Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetviautdelning
Jag är en medelåldersman mellan 30-40 som av många utomstående förmodligen anses vara rik. Vad rik innebär går jag inte in på i detalj men summerat kan man säga att jag har "höga inkomster och höga utgifter".

Jag bor "själv" i en stor 4:a (96kvm) men har en sambo som av olika anledningar för tillfället inte bidrar med något rent ekonomisk. Dessutom har jag 2 katter, ett stort teknik-intresse och är rejält intresserad av "hemmabio" och film/tv-serier överlag.

Jobbar inom IT-Branschen och kanske inte helt oväntat som IT-Konsult. Jag är specialiserad på nätverk och säkerhet och är verksam inom en större aktör i branschen. Det innebär snabba förändringar och en hel del resor, höga krav med tighta deadlines och hög stressfaktor.

IT-Branschen är ju för övrigt den bransch med flest personer som blir deprimerade eller upplever stressrelaterade symptom p.g.a helt galet höga förväntningar generellt! Jag har själv varit hemma i periodet då det helt enkelt inte går att hantera den stress som existerar dag-in-och-dag-ut.

Summerat kan man helt enkelt säga att jag är trött på att fortsätta i samma cykler månad efter månad trots att det är välbetalt!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-21 - Är det nära nu?
Rubriken syftar på att vi kanske har nått toppen av konjunkturen. Har man hängt med på börsen under ett tag så har man kunnat se ett tydligt mönster. Börsens värde har ökat väldigt mycket på relativt..

2019-07-17 - Swedbank sänker utdelningspolicyn till 50%
Säga vad man vill om Swedbank men det här kom inte direkt som en överraskning för mig. Det är ett bolag som är under mycket press och har delat ut en hel del pengar genom åren. Kursen har störtdykt på..

2019-07-15 - Oriflames ut :( - Vad ersätter jag med?
I fredags kom pengarna in från tvångsförsäljningen av Oriflames in på kontot. Jag har haft ett tag på mig att fundera på hur jag skall omfördela pengarna. Det har egentligen inte funnits så många..

2019-07-14 - Höj din lön - tips och trix för att bli rik!
Jag misstänker att du klickade dig hit för att du möjligtvis ville veta hur du kan höja din lön? Kanske är du också intresserad av att bli rik? Tror du att hög lön automatiskt innebär att du blir..

2019-07-09 - Arbetslösa måste få yrkesutbildning
Ungefär så lyder rubrikerna från en artikel på Aftonbladet som jag precis läste.Ni kan läsa artikeln här: Regeringen måste ta yrkesutbildningar på allvarJag tycker personligen att det är mycket..

2019-07-08 - Rikast i graven vinner!
Ibland kan man tro att livet är en tävling. Uttrycket betyder väl något i stil med att det är viktigt att tävla om vem som har mest pengar på kontot innan man avlider. Ibland undrar jag om det..

2019-07-07 - Index, Procent & Procentenheter
Jag har i veckan ägnat ganska mycket tid åt att resa och det betyder nyheter i alla dess former. Bl.a läsningar på flyg men även i väntan på att kunder blir klara med fabrikstester efter ändringar jag..

2019-07-05 - Ingenjörer Sökes!
Nu trodde du kanske att just jag hade ett jobb att erbjuda dig?Tyvärr får du leta vidare. Däremot söker Volvo Cars stora mängder med ingenjörer med fokus på förnyelsebar energi. Volvo har gått ut i..

2019-07-01 - Varför köpte jag Cisco?
Ni som läste min trista rapport från igår såg att mitt enda köp under Juni månad var Cisco Systems (CSCO). För att följa min strategi försöker jag att alltid köpa aktier i bolag som kommer att dela ut..

2019-06-30 - En trist rapport
Juni 2019 - SammanställningDenna månaden kan jag i princip kopiera förra månadens rubriker. Favorit i repris? Nej då...det här är bara en trist månadsrapport!Som vanligt skrivs mina inlägg med mina..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.