Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-08 - Planerar redan nu för 2018.
Fredagz! Helgen är alltid lika välkommen för mig. Mycket utejobb denna vecka hos kunder, jämfört med hur en normal arbetsvecka brukar vara. Det kräver att nämligen att man är lite mera alert än..

2017-12-07 - Årets sista utdelning!
Torzdagz! Vart tog den här veckan egentligen vägen? Redan Torsdag och imorgon Fredag. Sen står det inte på förrns helgen är över och nästa halva December är avverkad. Tiden är verkligen relativ och..

2017-11-30 - Avstämning November
Torzdagz! I 4 månader på raken, har det total värdet i portföljen ökat. Men nu är återigen trenden bruten och värdet minskar i och med November avstämningen. Men det gör det samma för det är långt..

2017-11-24 - Utdelning från Baltic Horizon Fund!
Fredagz.. Glömde nästan bort att redovisa utdelningen som damp in på kontot i Onsdags. Mina 2000 st Baltic Horizon Fund hade den goda smaken att dela ut 398 kr. Det var delvis dom pengarna som gick..

2017-11-23 - 10 Lax(ar)...
Torsdagz..! Har sneglat lite på olika branscher, för att ta in något nytt företag i Avanza portföljens värme. Så efter att ha läst ett reportage i Placera om dom Norska Laxbolagen så slog jag till...

2017-11-20 - Snart Jul....
Måndagz.. Knappt en månad kvar till Julafton och noll julklappar inköpta. Känns som en riktigt "deja vu" upplevelse. Minns nämligen att jag förra året befann mig i ungefär samma situation. Men efter..

2017-11-19 - Tvärstopp.....
Zöndagzzz.. I Avanza portföljen är H&M´s andel av det totala värdet endast 0,9%. Det är en liten stek som jag f.n inte har några större planer på att utöka i. Även om det finns med i mina mål att..

2017-11-11 - Var är vargen?
Lördagz! Ropar varg mest hela tiden. Försöker få nära och kära att förstå uppgången kan inte fortsätta i all evighet. Samt att har dom "tid" och "nerver" att vänta ut en ev större nedgång som till..

2017-11-04 - Därför har vi svårt att tänka långsiktigt....
Lördagz! Det borde vara så enkelt! Men ändå är det så fruktansvärt svårt. Tycker dock att jag personligen är rätt bra på det. Men sen börjar jag fundera och analysera. Går det inte att nå målet..

2017-11-03 - Utdelning från Resurs Holding!
Fredagz! Ännu en vecka som ångat på i 100 km/h. Antar att helgen kommer gå minst lika snabbt? Men det är bara att gilla läget när man inte har något emot att tiden rullar på! Hur ska man annars komma..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.