Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lönehelg
Sparar pengar och investerar i aktierSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-13 - HM
Jag valde att ligga kvar i HM. Sett i backspegeln kan man påstå att jag gift mig med aktien och borde sålt av när det började gå utför. Å andra sidan har jag fortfarande trott på företagets..

2019-07-12 - Aktieköp
De senaste påfyllningarna: Ocean Yield och Algonquin Power & Utilities Corp. Jag hoppas att Ocean Yields svårigheter reder ut sig och bestämde mig därför för att fylla på lite i denna..

2019-06-24 - De senaste köpen
De senaste veckorna har jag gjort en del köp: Fyllde på i Saab, Stolt-Nielsen, Castellum och Inter Pipeline. Dessutom påbörjades sparande i två för mig nya aktier, bägge tillhörande det..

2019-06-23 - Citationstecken
Vaddå "skyddar värdet" - gör man det eller inte?

2019-06-06 - De senaste köpen
Sedan mitten av maj har jag gjort följande inköp: Fyllde på i Castellum, Inter Pipeline och Latour och inledde sparandet i en för portföljen ny aktie: Capital Power Corporation, en av flera elnäts-..

2019-05-28 - Huaweis telefoner
Huawei överväger att lansera ett eget operativsystem för telefoner, det kan komma redan till hösten påstås det i lördagens avsnitt av Ekonomiekot Extra. Företagets relationer till den politiska makten..

2019-05-28 - Elnät och annat
InfraREIT har köpts ut från börsen; jag betalade strax över 17 $ för tre år sedan och eftersom utköpspriset var 21 $ var det ju en inte helt misslyckad investering (till detta kommer förstås..

2019-05-25 - Det kontantlösa samhället
Svante Linusson är skarpt kritisk mot det kontantlösa samhället i en artikel i Ny Teknik. Han pekar på integritetsproblem om alla våra transaktioner registreras och blir det empiriska underlaget till..

2019-05-20 - Dåligt renhållningsarbete av Metro
Det finns många numera oanvända tidningsställ som en gång i tiden placerades ut av Metro. De borde tas bort. Dålig stil av Metro och dess ägare!

2019-05-19 - Två länkar
Gustav Jonsson skriver läsvärt om att utvecklas som investerare. Fru Efficient Badass skriver om kläder, ålder och estetik och jag och flera andra Fru Efficient Badass-fans fyller på med kommentarer.Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.