Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Kortsikt's Blog
Bloggar om börs, konjunktur och andra väsentligheter. Bloggar inte om enskilda aktiecase eller gör rekommendationer, det jobbet gör man bäst själv hemma på kammaren. Det här är ett forum för börsintresserade och för alla som vill se världen i ett större ekonomiskt perspektiv.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-01 - Starkt med tanke på stöket
Kina bråkar med HongKong och skramlar med sina vapen. I USA brinner det bilar på gatorna. Retoriken mellan USA och Kina är hård. Börsen är upp 30% och borde vara känslig för stök… men den ger..

2020-05-25 - Ny vecka - lugnt på datafronten
Börsen är uppe och nosar på sitt övre intervall ännu en gång. Tittar man på andra index så kan man nästan tolka in som att vi är på väg att bryta upp. Ska vi få ett klassiskt månadssluts rally..

2020-05-22 - Konsolideringsintervall intakt
Marknaden repade sig starkt efter bottennivåerna för en vecka sen. Valet stod mellan brott av gamla toppar och därmed brott ur konsolideringen som pågått sen mitten på april ELLER paus och..

2020-05-19 - Inget nytt egentligen, bara studs efter..
Marknaden lägger till med värsta rallyt, och media gör sitt bästa för att sätta ord på det. Men ärligt talat är det inte mycket nytt. Anledningen till rallyt är att narrativet av att vi går mot en..

2020-05-14 - Kritiskt läge rent tekniskt
OMX är nere vid sitt otroligt viktiga stöd område. Här avgörs det om vi ska påbörja en resa mot mars botten, eller vända upp mot 1,700. Har väl inte kommit så mycket nytt. Viss oro för att immuniteten..

2020-05-12 - Konsolidering inför nästa rörelse (upp?)
Man kan då fråga sig åt vilket håll? Jag är ju inne på att vi ska göra en sista rörelse uppåt där OMX borde attackera 1680/1700. Det kommer jag fortsätta att tro på så länge som 1470/1480 håller. I..

2020-05-04 - Vinsthemtagningar
Många som missat och underskattat uppgången, med viss bitterhet, tycker det känns skönt att vi rekylerar. ”Det var ju väntat”. De som suttit med sedan 23e mars har gjort ca 30% och har..

2020-05-02 - Börjar narrativet att förändras?
Med narrativ menar jag föreställningen om framtiden, som fram till nu varit att restriktioner hävs världen över i maj och juni. Sen semester i juli och sen återgång till det någon form av normalläge,..

2020-04-28 - Riksbanken lämnar räntan oförändrad
Riksbanken lämnar räntan oförändrad på 0% och ökar istället på QE. Det var väntat, och smart. Negativ styrränta fungerar inte som stimulans, vare sig genom växelkurskanalen eller kreditkanalen. 1,..

2020-04-22 - Buy the rumour - sell on facts
Man skulle kunna tänka sig att den här uppgången kommer att fortsätta enda fram till att antalet smittade och döda blir så lågt att man drar in på restriktionerna, säg lagom till Midsommar. Rent..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.