Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Ihållande Investering
Syftet med den här sidan är att presentera mitt långsiktiga sparande samt att inspirera andra till att spara mer långsiktigt för att säkra sin framtid.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (47 röster)

Kommentarer

Andreas  2016-10-19 22:30:17
Snygg layout!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-11 - Detaljerade Frågor ger Bättre Svar
Att fråga sig fram till information kan ibland vara enklare än att hitta den själv. Framförallt om man inte vet var eller hur man ska leta. Men om man du nu ska fråga andra så tänk på att ju mer..

2017-12-11 - Trav.se [Sponsrat inlägg]
Trav.se är en sida för dig som redan spelar på eller som är nyfiken på att börja spela på trav. Sidan underlättar för dig genom att hjälpa dig med att hitta bolagen med bäst odds, service och mer...

2017-12-10 - Veckorapport V. 49 - Passiva Inkomster
Detta är ett delvis sponsrat inlägg Ännu en vecka har kommit och gått. Här i Thailand är det riktigt härligt med cirka trettio grader och sol varje dag. Cannabisaktierna har tuffat på fint och ett av..

2017-12-09 - När Okunskap och Fördomar Kostar dig Pengar
Cannabismarknaden i Kanada är just nu i en tillväxtfas och det flockas investerare dit. Men det finns personer som vägrar att röra marknaden just på grund av okunskap och fördomar, jag har också fått..

2017-12-07 - Två Tillskott i Portföljen med Cannabisaktier
Idag så tänkte jag belysa två företag som jag valt att köpa in i portföljen med cannabisaktier. Samtidigt så vill jag uppmana alla att läsa på ordentligt om bolagen man köper. Att köpa något som någon..

2017-12-06 - Varför jag flyttade från Lendify till Mintos
Efter att ha investerat via Lendify i över ett år så blev det för ett tag sedan dags att säga tack och adjö. När jag började investera i deras P2P-lån så fanns det gott om lån med höga räntor...

2017-12-05 - Därför så köper jag inte HMMJ
Cannabismarknaden är i full fart och det är nu knappt ett halvår kvar tills legaliseringen ska träda i kraft. Bolagen uppvärderas konstant och för varje PM som släpps så ser vi hur det går framåt för..

2017-12-04 - Är det för sent att köpa Bitcoin nu? Det tror inte..
I takt med att Bitcoin ökar mer och mer i värde så är det också fler och fler som får kännedom om det. Det är fullt naturligt att ställa sig frågan ”Är det för sent att köpa Bitcoin nu?”..

2017-12-04 - Är det för sent att köpa Bitcoin nu? Det tror inte..
I takt med att Bitcoin ökar mer och mer i värde så är det också fler och fler som får kännedom om det. Det är fullt naturligt att ställa sig frågan ”Är det för sent att köpa Bitcoin nu?”..

2017-12-03 - Veckorapport V. 48 - Investera i Marijuana
Nu har jag anlänt till Thailand och skaffat mig en lägenhet här för att slippa vintern. Nu kommer jag att bli betydligt aktivare med bloggen vilket ni förhoppningsvis kommer att märka av inom kort...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.