Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-15 - Evolution Gaming ångar på
Dagens rapport från EVO var ytterligare ett styrkebesked från bolaget. Man dubblar både vinsten och utdelningen, lanserar flera kreativa nyheter och driver samtidigt expansionen i två väderstreck...

2018-02-12 - LeoVegas redo för nästa steg
SEB höjde sin rek av LEO efter förra veckans rapport med slutsatsen "All set for growth" och det är bara att hålla med. Även om resultatet tyngdes av nedskrivningar av Royal Panda-förvärvet och av en..

2018-02-12 - Analys av Catena Media
Missa inte min nya analys av Catena Media på Tradingportalen! 

2018-02-02 - Största kvartalet någonsin
Apples kvartalsrapport igår slog förstås alla rekord men en lite märklig medierapportering skymde detta faktum. Några av höjdpunkterna var kraftigt ökat genomsnittsförsäljningspris (ASP) för iPhone..

2018-01-31 - Apocalypse H&M
Dagens rapport från H&M var som gjord för att missförstås av dem som kastar sig över omsättnings- och vinstsiffrorna. I själva verket var den nog konstruerad för just detta. En bit ner och inbakat..

2018-01-30 - Apples julkvartal
Apple rapporterar på torsdag efter börsens stängning. Efter ett mycket fint tredje kvartal steg aktien upp mot dagens nivåer och har sedan legat stilla. Frågan är då i vanlig ordning vad Appels alltid..

2018-01-26 - LVMH dominerar
Gårdagens rapport från LVMH var samma fina läsning som vi aktieägare har vant oss vid. Följd som alltid av VD:s försiktiga optimism och varnande för att dåliga tider kan följa de goda. Bernard Arnault..

2018-01-23 - Netflix Q4:a
Netflix, sedan drygt ett år ett av mina fem mindre innehav rapporterade igår kväll. Rapporten är trevlig läsning och inte minst tillskottet av nya prenumeranter, både i USA och i övriga världen var..

2018-01-20 - Medverkan i Börslunch
I tisdags var jag med i Börslunch tillsammans med Niklas Ramstedt. Det blev en trevlig diskussion om några av våra favoritblogg (Evolution Gaming, Fortnox och Catena Media), mina personliga favoriter..

2018-01-12 - LEO växer snabbt
Förutom LEO:s fina organisak tillväxt på senaste kvartalet på 33 % har man som bekant börjat förvärva bolag i snabb takt. I och med dagens meddelande om ett andra större köp vuxit rejält på..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.