Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investera i Aktier
En blogg om svenska och utländska atier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-16 - Analys månadsutdelare Main Street Capital
Jag såg den här analysen av månadsutdelaren Main Street Capital som handlas i USA. Jag ska fundera på om det är värt att lägga en slant där. Här är en annan analys på svenska.

2019-02-17 - Bra start på det nya året
Det blev en bra start på det nya året. Senaste tiden är det TF Bank, Moberg Pharma och Aspire Global som presterat bra. TF Bank är största innehavet. Aspire minskade jag i något för ett tag sen..

2018-12-31 - Ska prova Huel måltidsersättning
Jag ska prova Huel måltidsersättning, har precis beställt. Ska innehålla allt man behöver och jag tror det är baserat mestadels på naturliga råvaror. Skulle det fungera så vore det väldigt smidigt att..

2018-12-15 - Allt man behöver veta på Pollacks indexkort
Visst kan det vara klurigt med finansiell rådgivning, men det behöver det inte vara. Det går faktiskt att få ner allt man behöver veta på ett indexkort. Harold Pollack, en amerikansk professor skrev..

2018-12-14 - Ingen julklapp från SIAF
Det blir tyvärr ingen julklapp från SIAF. Vi är nog många som hoppats på utdelning men det blir inte av. Läs  prepared remarks och Q&A här.  

2018-12-03 - Dan Ritchey avliden
Dan Ritchey, SIAFs CFO, har avlidit den första december. Tråkiga nyheter, må han vila i frid. Jag träffade Dan hastigt i Stockholm en gång för många år sedan och har lyssnat på många av hans..

2018-11-24 - SIAF skriver på MOU om fiskodling i Namibia
SIAF har skrivit ett M.O.U. om att bygga fiskodling i Nambibia. Finansieringen är inte klar så det är osäkert om detta blir verklighet men det är spännande eftersom det är vanligt att Kina gör affärer..

2018-11-15 - SIAF Q3-rapport ute
SIAFs Q3-rapport är nu ute, läs pressmeddelandet här. Eller läs hela rapporten hos SEC här. To conclude, although sales are not as high as they were a year ago, we are pleased with the trend toward..

2018-11-08 - Aspire global släppte kanonrapport
Aspire Global som är ett av mina största innehav (har ett par styck av ungefär samma storlek) släppte idag en kanonrapport och gick upp kraftigt. Läs rapporten här. Skönt med en succé som till viss..

2018-11-07 - SIAF sviker aktieägarna igen: Tri-way-utdelningen..
SIAF sviker aktieägarna igen, utdelningen av Tri-way-aktier skjuts upp. Anmärkningsvärt så klart att en utdelning ställs in och skjuts på framtiden efter att ett ex-datum redan annonserats. Jag som..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.