Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-17 - Byggmax: Positiv reaktion på Q1-rapporten
Jag ska erkänna att jag var riktigt nyfiken i morse på vad Q1-rapporten skulle visa. Det har varit likadant med Matse och Hövding. Det är kanske inte konstigare än att när man engagerar sig i något..

2019-04-16 - Balco: Tveksam
Jag tror att det finns mycket som talar för ett företag som Balco, men det finns även frågetecken och sammantaget så känner jag mig tveksam. Det är möjligt att jag har fel och det får framtiden..

2019-04-15 - Byggmax: Förväntningar inför Q1-rapporten
De senaste dagarna så har det varit positiva tongångar i Byggmax-aktien och det är så klart glädjande för mig som sitter med Byggmax som mitt största innehav. Det är alltid vanskligt att spekulera i..

2019-04-09 - Mekonomen: Påfyllning
Jag är väldigt osäker på om Mekonomen är en bra investering, men efter att ha funderat både ett och två varv så kom jag fram till att det skulle kunna vara en idé att köpa aktier i bolaget för de..

2019-04-07 - Camurus, Byggmax: Pressrelease och..
Camurus presenterade nya resultat för Buvidal igår. Det verkar vara ytterligare studier som har gjorts och presenterats på en konferens nu i helgen. Det gör nog ingen större skillnad så vitt jag kan..

2019-04-06 - Byggmax: Vändning på gång eller bara en..
Den senaste dagarna så har det vänt upp något för Byggmax. Det kan vara tillfälligt så klart, men det kan också vara ett tecken på att det finns en del som tycker att det är bättre att köpa före än..

2019-04-01 - Byggmax: Ägarlistorna
Om man tittar på den senaste månadens handel så har det sålts en hel del aktier av Enskilda. Faktum är att de har stått för väldigt stor del av aktieförsäljningen den senaste månaden, förvisso under..

2019-03-27 - Byggmax: Mer aktier
Mitt innehav är nu, efter dagens påfyllning, uppe runt 25% av portföljen och det skulle man absolut kunna ifrågasätta, men efter lite funderande och övervägande av olika alternativ så landade jag i..

2019-03-21 - Camurus, Byggmax: Tecknat i nyemissionen och..
Jag har utnyttjat alla mina teckningsrätter i Camurus och det skall bli intressant att se om det visar sig bli en bra investering eller inte. Överlag så är jag missnöjd med min investering i Camurus...

2019-03-10 - Mekonomen: Vad finns det för uppsida?
Jag är inte speciellt insatt i Mekonomen, men jag tyckte att det såg billigt ut för ett tag sedan innan man kom med vinstvarningen och innan man meddelade att man inte tänkte dela ut. Efter att kursen..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.