Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-10-21 - Vad är en REIT?
Lördagz! Någon del i min hjärna vägrar för tillfället släppa ordet REIT. Hur jag än gör så dyker ordet upp i tid och otid. Kan ha att göra med att jag läste Petruskos genomgång av månadsutdelare på..

2017-10-20 - Stryker över Etapp A9.
Fredagz! Frågan var inte om utan när under veckan mitt delmål/etapp skulle kunna strykas över? Att Tele2 steg på sin rapport igår gjorde att etappen blev nådd. Dessvärre tog några andra aktier stryk..

2017-10-15 - Har koll på läget!
Söndagz! Har under helgen hunnit titta igenom Avanza portföljen minst ca 100 gånger! Jag vet ju att innehaven eller värdet inte kunnat ändrats. Men jag kan bara inte sluta kolla hur läget är...

2017-10-14 - Köpt Telia...
Lördagz! Tiden rinner iväg och har känslan av att den inte riktigt räcker till. Men är utan tvekan en känsla jag inte är ensam om att ha! Blogginläggen har därför fått stå tillbaka en hel del. Men jag..

2017-10-06 - Fredagz!
Fredagz! Veckan bockades av i en väldans fart. Dagarna har flutit ihop och jag har svårt att säga vad jag gjort och när gjort det! Ett sätt att få hjärnan att jobba lite extra, när den använder samma..

2017-09-29 - Avstämning September!
Fredagz! Vilken kanon avslutning det vart på börsveckan! Hela 9 börsdagar på raken som bara pekat upp. Jag blir onekligen en aningen orolig! Trots att Avanza portföljen återigen den här månaden visar..

2017-09-27 - Månadens inköp!
Onsdagz! Som vanligt när det finns lön på bankkontot. Så kan jag inte hålla mig särskilt länge, innan jag flyttar över dom till Avanza. Hade redan sen ett par dagar sen, bestämt vilka aktier jag..

2017-09-22 - Telias miljarder?
Fredagz! Konstig känsla i kroppen. Vill nämligen att helgen ska vara över. Ju snabbare ju bättre att det blir måndag och löning. Ibland är min värld verkligen upp och ner!Telias mutaffärer verkar vara..

2017-09-16 - ...och hoppas på miljoner....
Lördagzz! Står du upp...? Sätt dig ned i så fall! Den meningen har min mamma yttrat till mig vid två tillfällen. Första gången i samband med goda nyheter. Andra gången vid dåliga...Under många år..

2017-09-14 - Oväntad comeback!
Torzdag! Nästan hela arbetsveckan avklarad och nu väntar jag bara på fredagen. Tack vare alldeles för mycket kvällsjobb så kommer morgondagen arbetstimmar inte bli fullt så många. Under Måndagen och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.