Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-12 - Trelleborg, Byggmax: Minskning och eventuell..
Idag så släppte jag de Trelleborg-aktier som jag nyligen köpte. Det blev en pyttevinst. Anledningen till att jag sålde var att jag inte riktigt känner mig bekväm med mitt köp och att jag tror att det..

2018-12-10 - Börsen: Överdriven oro eller nya dåliga tider
Min ISK, som står för merparten av mitt aktiesparande, ligger svagt plus sedan årsskiftet och en del av de senaste köpen som jag har gjort har helt klart varit feltajmade. Så här ser det ut:Det finns..

2018-12-09 - Trelleborg: Mer aktier
Det är ganska intressanta tider på börsen. En del profiler har lämnat börsen och väntar på bättre tider. Hittills så har det visat sig vara klokt, men jag ser det inte som osannolikt att det kommer..

2018-12-05 - SCA: Påfyllning
Idag så fyllde jag på med fler aktier i SCA och efter påfyllningen så lite mer än dubblades innehavet. Det är möjligt att det är för tidigt att köpa och att kurserna kommer att fortsätta ner, men jag..

2018-12-02 - Portföljgenomgång - minskat likvida medel och en..
I fredags (30 november 2018) såg portföljen ut enligt nedan:Det som inte visas i portföljen min buffert, som är större än vad jag tycker är brukligt, men som har fått svälla av anledningen att jag..

2018-11-27 - Holmen B, SCA: Det går åt skogen och jag tänker..
Igår så köpte jag på mig några aktier i Holmen B och idag SCA. Jag förväntar mig inte några kursrusningar och jag har snarare tittat på risken än på möjligheten. En del av min analys bygger på..

2018-11-25 - Stora Enso R, Camurus: Nya aktier och godkännande..
I fredags så trillade det in några Stora Enso-aktier för knappt 125 SEK. Efter att jag köpt så fortsatte kursen ner. Jag tror inte att Stora Enso är utan risk på något sätt, men jag tror att givet..

2018-11-19 - Hövding: Stark Q3
Jag har inte kvar några aktier i Hövding. Det borde jag ha haft för efter att jag sålt så har aktiekursen utvecklats bra. Precis som de flesta andra aktier den senaste tiden så har det varit lite..

2018-11-18 - Byggmax: Kommer renoveringsintresset helt att..
I de analyser som skrivs om Byggmax så tar man ofta fasta på att om bostadspriserna går ner, vilket inte är osannolikt, så är utgångspunkten att detta kommer att lägga sordin på renoveringsintresset...

2018-11-17 - Byggmax: Kan Q4 överraska?
Jag gjorde för ett tag sedan en övning med Hövding och Google Trends som jag visade upp som ett inlägg (jag tror att det var Hövding i alla fall). Idag har jag gjort något liknande för Byggmax. Det är..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 199 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.