Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-07 - Väntar på nästa utdelning.
Zöndagzz.. En helg går alldeles för fort. Har därför lite lagom söndagsångest idag. Men så tänker jag på utdelningen från Nordea som kommer imorgon. Eller gör den verkligen det? Tar det kanske någon..

2019-04-05 - Utdelning och återinvestering.
Fredagzz. Enligt mig den bästa dagen på veckan! Med hela helgen framför sig. Sen att dom kommande dagarna ser ut att bli bra väder med sol och inte allt för kallt. Det gör ju det bara bättre! Näe....

2019-03-31 - Avstämning Mars.
Zöndagzz.. Strålande sol och humöret är på topp. Har uppdaterat "innehav" och kan konstatera att det totala värdet på portföljen minskat med ca 2,1 % sen förra månadens avstämning. Visste ju redan när..

2019-03-30 - Portföljen visar minus...
Lördagzz. Såg fram emot ett långt och härligt sovmorgon. Men tro inte att det gick som tänkt. Näe istället så vaknade jag pigg tidigare än på en arbetsdag. Hur är det ens möjligt? Vägrade dock att gå..

2019-03-28 - Swek-bank.
Torzdagzz.. Trots debaclet i Swek-bank aktien, förlåt jag menar så klart Swedbank. Så började faktiskt dagen ganska bra. Mest för att Axfoods utdelning på 1960 kr fanns tillgänglig på kontot. Men där..

2019-03-27 - Ny aktie i portföljen.
Onzdagzz.. Har funderat fram och tillbaka på att ta in en ny utdelningsaktie i portföljen. Men har inte riktigt kunnat bestämma mig för vilken? Eftersom det för mig fanns vissa intressanta aktier..

2019-03-26 - Vad är Quora?
Tizdagzz.. En av mina favoritsidor att besöka är www.quora.com. Där slår jag mer än gärna ihjäl lite tid. Quora är en sida där man som användare kan ställa frågor om i stort sett vad som helst. Som..

2019-03-24 - Lönen snart på kontot!
Zöndagzz.. Efter att ha haft känslan att det hela tiden är 14 dagar kvar till lön. Så känns det riktigt bra att det kommer in lite pengar kontot imorgon Måndag. Har funderat fram och tillbaka på hur..

2019-03-22 - Cash Flow for Life.
Fredagzz.. En podd jag återkommande lyssnar på är "The Money Tree Podcast". I det senaste avsnittet intervjuar dom Jack Bosch och hur man enligt honom skapar "kassaflöde". I hans fall handlar det bla..

2019-03-21 - Utdelningar...
Torzdagzz.. Veckan rullar på i full fart och det som kändes som sju svåra år i Måndags. Ja det finns det inte alls mycket kvar av nu. Lönen som kommer den 25:e känns däremot väldigt långt borta. Denna..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.