Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ihållande Investering
Syftet med den här sidan är att presentera mitt långsiktiga sparande samt att inspirera andra till att spara mer långsiktigt för att säkra sin framtid.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (67 röster)

Kommentarer

Andreas  2016-10-19 22:30:17
Snygg layout!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-09 - Investera i P2P-lån - Inte lika farligt som förut
Att investera i P2P-lån i kan vara ett bra alternativ till att investera på börsen. Genom att sprida sina investeringar så sprider man också riskerna. Olika branscher eller sektorer är känsliga för..

2019-02-06 - Investera i fastigheter via Tessin
Att investera i fastigheter via Tessin har blivit allt mer populärt i takt med att crowdfunding blir vanligare och vanligare. Man kan investera i all från fjällstugor till stora nybyggda lägenhetshus...

2019-02-05 - Tennessee och Pennsylvania näst att legalisera..
Delstat efter delstat väljer att följa folkets önskan och att trotsa den federala regeringen. Nu kan Tennessee och Pennsylvania bli nästa delstater att legalisera cannabis. För tio år sedan hade det..

2019-02-05 - Lendify höjer räntan på befintliga lån
Äntligen så börjar det gå åt rätt håll igen när Lendify höjer räntan på befintliga lån. Detta är en reaktion på att bankerna har höjt räntan för låntagare. Fortsätter STIBOR att förändras åt rätt håll..

2019-02-04 - Starbucks VD säger nej till cannabis för..
Starbucks är ett gigantiskt företag och det har förekommit rykten om att man skall börja med CBD-drycker. Det har tisslats och tasslats så mycket om det att deras VD nu gått ut med ett pressmeddelande..

2019-01-30 - Blandat från cannabissektorn: Harvest One, Aurora..
I det här inlägget tar jag upp fyra stycken intressanta nyheter inom cannabissektorn. Harvest One, Aurora Cannabis, Organigram och avkriminalisering är vad som går att läsa om. Positiva nyheter..

2019-01-30 - Aktieutdelningar höjningar och sänkningar
Flera bolag har lämnat information om kommande aktieutdelningar senaste dagarna. Flera höjer, vissa sänker och ett bolag föreslår en extrautdelning. Vilka av bolagen har du i din portfölj? Läs för att..

2019-01-30 - En Passiv Inkomst är bland det bästa jag vet
Passiva Inkomster anser jag kunna vara en av nycklarna till ekonomisk frihet. Framförallt om man lyckas mixa en passiv inkomst med ränta på ränta-effekten. Hittar man något där det går ihop så har man..

2019-01-30 - Hur tryggt är det att investera i P2P lån?..
Intresset för att investera i P2P lån har ökat de senaste åren. Troligtvis har det låga ränteläget i Sverige medfört att många privata sparare sökt alternativ till sparkontot. Det är förståeligt då..

2019-01-26 - Canopy Growth Corp har haft en stark månad upp ca..
Mönstret har upprepat sig, aktien gick i dvala i december men har nu återhämtat sig till högre nivåer. Igår så fick Canopy Growth Corp ett högre mål för aktiekursen av Piper Jaffray som höjde från 40..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.