Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-20 - 7 steg för att nå ekonomisk frihet.
Söndagzz.. Förr eller senare springer man på några ovärderliga råd hur man når ekonomisk frihet. Finns en uppsjö av sånt där ute på det stora internet. Vissa är självklara medans man av andra får en..

2018-05-14 - Utdelningsglädje...
Måndagzz... Ny måndag och med det en ny vecka. Det var varmt idag och jag jobbade. Lite som för det flesta andra knegare med andra ord. Jag gillar att det var varmt ute. Så pass mycket att jag..

2018-04-29 - Stryker etapp A6.
Zöndagzz.. Inte direkt så att det känns som så mycket vår idag! Lagom kallt, lite blåsigt och grått. Skulle mer än gärna spenderat dagen inne halvsovandes på soffan. Men icke då! Trädgårdsarbete och..

2018-04-27 - ATH....
Fredagzz.. Börsen ångar på och nu är OMXS30 på totalt plus för året. Visserligen med måttliga 0,24%. Men eftersom merparten av mina bolag finns just på OMXS30 så gör det underverk för mitt totala..

2018-04-24 - Utdelning från Telia..
Tisdagzz.. Tillbaka från en kortsemester som startade i lördags och slutade idag. Tiden flyger verkligen iväg när man får spendera den med dom som betyder mest. Det enda negativa jag kan säga med att..

2018-04-15 - Utdelning från ABB.
Söndagzz..Tidigare i veckan så kom det in en liten slant från ABB. Närmare bestämt 239 kr. Inget man dessvärre blir rik på. Men många bäckar små som det så fint heter. Totalt har nu aktieportföljen..

2018-04-14 - Snooza....
Lördagzz..Äntligen ett vårväder värt namnet. Solen skiner och jag ser knapp ett endast moln på hela himlen. Det är varm och skönt ute. Och alla löven som ligger på gräsmattan. Ja dom kommer få ligga..

2018-04-07 - is it possible that there are no coincidences?
Lördagzz...Börsen stavas nu "volatilitet". Ena dagen upp andra dagen ned. För vissa är det rena tortyren. Att ena dagen se sina innehav stig i värde. För att nästa åka rakt ned...och lite till. Hur..

2018-03-30 - Avstämning Mars.
Lång Fredagzz... Även om det visserligen är en röd dag. Så känns det fruktansvärt lyxigt att vara ledig på en fredag. Men då ska vi inte ens tala om, hur det kommer kännas på Måndag. Som ju..

2018-03-25 - Pengar på kontot en söndag...
Zöndagzz.. Egentligen är jag ingen stor fantast av överraskningar. Mest för att då kan jag ju inte förbereda på mig på vad som ska hända. Vi är alla olika och sån är jag! Men idag när jag av en..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.