Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Långsiktig Investering
Pappa som har aktier som hobby och systemutveckling som yrke. Har som mål att familjens levnadsomkostnader ska täckas av den passiva utdelningsinkomsten från vår aktieportfölj. Bloggar om aktieinvestering i allmänhet och utdelningsaktier i synnerhet. Är främst intresserad av stora stabila bolag med växande utdelning över tid.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-15 - Vilka bolag äger Långsiktig Investering - Del 3
I dagens inlägg fortsätter jag presentera bolagen i min aktieportfölj. Hittills har följande bolag avhandlats: Sampo – Försäkringskoncernen som är nordens svar på Berkshire Hathaway som utgör ca..

2019-05-18 - Vilka aktier äger egentligen Långsiktig..
I föregående inlägg påbörjade jag en genomgång av min aktieportföljs största innehav och detta är en fortsättning på temat. Som utlovat kommer jag presentera två bolag som de flesta av er inte visste..

2019-05-04 - Vilka aktier äger egentligen Långsiktig..
Det var ett tag sedan jag skrev om portföljen här på bloggen och tyvärr har den som försökt studera min portföljöversikt inte blivit mycket klokare då den inte är särskilt aktuell eller tydlig för den..

2019-04-06 - McKesson - Ett bolag som var Amazon innan Amazon..
Jag har lite av en förkärlek till bolag som jobbar bakom kulisserna och levererar tjänster/produkter som är kritiska för att andra bolag i sin tur ska kunna möta sina kunders behov. Några..

2019-01-26 - Tillbaka till rötterna - en påminnelse om vad som..
Den som följt bloggen ett tag vet att jag svängt från att vara en trogen medlem i utdelningsinvesterarnas församling till att fokusera mer på bolagets totala förmåga att generera avkastning. Kan ett..

2019-01-12 - Ett nytt bolag på min radar - Hexpol
Detta har återigen blivit dags för ett inlägg i inläggsserien bolag på min radar. Den här typen av inlägg ska ses som ett första steg i analysarbetet, en snabbanalys om man så vill. Min förhoppning är..

2018-12-29 - Vad du bör se upp med i samband med att du synar..
Det blev ett turbulent slut på ett mediokert investeringsår för många där särskilt småbolagsaktier har haft det tufft i och med den senaste tidens börsvolatilitet. Vad nästa år för med sig är svårt..

2018-12-15 - Tips på en portföljövning så här i juletider
När julen och det nya året står för dörren finns det många trevliga inom- och utomhusaktiviteter som man kan ägna sig åt såsom skidåkning, glöggdrickande och paket-öppnade. För många aktienördar som..

2018-12-08 - Ett nygammalt bolag på min radar - Nordic..
Dagens inlägg kommer att handla om ett bolag som jag tidigare analyserat och som tack vare en kort Twitter-diskussion med George (40procent20år) åter är på min radar. Bokaget i fråga är Nordic..

2018-12-01 - Ett intressant bolag på min radar - Duni
I det här inlägget tänkte jag försöka mig på ett litet nytt grepp där jag lyfter fram bolag jag tycker är intressanta för stunden. Inläggen kan ses som ett första steg i analysarbetet där jag lyfter..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.