Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ibland gör man rätt.
En familjs resa mot ekonomiskt oberoende / FIRE.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-24 - Cashback igen - nya erbjudanden på gratispengar.
Jag plockade ut lite av min cashback från Mybonus idag och såg att de verkar ha någon slags drive för trogna medlemmar. Jag räknas tydligen som det trots att jag gick med nyligen. De har i..

2019-06-24 - Torka ramslök och annat ätbart.
I våras plockade vi en hel del ramslök. I närheten av oss ligger "lilla skogen" och varje vår är den fylld till bredden av ramslök. Lilla skogen är egentligen en gammal trädgård till en länge..

2019-06-19 - Gratispengar på cashback utan att köpa något.
Gratispengar... Jag har uppmärksammat att cashbacksidorna har börjat smyga in en annan typ av kampanjer och erbjudanden än de vanliga 2-8% cashback tillbaka på köpbeloppet. Denna bild har inget..

2019-06-17 - Igelkottskarusell
Igår vid tiosnåret när vi skulle gå och lägga oss tittade jag ut genom fönstret på ovanvåningen som stod öppet. Jag hörde ett ganska högt fnysande men såg ingen katt eller annat som ljudet skulle..

2019-06-15 - "Att njuta av sommaren handlar lite om budget och..
"Att njuta av sommaren handlar lite om budget och mycket om själslig rymd" - så avslutar Fru EB sitt senaste inlägg.Jag kan inte mer än hålla med. Sommaren 2018 var våra bästa sparmånader OCH bästa..

2019-06-11 - ChooseFI 131 och boktips/podtips efterfrågas.
Jag var ute på min vanliga lunchpromenad idag när det plingade till i telefonen. En medlem i sekten hade lyssnat på senaste avsnittet av gemensamma favoritpodden ChooseFI. Själv lyssnade jag igår i..

2019-06-07 - Löparens hjärta.
Jag har sprungit så länge jag minns. Min farfar berättade för mig att jag verkade inkapabel att gå när jag var liten. Jag sprang alltid. Några år senare, i 10 års åldern, började jag hänga med min far..

2019-06-06 - Family matters och Camp FI.
Familjen först heter det och just nu får vi prioritera familjen. En familjemedlem som jag har hand om har det tufft i värmen. Hjärtsvikt med allt vad det innebär och en ålder som börjar närma sig..

2019-06-03 - Status maj 2019
Sparandet tuffar på och vi börjar ana semestern där borta vid horisonten. Vår nya ekonomiska situation har gjort att vi har kunnat vara lediga under våren på ett sätt som tidigare inte vore möjligt...

2019-05-30 - Varför FIRE?
Måndag, 4:e januari 2016. Jag har haft några skakiga år på jobbet men nu tar det stopp. Handen vilar på dörrhantaget till ytterdörren men jag kan inte förmå mig att öppna dörren. Avgrund. På..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.