Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-14 - Mekonomen: Ingen utdelning och brant fall
Idag så rapporterade Mekonomen. Även om siffrorna ungefär var i linje med vinstvarningen så reagerade marknaden surt på att man bestämde sig, precis som Byggmax, för att slopa utdelningen. Tanken har..

2019-02-12 - Byggmax: Google Trends
Jag har härjat runt lite på Google Trends och helt ovetenskapligt så har jag tagit fram lite grafer. De företagen som jag har tittat på är Byggmax, Bauhaus, Hornbach och Bygghemma. Det är lite olika..

2019-02-08 - Byggmax: Kvalitetsaktiepodden
Idag så lyssnade jag på Kvalitetsaktiepodden, en ganska ny poddbekantskap för mig, och det var intressant. Man pratade nämligen om Byggmax. Även om man ställde sig lite tveksam så fick jag i alla fall..

2019-02-07 - Camurus: Nyemissionen ett faktum
För någon dag sedan blev nyemissionen ett faktum. Sannolikt så får det en och annan småsparare att bli intresserade av att sälja och det kanske trycker ner kursen en del. De större ägarna har sagt att..

2019-02-01 - Byggmax: Är det trevligt att komma till en..
I den senaste avsnittet av Börspodden så pratades det om Byggmax. John tyckte att Byggmax inte var ett inspirerande ställe att handla på och jag kan till viss del - tyvärr - hålla med. Det är inte på..

2019-02-01 - JM, Stora Enso: Rapporter som lockade
Många rapporter har tagits emot med en initial nedgång följt av en återhämtning, så även Stora Enso idag. Efter att jag köpt så blev jag lite tveksam och tänkte att alla pengar kan väl ändå inte..

2019-01-31 - HM: Misslyckat bottenfiske
Idag så läste jag HM-rapporten på vägen till jobbet och det var rätt OK läsning tyckte jag, och eftersom jag trodde att marknaden skulle kunna få för sig att handla ner HM så tänkte jag att det kanske..

2019-01-30 - SCA: Påfyllning
Jag har haft tur två gånger i rad nu med överreaktioner på rapporter. Byggmax stack ner rejält och efter ett tag så repade det sig. När det sedan visade sig att VDn hade passat på att köpa efter..

2019-01-25 - Byggmax: Slopad utdelning
Idag så kom Byggmax med sin rapport och tyvärr så var marknadens reaktion ganska negativ. Det som många verkar ha foksuerat på är den slopade utdelningen. Det är klart att man kan dra slutsatser av..

2019-01-24 - SCA, Holmen, Billerud, Stora Enso: Söderberg &..
Idag så tipsade Jocke Bornold (tror jag att det är) om hans nya arbetsgivares - Söderberg & partners - strategirapport och det var intressant läsning. Jag har den senaste månaden (och kanske lite..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.