Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-22 - Trelleborg: Påfyllning
För ett tag sedan, några dagar efter att jag skrev det tidigare inlägget, så gjorde jag allvar av tankarna och köpte mer Trelleborg-aktier. Det har gått lite plus sedan dess, men inget större. Inwido..

2019-05-24 - Trelleborg, Tobii, Swedbank: Utbombad verkstad,..
Jag har de senaste månaderna byggt upp en liten slant som är tänkt att gå in på aktiemarknaden. Christer Gardell, Warren Buffett m fl har uttryckt att aktier är billigt med tanke på den låga räntan..

2019-05-11 - Inwido: Påfyllning
De senaste dagarna så har jag fyllt på med ytterligare Inwido-aktier. Det är inte något som jag är helt säker på och jag borde ha gjort ett mer grundligt analysarbete, men jag har tagit en liten post..

2019-05-02 - Mekonomen: Liten revansch
Reaktionen på dagens rapport blev granska bra. Förväntningarna var sannolikt relativt lågt ställda och jag tror att det inte är helt fel att säga att dagens uppgång är något av ett lättnadsrally. Det..

2019-04-29 - Byggmax, Tobii, Green Landscaping: Ommöblering i..
Byggmax fortsätter upp och det är så klart kul. Idag så valde jag att minska ytterligare. Även denna gång blev det en ganska liten del av innehavet, ungefär 10%, och jag sålde mellan 41,50 och 42 SEK...

2019-04-27 - Camurus: Kan det komma goda nyheter från väster?
Jag är mycket tveksam till mitt innehav i Camurus. För ett par år sedan så hade jag tänkt - when in doubt, get out - och tryckt sälj och varit nöjd. Idag resonerar jag ofta lite annorlunda. Det..

2019-04-26 - Byggmax, Inwido, Green Landscaping: Minskning och..
Idag så sålde jag en liten del av mina Byggmax-aktier, knappt 10%, för runt 40 SEK. När jag köpte de senaste gångerna så har min hypotes varit att kursen skulle hämta sig och gå upp till 40 SEK innan..

2019-04-24 - Byggmax: Hur har Q2 börjat?
Det ska bli mycket intressant att se hur Q2 kommer att arta sig för Byggmax. Q1:an är ett förlustkvartal för bolaget av den enkla anledningen att det inte köps byggmaterial inom..

2019-04-23 - Byggmax: Kvalitetsaktiepodden
I det senaste poddavsnittet från Kvalitetsaktiepodden så diskuteras Byggmax senaste kvartalsrapport. Det är alltid intressant att lyssna på vad andra tycker om ett bolag som man själv följer. För den..

2019-04-17 - Byggmax: Positiv reaktion på Q1-rapporten
Jag ska erkänna att jag var riktigt nyfiken i morse på vad Q1-rapporten skulle visa. Det har varit likadant med Matse och Hövding. Det är kanske inte konstigare än att när man engagerar sig i något..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.