Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Investera i Aktier
En blogg om svenska och utländska atier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-13 - Protector skitrapport
Du kan hitta Protectors rapport i IR-sektionen på deras hemsida om du skrollar ner en bit eller söker på “Quarterly reports”. Det var en riktig skitrapport den här gången med 14,5%..

2018-07-02 - Autolivs avknoppning Veoneer börjar handlas
Jag gick in i Autoliv innan avknoppning av Veoneer efter att ha hört Cevians Christer Gardell snacka positivt om affären. Nu har avknoppningen skett och jag ligger väl några procent plus, men ingen..

2018-06-17 - Rösta bort galningarna!
Tre intressanta artiklar kom ut idag: Norrmän och danskar mer kritiska till Sverige: "Naiva" (betalvägg) Håll tassarna borta från migrationen, C Rekordstort förtroende för Jimmy Åkesson C:s..

2018-06-07 - Sex skäl att rösta nej till ensamkommandelagen
Expressen går igenom några skäl till varför ensamkommande-lagen borde röstas ner. En anledning som jag tycker betonas för lite är att för varje ensamkommande man (det är nästan uteslutande män) som..

2018-05-29 - SIAF konferenssamtal ute
Länk till konferenssamtalet. Just nu kommer jag inte på nåt särskilt att säga om det, men jag editerar det här inlägget senare i så fall. Ljudkvaliteten var inte den bästa.

2018-05-28 - SIAF rapport första kvartalet 2018 ute, utdelning..
Sino Agro Foods rapport för första kvartalet är ute. Det viktigaste är att dem beslutat om att börja dela ut pengar halvårsvis med start i det fjärde kvartalet. Jag hoppas att dem kan leva upp till..

2018-05-27 - Börsveckan köprekommenderar 24SevenOffice
Börsveckan köprekommenderar 24SevenOffice i dagens nummer som kommit ut på webben än så länge. På måndag kommer pappersversionen ut. Sätter man en p/s-multipel på 4 och justerar för den förväntade..

2018-05-13 - 24SevenOffice in i portföljen
Jag tog in 24SevenOffice i portföljen. Bolaget är att likna vid Fortnox som blivit en börssuccé i den mening att båda grundar sin affärsidé på abonnemangsavgifter på bokföringsprogram och i nuläget..

2018-05-06 - 73% av svenskarna tycker att integrationen är..
Det sättet som Sverige valt att hjälpa flyktingar på är det sämsta som existerar. Att snedvrida Europas migration med en faktor tio för att satsa på att ta emot en blandning av migranter och..

2018-04-17 - SIAF Q4-rapport ute
SIAF Q4-rapport är nu släppt. Har inte hunnit läsa än.Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.