Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-10 - Catena Medias rapport
Catena släppte sin Q2:a i morse och den var både fin och stabil. Inte minst imponerar den organiska tillväxten på 30 % och kassaflödet. Jag deltog som vanligt vid presentationen och hade möjlighet att..

2018-08-02 - LeoVegas rapport
Igår morse rapporterade LEO, vilket nog inte undgick någon med internetåtkomst. Jag tycker att rapporten var riktigt fin även om det som alltid finns svaga punkter.Det viktiga för mig är att hela..

2018-08-01 - Apples rapport
Apple skämde återigen bort oss trogna ägare med en dunderrapport igår kväll. Än en gång visade det sig att marknadens och analytikernas eviga fokus på "antal sålda iphones" är lika förlegat som en..

2018-07-18 - Evolution Gamings rapport
EVO:s rapport i morse infriade alla mina förväntningar och några till. Allt jag hörde på analytikerkonferensen stöder min tes att detta bara är början. Vi kommer att få se ännu starkare marginaler i..

2018-07-17 - Netflix rapport
Jag trodde att Netflix skulle leverera en mindre "beat" på sin guidande på 6,2 miljoner nya abonnenter under det säsongsmässigt svagare andra kvartalet. Inte så säker så att jag gick ut med det på..

2018-07-04 - På spaning efter Hernö Gin
I förrgår var jag på puben Churchill Arms i Uppsala och min vana trogen så kollade jag om de hade Hernö. Det hade de och jag frågade förstås hur den sålde. "It's probably our best seller nowadays...

2018-06-14 - Stenålder för spel i USA
I morse kom så äntligen officiellt besked från Evolution Gaming att man har sin första kund i New Jersey klar- 888. De är licensierade i delstaten och kommer att genom EVO erbjuda några..

2018-05-31 - A passage to Riga
I studion vi kommer in i sitter tre tjejer i 25-årsåldern vid var sitt blackjackbord helt stilla och tittar rakt in i en svart filmkamera som hänger ner från taket någon meter framför dem. Inget spel..

2018-05-27 - Men tänk på risken...
Sen jag började att i långt större utsträckning köpa tillväxtbolag har jag hela tiden fått höra olika versioner på "Men risken då...?". För den som definierar risk som det man tar på sig när man gör..

2018-05-17 - Marknaden och spelbolagen
Jag har sedan länge tron att i takt med att spelmarknaden regleras och de svenska spelrelaterade bolagen blir allt större så kommer denna bransch att bli alltmer accepterad som en av de viktiga..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.