Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lönehelg
Sparar pengar och investerar i aktierSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-10-21 - Arktis och mina investeringar
SvD hade en artikel om förändringarna i Arktis. Klimatförändringar och avsmältning av stora ismassor är inte enbart ekologiska problem utan erbjuder också möjligheter för utvinning av naturresurser..

2017-10-20 - Investor
Investor är det största innehavet i min aktieportfölj. Företaget letar onoterade bolag att investera i och Atlas Copco kom med en stark rapport. Känns bra och det skulle inte förvåna mig om..

2017-10-19 - Saab
Saab får en missilorder på 150 miljoner kronor. En liten order som genererar en liten nyhetsnotis. Men generellt gäller att jag borde köpt mer Saab. Aktien är på plats nummer sexton om man räknar..

2017-10-19 - Spartips: ICA Basic
Jag gillar att spara pengar i vardagen. Hemma i vårt hushåll har vi bytt ut dyra plastpåsar mot ICA Basics soppåsar på rulle och vi har gått över till samma märke för maskindiskmedel (och olivolja,..

2017-10-18 - Bra rapport från Handelsbanken
Handelsbanken är det tredje största innehavet i min aktieportfölj, så jag är lite intresserad av hur det går för banken. Nu har det kommit en rapport för det tredje kvartalet. Det ser bra ut:..

2017-10-14 - Tre länkar
Johanna Nylander kritiserar regeringens förslag på höjd skatt på sparande. Artikel om Maribel Lindberg och Oskar Lindberg (också känd som Fantastiska Farbror Fri) och deras livsstil i dagens SvD. Jag..

2017-10-07 - Tre snabba
Peter Malmqvist tycker att HM-aktien är relativt billig. Han kan ha en poäng, här läste jag att Simon Blecher tycker likadant. Micke Larsson passerar en milstolpe: 500 inlägg på bloggen. Han pratar om..

2017-10-03 - Omfördelning bland mina fondval i premiepensionen
Jag loggade in på Pensionsmyndigheten och ändrade mina fondval. Tidigare fördelning:Didner & Gerge Småbolag 45 %SPP Aktiefond USA 10 %Spiltan Aktiefond Småland 25%Avanza Zero 20%Ny fördelning:Didner &..

2017-09-23 - Real ekonomi
Lyssnar på ett avsnitt av Ekonomiekot Extra samtidigt som jag står och lagar mat - det blir stek på lördagskvällen. Någon av de intervjuade experterna talar om "real ekonomi". Vaddå real ekonomi? Som..

2017-09-17 - Dyster framtid för Google?
Är onlineannonsering ineffektivare än vad många anser? Det tycks vara budskapet i ett inlägg på Zero Hedge [via Slashdot]. Se även ett Slashdotinlägg om hur Procter & Gamble drar ner på..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.