Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Humankapitalisten
Delar med mig av min resa bland investeringar, aktier och framtida frihet. Framgångar, bakslag, blod, svett och pengar. Varmt välkommen ombord!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-26 - Novemberköp
Det har blivit en del köp i november. Jag har shoppat aktier för nära 11.000kr och ytterligare 1000kr har hamnat i mitt någorlunda nystartade månadssparande i fonderna Swedbank Robur Access Asien och..

2017-11-12 - Mitt bästa fynd - Vimla
Det finns ett ord som jag har kommit på mig själv att använda allt oftare, värt. Det är ofta jag ställer mig själv frågan om något är prisvärt. Jag har lärt mig att billigt inte är detsamma som bra,..

2017-11-06 - Investor: En av världens bästa arbetsgivare
Forbes har släppt en massiv lista över världens bästa arbetsgivare. Listan ska självklart tas med en nypa salt men, med handen på hjärtat, vem älskar inte listor. Kan du gissa vilket bolag som toppar..

2017-11-05 - Swedish Match & Edward Blom
Det finns vissa människor där ute i Sverige som får mig på extra bra humör, Edward Blom är en av dessa. Jag kan inte speciellt mycket om denne herre egentligen men i så gott som alla sammanhang som..

2017-11-04 - Vilket är ditt minst populära innehav?
Helgen kickstartades med att byta däck på bilen, arbetet påbörjades redan innan den imaginära börsöppningen klockan 9. Till alla er som skickar in bilen för däckbyte på verkstad vill jag säga två..

2017-11-03 - Finansvärlden kallade
Jag vill inleda med att rikta ett stort tack till de som har hört av sig om blogguppehållet, det värmer!Kort och gott berodde avbrottet på att jag genomförde ett uppdrag inom finansvärlden som gjorde..

2017-03-19 - Hatade H&M?
Det är förmodligen få som har missat H&Ms senaste siffror, försäljningen i februari sjönk med 1% mot den estimerade ökningen på 5%. Beskedet mottogs inte med god min från Mr. Market och aktien..

2017-03-16 - Utdelningar 2017
Idag kom årets andra utdelning in på kontot, för det har jag Johnson & Johnson att tacka. Mina blygsamma 10 aktier gav efter utländsk källskatt på 15% en nätt summa av 61kr. Det har blossat upp..

2017-03-13 - Lön två gånger i månaden
Jag tror mig inte vara ensam om att känna att det ofta är för mycket månad kvar på lönen, som man brukar säga. Fast inte på grund av att jag har shoppat kläder, festat eller ätit ute hela månaden...

2017-03-01 - Årets första X-dag - KONE
Jag är vid liv och god vigör, tro inget annat! Jag inser dock att tid till bloggskriverier kommer att gå i vågor. Viljan finns helt klart så du kan lita på att det trillar in tankar kring aktier,..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.