Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Kortsikt's Blog
Bloggar om börs, konjunktur och andra väsentligheter. Bloggar inte om enskilda aktiecase eller gör rekommendationer, det jobbet gör man bäst själv hemma på kammaren. Det här är ett forum för börsintresserade och för alla som vill se världen i ett större ekonomiskt perspektiv.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-15 - Leading or lagging
I dagar som dessa så kommer det in data som ibland är svag, ibland stark. Media och andra rafsar ihop några slutsatser och för den oinvigde så ger det ibland en splittrad bild. Så här är det. Ledande..

2019-02-12 - Bits and pieces
Dollarn är stark trots FEDs nyduviga politiska inriktning. Det handlar såklart om att Amerikanska ekonomin går bättre än omvärlden. Att det fortfarande finns en oro kring det här med soft patch, dvs..

2019-02-08 - Stigande räntor och anatomin av en krasch
Hur hänger allt ihop? Jag tror inte alla riktigt förstår hur vidrigt det kan bli den dagen arbetsmarknaden är så pass tajt att lönerna börjar stiga på riktigt, och på så vis dra med sig inflationen..

2019-02-06 - Upplagt för framtida pain trade?
Visserligen ägs alla aktier av någon hela tiden. Men denna någon kan ju bestå av väldigt få eller väldigt många. Enligt rapporter så är det tydligen väldigt många som stått utanför januari uppgången...

2019-02-06 - Suhonen är vår nästa statsminister
Jag är inte särskilt intresserad av politik egentligen. Min politiska grundsyn bygger på en kombination av höger och vänster. Nästan 90% av landets skatteintäkter går att härleda till inkomsterna, dvs..

2019-02-04 - Kartan ritas så sakta om...
Först vill jag börja med att be om ursäkt. Jag var bortrest i förra veckan och hade inte möjlighet att skriva i vanlig ordning. Vilket var synd med tanke på hur mycket relevant information som..

2019-01-30 - Hedgefonder fyller visst en funktion
Jag har kommit på mig själv att jag blir som mest upprörd när personer som jag hyser stor respekt för tycker annorlunda än jag själv. Nu har turen kommit till Per Håkan Börjesson på Spiltan. Han är..

2019-01-28 - Gästkrönika: En kort historia om..
Idag har jag den stora förmånen att välkomna en ny gäst till bloggen. Henrik driver bloggen blog.betterwealth.se och är investeringsansvarig hos BetterWealth. Henrik har en annorlunda infallsvinkel på..

2019-01-28 - Viktig makro vecka
I veckan kommer Amerikanska fastighetspriser Case Shiller, US Core PCE, ECI löner, Svenska löner, PMIs från hela världen, ISM samt Amerikansk jobbdata. Ovan på detta forsar det in Q4:or. FED har..

2019-01-26 - Den omöjliga kalkylen
Har svenska hushåll för mycket skulder? Ingves, jag mfl anser det. Men om man tror sig veta vad för hög skuldsättning är, så borde man även veta var rätt skuldsättning är? Vad är rätt nivå på..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.