Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-15 - Disney vs Netflix
Alla vill vara med och rapportera när man tror att man ser de första tecknen på ett skifte på marknaden. Många är de dominanta företag som har fallit från sin piedestal efter att någon uppkomling har..

2019-04-01 - Tjänsteföretaget Apple
Apple visade i förra veckan som bekant upp sina nya tjänster för världen. Det går som vanligt inte att klaga på publiciteten när Apple lanserar nyheter, men det känns lite som att många missat skogen..

2019-02-25 - Intervju med Hernö Gins grundare Jon Hillgren
När jag ringde upp Jon Hillgren, VD och grundare av Hernö Gin var det en mycket belåten man som svarade. Troligen framförallt för att man nu släppt helårsrapporten som visar en fortsatt imponerande..

2019-02-19 - Evolution Gaming dundrar på
I torsdags morse var det dags igen för Evolution Gaming att visa korten och de var en vacker syn även denna gång. Hur man än vänder och vrider på siffrorna och utsikterna som presenterades är det..

2019-02-07 - Catena Medias Q4:a
Catena Media är ett bolag vars verksamhet fortfarande på många sätt är under uppbyggnad. Mest av allt stämmer detta förstås på den amerikanska verksamheten som det senaste halvåret har fått en helt..

2019-01-30 - LVMH lyckas som ingen annan
LVMH rapporterade igår och siffrorna var i vanlig ordning väldigt fina. Oron för Kina möttes med tydliga besked om att man säljer mer än någonsin på den kinesiska marknaden och VD/huvudägren Bernard..

2019-01-30 - Apple balanseras
Apples rapport igår gav oss ett i alla fall ett tydligt besked. Appels tappade omsättning mot förra året beror på iphoneförsäljningen i Kina. Punkt. Tappet är tydligt och uppenbart och kommer att..

2019-01-15 - Fultolkning av en amerikansk bettingnyhet
I morse meddelades att det amerikanska justitiedepartementet hade släppt en "opinion" angående hur en gammal lag "The Lire Act" skulle tolkas av den federala staten. I korthet skulle man likställa..

2019-01-01 - Lärdomar från 2018
The market can stay irrational longer than you can stay solvent. (Buffett)Mina lärdomar från 2018 skiljer sig egentligen inte från tidigare år men i vissa fall blev de mer uppenbara. På detta..

2018-12-20 - Året som gått...
Det bästa jag kan säga om 2018 är att det var ett lärorikt år. Det känns som motsvarigheten till att man säger om en person "Ja, visst, han är trevlig...". Året började starkt, extremt starkt..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.