Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-15 - Ryktet om min frånvaro är helt klart överdrivet!
Lördagzz. Det är semester känsla hör på lördagen. Solen lyser för fullt och grannarna runt om mig grillar så det står härliga till. Det doftar alldeles underbart. Själv nöjer jag mig fn med en..

2019-06-01 - Avstämning Maj och lite till.
Lördagzzz. Efter att ha spenderat natten på en luftmadrass. Som engagerad förälder i dotterns fotbollslag. Så kan jag inte annat säga att jag är förb*skat sliten i kropp och själ. Har slumrat i sängen..

2019-05-29 - Det går ned...
Onzdagzz. Dagen var verkligen tudelad. Full fart fram till lunch för att sen helt tappa fart. Vart snudd på en pina att sitta av dom sista timmarna. Nej vi har inte flextid på mitt jobb. Det hade..

2019-05-19 - Kan man försäkra aktieportföljen?
Zöndagzz.. Efter att ha spenderat en hel arbetsvecka på kurs. Så har verkligheten till sist hunnit ikapp mig. Skulle inte säga att det är jobbångest jag känner. Men det är inte heller direkt klackarna..

2019-05-18 - Mitt dåliga minne...
Lördagzz.. Nog är det lite synd att mina pengar inte växer lika snabb som gräset utanför. Inte verkar det heller hjälpa att jag varit redigt förkyld. Nej eftersom gräset har inte slutat växa för det...

2019-05-15 - Många bäckar små...
Onzdagzz. Utdelningarna har rullat på bra dom senaste dagarna. Synd bara att det inte rör sig om några allt för stora summor. Men som jag brukar säga, allt är bättre än noll när det kommer till..

2019-05-07 - SEB fondutdelning 2019.
Tizdagzz. Veckan är igång men den har ännu inte fått upp farten. Trots mycket att göra på jobbet. Så tar det liksom inte fart. Tänker en dag framåt och inget mer. Men det hjälper inte. Även fast jag..

2019-05-05 - Det rullar på!
Zöndagzz.. Det är kallt ute fast vi redan är inne i Maj. Brrr...stängde av värmen i huset här om veckan! Då var det minsann så j*vla varmt ute. Det fick man ju äta upp så fort graderna började..

2019-05-01 - Avstämning April och en hel del affärer!
Onzdagzz. Det vart alldeles för sent i natt. Vågar knappt tänka taken på hur segt det kommer bli imorgon. Borde ha semester resten av veckan och försöka sova ut! Men alltid lätt att vara efter klok...

2019-04-21 - ..tappar tid!
Torzdagzz.. Att tid är relativt är något man lär sig. Att vänta eller att se fram emot något spännande? Kan få tiden att upplevas som om den går sakta. När man har roligt känns det som om tiden går..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.