Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-03 - Byggmax: Kursen under eget kapital
Byggmax har fortsatt nedåt och det verkar inte vara någon direkt som köper, men ganska många som säljer. Det kan så klart vara så att det är någonting som jag inte förstår och det får man vara ödmjuk..

2019-11-22 - Byggmax: Det börjar bli tjatigt - men jag köpte..
Idag slog jag till igen och köpte ytterligare aktier i Byggmax. Framtiden får utvisa om det är klokt eller inte.

2019-11-21 - Byggmax: Handlade jag aktier idag på botten?
Idag så fortsatte Byggmax ner tillsammans med resten av börsen och jag passade på att fylla på med ännu fler aktier. Förutom att det var en sur börs och att jag köpte ännu mer Byggmax-aktier så kom..

2019-11-18 - Byggmax: Ännu fler aktier
Mitt innehav i Byggmax växer och idag så passade jag på att fylla på igen. Det blev strax under 27 SEK och jag känner mig ganska nöjd. Det är högst sannolikt att Q4 kommer att bli en riktigt tråkig..

2019-11-13 - Byggmax: Fler äldre bor i småhus
En anledning till att jag äger Byggmax är att jag tror att det finns ett relativt stort renoveringsbehov, precis som Mattias Ankarberg skriver i bolagets rapporter. Ibland så får jag intrycket att..

2019-11-12 - Camurus: Det tickar uppåt
Att köpa på mig fler Camurus-aktier vid årsskiftet var så här i efterhand ett klokt beslut (att köpa innan det brant stack nedåt, vilket jag också gjorde, var mindre bra). Det var ett hårt slag när..

2019-11-11 - Mekonomen: Over and out
Idag så gjorde jag mig av med mina Mekonomen-aktier. Det har varit någonting som jag har funderat på ett tag och efter dagens hopp uppåt, som jag förstår triggades av ett par köprekommendationer, så..

2019-11-05 - Byggmax: Fler aktier
För ungefär hälften av de pengarna som frigjordes i samband med att jag sålde Billerud Korsnäs-aktier så har jag köpt ännu fler Byggmax-aktier. Innehavet börjar nu bli riktigt stort, relativt sett,..

2019-10-25 - Billerud Korsnäs: Ut ur portföljen
Idag så sålde jag mina Billerud Korsnäs-aktier. Jag ligger lite väl tungt inom skog och av de innehav som jag har så ansåg jag att Billerud var det bolag som jag trodde minst på. Det är möjligt att..

2019-10-23 - Byggmax: Q3-rapport, volymbonanza och påfyllning
I måndags så kom Q3-rapporten och den var ungefär i linje med motsvarande period 2017, dvs en bit upp från motsvarande period 2018. En anledning till att man presterade bättre i år än förra året är..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.