Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-09-19 - Lögn, förbannad lögn och Fingerprint
Bara den som sedan 2016 har bott i en grotta ute i Söderhavet utan minsta kontakt med omvärlden har rätt att vara förvånad över FINGerprints pressmeddelande igår. Denna årets tredje vinstvarning är..

2017-09-14 - Volatilt i Catena Media
Det finns som jag ser det i grunden två grupper av händelser som påverkar ett företags aktiekurs- händelser som påverkar företagets framtida intjäning och händelser som inte påverkar denna. Dagens..

2017-09-13 - Apples prisparaply sänks
Gårdagens uppvisning av nya Apple-produkter lämnade inte mycket att önska eller var för den delen heller särskilt överraskande. Det mesta var redan känt och den som följer Apple väl kan utan tvekan..

2017-09-12 - Apple och FING
I kväll kl. 19 svensk tid* är det dags för Apples stora årliga event där man kommer att lansera framförallt årets nya iPhones. Ur ett svenskt perspektiv är det lätt att dra sig till minnes eventet i..

2017-09-07 - Kommentar till Hernö Gins halvårsrapport
Lilla men ack så goda Hernö Gins halvårsrapport släpptes igår och det var underbar läsning för oss aktieägare (aktien är onoterad och kan bara handlas genom privat uppgörelse mellan ägare)...

2017-08-31 - Kopparbergs och valutan
Jag har ägt Kopparbergs i ung. 18 månader nu och det är som jag alltid säger ett fint och framgångsrikt svenskt företag. Dock känner jag mig mindre lockad av aktien idag efter att ha sett gårdagens..

2017-08-30 - Kommentar till Kopparbergs rapport
Kopparbergs levererade en stabil rapport i morse med både rekordomsättning och -vinst. Det mest glädjande är förstås den fantastiska försäljningsökningen på den brittiska marknaden: 17 %. Det är,..

2017-08-29 - Inför Kopparbergs rapport
Det är notoriskt svårt att förutse Kopparbergs rapporter då valutan, vädret och nylanseringar inte går att se med säkerhet, inte minst då valutorna hedgas på okänt sätt. Dessutom finns det..

2017-08-28 - H&M:s många försök
Jag har inte varit på någon Arket-butik, föga förvånande när den första öppnade häromdagen i London, men när jag läste Financial Times reportage ("Have we hit peak Scandi") kändes det som om H&M..

2017-08-24 - Kort kommentar till Cherrys rapport
Cherrys rapport var stabil givet de kända integrationsproblem i ComeOn. Tillväxten och nya deponerande kunder är imponerande och även med den lägre prognosen för 2017 så kommer tillväxten att vara..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.