Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-21 - Hövding: Var säljer man nu då?
Hövding visar en karta över sina återförsäljare på sin hemsida. I juni så skrev jag ett inlägg med titeln "Var säljer man?" där jag funderade lite över kartan. Idag när jag var inne och kollade på..

2017-11-14 - Hövding: Gammalt finwire-inslag med Hövdings VD
Jag hittade en trevlig film om Hövding på Youtube. Det är Olle Qvarnström, a k a Snåljåpen, som via sin finans-TV-tjänst finwire har träffat Hövdings VD. Intressant om än lite gammalt. Till exempel är..

2017-11-14 - Bostadspriser: Vilka effekter får det nya..
Idag finns det ett amorteringskrav och det innebär att om man lånar mer än 70% av köpesumman så måste man amortera 2% årligen till dess att man når ner till 70% och därefter 1% till dess att man når..

2017-11-14 - Duni: Några aktier trillade in i samband med..
Idag föll Duni ganska ordentligt och jag passade på strax under 112 SEK. Anledningen till fallet verkar vara, förutom att alla pilar inte pekar rakt upp i himlen, att bolaget inte längre skall vara..

2017-11-12 - Hövding: Kan man dra några slutsatser av Google..
Jag tycker att Google Trends är ett ganska intressant verktyg. Det säger inte så mycket som man kanske tror när man hör om det för första gången, men det kan ge en indikation och det kan vara en bland..

2017-11-10 - Hövding: Fortsatt säljtryck
Hövding fortsätter ned under dagen och det känns så klart inte så bra, men jag sitter inte med så mycket aktier så att det smärtar på riktigt. Jag ser det som att det finns två olika alternativ i..

2017-11-09 - Capio, Trelleborg: Minskat innehaven
Idag minskade jag i Capio på 42,80 SEK och Trelleborg på 205,70 SEK. Innehaven var lite större än vad jag tycker att de borde vara och jag vill minska exponeringen mot börsen. Efter att jag köpte..

2017-11-08 - Hövding: Dåligt tajmad entré
Det har varit ett par sura dagar i Hövding-aktie och idag noterade man nya all time low-nivåer. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men det är förhoppningsvis bara tillfälligt. Jag är inte orolig än,..

2017-11-07 - Hövding: Åter med i portföljen på riktigt
Idag har jag fyllt på med aktier i aktiedepåerna. Det blev faktiskt aktier både i min Nordnetdepå och min Avanzadepå. Jag köpte för under 14 SEK och tror att det kan bli ganska bra. Vi är nere på all..

2017-11-05 - Hövding: Jag funderar på att gå in igen
Jag var inte så imponerad av Q2-rapporten och tyckte att det var bättre att lämna (även om jag sparade en skvätt) än att vara kvar som aktieägare. Så här långt har det visat sig vara rätt beslut, men..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.