Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Investeraren
Denna blogg är en del av Ekonomikunskap som startades 2009 för att inspirera människor till att tänka på ett nytt sätt angående sin ekonomi.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-01-14 - @Investeraren flyttar till www.investeraren.com
Jag har bytt domän på bloggen till Investeraren.com  Däremot kommer denna sajt att finnas kvar av nostalgiska skäl men bloggandet har fått en nytändning och sker där, likaså poddandet med #PrataPengar..

2016-08-01 - #PrataPengar avsnitt 31
Nytt avsnitt av PrataPengar ute! Vad är hypotesen om effektiva marknader? Priset på en tillgång återspeglar all tillgänglig information och att priset därmed är riktigt. Därav är det inte möjligt att..

2016-07-26 - #PrataPengar avsnitt 30
Nytt avsnitt av PrataPengar ute! Äger du utländska aktier? #PrataPengar teamet fick frågan äger ni Amerikanska aktier? I så fall, vilka? Vi pratar Norge, Danmark, Finland och USA. Philip och Nicklas..

2016-07-15 - Almedalen 2016
Under Almedalsveckan i Visby var vi en delegation från Avanza som bevakade spararnas intressen. Intressant var att Fintech fått en stor uppmärksamhet den senaste tiden, på den fronten intet sämre..

2016-06-22 - #Uppesittarkväll inför löning med @Investeraren
Dagen är kommen, ytterligare en uppesittarkväll där jag väntar på löning är här. Förr i tiden var det ensamt men numera är det massvis med fantastiska sparare som mer än gärna delar med sig av sina..

2016-04-19 - (saknar titel)
I fredags gästade jag EFN Börslunch och pratade långsiktiga investeringar. Det var både lärorikt och spännande att få delta i programmet och uppleva rörlig media under livesändning. Dessutom var det..

2016-04-13 - Intrum Justitia har ett utpräglat rapportmönster
De senaste åren har jag argumenterat för det faktum att marknaden tenderar att misstolka Intrum Justitias rapporter. Jag hittade en analys där Handelsbanken argumenterade för just det faktum samt bjöd..

2016-04-10 - Assa Abloy rider på digitaliseringsvågen
Mikael Vilenius på Dagens Industri skrev en intressant artikel om mitt innehav Assa Abloy den 3o mars i år. Eftersom artikeln var intressant och det är ett av mina innehav så vill jag lyfta ur det..

2016-03-21 - Aktierna med högst direktavkastning 2016!
Snart är det monsunperiod på börsen, årets pengaregn börjar i veckan och håller på några månader framåt. Totalt ska 170 miljarder kronor skiftas ut från bolagens balansräkningar och ned till..

2016-03-14 - Bud på Fortnox i tillväxtportföljen!
Ett av mina innehav i tillväxtportföljen är Fortnox som sysslad med bokföring i molnet. Ett spännande bolag som precis blivit klar med utvecklingsarbetet av en ny plattform och nyligen firat 100 000..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.