Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Ihållande Investering
Syftet med den här sidan är att presentera mitt långsiktiga sparande samt att inspirera andra till att spara mer långsiktigt för att säkra sin framtid.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (69 röster)

Kommentarer

Andreas  2016-10-19 22:30:17
Snygg layout!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-11 - Sänkta förväntningar på Canopy & HVST om Shoppers..
I det här inlägget går jag igenom två nyheter. Den ena handlar om att Canopy Growth Corp spås, enligt Scotiabank, gå mot förluster nästa kvartal. Harvest One uttalar sig om samarbetet med Shoppers..

2019-04-08 - Pressmeddelanden: CannTrust, OrganiGram, Auxly och..
Fyra pressmeddelanden från fyra olika bolag. Ett av bolagen har fått en licens, ett annat bolag har fått ett godkännande medan de andra två har annonserat när de släpper sina kvartalsrapporter. Det är..

2019-04-04 - Statliga pensionsfonden AP7 investerar i cannabis
Det här var inte en nyhet som jag hade väntat mig få se på åtminstone några år. Statliga pensionsfonden AP7 investerar i cannabis i kanadensiska bolag inom sektorn. Jätteroligt att se och det här lär..

2019-04-04 - Pressmeddelanden: Aurora Cannabis, LGC Capital,..
Aphria har möjligtvis räddat livet på en liten flicka. Aurora Cannabis har utökat sin ledning. LGC Capital har sålt sitt första cannabis på Jamaica och Trulieve har ett nytt samarbete på gång. I det..

2019-04-03 - Köprek för Aphria och två nyheter från OrganiGram
Aphria har fått en köprek men köpreken kommer från en källa som inte är objektiv. Samtidigt så har OrganiGram släppt två nyheter. En person har lämnat deras styrelse plus att man har släppt en APP som..

2019-04-03 - Utdelnings Månadsvis: Orchid Island Capital
Jag fortsätter att beta av listan med 41 utländska aktier som delar ut månadsvis. Den här gången så kikar jag in Orchid Island Capital. Bolaget är styrt som en REIT men med fokus på inteckningar...

2019-04-02 - Kanadas 11 största cannabisodlare
Det gäller att hålla koll på vilka som sektorns största cannabisodlare för att veta var bolagen ligger. I det här inlägget så listar jag de 11 största producenterna av torkad cannabis. Listan samt..

2019-04-02 - Har Bitcoin vaknat till liv?
Det har varit hyfsat tyst om kryptomarknaden och Bitcoin ett tag nu om man jämför med när Bitcoin stod i 20 000 dollar. Då var det krypto hit och krypto dit men sedan sjönk Bitcoin drastiskt i värde..

2019-04-01 - Investera i medicinsk marijuana - Investera i..
Jag anser att man genom att investera i medicinsk marijuana investerar i en bättre framtid för samhället. Världen står inför stora förändringar, vi måste anpassa våra sätt att leva. Miljön får inte..

2019-04-01 - 10 stora CBD-bolag
Produkter med CBD som utvunnits ur cannabis tar större och större andelar av cannabismarknaden. Många brukare eller patienter föredrar att ta del av cannabisväxtens hälsosamma effekter utan att behöva..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.