Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-18 - Smakstart med Nilörn
Innehåller reklam och annonslänkar.Skönt att rapportperioden inleddes med en smakstart, denna Oktober. Jag har tidigare skrivit kortfattat om Nilörngruppen, som jag vart med i sedan börsnoteringen. De..

2018-10-15 - Att sälja eller inte?
Innehåller reklam och annonslänkar." Ska man sälja nu då? Börsen har ju bara gått rakt upp så lång tid. " Den frågan ställde en bekant nyligen. Jag svarade ärligt nog att jag har inte en aning om var..

2018-10-12 - Investmentbolag - för den late och rike?
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag recenserade nyligen Marcus Fridells nya bok om investmentbolag. Därför var det lite kul att jag ikväll noterade att även Nordnets Private Banking kunder handlar..

2018-10-09 - Carnegie Global
Innehåller reklam och annonslänkar.Idag lyssnade jag på fondpodden nummer 7. Jag tycker Petrusko fått till ett intressant format, där man får höra hur olika framgångsrika förvaltare resonerar kring..

2018-10-06 - Financial mindset
Innehåller reklam och annonslänkar.Lyssnar du på poddar så kan denna vara intressant. För detta med hur hjärnan fungerar är intressant. Att lära sig mer om det området är definitivt något som hjälper..

2018-10-03 - Bygg en förmögenhet
Innehåller reklam och annonslänkar.Det påstås, av någon märklig anledning, ofta att det är omöjligt att slå börsindex över tiden, att det inte ens är lönt att försöka. Senast idag hörde jag en person..

2018-09-29 - Risk Intelligence levererar
Innehåller reklam och annonslänkar.Inför ipo:n skrev jag tidigare lite om att jag tecknade Risk Intelligence. Det blev en riktigt bra affär initialt. Så pass bra att det blev läge att kliva av rätt..

2018-09-27 - Jobba och leverera in skatt?
Innehåller reklam och annonslänkar.Säga vad man vill om Göran Persson, för de som minns denna föredetting, men i dessa tider är det nästan som att han känns saknad. Tyckte Persson t.ex. att någon var..

2018-09-22 - The scuttlebut method
Innehåller reklam och annonslänkar.Philip Fisher brukade tala om den så kallade "scuttlebut method":  " ..finding out what is really going on in companies by asking customers, suppliers and..

2018-09-19 - You vs the market
Innehåller reklam och annonslänkar.Visste ni att två av det svenska fondbolaget Coeli 's förvaltare har skrivit tämligen bra böcker?Av en slump noterade jag nyligen boken You vs the market,..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.