Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lundaluppen
Lundaluppen är en dagbok som handlar om aktieinvesteringar och företagsanalyser. Analyserna görs ur ett fundamentalt värdeperspektiv. Jag som skriver är född på 70-talet, har familj och hus. Min portfölj har byggts upp genom företagande och jag ser mig själv som en rutinerad investeringsamatör.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-11 - Stiftelser, framtidens ägandeform?
För någon vecka sedan skrev Gerhard Bley, vd på stiftelseägda Kavli, en insändare i Svenska Dagbladet med budskapet att stiftelseformen är nyckeln för att ge företag en ny roll i samhället.Bley pekade..

2018-12-05 - Den enkla vägen till ekonomisk frihet - recension
Jag följer många bloggar inom de flesta delar av ekonomispektrat, från nationalekonomi, politik via börs och aktier till privatekonomi. Det bloggarna har gemensamt, åtminstone de jag följer lite mer..

2018-12-01 - Rapport från Maersk
Förra veckan släppte Maersk sin niomånadersrapport och jag tycker det är en bra anledning att titta närmre på bolaget som går mot slutet av en stor omställning.2014 såldes Dansk Supermarked2015 såldes..

2018-11-19 - Onoterade investeringar
Jag har gjort några mindre onoterade investeringar det senaste året och behövde nu frigöra lite kapital för ytterligare ett köp. Därför sålde jag knappt 12 % av portföljen idag. Den onoterade..

2018-10-31 - Byte Handelsbanken B mot A
Bara en dryg månad sedan senaste bytet så skiftade jag idag tillbaka till Handelsbanken A (från B) vilket ledde till någon procent fler aktier. De två senaste skiftena har gett några hundra extra..

2018-10-25 - Rapporterna hittills
Det var länge sedan jag gick igenom mina bolag här på bloggen och tänkte ta en titt på de bolag som rapporterat årets första nio månader.CastellumCastellums kommersiella fastigheter rider på en..

2018-10-02 - Investera via eget bolag - kassaflöden och..
Detta är den sjätte och sista delen i min serie om att investera i aktier via eget bolag. Den första delen hittar du här och den innehåller länkar till övriga avsnitt. Till skillnad från tidigare..

2018-09-27 - Rapport från H&M
Idag släppte H&M sin niomånadersrapport och aktien tog ett rejält glädjeskutt, upp 11 procent i skrivande stund.The good: e-handeln växer med 32 procent. Från vad till vad framgår inte.The bad:..

2018-09-26 - Byte Handelsbanken A mot B
Idag sålde jag omkring hälften av mina Handelsbanken A och köpte B-aktier för likviden. A-aktierna såldes för lite drygt 111 kronor medan B-aktierna kostade 110 kronor, mellanskillnaden..

2018-09-25 - Dansk källskatt, 18 månader senare
Jag har många gånger lovat uppföljning på mina inlägg om dansk källskatt. För någon månad sedan fick jag faktiskt brev från SKAT (danska motsvarigheten till Skatteverket) med följande lydelse:Jag fick..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 199 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.