Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-11-21 - Catena Medias kapitalmarknadsdag
Igår höll Catena Media sin årliga kapitalmarknadsdag. Som med både stämman och kvartalsrapporterna har uppslutningen av aktieägare, fonder och analytiker ökat markant. Egentligen samma utveckling som..

2018-11-06 - United States of Catena
Vid presentationen av dagens rapport från Catena Media så hamnade de mesta i skymundan för berättelsen om hur det går för deras snabbväxande verksamhet i USA. Mycket lägligt hade man tagit dit lokale..

2018-11-05 - LEO inför onsdagen
På onsdag lämnar LeoVegas till sist sin Q3:a och det är många frågor som behöver få svar. Aktien bombades ur rejält under sommaren och hösten, långt mycket mer än jag hade trott, och det har märkts..

2018-11-01 - Evolution Gaming på nära håll
I förrgår besökte jag Evolution Gaming och träffade i vanlig ordning deras CFO Jacob Kaplan. Senaste gången jag besökte dem var när jag åkte till Riga i maj så sedan dess har EVO rapporterat två..

2018-10-22 - Hernö Gin tur och retur
Vissa företag måste man nästan besöka för att förstå. Jag kände redan när jag första gången åkt till Hernö Gin för snart ett år sedan att de är ett utpräglat sådant företag. Upplevelsen är..

2018-10-18 - Att förstå tillväxtens ekonomi
Tänk dig att du har grundat och leder ett sedan några år noterat bolag som säljer en tjänst som är attraktiv på marknaden. Tjänsten säljs som en prenumeration där kunden betalar en månatlig avgift för..

2018-10-03 - Tur och retur Malta
Halvåtta-planet till Valetta i söndags morse fylldes av en brokig samling människor. Där fanns de äldre turisterna som passar på när semestertiden är över för oss andra. Däribland ett äldre par som..

2018-09-14 - Aktieägarresa till Hernö Gin
Som tidigare meddelats arrangerar jag en aktieägarresa till och i samarbete med Hernö Gin den 21 oktober. Det blir en heldag minst sagt där vi som investerat i detta fina företag kommer att få träffa..

2018-09-14 - Apple all the way
Apple presenterade i förrgår sina iphone-nyheter. Precis som ryktena sade blev det tre nya modeller och iPhone X slutar säljas. Extra allt är väl en bra sammanfattning. Iphone XS är den nya..

2018-08-30 - Hernö Gin ångar på
Jag har pratat med Hernös VD om morgonens rapport samt även flera gånger tidigare de senaste månaderna om det nya samarbetet med Altia m.m.och tänkte sammanfatta lite allmänna intryck om hur företaget..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 199 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.