Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investera i Aktier
En blogg om svenska och utländska atier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-18 - Värde med knorr-portfölj inköpt
Jag köpte i fredags in en portfölj som jag kallar “Värde med knorr”-portföljen. Den består av värdeaktier som det är lite fart på, med aningen mindre betoning på värde än värdeportföljen..

2018-02-16 - Ny vattenkokare hos SIAF
Egentligen vill jag inte skriva onödigt mycket med om SIAF då det gått som det gjort, men jag har bloggen som ett litet eget arkiv också och nedan länk är lite svårhittad så jag postar den här ändå...

2018-02-16 - Analys Gaming Innovation Group GIG
Nedan är en analys av Gaming Innovation Group som jag skrev snabbt nu i morse. Jag hade två folkisar innanför rocken och skrev snabbt så det finns hög risk för att fel eller utelämningar av viktiga..

2018-02-16 - 20% mer pengar till de etablerade partiernas..
Presstödet höjs med hela 20% och det går nästan uteslutande till tidningar med en politisk inriktning som sammanfaller med något av de etablerade partiernas. Det är väl passande under ett valår att..

2018-02-11 - Analys av Aspire Global
Hej kära läsare, här kommer en analys av spel- och dobbel-leverantören Aspire Global. Jag skrev analysen snabbt så var medvetna om att det kan finnas ett eller annat fel i den. Aspire Global Analys..

2018-02-06 - Genial dansk asylidé
Socialdemokraterna i Danmark vill sköta sin hantering av asylsökande i ett dansk-skött flyktingläger i tredje land. De asylsökande som beviljas asyl skulle inte få komma till Danmark utan de skulle få..

2018-01-21 - Analys nytt litet innehav: The Toronto-Dominion..
Jag har gått in lite grann i The Toronto-Dominion Bank (TD Bank). Antagligen kommer jag öka lite sen när USA fått sina budgetbekymmer hanterade. Nedan kommer en snabbanalys, ta den för vad den är, jag..

2018-01-06 - Intressanta ETF:er
Jag tittade idag på de ETF:er  som Deutsche bank (lista hittar du här) tillhandahåller samt lite fler fler från XACT och lite annat.  Nordea t.ex. listar många fler ETF:er. Oftast är det rätt låga..

2018-01-03 - Ny värdeportfölj inköpt, innehaven listas
Jag har nu köpt in en ny värdeportfölj som jag fått fram genom att screena på olika nyckeltal. Jag har än så länge investera ca 5% av min totala portfölj i den här värdeportföljen så det är än så..

2018-01-03 - Garrett R. D'Alessandro äger nu över fem miljoner..
Garrett R. D'Alessandro äger nu över fem miljoner SIAF-aktier enligt en SEC-filing som kom sent igår. LIte infor om Garrett hittar ni här och här. Han verkar vara chef för en bank och ett..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.