:- i april. Men sedan trillade det in lite pengar från bl.a Bilia och NCC och vips så passerade jag..

2019-04-17 - Ork(l)a eller inte ork(l)a?
Det här med om det är värt att äga norska aktier efter senaste ändringarna mellan svenska och norska skattemyndigheterna är en stor fråga. För mig innebär det just nu att jag avväger fördelarna med..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.