Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Jobb och Firma
Bloggen handlar om privatekonomi och att kombinera jobb med egen firma.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-06 - Extrem säkerhet vid pension
Jag kom till en insikt angående de härliga bloggare som nu gått och går i pension i närtid, plus de som har planer på att kliva av jobblivet. De bygger oftast upp en otroligt stor säkerhet, så att de..

2017-12-01 - Månadsrapport, november 2017
Oj vad det kan pendla när man har tryckt in lite keramik i potten… Jag var ner ett par hundra tusen ett tag, men det är sånt man måste kunna klara av när man har över tre miljoner på börsen,..

2017-11-29 - "Arbetsköpare", säger vänstern - taget, säger jag
I kommentarerna här lärde jag mig ett nytt ord: ”arbetsköpare”, istället för ”arbetsgivare”. Det var sagt av vänstermänniskor, men när jag tänker efter är det ett klockrent ord..

2017-11-27 - I allmänhetens ögon
En duktig förälder sparar lite av sina surt förvärvade slantar på ett fondkonto till sina barn, så att de kan köpa lägenhet och bil när de blir vuxna. Ett kapitalistsvin använder en del av sin..

2017-11-01 - Månadsrapport, oktober 2017
Efter ett par goda månader blev det ett dåligt avslut för mina aktier denna månad. Både HM och andra investeringar stod högt i för ett par veckor sedan men föll sedan tillbaka, vilket gör att..

2017-10-25 - Man behöver inte vara smart för att kunna spara
Jag är inte en total dumskalle men det är ganska ofta jag känner mig underlägsen när mitt jobb blir tekniskt och tufft. När man inte är så självsäker och övertygad om sin egen briljans kan det vara..

2017-10-24 - Planen för mina 2M på sparkontot
Det känns inte riktigt rätt att ha två miljoner på ett sketet sparkonto om man vill kalla sig någon slags investerare, men jag har mina skäl. En halv miljon är vikt för skatt, vilken jag tänkt betala..

2017-10-23 - Bornhold är inte överskattad
Vill man visa sig riktigt tuff ska man säga att ettan/ledaren/toppen är överskattad. Sparpodden var riktig underhållning så länge Gunther var med. Jocke Bornhold tyckte jag från början var lite mjäkig..

2017-10-23 - Lycklig av att spendera?
Att spara pengar har ett otroligt starkt stigma. Vågar man träda fram som en som gillar att spendera mycket mindre än man får in är man direkt en måltavla för folk som vill tala om för en att man..

2017-10-20 - Molnet - för oss uppe i det blå
Molnet var ett sånt där modeord jag länge var allergisk emot, även om jag så fort Google Docs (senare Drive) kom var en flitig användare. Dels kunde jag komma åt arbetsdokument från flera olika..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.