Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Kronan till Miljonen
Utdelningsinvesterare som börjat resan mot en miljon i portföljen. 'En krona är början till en miljon' är mitt måtto!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-06 - ?! Redan 40%?
För 276 dagar sedan så skrev jag på Twitter att jag äntligen uppnått målet som miljonär. 276 dagar är 3/4 av ett år och idag kan jag konstatera att jag redan är 40% in på nästa miljon. Det har gått..

2020-06-05 - Boston Pizza - hur blir det med utdelningen?
För ett par dagar sedan presenterade Boston Pizza lite intressant data kring situationen rörande Corona. Det här är utan tvekan det bolag i min portfölj som påverkats mest av viruset. Kanske är det..

2020-06-04 - Andra vågen av Corona
Det hetaste samtalsämnet just nu rör frågan kring när och om den andra vågen av Corona kommer inträffa. Jag ser många där ute som alla är överens om att vi långt ifrån är klara med Covid-19 och att..

2020-06-03 - - ANNONS - Så tecknar du Fastighetsräntefonden
Tessin och fondförvaltaren Alfakraft har tillsammans tagit fram något som kallas Fastighetsräntefond. Du som följt mig länge vet att Tessin varit ett investeringsalternativ som jag använt för att nå..

2020-06-03 - Byte i portföljen
Igår gjorde jag lite förändringar i portföljen som jag tänkte kommunicera med dig som kär läsare av bloggen. Som du säkert vet försöker jag hålla nere stora transaktioner och undvika att hoppa från..

2020-06-02 - Intressanta frågor kring Intrum
Intrum har vuxit rätt kraftigt i min portfölj. Det har att göra med att jag fyllt på aktier i bolaget likt ett tomt passagerarplan inför avfärd, samt att aktiekursen stigit mycket på senare tid. Har..

2020-06-01 - Tandläkaren approves
Ibland funderar jag på vilket jobb jag skulle vilja ha om jag inte vore systemutvecklare på ett relativt stort IT-bolag. Valet faller oftast på någon typ av forskare som kan grotta in sig i något..

2020-05-31 - Månadsrapport - maj 2020
Maj månad är förbi och här är sammanställningen hur det gått för min egen del. Här visar jag vilka utdelningar jag fått, hur portföljen utvecklats sedan start, samt vad jag handlat mest av nu under..

2020-05-30 - Svolder utdelning och utdelningshistorik
Investmentbolaget Svolder brukar oftast jämföras med en småbolagsfond då dess underliggande bolag är betydligt mindre än de som exempelvis Investor eller Industrivärden äger. I det här inlägget kikar..

2020-05-29 - Fastighetsbolagen som sänkt och höjt utdelningen
Fastighetssektorn är min främsta sektor i portföljen och självklart tänkte jag redogöra för vilka bolag som höjt, sänkt eller slopat utdelningen. Många fastighetsbolag sänkte utdelningen under..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.