Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investera i Aktier
En blogg om svenska och utländska atier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-08-21 - SIAFs hela andel i Tri-way registrerad
SIAF äger nu officiellt 33,6% av Tri-way. Bra att det kommer mer frekventa uppdateringar nu. Tri-way Industries Ltd. Completes Share Registration OTCQX: SIAF | OSE: SIAF-ME Aug 21, 2017..

2017-08-19 - Pandora in i portföljen
Jag har nu tagit in Pandora i portföljen som ett hyfsat stort innehav ca 8% av portföljen. Såvitt jag kan se är det ett bolag som handlas till låga multiplar samtidigt som tillväxten kan fortsätta på..

2017-08-18 - Vansinnig förtur av lägenheter till nyanlända
Luleå kommun reserverar 25% av lägenheterna till nyanlända enligt SVT Norrbotten/Nyheter Idag. Bristen på billiga ej nybyggda bostäder i vårt land är till stor del på grund av migrationspolitiken. I..

2017-08-17 - SIAF nyhet, små steg framåt angående utdelningen
Det tas små steg på vägen mot att dela ut Tri-way enligt den här uppdateringen som släpptes idag. Som aktieägare vill man gärna veta att processen lever när den drar ut på tiden så detta är bra att..

2017-08-14 - SIAF rapport pressrelease och uppdaterad hemsida..
SIAF släppte idag pressreleasen på Q2-rapporten. Det är ganska rörigt alltihop så jag avstår från att skriva nåt särskilt om det hela. Svårbedömt läge. Det är svårt för mig att skaffa mig en bild över..

2017-08-13 - Mailsvar från Tony
Här är ett mailsvar från Tony till Skribenten Strindberg angående megafarmens prestationer. As Solomon indicated in the last CC, there has been ongoing renovations (at AF2 & AF3) and changes in..

2017-08-12 - SIAF rapport ute
SIAF rapport ute, läs SEC-filing här. Pressmeddelande kommer nästa vecka, då kanske situationen blir klarare eftersom  det saknas diskussion och analys från ledningen i rapporten. Rapporten var i alla..

2017-08-11 - SIAFs andra kvartal blir kasst
Fredagskväll och efter ett par välkylda folkisar kan man ju passa på att skriva ett litet blogginlägg. SIAFs andra kvartal blir kasst enligt deras senaste SEC filing, rapporten publiceras inom en..

2017-08-10 - SIAF odlar nya fisksorter
SIAF planerar att odla nya fisksorter i akvafarm ett och två, läs nyheten här och uppdatering på hemsidan här. Dessutom finns ett till filmklipp från den edutainment-TV-serie som spelas in hos Tri-way..

2017-08-06 - Börsveckan köprekommenderar Betsson
Börsveckan köprekommenderar Betsson i veckans nummer. Ganska bra timing då jag köpte Betsson i fredags.Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.