Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Grym Ekonomi
Ekonomisk frihet är inte något som börjar när du har samlat ihop en hög med pengar. Den ekonomiska friheten ökar i samma sekund som du börjar 1) minska dina utgifter 2) ökar dina inkomster och 3) investerar skillnaden. Det som kommer med ett liv med minskad konsumtion är lite magiskt, man måste nästan prova för att förstå.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-12-11 - (saknar titel)
Många fina fonder har som bekant höga avgifter. För mig som inser att jag inte har någon som helst chans att slå börsen så gäller det att ändå försöka få ner kostnaderna för förvaltning. En kompis..

2016-11-21 - (saknar titel)
När jag ser mig omkring så undrar jag ofta vad är det är med mig som gör mig så annorlunda när det kommer till sparande. Det känns som att jag ”kommit på” nåt som andra omkring mig inte..

2016-11-11 - Frisk familj sparar pengar!
Som ni vet gillar familjen Grym Ekonomi att sköta om sin hälsa. Jag skulle vilja påstå att jag alltid varit intresserad av hälsa (jag gick till och med och utbildade mig inom området) men fokus ökade..

2016-09-28 - Nyttigt och billigt: maskrosblad!
Lyssnade på en podd häromdagen där de tipsade om att äta maskrosblad för att de är så nyttiga. Som den sparsamma person jag är tänkte jag genast: och billiga! Jag testade genast att plocka några blad..

2016-09-15 - Lyx för 27.50 kr
Här hemma är det ett ständigt experimenterande. Med det mesta som jobb, träning, meditation, utgifter och då självklart matutgifterna. Denna för oss saftiga post på ca 6000 per månad. Nu har vi för..

2016-09-06 - (saknar titel)
Jag planerar att säga upp mig efter att ha jobbat in bonusen på jobbet i början av nästa år. Då kommer jag att frilansa/starta eget och eventuellt plugga, vi får se hur det blir. Vi har såklart räknat..

2016-09-04 - (saknar titel)
Första veckan varje månad summerar jag mina inkomster som frilans. Det här har två syften, dels vill jag visa er andra hur mycket det är realistiskt att tjäna vid sidan om sitt heltidsarbete som..

2016-09-01 - Livet är för kort för att lägga pengar på hög
Å andra sidan är det för långt för att inte spara. Så min medelväg kommer att bli följande: Jag jobbar kvar tills jag tjänat in min bonusutbetalning i februari. Då hinner jag bli varmare i kläderna i..

2016-08-24 - (saknar titel)
Jag fick en fråga på e-mail om hur jag hade fått kontakt med redaktören som ska köpa artikeln. Och måste man ringa eller går det bra att mejla? Det korta svaret är att det går jättebra att mejla. För..

2016-08-14 - Stort ego = litet sparande?
Hur har ni det med egot? Behöver ni statussymboler för att visa att ni är värdefulla, eller får ni er bekräftelse på andra sätt? Det säger kanske sig själv att en person som har ett stort ego och vill..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.