Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lönehelg
Sparar pengar och investerar i aktierSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-29 - Spotify
En artikel i Svenskan om Spotify och deras satsning på podcasts. Artikeln intervjuar bland andra Joakim Jardenberg som förklarar företagets stigande aktiekurs: - Marknaden har långsiktigt börjat tro..

2020-03-31 - Minskade utdelningar: Inter pipeline
Inter Pipeline sänker sin utdelning med 72 %, från $0.1425 till $0.04 per aktie och månad. Man meddelar även att man försöker få in en partner till sitt Heartland petrochemical-projekt. Läs mer här.

2020-02-25 - Försäljning, nysparande och köp
Den senaste veckan har inneburit en del aktivitet i mitt Avanzakonto. Den 20 februari sålde jag merparten av innehavet i Eolus vind för 172 kr styck. Jag hade köpt aktierna för 22.90 så det var en..

2020-02-24 - Ikeas placering
Jag har tidigare gnällt på Ikeavaruhusens placering (här och här). Nu kommer man att öppna mer lättillgängliga och mindre varuhus skriver SvD. Bra!

2020-02-23 - Det kontantlösa samhället
19 minuter in i dagens avsnitt av Godmorgon, världen! börjar ett inslag om för- och nackdelarna med det kontantlösa samhället. I onsdags hölls ett möte om ämnet med experter som Henry Ohlsson på..

2020-02-11 - Coronaviruset, kinesisk tillverkning och..
Vid sidan av det uppenbara - människor är sjuka och dör - så har utbrottet av coronaviruset en mängd följdverkningar. En sådan är vad som händer nu när den extralånga ledigheten i samband med det..

2020-02-10 - Northwest Healthcare ökar i värde
Northwest Healthcare har gått ganska bra de senaste dagarna. Aktien går upp förmodligen på nyheter som talar om expansion i flera europeiska länder. Goda nyheter, eftersom den här aktien är det fjärde..

2020-02-05 - Stor förlust av Spotify
Förlustbolaget Spotify fortsätter att vara just ett förlustbolag. Den senaste kvartalsrapporten visar på ett minus på 1.8 miljarder kronor rapporterar SvD. Man får lite känslan av Framfab, boo.com och..

2020-02-02 - Energi i Nordamerika
Jag är intresserad av vind- och vattenkraftsbolag. Vad finns det för aktier i branschen, gärna med verksamhet i Kanada eller USA? Här är några stycken som jag hittat, mest som en dokumentation av en..

2020-01-29 - Lite om skog och så en nyhet om Teknikmagasinet
Myntaren skriver om UPM-Kymmene. Jag gillar idén med skogsaktier! Själv har jag hittills valt att gå in i Acadian Timber men vem vet, det kanske blir köp i andra skogsaktier framöver. Teknikmagasinet..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.