Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-10 - Det är aldrig för sent att ge upp!
Zöndagzz. Helgen har löpt på bra med trevlig sällskap och en hel del träning. Att snön i min del av landet dessutom börjat smälta bort i rekord fart. Det ser jag bara som väldigt positivt. Även fast..

2019-02-01 - Avstämning Januari och vad mer?
Fredagzz. Kan vara veckans absolut bästa dag? Eftersom hela helgen ligger framför en. Måndagen känns som om den ligger oceaner bort. Den otäcka känsla som brukar komma smygande framåt Söndag..

2019-01-27 - Väntans tider....
Zöndagzz.. Det är väntas tider för mig. Nej ska inte utöka den icke existerande familjen. Utan jag går och väntar på flertalet årsrapporter ifrån bolagen i Avanzaportföljen. Än så länge är det bara..

2019-01-02 - Mina mål för 2019.
Onzdagz.. Då var jobbveckan åter igång. Kan inte påstå att jag längtat till att få börja jobba igen. Men jobbet hjälper mig mot målet att kunna gå i tidig pension. Även om det just nu känns väldigt..

2019-01-01 - 2018 och målen som sattes...
Tizdagzz.. Då var vi inne i 2019 och fortsätter vägen mot våra mål. Några av er når dom säkert redan under året. Och andra får precis som jag fortsätta gneta på och drömma vidare. Inför 2018 så satte..

2018-12-31 - Avstämning December..
Måndagzz.. Det är nyårsafton och det här inlägget blir inte en sammanfattning av året som gått. Näe det får nästa inlägg handla om. Istället så är det här ett inlägg om hur månaden gått jämfört med..

2018-12-30 - Köp när det gör som ondast...
Söndagzz.. På årets sista handelsdag. Gjorde jag årets sista investering. Fast jag egentligen inte alls hade tänkt "spendera" några pengar. Men när alla räkningar och julklappar var betalda. Så..

2018-12-27 - En hel del minus...
Torzdagzz.. Vi börjar närma oss årets sista börsdag. Mina två stycken Avanzaportföljer är i skrivandets stund ned med minus 4,61% samt minus 10,81% (Kapitalförsäkringen). Kan med stor säkerhet säga..

2018-12-01 - Avstämning November, utdelningar och funderingar!
Lördagzzz... Nu är det inte långt kvar till självaste Julafton. Men ändå håller jag på med något slag självbedrägeri. Eftersom jag tror mig ha all tid i världen till att handla julklappar...

2018-11-15 - Lång väg kvar....
Torsdagzz.. Halsen värker och huvudet ömmar. Lurar mig själv genom att säga att det inte är någon fara. För vem har råd att vara hemma en dag från jobbet? Nu är jag givetvis inte fullt så dåligt som..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.