Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Grazing Lady
Syftet med denna dagbok är att dokumentera våra framsteg mot en tid, då vi förhoppningsvis själva kan bestämma vad vi vill göra utan att vara beroende av ett lönebesked den 25:e varje månad.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (26 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-24 - Månadsrapport augusti
Semester är nu slut, vi har haft dryga fyra veckors underbar ledighet i Spanien. Jag får vänta en dryg månad innan det är dags för nästa tripp till Spanien. Det blir en trevlig kompisresa med golf och..

2018-08-03 - Inköp Leo Vegas mm
l Onsdags lämnade LeoVegas en rapport som i mina ögon var väldigt fin, dock så gillade inte marknaden att juli månad har inletts svagt. Själv så är jag inte ett dugg orolig över en enskild 3-..

2018-07-25 - Månadsrapport juli
Som jag skrev i förra inlägget har denna månad varit ofantligt bra, när det kommer till procentuell utveckling i portföljen. Tror ej att jag har upplevt en månad där portföljen har tokrusat likt..

2018-07-23 - Portföljen går fullständigt bananas
Min portfölj har spårat ut fullständigt, senaste månaden är den upp 14 %. Detta hör verkligen inte till vanligheterna, men det är mina innehav som jag är fullinvesterad i som har spårat ur.Jag har en..

2018-07-18 - Inköp Leo Vegas
Igår eftermiddag ökade jag på mitt innehav i Leo Vegas, det tredje och sista köpet. Nu är jag nöjd med storleken på innehavet, totalt 2 000 aktier och ett GAV på 68,5 kr.Har en känsla om att det var..

2018-07-12 - Att lära sig av sina misstag
Ibland gör man fel helt enkelt. Då får man rannsaka sig själv. Jag har hållit fast i Hennes & Mauritz lite väl länge och i Januari valde jag att slå slag i saken och sälja hela mitt innehav. Hade..

2018-07-10 - Inköp Leo Vegas, NCC B mm.
Jag har nyligen gjort några nya inköp i portföljen. Det blev en påfyllning i Leo Vegas med 600 aktier. Passade även på att ta in ett nytt innehav i NCC B, vilket resulterade i 310 aktier. Bygg har..

2018-07-01 - Framtida pension
Jag tänkte att jag skulle göra en snabb titt på hur det ser ut på pensionsfronten. Vad kan man tänkas få ut per månad när man fyller 55?Om vi isolerar pensionen till endast tjänstepensionen och tar ut..

2018-06-24 - Månadsrapport juni
Då var det återigen dags att redovisa hur månaden har gått. Kapitalet backade med en tusenlapp denna månad, då börsen har varit aningen småsur. Hoppas att den fortsätter nedåt så att vi kan handla in..

2018-06-21 - Lönesamtal - Inte så pjåkigt
Jag hade ett samtal med min chef, för en tid sedan vilket resulterade i ca 8 % löneförhöjning. Det är en helt galen ökning jag har haft de senaste åren. Det känns som detta var den sista chansen jag..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.