Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Lönehelg
Sparar pengar och investerar i aktierSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-24 - Militärtjänstgöring och pension
Jag har klickat runt på några olika sidor på Pensionsmyndighetens webb. Bland annat kan man se vilka inkomster som ligger till grund för min kommande pension, år för år tillbaka till 1988...

2018-05-23 - Jag fyllde på i Ocean Yield
Det senaste inköpet blev Ocean Yield. Företaget har en flotta med fartyg av olika typer: oljeplattformsservice, flytande naturgas, containershipping, transport av bilar; detta är en diversifiering mot..

2018-05-20 - De senaste inköpen
Jag fyllde på i Marine Harvest, Northwest Healthcare, Spiltan aktiefond Småland, HM och Pegroco Invest. Småköp, en del av den regelbundna tillsynen av portföljen; influtna utdelningar och nysparande..

2018-05-05 - Utdelningar 2018: facit
I december skrev jag ett inlägg om det kommande årets utdelningar för några av mina största innehav. Nu ser man resultaten. Investor höjde, preci som man kunde misstänka i december, från 11 till 12..

2018-05-01 - Tre länkar
Diskuterar kontantbuffert i kommentarstråden till ett bra inlägg borta på Frihetsmaskinen. Bra inlägg om spartips signerat Fru Efficient Badass. Ibland läser jag artiklar om produktivitet i vardagen,..

2018-04-30 - Glad siste april!
Hoppas ni, mina läsare, får en härlig siste april! Själv styr jag kosan tillsammans med familjen och några nära vänner till Botan och picknick, så länge lundavädret så tillåter. Det är nu ganska länge..

2018-04-29 - De senaste inköpen
Jag köpte mer i American Shipping Company, Pegroco Invest och HM. Småslattar, men regelbundet sparande.

2018-04-27 - Konsumentkategorin som HM glömde
Jag är ganska exakt femtio år gammal och väger cirka dubbelt så många kilon. De där kilona trivselvikt gör att jag inte kan köpa byxor på HM vars chinos helt enkelt inte finns i mina storlekar. Synd,..

2018-04-15 - Några blandade länkar
Frihetsmaskinen är ytterligare en i raden av bloggare som gör elaborerade framställningar över när på året utdelningarna i portföljen infaller. Jag orkar inte göra något liknande utan nöjer mig med..

2018-04-11 - American Shipping Company
American Shipping Company har gått bra den senaste tiden. Stämman är under uppsegling (ajj, ursäkta Göteborgsnivån på vitsandet) och några aktieköpare har kanske sett något i årsredovisningen eller i..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.