Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Kronan till Miljonen
Utdelningsinvesterare som börjat resan mot en miljon i portföljen. 'En krona är början till en miljon' är mitt måtto!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (10 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-15 - 80 000 kr på 1 år
Väldigt många har en dröm om att tjäna pengar utan att lyfta ett finger. Skulle alla ha den drömmen så skulle nog allt gå åt h*lvete. Lyckligtvis är det inte så men här kommer ett exempel på att..

2019-02-14 - Mycket som händer och fötter idag
Rapporterna fullkomligt öser in och det finns helt klart mycket intressant att läsa där ute. Idag har Kinnevik, Diös, Latour och AstraZeneca rapporterat på en och samma dag. Det är ett heltidsjobb att..

2019-02-13 - Kindred splittar utdelningen
Idag kl 07:30 rapporterade Kindred sina siffror för helåret. Kindred (tidigare Unibet) är mitt enda spelbolag i portföljen och nu förslår man en delad utdelning för 2019...

2019-02-12 - - ANNONS - Passa på att rekrytera investerare!
Inlägget <span class="spn_text"> - ANNONS - </span> Passa på att rekrytera investerare! dök först upp på KRONAN TILL MILJONEN.

2019-02-12 - Utdelningsschema - ett måste i utdelningsdjungeln
Har du någon gång funderat över när ett bolag delar ut? Hur stor utdelningen är eller hur pass väl dina utdelningar är spritt över årets månader? Låt ett klockrent utdelningsschema svara på dina..

2019-02-11 - Industrivärden utdelningshistorik
Industrivärden är ett bolag som genererat fin avkastning till oss aktieägare genom åren. Bolaget har funnits rätt länge i min portfölj och nu har det blivit dags att kika på Industrivärdens..

2019-02-10 - Det ser mörkt ut...
Ja, inte ser det ljust ut i alla fall. Inlägget Det ser mörkt ut… dök först upp på KRONAN TILL MILJONEN.

2019-02-09 - Realty Income blev nyligen utdelningsaristokrat
Realty Income (ticker: O) är må hända den mest välkända månadsutdelaren i Sverige än så länge. Deras stabilitet, utdelningshistorik och månatliga utdelningar är lockande för såväl nya investerare som..

2019-02-08 - Skanskas utdelningssänkning
När byggjätten Skanska kom med sin rapport i morse hade jag inte precis väntat mig något underverk. Samtidigt hade jag nog hoppats på en mindre dramatisk rapport för det fjärde kvartalet än vad som..

2019-02-07 - Så gick det med yoghurten
Inser att det här kanske är de mest ointressanta inläggen jag någonsin skrivit. Samtidigt tycker jag att ni förtjänar att veta hur cliffhangern med den exploderande yoghurten slutade nu när jag..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.