Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Humankapitalisten
Delar med mig av min resa bland investeringar, aktier och framtida frihet. Framgångar, bakslag, blod, svett och pengar. Varmt välkommen ombord!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-03-19 - Hatade H&M?
Det är förmodligen få som har missat H&Ms senaste siffror, försäljningen i februari sjönk med 1% mot den estimerade ökningen på 5%. Beskedet mottogs inte med god min från Mr. Market och aktien..

2017-03-16 - Utdelningar 2017
Idag kom årets andra utdelning in på kontot, för det har jag Johnson & Johnson att tacka. Mina blygsamma 10 aktier gav efter utländsk källskatt på 15% en nätt summa av 61kr. Det har blossat upp..

2017-03-13 - Lön två gånger i månaden
Jag tror mig inte vara ensam om att känna att det ofta är för mycket månad kvar på lönen, som man brukar säga. Fast inte på grund av att jag har shoppat kläder, festat eller ätit ute hela månaden...

2017-03-01 - Årets första X-dag - KONE
Jag är vid liv och god vigör, tro inget annat! Jag inser dock att tid till bloggskriverier kommer att gå i vågor. Viljan finns helt klart så du kan lita på att det trillar in tankar kring aktier,..

2017-02-11 - Novo Nordisk och välgörenhet
Sedan försäljningen av Nordnet har inget nytt bolag funnit sin plats i portföljen. Egentligen behöver jag inte ytterligare riskspridning sett till antalet bolag (16 stycken noterade och 1 onoterat,..

2017-02-10 - Fredagsquiz!
Eftersom jag har fått bassning från flera håll när förra veckans quiz uteblev var jag helt klart tvungen att bättra mig och leverera denna fredag. Dagen till ära har jag även plockat in ett nytt..

2017-02-07 - Poker tar all ledig tid
Det gör ont i skrivarhjärtat att bloggfrekvensen är låg för tillfället. Anledningen kan sammanfattas med ett ord på fem bokstäver: poker. Min lediga tid spenderas helt enkelt extraknäckandes vid..

2017-02-02 - Fortum & Månadsmys
Januari är över och förbi. Det har varit en bra månad på många sätt och vis. Jag ska sammanställa en rapport för månaden och dela med mig av mina köp och tankar för kommande tiden. Dagens stora skräll..

2017-02-01 - H&M och Investor
Vilken morgon! Rapport från H&M släpptes vid 08.00 som jag klev upp till och avnjöt med en kopp kaffe. Strax därefter var det Investors tur att leverera. Båda rapporterna kändes bra, i synnerhet..

2017-01-27 - Äntligen fredag(squiz)!
Det är ett något hastigt skapat fredagsquiz denna vecka, det är några andra bollar i luften som behöver fokus idag. Förhoppningsvis bjuder det på nöje ändå.Jag har slipat på en bloggserie som jag både..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.