Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-23 - Bitcoin - det hetaste?
Måndagen den 25 December 2017 och tiden därefter var en bitter tid för många spekulanter. Jag tänker alltså på tiden när kryptovalutorna inledde sin makalösa krasch, efter den våldsamma uppgången...

2019-06-20 - Index eller inte?
Innehåller reklam och annonslänkar.Har du också någon gång reflekterat över den evigt pågående diskussionen om hur omöjligt det är att slå index? Det är tydligen inte ens lönt att försöka, för det går..

2019-06-17 - Boulbar
Innehåller reklam och annonslänkar.Investment AB Spiltan får köprekommendation i Börsveckan, och de uppger att bolaget har bäst totalavkastning av investmentbolagen med 595 procent sista fem åren. Slå..

2019-06-15 - Fortnox - fintech
Innehåller reklam och annonslänkar.Dagens besked om att Fortox ansöker till Finansinspektionen kanske förvånade en del? Men, jag ser det som ett bra och logiskt steg för att realisera bolagets allt..

2019-06-13 - Awardit - förvärvar
Innehåller reklam och annonslänkar.Ni som läser denna blogg vet att Awardits ledning tidigare gett tydliga indikationer på att även 2019 ska bli ett händelserikt och utvecklande år för bolaget. Därför..

2019-06-11 - Enkelt eller komplext?
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag såg idag följande rubrik i DI. Jag vet inte vad som sägs i artikeln, för jag undviker givetvis  onödigt kostsamma prenumerationer.Med de räntenivåer som..

2019-06-08 - Firade du?
Innehåller reklam och annonslänkar.Visst var det skönt att vila upp sig i strålande sol under nationaldagen, och medföljande klämdag detta år? Hade temperaturen hållit lite mer än 13 grader i havet så..

2019-06-06 - Weyerhaeuser
Innehåller reklam och annonslänkar.Weyerhaeuser är en amerikansk reit som är intressant om man önskar öka sin exponering mot skogssektorn. De är en av Usa's största skogsägare och arrenderar även..

2019-06-04 - ABGs Introduce days
Lyssna gärna på nedan presentation för att lära dig lite mer om Awardit som företag och deras bransch. Notera ledtrådarna om höjda marginaler för året, och ambitionerna inför framtiden nu när man..

2019-06-02 - VD för P&O Persson
Innehåller reklam och annonslänkar.Sedan 1992 har de avkastat i snitt 20 procent på eget kapital. Det är inte många som slår det, så lyssna gärna på vdn från en av Spiltans senaste..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.