Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Kronan till Miljonen
Utdelningsinvesterare som börjat resan mot en miljon i portföljen. 'En krona är början till en miljon' är mitt måtto!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-17 - Investmentbolag och risk vid börsnedgång
Inlägget Investmentbolag och risk vid börsnedgång dök först upp på KRONAN TILL MILJONEN.

2019-08-16 - 1,5 miljoner i skulder
Jag ska vara ärlig med er. Under min tid som icke sparare och sparare har jag sett många som dragit på sig helt galna skulder och där ekonomin fullkomligt rasat samman. Det här är däremot det sjukaste..

2019-08-15 - Utlottning avgjord - biopaket nr 2
Nu är tävlingen för biopaketet avslutat och här har vi då vinnaren. Inlägget Utlottning avgjord – biopaket nr 2 dök först upp på KRONAN TILL MILJONEN.

2019-08-14 - Akelius preferensaktier blir D aktier?
Jag vet att jag ordat om det tidigare men jag tänkte ta upp det igen då jag vet att många äger den här preferensaktien. Det verkar nu som att "chansen" att Akelius löser in sina preferensaktier är..

2019-08-13 - Så nära är jag miljonen
Då många undrar om jag slagit över miljongränsen ännu tänkte jag visa hur pass nära jag faktiskt är i detta inlägg. Inlägget Så nära är jag miljonen dök först upp på KRONAN TILL MILJONEN.

2019-08-12 - Augusti - sämsta utdelningsmånaden?
Alla månader är för mig utdelningsmånader. Dock finns det vissa som är bättre än andra. Just augusti är en månad som nog tar rekord i lägst utdelningsfrekvens men ändå trillar det in lite friska..

2019-08-11 - Läsarfråga - 5 tips för grymt sparande
Jag älskar när människor skriver till mig och är ärliga samt berättar om sina problem. Då har man kommit långt! Den här frågan handlar om en person som inte riktigt får ekonomin att klaffa till 100%..

2019-08-10 - En undersköterska kan inte bli rik
"Det är nog svårt att räkna i procent de undersköterskor som har kunnat lägga sina löner på hög, för att sedan investera dem i aktier för att sedan bli skit-rika"..

2019-08-09 - Investor och Flying Tiger
Även om jag rätt ofta ordar om att jag inte föredrar klassisk retail shopping såsom IKEA och Ullared så har jag fattat tycke för åtminstone en butik, nämligen Flying Tiger Copehagen. Till saken hör..

2019-08-08 - - ANNONS - Lån med allt för låg ränta hos..
En av de vanligaste frågorna/kommentarerna jag fått på senare tid rörande Lendify är hur vissa lån kan ha så mycket lägre ränta än andra. Det har också dykt upp en fråga varför vissa lån fått så..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.