Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ibland gör man rätt.
En familjs resa mot ekonomiskt oberoende / FIRE.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-06 - Slå index?
Igår skrev bloggkollegan The Dividend Story ett inlägg om att slå index över tid. Han (jag är 99,57% övertygad om att det är en han) menar på att det, tvärtom vad jag och andra indexkramare skriver,..

2019-12-04 - Piff och Puff flyttar in igen
Vår son är sex år gammal och lever fortfarande i en värld där det mesta är möjligt. Han tror på tomten och tandfen. De senaste jularna har han också varit helt övertygad om att Piff och Puff flyttat..

2019-12-02 - Black Friday - aftermath
Så kom måndagen efter som följer Black Friday. Dammet efter köphysterin har inte lagt sig utan det har virvlats upp igen. Dels av Cyber Monday men inte minst av alla som arbetar för paketföretagen..

2019-11-29 - Black Friday
Black Friday. Idag är jag på tårna eftersom jag jobbar inom retail/detaljhandeln (ironiskt va?). Vårt största konferensrum har inrättats som arbetscenter / kriscenter för de medarbetare som sitter med..

2019-11-27 - Hälsokontroll
Jag satt och funderade på detta med att göra en privat hälsokontroll. Min del av släkten har haft en del problem med hjärt kärlsjukdomar och vissa har dött tidigt. Samtidigt har jag en hel del 90+ are..

2019-11-26 - Varför skriver jag denna blogg?
Varför skriver jag? Ja det kan man fråga sig – varför har jag en blogg där jag berättar vitt och brett om våra finanser och vad som händer i våra liv? Skryt? Navelskåderi? Tidens tecken på att..

2019-11-25 - Status november 2019
Inatt trillade det in pengar på kontot och därför är det dags för vår månatliga antibudget och uppdatering av status november 2019...

2019-11-22 - Fredag - vi tar helg
Det är återigen fredag och jag och familjen ser fram emot en skön fredagkväll. Planerna är spikade. Fisk och potatis (IGMR juniors favoriträtt, gärna sill eller varmrökt lax), lite snacks och en film...

2019-11-21 - Filmrecension - Playing with FIRE
Filmrecension – Playing with FIRE. Igår bänkade jag och Fru IGMR oss för att se den otroligt efterlängtade dokumentären “Playing with FIRE“. Nu har jag väntat på denna film i över..

2019-11-20 - Bokrecension - Design Your Future
För ett par månader sedan klickade jag hem boken “Design your future” av Dominick Quartuccio. Innan hemklicket hade jag försökt att få biblioteket att ta hem boken men icke. Faktum är att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.