Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Jakten på nollpunkten
Välkommen till min blogg. Eller, ja, blogg och blogg - egentligen är det nog mer en investeringsdagbok, tänkt som en loggbok över mina härjningar på börsen.
Nollpunkten är för mig när mina utgifter för året täcks upp av utdelningarna, den punkt då jag i princip skulle kunna sluta jobba och bara leva livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-30 - Månadsrapport december/2018, årsrapport 2018
Dags att summera årets sista månad, tillika 2018 som helhet. Börsen är rejält grinig och året kunde absolut ha slutat roligare.Följande transaktioner har genomförts i december:Tecknat: 100 st NP3..

2018-12-21 - Årets sista löning, tre aktieköp
Då var det dags för årets sista löning och för en gångs skull valde jag att inte ta in något nytt bolag i portföljen, utan har istället fyllt på tre befintliga innehav:Köpt: 380 st Baltic Horizon Fund..

2018-12-18 - Fem utdelningar, ett (litet) köp
Har varit lite dystert börsklimat på senare tid och det lyser rött både här och där i portföljen. Eftersom min sparhorisont är så pass lång ser jag dock främst möjligheter när det lyser rött - önskar..

2018-12-06 - Månadsrapport november/2018
Lite sent ute, men här kommer månadsrapporten för november månad. Någon mer än mig som är skapligt trött på det kompakta mörker som råder? Mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker hem. Är..

2018-11-24 - Månadsköp Black Friday
Tidig lön betyder tidigt månadsköp. Månadsparandet skickades in i min KF hos Nordea där följande köp genomfördes i fredags: Köpt 70 st City Office REIT Inc (CIO)Fick nyligen upp ögonen för denna..

2018-10-31 - Månadsrapport oktober/2018
Vintertid, kyla, mörker och snö har förpestat tillvaron senaste tiden och det är dags att summera oktober månad. Sparandet låg på en helt okej nivå. Hade dock varit ännu bättre om det inte varit för..

2018-10-24 - Inköp australiensisk bank och baltiska fastigheter
Då var det dags för löning igen, äntligen. Den här månaden fördelade jag sparandet mellan min KF hos Nordea och mitt ISK hos Avanza för att göra följande inköp:Köpt 320 st Baltic Horizon Fund..

2018-10-16 - En försäljning, fem köp
Sålde av Bosjö Fastigheter idag. Det har väl egentligen varit på gång sedan svårigheterna för Ellos blev kända och idag var det till slut dags. Sålde med en vinst på omkring 9%. Lägg ca 4 000 kr i..

2018-10-12 - Utdelning Resurs Holding
Är inte direkt ett lysande tecken när det trillar in en utdelning jag inte räknat med den här månaden, nämligen höstutdelningen från Resurs Holding. Lite oklart hur jag kunnat missa att de skiftat..

2018-10-02 - Månadsrapport september/2018
Dags att summera september månad. Har rullat på ungefär som vanligt förutom att jag passade på att klämma in en resa till soliga Rhodos, vilket var en välbehövlig energikick.Följande transaktioner har..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.