Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lönehelg
Sparar pengar och investerar i aktierSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-17 - Molnpolitik
Molnlagring har politiska aspekter. Förutsättningarna för Apples molntjänst iCloud kommer inom kort förändras för kinesiska konsumenter: Apple Inc. has not explained the real issue, which is that a..

2018-02-16 - Laxlogistik
DFDS ökar volymerna i kylhus i Skottland. Laxodling är inte bara fiskar och laxlus, det är också logistik och konservering, komplicerade sociotekniska system där människor, natur, transporter och..

2018-02-15 - Vad sysslar Migrationsverket med?
Det kommer fler exempel på Migrationsverkets knäppa beteende. Som det här och det här. Jag börjar tro att det är en myndighet fjärrstyrd av facket via sossarna och att facket inte vill ha utlänningar..

2018-02-14 - Apples bolagsstämma
Eftersom Apple är ett av de större innehaven i min portfölj håller jag lite koll på företaget. Nu har man haft sitt årliga möte för aktieägare och det som kommer fram är bland annat: * bärbara..

2018-02-12 - Norsk forskning inom laxodlingsområdet:..
En sak som jag gillar med den norska laxbranschen är att det är ett sociotekniskt system som förutom de privata företagen också involverar akademisk forskning och utbildning i statlig regi. Detta gör..

2018-02-10 - HM: interaktivitet eller stumhet?
H&M har över 24 miljoner följare på Instagram men jag ser ingen dialog. Hade de det skulle de kunna lära sig massor om sina kunder. Är HMs digitaliseringsproblem inte bara en fråga om postorder utan..

2018-02-04 - Staten betalar inte tjänstepension till sina..
Många politiker talar om vikten av att arbeta längre än till 65 års ålder. Men staten talar med kluven tunga. När staten själv är arbetsgivare betalas inte någon tjänstepersion in till de som..

2018-02-02 - Det företagsfientliga och arbetsnegativa..
Den vänstertrojka som styr Sverige - Socialdemokraterna (dvs LOs lobbygrupp i Sveriges riksdag), Miljöpartiet och Vänsterpartiet - låter utvisningarna av duktiga och hederliga människor som betalar..

2018-01-30 - Marine Harvest expanderar
Marine Harvest expanderar i Skottland rapporterar Salmon Business.

2018-01-25 - Svenskt Näringsliv uppmärksammar den fortsatta..
Fler kompetenta människor som sköter sig och betalar skatt utvisas i socialdemokraternas, miljöpartiets och vänsterpartiets Sverige: Migrationsöverdomstolens två beslut i december borde omedelbart ha..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.