Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-23 - Frågestund Spiltans stämma 2018
Spiltans stämma hade i år närmare 600 glada besökare. Nedan kan du se Börspoddens utfrågning av Per H Börjesson och ordförande Ulf Geijer: Spiltans kurs fastställdes idag, på Pepins, till 12500..

2018-05-21 - Spiltans substansvärde lyfter
Om ni möjligen missat att ta del av den fantastiska utvecklingen i Paradox, så finns ju möjligheten att köpa in sig med god substansrabatt via Spiltan.Substansvärdet för Spiltanaktien inför majhandeln..

2018-05-18 - Paradox Interactive
Innehåller reklam och annonslänkar.Paradox fortsätter att leverera långt bortom högt ställda förväntningar, helt makalöst. Tack för allt, ni förändrar folks liv... Det blir garanterat god stämning på..

2018-05-15 - Catena Media
Innehåller reklam och annonslänkar.Även om det var ett rätt bra tag sedan nu, så har jag tidigare skrivit om min tämligen positiva inställning till Catena Media. Intressant nog så upphävde USA:s..

2018-05-12 - När lägger Lynx ned?
Innehåller reklam och annonslänkar.Ta en titt på nedan avkastning:Klicka för större bild.Ingen real avkastning på 8 år. Detta samtidigt som flertalet underliggande marknader utvecklats riktigt starkt...

2018-05-10 - MIPS
Innehåller reklam och annonslänkar.MIPS kom in med en bra rapport, trots valutors påverkan. Breddningen av produktområdet fortgår, och de har gått stärkta ur avklarade och kostsamma patenttvister.Som..

2018-05-08 - Hexatronic Group
Innehåller reklam och annonslänkar.Hexatronic är ett av mina favoritbolag, som återkommande läsare vet. Således kul att notera att de levererar en förvärvsdriven tillväxt på goda 16%, med fint..

2018-05-05 - Löfte eller lögn?
Innehåller reklam och annonslänkar.Först lägger regeringen förslaget om att lägga Miljarder på afghanska män som saknar asylrätt. Män som ljugit sig in i landet, uppgivit falsk ålder, och vars..

2018-05-03 - Det här med raketer
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag tänkte på det häromdagen, att jag faktiskt är gammal nog att minnas en tid då mobiltelefoner inte existerade. Jag minns också den variant av mobiltelefon min far..

2018-04-30 - Allt fattigare
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag har tidigare skrivit om den kroniskt svaga kronan. Reaktionerna på sista mötet lät inte heller vänta på sig. Kronan har fallit ca 2,5% mot dollarn bara sista..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.