Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Köpstoppsbloggen
Från att ha haft köpstopp i ett år under 2007 shoppar jag igen - men på ett medvetet sätt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-15 - Bokonsdag: Peas and thank you
Out went the diet soda. In came the smoothies.Out went the "nutrition" bars. In came the nutritious cookies.Out went a tired, caffeine-fueled mom. In came Mama Pea.Boken bygger på "Mama Pea's" blogg,..

2018-07-14 - Sommartider är semestertider
Sommartider innebär semestertider för mig liksom många andra. I maj skrev jag om årets semesterupplägg. Nu i juli väntar tågluff i Polen för mig och barnen. Vi kommer att ta oss med tåg och ..

2018-07-04 - Bokonsdag: Din vägvisare till Sverigs mathantverk
"Genom mathantverket upptäcker man en regions unika smaker och tillredningstekniker och får dessutom en anledning att uppleva platser och hantverkare bortom allfarvägen"Jag gillar att äta och..

2018-06-27 - Bokonsdag: Döstädning : ingen sorglig historia
"Döstädning: att sortera, rensa och kategorisera en människas lösören. Ursprungligen inför en förestående död, men i vardagligt tal även något att göra för att skapa ordning i livet - för att hitta..

2018-06-20 - Bokonsdag: Mera mys
En hög med hygge från biblioteket...Det var under 2016 som "hygge" conceptet spred sig över världen. Jag har själv skrivit om danskt hygge tidigare men egentligen är det ju inte en ren dansk..

2018-06-13 - Bokonsdag: Krisboken
Idag recenserar jag Krisboken : nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi av Vanja Persson. Har du blivit av med jobbet, blivit sjuk eller gått i pension? Är din ekonomi sämre än du någonsin..

2018-06-08 - Ordna en busenkel familjesemester
Bodil tipsar: Busenkel barnsemester - Ikano Bank Sverige För några år sedan skrev jag om hur barnen och jag gjorde för att planera vår semester. Förra året var vi ju iväg på vår spännande resa till..

2018-06-06 - Bokonsdag: The life-changing magic of not giving a..
Boken finns i flera utgåvor med olika omslag, såg här såg den ut som jag lästeHoppas att ni har en fin nationaldag! Idag recenserar jag en bok som handlar om att bry sig mindre om olika saker i livet...

2018-06-04 - Matmåndag: Dags att planera för sommarlovet
I morse lyssnade jag på den australiensiska podcasten "I don't know hos she does it" där de intervjuade Penina Petersen  som använder sig av ett system där hon storhandlar, lagar en massa..

2018-06-02 - Another day another year...
 Förra årets present från barnenJag säger grattis till mig själv! I år firar vi en annan familjemedlem som fyller jämt samma dag men jag passade som vanligt på att fira lite dagen innan och det..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.