Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Köpstoppsbloggen
Från att ha haft köpstopp i ett år under 2007 shoppar jag igen - men på ett medvetet sätt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-23 - Bokonsdag: Ta makten över dina pengar
Den här boken hittade jag i bokbyteshyllan i min tvättstuga, sedan har den legat ett tag i min "att läsa hög" men under min sjukskrivning tidigare i år betade jag äntligen av den.Det är en ganska tunn..

2018-05-18 - Hemester med "En resa genom"...
I sommar arrangerar folkuniversitetet i Göteborg två kurser som är perfekta för den som vill resa utan att egentligen behöva ta sig någon längre stans. Med kursen "En resa genom Frankrike" kan du ta..

2018-05-16 - Bokonsdag: Fältguide för bonusfamiljen - fokus..
Idag recenserar jag delar av Moa Herngrens "Fältguide för bonusfamiljen" med fokus på kapitlet "Mina pengar och dina stålar". Boken innehåller naturligtvis mycket annat bra vad gäller bonusfamilj men..

2018-05-14 - Matmåndag: Finska delikatesser på Lidl
Förra veckan var det finsk vecka på Lidl. Jag gillar att fynda matvaror på deras etniska veckor och jag var inte ensam om det den här gången. Jag fick flera rapporter om att de karelska pirogerna gick..

2018-05-11 - Värt en omväg på din hemester
Det är ingen hemlighet att jag är en fan av Sunfleet, min bilpool. De har tagit fram "Värt en Omväg", en plats där vi samlar och presenterar kulinariska matupplevelser, magiska skogsslingor och det..

2018-05-10 - Vad ska jag göra i sommar?
Jag är fortfarande inte riktigt tillbaka på banan efter min operation tidigare i år. Den lilla energi jag har går åt till att orka jobba och sen att vara med min familj. Om man ska se något positivt..

2018-05-09 - Bokonsdag: Konsten att odla staden
Fram med spaden och gräv där du står!Idag bjuder jag på en recension av boken Konsten att odla staden, handbok i stadsodling. För ganska många år sedan nu recenserade jag boken Stadsodlare och den här..

2018-05-08 - Tågresor förändrar världen
Härom dagen var jag på en intressant föreläsning om digitalisering och AI och annat spännande. Det var Arash Gilan, en av författarna till boken "Get digital och die trying" som föreläste...

2018-05-07 - Hela världen fikar, fikar du?
Idag började årets upplaga av Fairtrade Challenge, en kampanj som anordnas av Fairtrade Sverige med syftet att sprida information om och öka konsumtionen av Fairtrade-märkta produkter. Ju fler ..

2018-05-02 - Bokonsdag: Annanstanslängtan
"Vår reslust, vår vandringsdrift, vår nyfikenhet. Vår annanstanslängtan"Idag bloggar jag om boken Annanstanslängta, noteringar från ett krympande klot.  Jag stötte på när jag var på biblioteket..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.