Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Funderingar om privatekonomi
En litet småtråkig blogg, som mest handlar om hur jag planerar och följer upp min privatekonomi och mitt sparande. En eller annan konsumtionsanmärkning levereras också.

Mina mål handlar om att bygga grund för enkelt, lätt och rörligt liv.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-17 - Småstök
Här gillas inte riktigt det som händer nu, med handelsdispyter hit och dit, en dollarkurs som pumpas, Trumps vilda svingande, det inhemska politiska läget, med mera.Inom den snäva ram som Min Egen..

2018-08-10 - Vad man äger om man äger fonder.
Med hjälp av Morningstar har jag nu kollat litet kring hur många företag jag via mina fonder äger andelar i och kring hur dessa är värderade i termer av det där p/e-talet. Uppgifterna är tämligen..

2018-08-10 - Portföljprestationer
Det där med att utvärdera den strategi man följer är ju nånting som kan göras på många olika sätt. Själv jämför jag mig vanligtvis med DJ World Index, eftersom Min Egen Fond (MEF) är uppbyggd på det..

2018-08-07 - Avståndet till miljonen
Uppmärksamheten på privatekonomin har det som sagt varit litet si och så med under sommaren. Men nu försöker jag få koll på parametrarna igen.Och en sån sak som jag kollar litet ibland är hur långt..

2018-08-06 - Träningsläget
Läget vad gäller träningen är väl litet si och så.Under juli genomfördes 15 träningspass, men inte enligt plan. Efter att ha försökt hålla styrketräningen uppe, trots den krånglande axeln, gav jag i..

2018-08-06 - Sammanfattning Juli
Bloggen har fått ligga litet i träda över sommaren. Mycket på grund av värmen. Man har inte orkat tänka eller skriva särskilt mycket. Men också på grund av att diverse andra aktiviteter tagit det..

2018-07-19 - Det är varmt
Och det sammanfattar väl juli, så långt.Man har semester. Träningen går litet på sparlåga. Axeln krånglar. Så det blir mest en eller annan löptur.Konsumtionsutgifter av semesterslag har ökat. Hotell,..

2018-07-01 - Sammanfattning juni
Söndag. Och om en timme drygt väntar löptur och rehabövningar. Ekonomiskt var det ingen höjdarmånad.Kvar av lönen blev betydligt mer än vanligt och det totala sparkvoten landade på 41,4 %..

2018-06-29 - I soffan
Slöar idag. Ingen träning.Kikar istället litet på fondutvecklingen, som tyvärr ser så där lagom rolig ut.Totalt har innehaven i MEF gåt ner med 0,9 % under juni. Fonderna har gått ner med 1,6 % och..

2018-06-26 - Rehabträningen igång
Och det känns bra.Tråkigt är det, men nu körs så tills axelskrället ordnat till sig.Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.