Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-08-20 - Fortnox
Innehåller reklam och annonslänkar.Fortnox är kanske det pålitligaste Småländska bolag jag har i portföljen. Rapporten var återigen inte mycket att orda om, de fortsätter växa (+34,8%) väl över sitt..

2017-08-18 - Paradox Interactive
Innehåller reklam och annonslänkar.Den här veckan är lite av en högtidsstund för mig, mina absolut största positioner avger kvartalsrapporter. Därför steg mitt humör givetvis något när Paradox släppte..

2017-08-15 - Ny prispressare på bolån
Innehåller reklam och annonslänkar.Jag följer räntorna för bolån och ser över familjens kostnader för detta årligen. Jag har tagit detta för vana, eftersom det besparar oss stora summor. Pengar som..

2017-08-13 - Historiska händelser
 Innehåller reklam och annonslänkar.Nedan sammanställning återger ett urval av händelser i vår omvärld. Man bör givetvis värdera varje situation och dess unika förutsättningar för sig, men jag..

2017-08-10 - Ingen position
Jag tittade just igenom marknaden, det fanns inget att göra för min del. Att inte ha en position är också en position, varför jag just kom att tänka på nedan. Som ny aktiehandlare är det spännande...

2017-08-07 - Så här blir du miljonär i hängmattan
 Innehåller reklam och annonslänkar.Nyligen hemkommen från semestern så noterade jag att Per H Börjessons senaste bok, till min förvåning, låg i brevlådan. Se där, ännu en av fördelarna med att..

2017-08-04 - Glöm pension vid 65 ?
 Innehåller reklam och annonslänkar.Jo, jag vet att Aftonbladet knappast är en kvalitetstidning. Men, varför nedlåter de sig till att sprida osanning om pension? Förvisso har de rätt i att dagens..

2017-08-01 - Kvantitativ trading - Juli 2017
 Innehåller reklam och annonslänkar.Juli är slut, dags att titta lite på utfallet under senaste månaden för den kvantitativa strategi jag valt att skriva om på bloggen :YE-strategin, utan..

2017-07-29 - How to make money in stocks
Innehåller reklam och annonslänkar.I den här boken resonerar författaren kring en investeringsmetodik han kallar för CANSLIM. Boken är helt klart läsvärd, även om den borde ha kommunicerats på hälften..

2017-07-26 - Evolution Gaming
Evolution Gaming har funnits i portföljen sedan noteringen, och med nedan utveckling så kan det naturligtvis vara lockande att fundera i termer av vinsthemtagning.Men, jag gör inte det, för utveckling..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.