Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lönehelg
Sparar pengar och investerar i aktierSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-01-04 - Hvad gör väl namnet? Det, som ros vi kalla, Med..
Ja, vad betyder namnet - egentligen? Ämnet dök upp för mig nyligen när Marine Harvest bytte namn till ... Mowi. Företaget är ett av de större innehaven jag har och under flera år har jag intresserat..

2019-01-01 - Lagningar, reparationer och underhåll sparar..
En uppdatering på det senaste vad gäller mina ansträngningar att hålla den materiella världens sönderfall stången: Lagningen av sulan på mina Dr Martens som jag skrev om för ett par tre veckor sedan..

2019-01-01 - Från träd till tråd
Att göra textilmaterial av trä är tydligen ett område. HM lyfter i ett pressmeddelande upp den senaste utvecklingen i TreeToTextile, ett samarbete mellan HM och IKEA som även involverar kemisten Lars..

2018-12-30 - Utdelningar 2019
Det skall bli intressant att se hur utdelningarna blir under 2019. Några av mina innehav: Investor är det största av mina innehav. De har ökat med regelbundenhet under ett antal år, men, som synes,..

2018-12-28 - De senaste inköpen
Den senaste månaden har inneburit en del inköp till portföljen. Jag har lagt till Main Street Capital bland mina aktier - ökad diversifiering, känns konkret. Här finns en genomgång av bolaget på..

2018-12-26 - Några länkar
Marcus Hernhag intervjuas av paret Bolmesson. En sak jag tog med mig från intervjun var ett argument för att köpa utdelningsaktier: de är företag som gör vinst, och då sorterar man bort "allt annat..

2018-12-21 - Kompetensutvisningarna verkar inte ta slut
Det är nästan så att man börjar tro på konspirationsteorin att fackpamparna fortsätter att fjärrstyra Migrationsverket, via socialdemokraterna. Man tror att arbetsmarknaden är ett nollsummespel och..

2018-12-17 - Om buffert och frihet
Investeraren skrev en så klok sak i en kommentar på Frihetsmaskinen så jag tar mig friheten att citera den i sin helhet: För mig handlar friheten egentligen inte alls om att nödvändigtvis sluta jobba...

2018-12-12 - Så sparade jag 1700 kronor på fem minuter
Nej, rubriken på bloggposten är inte riktigt sann. Men jag har i varje fall tillfälligt lyckats skjuta upp en utgift på 1700 kronor genom ett enkelt handgrepp. Efter några års flitig användning - och..

2018-12-08 - Från plånboken till barrikaden
Kravallerna fortsätter i Paris. Flera dödsfall har krävts, polis använder tårgas och det protesteras även i andra franska städer. Det påstås att en utlösande faktor bakom "de gula västarnas" politiskt..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.