Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-18 - Att förstå tillväxtens ekonomi
Tänk dig att du har grundat och leder ett sedan några år noterat bolag som säljer en tjänst som är attraktiv på marknaden. Tjänsten säljs som en prenumeration där kunden betalar en månatlig avgift för..

2018-10-03 - Tur och retur Malta
Halvåtta-planet till Valetta i söndags morse fylldes av en brokig samling människor. Där fanns de äldre turisterna som passar på när semestertiden är över för oss andra. Däribland ett äldre par som..

2018-09-14 - Aktieägarresa till Hernö Gin
Som tidigare meddelats arrangerar jag en aktieägarresa till och i samarbete med Hernö Gin den 21 oktober. Det blir en heldag minst sagt där vi som investerat i detta fina företag kommer att få träffa..

2018-09-14 - Apple all the way
Apple presenterade i förrgår sina iphone-nyheter. Precis som ryktena sade blev det tre nya modeller och iPhone X slutar säljas. Extra allt är väl en bra sammanfattning. Iphone XS är den nya..

2018-08-30 - Hernö Gin ångar på
Jag har pratat med Hernös VD om morgonens rapport samt även flera gånger tidigare de senaste månaderna om det nya samarbetet med Altia m.m.och tänkte sammanfatta lite allmänna intryck om hur företaget..

2018-08-30 - Tveksam analys av CTM
Jag tycker Richard Bråse kan vara underhållande och hans nedsablingar av diverse bolag är förstås hans "grej", därav uttrycket "bråsning". Jag har själv skrivit liknande texter, inte minst om FING och..

2018-08-28 - Någonting är ruttet i Kopparberg
Ägarna i Kopparbergs har prövats hårt de senaste två åren sedan en väldigt fin trend, som jag för övrigt ju själv hoppade på, under året fram till Brexit-omröstningen midsommaren 2016 bröts av..

2018-08-21 - Aktieägarresa till Hernö Gin
Jag har haft olika diskussioner med aktieägare i Hernö sedan jag första gången besökte destilleriet i höstas om möjligheten att besöka sitt kära Hernö och ställa frågor till grundaren och övrig..

2018-08-10 - Catena Medias rapport
Catena släppte sin Q2:a i morse och den var både fin och stabil. Inte minst imponerar den organiska tillväxten på 30 % och kassaflödet. Jag deltog som vanligt vid presentationen och hade möjlighet att..

2018-08-02 - LeoVegas rapport
Igår morse rapporterade LEO, vilket nog inte undgick någon med internetåtkomst. Jag tycker att rapporten var riktigt fin även om det som alltid finns svaga punkter.Det viktiga för mig är att hela..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.