Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-09-18 - För långt till lönen!
Tisdagz. En vecka kvar till lönen och som vanligt är det för långt dit! Har trots idogt snålande behövt ta av det som kallas för "bufferten". Känner just nu av det som kalls för "ekonomisk-stress"...

2018-09-11 - Inte är roligt antal..eller?
Tisdagz.. I min iver att bränna den sista slanten som vart kvar efter gårdagens investering. Så glömde jag byta tillbaka till courtage klass "mini". Kanske var det ett "tecken" i sig. Eftersom..

2018-09-10 - Sålt Nordea och Köpt Nordea!
Måndagz.. Idag tog sig kursen för mina Nordea aktier över mitt "Gav". Jag gjorde då slag i saken och sålde av allihop. För att minuterna senare köpa tillbaka dom och några till i min..

2018-09-08 - Snålvecka och aktieutdelning!
Lördagzz. För ett par veckor sedan inledde jag "operation snålvecka". Hur har det då gått? Nja så där om sanningen ska fram. Efter att ha fått köpa både plankor och lack. Så gick det faktiskt riktigt..

2018-09-03 - Sålt 1 och köpt 13.
Måndagz. Har stirrat på den där aktien sen den dök upp i portföljen. Tycker att den varit lite störande. Ett tag tänkte jag att den skulle få några fler kompisar. Men idag kunde jag inte hålla mig..

2018-08-31 - Avstämning Augusti.
Fredagzz. Månadens sista dag och dags att göra månadsavstämning. Det totala portföljvärdet har ökat med ca 3 %. Men det beror enbart på det "nyspar" som gjordes i samband med lönen. Har uppdaterat..

2018-08-26 - Funderar på allt möjligt!
Söndagz. Alla helgens måsten som följer med ett hus är avklarade. Överst på agendan den här gången stod att klippa gräsmattan. Sagt det förr och säger det igen. Ser det som ren motion att klippa. Tack..

2018-08-25 - Fortsatt investerat!
Lördagzz. Lovade mig själv att ta ett riktigt långt sovmorgon idag. Gick så där kan jag konstatera. Första arbetsveckan är avklarad och nu kommer dagarna börja gå snabbt igen. Lönen kom in på kontot..

2018-08-21 - Tillbaka på jobbet...
Tizdag. Semestern är slut och allt trevlig som kom med den. Har klarat av två arbetsdagar och kroppen samt knoppen fattar knappt vad som hänt? Huvudet känns som kramp. Inget fastnar och hur ska man..

2018-08-13 - Återköp..
Måndagz. Inne på min sista semestervecka. Än så länge har inte någon "börja jobba ångest" infunnit sig. Vilket jag är otroligt glad för. Har sysselsatt mig dom senaste dagarna med träning och att måla..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.