Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-18 - Curlad?
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag fick e-post från Carnegie Fonder, där vd skrev ett inlägg som handlade om den yngre generationens sparande. Eller rättare sagt, deras ovilja till att spara och..

2019-04-16 - Invest like the best
Innehåller reklam och annonslänkar.Det händer att jag lyssnar på en och annan podd, mest utländska sådana i syfte att lära mig ett och annat. Nedan avsnitt tyckte jag var intressant.   ..

2019-04-14 - Risk Intelligence
Innehåller reklam och annonslänkar.Danska Risk Intelligence är ett av de minsta bolagen som återfinns i min portfölj. Litet idag, men ett bolag jag hyser stora förhoppningar om inför framtiden...

2019-04-12 - Arma krona
Innehåller reklam och annonslänkar.Det finns än idag många som på allvar hävdar att valutarisken är ingenting att bry sig om, för det tenderar att jämna ut sig över tiden. Själv skrev jag om..

2019-04-10 - Upsales Technology
Innehåller reklam och annonslänkar.Det är mycket börsintroduktioner nu, alltså mycket kvällsjobb... Mycket är skräp, men det finns en del nålar i stacken.Jag investerar i den här unge mannen.Hinner..

2019-04-08 - Karnov
Innehåller reklam och annonslänkar.Karnov är aktivt inom informationstjänster för juridik, skatt, revision, och hälsoskydd i Sverige och Danmark. Produkter och tjänster är i hög grad digitala och..

2019-04-06 - Miljörörelsens skrämselpropaganda
Innehåller reklam och annonslänkar.Har ni också reflekterat över det här med den ökade aktivismen? Omfattande skrämselpropaganda, där miljötomtarna inte ens drar sig för att nyttja utsatta barn. En..

2019-04-04 - Bad owners
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag har en lista här hemma som jag uppdaterar löpande. Jag kallar den för good owners. Varför har jag då detta? Jo, därför att jag har lärt mig att det är något som..

2019-04-02 - Att handla ipo : s
Innehåller reklam och annonslänkar.Om du handlar ipos: så kan det absolut vara värt att ta en titt på nedan utmärkta video från SMB Capital. Själv handlar jag gärna vid en ipo. Bland annat av den..

2019-03-30 - Första kvartalet 2019
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag är, som bekant, egentligen inte så mycket för alltför kortsiktig resultatuppföljning av min förvaltning. Men, eftersom de flesta andra bloggare bjuder på..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.