Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ihållande Investering
Syftet med den här sidan är att presentera mitt långsiktiga sparande samt att inspirera andra till att spara mer långsiktigt för att säkra sin framtid.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (60 röster)

Kommentarer

Andreas  2016-10-19 22:30:17
Snygg layout!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-09-03 - Sammanfattning V. 35 - Stark månad för..
Under augusti månad så har cannabismarknaden uppvärderats efter att ha stagnerat sedan i början på året. Constellation Brands investering i Canopy Growth Corp och rykten om eventuella uppköp har..

2018-08-26 - Sammanfattning V. 34 - Medvind i cannabissektorn
En väldigt stor investering av Constellation varvat med rykten om ett nytt inköp av Diageo har verkligen fått fart på marknaden. Canopy Growth Corp har sedan sin kvartalsrapport nästan dubblats i..

2018-08-19 - Sammanfattning V. 33 - Läkare säger ja till..
Canopy Growth Corp och Constellation Brands skakade om marknaden under veckan genom Constellations tunga investering i Canopy. Samtidigt så har en läkare i Uppsala gett en patient tillstånd att..

2018-08-18 - Man kan fynda på andrahandsmarknaderna för P2P-lån..
Flera av sidorna där man kan investera i P2P-lån erbjuder möjligheten att sälja eller att köpa andras lån eller hela portföljer. Det kom väl till hands hos Lendify när jag insåg att den plattformen..

2018-08-17 - Cannabis kan rädda USA från opiaterna
USA kämpar mot ett ständigt växande problem. En stor del av befolkningen är i dagsläget beroende av olika slags opiater. Man börjar allt försent inse att läkemedelsbolagen har skapat en nation av..

2018-08-16 - Constellations investering i Canopy Growth Corp..
Vad sade jag innan rapporten? Canopy Growth Corps kurs brukar ofta dippa vid rapporter. Vad hände? Canopy gick upp nästan 30%. Det var dock inte de finansiella siffrorna som drog till sig..

2018-08-14 - Aurora Nordic odlar nu cannabis i Danmark
Aurora Nordic som är Aurora Cannabis namn på sitt projekt i Skandinavien går framåt. Nu har man skeppat dit plantor som skall påbörja odlandet på norra delen av jorden. Man odlar i Danmark, precis som..

2018-08-13 - Sammanfattning V. 32 - Köpte portfölj hos Bondora
Ännu en vecka avklarad och vi är nu en vecka närmre legaliseringen i Kanada. Under veckans gång så sålde jag Blackberry och inväntar köp i cannabisaktierna igen. Jag köpte även en portfölj hos Bondora..

2018-08-10 - Du kan lära dig väldigt mycket från Investors Deck
Bolagen är väldigt duktiga på att sammanställa presentationer där man samlar viktig information på en och samma plats. Har du missat dessa presentationer så kan det vara en bra idé att läsa igenom de..

2018-08-09 - HEXO skördar i nytt växthus Canopy köper..
HEXO har skördat sin första skörd av cannabisplantor i deras växthus i Gatineau campus. Canopy Growth Corp å sin sida har fullgjort sitt köp av dotterbolaget Spectrum Cannabis Chile. Flera bolag har..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.