Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-07 - Catena Medias Q4:a
Catena Media är ett bolag vars verksamhet fortfarande på många sätt är under uppbyggnad. Mest av allt stämmer detta förstås på den amerikanska verksamheten som det senaste halvåret har fått en helt..

2019-01-30 - LVMH lyckas som ingen annan
LVMH rapporterade igår och siffrorna var i vanlig ordning väldigt fina. Oron för Kina möttes med tydliga besked om att man säljer mer än någonsin på den kinesiska marknaden och VD/huvudägren Bernard..

2019-01-30 - Apple balanseras
Apples rapport igår gav oss ett i alla fall ett tydligt besked. Appels tappade omsättning mot förra året beror på iphoneförsäljningen i Kina. Punkt. Tappet är tydligt och uppenbart och kommer att..

2019-01-15 - Fultolkning av en amerikansk bettingnyhet
I morse meddelades att det amerikanska justitiedepartementet hade släppt en "opinion" angående hur en gammal lag "The Lire Act" skulle tolkas av den federala staten. I korthet skulle man likställa..

2019-01-01 - Lärdomar från 2018
The market can stay irrational longer than you can stay solvent. (Buffett)Mina lärdomar från 2018 skiljer sig egentligen inte från tidigare år men i vissa fall blev de mer uppenbara. På detta..

2018-12-20 - Året som gått...
Det bästa jag kan säga om 2018 är att det var ett lärorikt år. Det känns som motsvarigheten till att man säger om en person "Ja, visst, han är trevlig...". Året började starkt, extremt starkt..

2018-11-21 - Catena Medias kapitalmarknadsdag
Igår höll Catena Media sin årliga kapitalmarknadsdag. Som med både stämman och kvartalsrapporterna har uppslutningen av aktieägare, fonder och analytiker ökat markant. Egentligen samma utveckling som..

2018-11-06 - United States of Catena
Vid presentationen av dagens rapport från Catena Media så hamnade de mesta i skymundan för berättelsen om hur det går för deras snabbväxande verksamhet i USA. Mycket lägligt hade man tagit dit lokale..

2018-11-05 - LEO inför onsdagen
På onsdag lämnar LeoVegas till sist sin Q3:a och det är många frågor som behöver få svar. Aktien bombades ur rejält under sommaren och hösten, långt mycket mer än jag hade trott, och det har märkts..

2018-11-01 - Evolution Gaming på nära håll
I förrgår besökte jag Evolution Gaming och träffade i vanlig ordning deras CFO Jacob Kaplan. Senaste gången jag besökte dem var när jag åkte till Riga i maj så sedan dess har EVO rapporterat två..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.