Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-08 - Hövding: Q2 - Back on track
Hövding överträffade mina förväntningar under Q2. Det var sannolikt så att en del av den försäljning som vanligtvis sker under Q1 sköts fram till Q2 pga av kyla under mars. Det hade jag inte trott..

2018-08-05 - Hövding: Danskarna verkar vara intresserade
Uppgifter i danska BT ger att Hövdingförsäljningen i Köpenhamn går starkt. Det är alltid vanskligt att dra för stora slutsatser av en iakttagelse eller artikel, men det är ändå intressant tycker jag...

2018-08-02 - Hövding: Helt ute
Under semestern så kom jag fram till att jag skulle helt lämna Hövding. Nyemissionen väcker en del frågor och jag tycker att ledningen och styrelsen äger för lite aktier. Det är kanske fel, men det är..

2018-06-27 - Industrivärden, ABB, Investor, HM, JM: Jag lurar i..
Jag har en del pengar vid sidan om efter att ha lagt månadsavsättningarna på hög istället för att köpa aktier under en tid och jag har också fått loss en del pengar efter bl a ha minskat i Hövding...

2018-06-26 - "ISK har kostat staten 42 miljarder"
Riksrevisionen har publicerat en rapport och i vanlig ordning så vinklas och misstolkas resultatet. Nu har jag inte läst rapporten, men en slutsats verkar vara att staten skatteintäkter har varit..

2018-06-25 - JM: Dagens nedgång
JM stack ner en del under dagen. Det var naturligtvis inte riktigt enligt plan och så här i efterhand så skulle jag kunnat vara mer cool, men om man tror att man är cool så kan man lyssna på sina barn..

2018-06-20 - Capio, JM, ICA, Axofood: Ombalansering och möjliga..
Igår så sålde jag Capio-aktierna. Det blev ungefär ett plus-minus-noll-resultat. Anledningen till att jag sålde är att jag känner viss tveksamhet inför framtiden. Det är nog ganska bra nivåer att gå..

2018-06-19 - HM: Lars Frick säger köp
Idag  så läste jag att Lars Frick vågar gå mot strömmen och säger köp på HM. Det kan vara ett riktigt råd tror jag. Fast det är ingenting för den som vill ha en trygg investering.Det talas mycket..

2018-06-18 - Cykelpendling: Lås
Jag har skrivit lite tidigare om cykelpendling. Enligt mitt sätt att se så är cykling ett väldigt trevligt sätt att ta sig till jobbet. Det finns tidpunkter under jobbet då jag kan längta efter att få..

2018-06-17 - JM: Greenblatts formel
Jag hittade en tidning som jag av någon anledning hade sparat. Det var en DI från början av året där man gick igenom de aktier som var köpvärd enligt Joel Greenblatts modell. JM var nummer 1 på..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.