Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-10 - Keep It Simple Stupid
Innehåller reklam och annonslänkar.Bill Ackman är en intressant amerikansk hedgefondsförvaltare, som väcker åsikter. Jag snubblade i helgen över en video som han lagt ut. Finans framställs ofta som..

2017-12-07 - Rakt i diket
Innehåller reklam och annonslänkar.Vem är egentligen förvånad? Inte jag. Jag hade förväntat mig att vår kära regering och Finansinspektion skulle köra rakt i diket, även med detta. För konstigt vore..

2017-12-05 - Kvantitativ trading - Nov 2017
Innehåller reklam och annonslänkar.November är slut, dags att titta på den strategi jag brukar skriva om på bloggen:YE-strategin, utan hävstång. Klicka för större bild.Senaste månaden genererade 1,1..

2017-12-01 - En röst i natten, från dårarnas land
Innehåller reklam och annonslänkar.Den senaste veckan i dårarnas paradis var betydligt värre än vad någon kunde föreställa sig. Den Socialdemokratiskt ledda "feministiska" regeringen kallade till..

2017-11-29 - Bli miljonär på aktier?
Innehåller reklam och annonslänkar.Behöver du köpa en julklapp till en aktienörd, eller blivande aktienörd? Nedan bok kommer då garanterat uppskattas. Det här är en välskriven bok av f.d. analytikern..

2017-11-27 - Sentiment
Innehåller reklam och annonslänkar.Antalet aktier i uppgång, respektive nedgång, till nya högsta (lägsta) är en ofta användbar indikator.Jag vill påstå att sentimentet är sådant att börsen sannolikt..

2017-11-25 - IPO
Innehåller reklam och annonslänkar.Det flödar in mycket nya bolag till börsen nu.Här gäller det, som vanligt, att vara selektiv. Kanske än mer selektiv än annars, just med tanke på att det är mer..

2017-11-21 - Zero to one
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag har läst boken Zero to one, av Peter Thiel, en av grundarna till PayPal. Bokens titel anspelar på hans åsikt att du ska alltid skapa något nytt (från 0 till 1)..

2017-11-19 - Vad fan får jag?
Innehåller reklam och annonslänkar.I år var det alltså dags igen, en riktig Socialdemokrat tycks aldrig förneka sig. Vad är väl odemokratiska åtgärder, när det handlar om att bevara LO-pamparnas och..

2017-11-17 - Jag tecknar Awardit AB
Innehåller reklam och annonslänkar.Awardit startades år 2000, efter en affärsidetävling som arrangerades av Nutek. Det tog sedan 4-5 år till lönsamhet, efter något omarbetad strategi. Bolaget är..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.