Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-17 - Billerud Korsnäs: Ökade
Idag gjorde jag tvärtemot vad jag sa att jag skulle göra igår. Istället för att sälja av Billerud Korsnäs så valde jag att öka. Jag fyllde på för 102,80 SEK i slutet av dagen. Egentligen har jag inte..

2018-10-16 - Billerud Korsnäs: Besvikelse igen
Idag så rapporterade Billerud Korsnäs tredje kvartalet. Det var tyvärr inga muntra siffror och det var en ganska kraftig nedgång. Det var en del saker som jag reagerade på när jag gick igenom..

2018-10-15 - Byggmax: Varför öppnas det nya butiker?
Byggmax har de senaste månaderna pumpat ut nyheter om nya butiker som ska öppnas. Om man äger aktien så ska man med andra ord tro att fysiska butiker kommer att ha en framtid. Mina tankar kring..

2018-10-14 - Självkörande bilar: Är man på rätt spår?
Jag tycker att självkörande bilar är ganska intressant. Om det kommer att slå så kommer det att innebära stora förändringar. På många sätt tycker jag att effekterna av självkörande bilar är på många..

2018-10-12 - Byggmax: Andelen blankat går upp
Idag så noterade jag att andelen blankade aktier gick upp något för Byggmax. Inget dramatiskt och ingenting att lägga för stor vikt vid. Vad som är lite mer intressant tycker jag är att det har varit..

2018-10-11 - Börsen faller
Det har varit ett par tuffa dagar på börsen. Jag låg med förhållandevis mycket likvider innan det började gå ner, men det är klart att dagar som dessa så önskar jag att jag minskat i några ytterligare..

2018-10-09 - Byggmax: Någon storsäljer och jag köper lite till
Idag så föll Byggmax ganska ordentligt och slutade strax över 34 SEK. Det är ganska stort säljtryck i Byggmax och det verkar som att det är ett fåtal aktörer som säljer. Man kan dra en massa..

2018-10-05 - Billerud Korsnäs: Minskade
Idag minskade jag i Billerud Korsnäs. Det blev strax under 124 SEK. Det är möjligt att det finns mer att hämta i aktien och att Q3-rapporten kommer att tas emot väl. Den senaste tidens kräftgång har..

2018-10-04 - Byggmax: Byggmaterialhandlarna bjuder på..
Jag har grottat ner mig i lite intressant branschstatistik från byggmaterialhandlarna, se länk nedan. Det är en bransch som går ganska bra ser det ut som.Om man tittar på utvecklingen i ett längre..

2018-10-03 - Byggmax: Finns det andra aktier?
Idag så ökade jag ytterligare en gång i Byggmax. Billerud Korsnäs tickade upp och den orealiserade förlusten vändes till en orealiserad vinst. Även om det kan svänga snabbt så tog jag det som en..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.