Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-15 - Zemester...
Zöndagzz.. Länge leve semestern. Har städat av arbetsveckan och den började allt annat än lugnt. Brukar alltid sägas att vi inte behöver vara så många på jobbet under semestern. Eftersom det är ju..

2018-07-11 - Snart är det äntligen semester....
Onzdagz.. Inne på min sista vecka innan det äntligen är dags för min semester. På många sätt och vis blir det här en helt ny slags semester för mig. Men korten är delade och det är bara att spela ut..

2018-07-01 - Avstämning Juni.
Zöndagz..Strålande sol ute och det återstår 10 arbetsdagar innan semestern börjar. Man kan ju bara hoppas med korsade fingrar och tår. Att vädret fortsätter vara lika fint nu under resten av Juli...

2018-06-25 - Äntligen investerat igen...
Måndagz! Det var ett tag sedan någon investering gjordes. Känns som det i alla fall. Men idag kunde jag äntligen göra slag i saken. I och med att lönen kom in på kontot. Samt att alla räkningar ligger..

2018-06-17 - Men nu då?
Zöndagz.. Regn, regn och åter regn. Vad hände med Solen som vi varit så bortskämda med under större delen av Maj? Vad tog den vägen? Kommer den ens tillbaka? Är det för att vi närmar oss midsommar som..

2018-06-14 - Det hade varit så dumt...
Torzdagz! Glömde ställa klocka igår. Vaknade 30 min efter min vanliga alarmtid. Löste sig ändå, eftersom jag åkte direkt till kund utan att passera gå. Ja dvs utan att åka in till kontoret. Trots att..

2018-06-09 - Sjung om studentens lyckliga dag, låtom oss..
Lördagz. I den del av Sverige där jag bor! Så var det igår många skolor som hade studentavslutning. Vädret var verkligen kanon bra. Även om vissa studenter själva säkert hade velat haft det lite..

2018-06-06 - Utdelning i Kapitalförsäkringen..
Onzdagzz. Ställde klockan på 09:30. Såg framför mig att få ett långt och härligt sovmorgon. Så här på Nationaldagen när man äntligen är ledig mitt i veckan. Men slår mig ta men f-n aldrig fel. Vaknade..

2018-06-02 - Avstämning Maj!
Lördagzz. Kunde inte vänta ända tills imorgon för att göra Maj avstämningen. Vi får skylla på min nyfikenhet. Tack och lov snyggade gårdagens börsuppgång till mina totala siffror lite. Såg framför mig..

2018-05-30 - Svänger snabbt....
Onzdagzz.. Värmen utomhus håller i sig. Men enligt yr.no så kommer gräset på tomten få en skvätt regn på lördag. Kanske lika bra det? Ja eftersom jag slapp klippa gräset i helgen som var. Lite regn..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.