Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-19 - MIPS AB
Innehåller reklam och annonslänkar.När jag tänker på MIPS AB, så passar nedan citat väl in:" Start and invest in businesses that solve a real problem or pain point. A business that solves a problem..

2018-02-17 - Självbilden?...
Innehåller reklam och annonslänkar.Uppslaget till det här inlägget kom när jag öppnade årets kanske sämsta reklam, se nedan:Och jultomten finns också?Den som satte ihop den här reklamen lever..

2018-02-12 - Vem paniksålde?
Innehåller reklam och annonslänkar.Den senaste tidens ökande volatilitet har varit en intressant studie i systemrisker. Att stora fonderförlorar i storleksordningen 18 procent av kapitalet, på någon..

2018-02-06 - This is the top
Innehåller reklam och annonslänkar.Börsen i USA inledde detta år väldigt starkt. I Torsdags till Fredags förra veckan kom sedan lite statistik, som nyttjades för vinsthemtagningar. Under helgen..

2018-02-03 - Den svenska skatteslavens pension?
Innehåller reklam och annonslänkar.Ni har väl öppnat ert pensionsbesked någon gång, och sett den berömda pyramiden?Som ni ser, så ger den skenet av att staten tar hand om oss alla, med en stabil bas..

2018-01-30 - Den svenska modellen
Innehåller reklam och annonslänkar.Det finns likheter mellan framgångsrika investeringar och framgångsrik politik. Nämligen i termer av självkännedom och förmågan till självrannsakan, att beakta..

2018-01-27 - Insider buy superstocks
Innehåller reklam och annonslänkar.När jag såg titeln på den här boken för första gången så tänkte jag naturligtvis: "skräp". Men, eftersom en framgångsrik person rekommenderat mig att läsa den så..

2018-01-24 - Click baites
Innehåller reklam och annonslänkar.Kommer ni ihåg hur det såg ut där innan jul? Svenska medier fylldes av oändliga mängder artiklar om bostadsmarknaden. Om det gigantiska raset.:Click-baite.Enligt..

2018-01-21 - Spara till barnen?
Innehåller reklam och annonslänkar.Min blogg-granne Per Penning skrev nyligen ännu ett utmärkt inlägg. Denna gång argumenterade han på ett väl underbyggt vis kring varför han inte sparar åt..

2018-01-18 - Insurtech
Innehåller reklam och annonslänkar.Fortnox fortsätter att kapitalisera på sin stora (200,000+) och snabbt växande (30%+ pa) kundstock. De har legat lite lågt utåt sett ett tag med just denna del, men..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.