Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-08-19 - Drar ned på utgifterna..igen!
Lördagz! Efter en sommar med utgifter kors och tvärs. Samt ett investerande som varit under all kritik. Så inser jag att det är dags att se över alla onödiga och nödvändiga utgifter. Trots dotterns..

2017-08-17 - ....8 dagar!
Torzdag! Äntligen kunde jag trycka på köpknappen! Har väntat och våndats sen i början av Juni över att inte kunna investera. Mestadels berodde det på dom utgifter jag visste skulle komma i Juli..

2017-08-13 - Vilket idag känns som en hel evighet!
Zöndagzz! Imorgon är det tillbaka till verkligheten. Har redan mentalt accepterat att jag börjar jobba då. När jag nu tänker tillbaka på hur min semester varit. Så kan jag konstatera att det finns ett..

2017-08-10 - Lätt fånget, lätt förgånget!
Torzdag! Det börjar dra ihop sig mot jobb eftersom semestern snart är slut. Finns visserligen några dagar kvar att håll liv i. Kommer dock göra mitt bästa för att inte stressa  mig igenom dom...

2017-08-04 - Noll läslust!
Fredag! Innan jag gick på semestern listade jag ca 10 saker som jag påbörjat och skulle göra klart under semestern. Det var allt från att klyva dom sista vedkubbarna. Såga till en trallbit till altan...

2017-08-01 - Avstämning Juli.
Onzdag! Så då var Juli månad avklarad. I och med det kan jag konstatera att den Svenska sommaren som vanligt är alldeles för kort. Nu återstår bara Augusti innan hösten och vintern gör sitt intåg. Men..

2017-07-31 - Alltid lär man sig något!
Måndag! Då återstår det hela två veckor av semestern. Jag skulle kunna säga "bara" två veckor. Men eftersom jag gör mitt bästa för att se så positivt som möjligt på det. Så väljer jag alltså att säga..

2017-07-28 - Man kan ju undra vart det ska sluta?
Fredag! Eftersom jag och familjen fortfarande har semester. Så känns den här Fredagen inte riktig som det brukar! Förstå mig rätt nu. Den känns precis som gårdagen gjorde dvs som vilken semesterdag..

2017-07-27 - I alla fall jag!
Torzdag! Semestern rusar på i full fart och lönen är på kontot. Borde med andra ord redan hunnit investerat i någon väl vald aktie eller fond!? Men Juli kommer bli en lika dåligt och tråkig..

2017-07-22 - Precis, inte ett smack!
Lördag! Veckan har spenderats med min dotters fotbollslag i Göteborg. Som spelat världens största ungdomsturnering. Även om resultaten var lika sura som OMXS30 i fredags. Så kommer laget aldrig glömma..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.