Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lönehelg
Sparar pengar och investerar i aktierSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-20 - Dåligt renhållningsarbete av Metro
Det finns många numera oanvända tidningsställ som en gång i tiden placerades ut av Metro. De borde tas bort. Dålig stil av Metro och dess ägare!

2019-05-19 - Två länkar
Gustav Jonsson skriver läsvärt om att utvecklas som investerare. Fru Efficient Badass skriver om kläder, ålder och estetik och jag och flera andra Fru Efficient Badass-fans fyller på med kommentarer.

2019-05-17 - Utlandsutdelaren skriver om Transalta Renewables
Utlandsutdelaren skriver om den senaste kvartalsrapporten från Transalta Renewables, ett av mina innehav i sektorn energi och infrastruktur. Vederbörande beskriver företaget och dess aktivitet som..

2019-05-17 - Tre länkar
Bra avsnitt av Placerapodden med Gustav Jonsson. The Dividend Story skriver om Holmen. Stefan Thelenius tar en paus från bloggandet. Bloggande skall vara kul och inte en stressfaktor, och har man..

2019-05-16 - Det senaste köpet
De senaste dagarnas utdelningar från Dynagas (inte mycket därifrån, sedan deras rejäla bantning av utdelningarna), HM, Hemfosa, Latour och Investor gick till ytterligare ett antal aktier i Inter..

2019-05-12 - Inter Pipeline och Enbridge
Myntaren skriver om Enbridge, som vederbörande är intresserad av att investera i. Jag har kikat lite grand på Enbridge, men jag valde att köpa Inter Pipeline. Skulle inte förvåna mig om jag ändå köper..

2019-05-10 - Nyfosa, Hemfosa och Inter Pipeline
Jag sålde Nyfosaaktierna som jag fick av Hemfosa för en tid sedan, vid försäljningstillfället hade de gått upp runt 40 procent. Hemfosa behåller jag dock, jag gillar idén med fastighetsbolag med..

2019-05-08 - Motstånd mot det kontantlösa samhället
San Francisco förbjuder kontantlösa affärer. Bra!

2019-05-07 - Inter Pipeline bygger ny anläggning
Inter Pipeline håller på att konstruera Heartland Petrochemical Complex, en anläggning för framställning av polypropylene (på svenska ofta kallad polypropen), en plast som används i många produkter...

2019-05-06 - Nytt innehav: Inter Pipeline
Jag köpte ett mindre antal aktier i Inter Pipeline. Det kanadensiska företaget transporterar, lagrar och behandlar olja och flytande naturgas via ett nätverk av pipelines. Dessutom driver man 23..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.