Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-17 - Besök hos Evolution Gaming
Evolution Gamling är idag mitt näst största innehav efter LeoVegas. Jag behöver knappast att någon övertygar mig för att fortsätta äga detta fina företag men jag har länge velat lära..

2017-11-13 - iPhone X...
Jag har nu använt iPhone X i tre dagar och eftersom detta är en så enormt viktig produkt för Apple (samt på allmän begäran) så tänker jag skriva om upplevelsen och hur jag tror att produkten kommer..

2017-11-07 - Catena Medias rapport och analytikerkonferens
Catena Media känns idag lite som vad Sir Alex Ferguson sade om när han hade rekryterat den tonårige Ryan Giggs till Manchester United. "Det var uppenbart att man inte behövde göra någonting för alla..

2017-11-03 - Tredje vågen
Gårdagens rapport från Apple lämnade inget övrigt att önska. Omsättningen ökade med 12 % (52,6 miljarder mot förväntade 50,7) och vinsten per aktie med magnifika 24 % (vinsten blev 2,07 mot..

2017-11-01 - Inför Apples rapport i morgon
I morgon är det så dags för Apple att avsluta sitt brutna bokföringsår. Igen får jag säga som följt dessa rapporter sedan januari 2011. Just nu känns det bättre än på rätt länge att äga Apple då de..

2017-10-25 - Kommentar till Evolution Gamings rapport
EVO:s rapport var allt man kunde önska och lite till. Det är svårt att hitta någonting som inte ser absurt bra ut. Man ökar omsättningen med 56 % och tack vare kraftiga förstärkningar av redan mycket..

2017-10-25 - Kommentar till LEO:s rapport och förvärv
LeoVegas visade med all tydlighet hur lönsam deras marknadsföring är. Korrelationen är mycket god mellan satsad krona och nya kunder och deponeringar. Analytikerkonferensen som just avslutats andades..

2017-10-24 - Inför LeoVegas rapport
LEO rapporterar på onsdag och jag tror på en stabil uppvisning. Som vanligt är det framförallt tillväxten och marknadsföringskostnaderna som avgör resultatet. Omsättningen/tillväxten får vi i..

2017-10-20 - Boprishysterin
Priser styrs som bekant av tillgång och efterfrågan men påverkas i vissa fall av tillgången/priset på pengar. Priserna för bostäder är förstås det mest typiska fallet. Helt enkelt för att i princip..

2017-10-19 - För 30 år sedan idag...
Att vara investerare gör som med allt annat att man minns de avgörande tillfällena mycket väl även om lång tid har gått. Jag minns precis vad jag gjorde för idag 30 år sedan när börserna världen runt..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.