Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lönehelg
Sparar pengar och investerar i aktierSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-10 - Kompetensutvisningarna fortsätter
Utvisningarna av kompetenta och hederliga skattebetalare på grund av petitesser funna av Migrationsverket fortsätter. Nu senast uppmärksammas fallet med ABB-ingenjören Ali Omumi: - Jag förstår inte...

2018-08-07 - Saab får order på robot 15 till tyska marinen
En av de saker jag gillar med Saab som investeringsobjekt är att företaget har ett slags bredd. Dels finns det förstås möjligheten att sälja Gripen till ytterligare något land; i ett slag avgörs om..

2018-08-02 - De senaste inköpen
Jag har fyllt på i Saltängen, TransAlta Renewables, Handelsbanken, Ocean Yield, American Shipping Company och XACT Högutdelande.

2018-08-02 - Iran, USA, Israel och störningar i de globala..
Ett sätt att tillbringa en augustidag 2018 är att uppdatera sig om säkerhetsläget i Persiska viken och Röda havet. Det är förmodligen inte det bästa sättet att tillbringa en sådan sommardag. Men det..

2018-07-20 - Europeiska spaningar
Det råder sommarstiltje här på Lönehelg: nyhetsdesken är sparsamt bemannad, ledarredaktionen pytsar ut texter framknattrade av sommarvikarier hämtade från något politiskt ungdomsförbund,..

2018-07-12 - Historia!
Tack vare Fru Efficient Badass har jag upptäckt Mr Money Mustache och tack vare honom har jag upptäckt att det finns äldre försök att hjälpa folk att bryta sig loss ur den konsumtionsspiral de..

2018-07-10 - Tangentborden: de blir sämre
För länge sedan, på den gamla onda Windowstiden, använde jag periodvis ett grymt tangentbord. Det var tillverkat av IBM och hade den där härliga klickiga taktila känslan. Senare, under macperioden,..

2018-07-08 - Utlandsutdelaren, Fru Efficient Badass och Micke..
Bra inlägg om diversifiering på Utlandsutdelaren. Bra inlägg byggande på fältstudier och ett vaket öra i Stockholms centrala stadsdelszoner signerat Fru Efficient Badass. Ekonomisk etnografi när den..

2018-07-06 - Apples ekosystem
Jag är en Applemänniska sedan way back; jag bytte från Windows till Mac på skrivbordet när OS X var ganska nytt inte minst av tekniska skäl (operativsystemets kombination av unixrötter och..

2018-07-05 - Swedbank om kontanter
En representant för Swedbank uttalar sig om kontanter i SvD Näringsliv: - Det är färre än 5 procent av våra kunder som regelbundet använder kontanter. [...] Det finns alltid några grupper i samhället..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.