Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Funderingar om privatekonomi
En litet småtråkig blogg, som mest handlar om hur jag planerar och följer upp min privatekonomi och mitt sparande. En eller annan konsumtionsanmärkning levereras också.

Mina mål handlar om att bygga grund för enkelt, lätt och rörligt liv.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-20 - Ljus i mörkret
1. Igår blev det personbästa för året på 3,5-km-rundan. Kapade 12 s på km-tiden och det ser ut som att jag under sommaren ska kunna komma ner på hyggliga tider.2. Axeln visar tecken på bättring. Men..

2018-06-19 - Dagens pass
Ska genomföras om en halvtimme eller så.Bara löpning. Inget annat. Och jag nöjer mig med 3,5 km i lagom takt.Axelskrället visar ibland tecken på att bli bättre, ibland sämre. Att ikläda sig en t-shirt..

2018-06-17 - Klokskap
Till slut har då tjurskallen fått ge med sig och acceptera att kroppen denna gång inte lyder viljan. Rehabiliteringsläge, alltså.Träningen fortgår dock, men kommande vecka enbart i form av löppass...

2018-06-16 - Somt straffar sig
Och styrketräning är idag inte att tänka på. Inte i morgon heller. Och troligen inte på ett tag.Axeln måste få vila. Sannolikt en eller ett par veckor.Surt.Träningen växlas nu över till bara löpning,..

2018-06-14 - På försök
Igår genomförde jag några rehabiliteringsövningar, som visade sig vara tämligen värdefulla. Så pass, faktiskt, att axeln idag är nära nog helt återställd.Dum som jag är, tar jag naturligtvis det som..

2018-06-13 - Offensiv anpassning
Gårdagens träningspass blev litet annorlunda, då alla armhävningsövningar och dips ströks.Istället gjordes extra övningar för rygg/biceps, mage och ben.Och läget i axeln är idag betydligt bättre, så..

2018-06-12 - Trist anpassning
Axeln sätter stopp för dips och alla sorters armhävningar. Visserligen är den bättre, men inte så bra att det är lämpligt att köra övningar som belastar den.Tre övningar måste bytas och ersätts av en..

2018-06-10 - Flexibilitet
Dagens löptur innebar PB på den sträckan, vilket inte riktigt var meningen. Det bara blev så.Dagens styrkepass må utgå. Istället tas en timmes cykeltur om en timme så där. För att mjuka upp och få se..

2018-06-10 - Fortfarande i soffan
Har sovit ovanligt länge i natt, mer än nio timmar. Och jag känner litet onödigt småseg.Dagens huvudaktivitet blir träningspasset, som jag ser fram mot med viss bävan, då det blir första gången ett..

2018-06-09 - Lördag morgon
Gråväder.Axelskrället verkar vara på bättringsvägen. Så pass att jag törs utsätta den för träningsbelastning, även om jag nu idag byter riktiga dips mot något lättare variant.Imorgon införs nytt..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.