Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Lundaluppen
Lundaluppen är en dagbok som handlar om aktieinvesteringar och företagsanalyser. Analyserna görs ur ett fundamentalt värdeperspektiv. Jag som skriver är född på 70-talet, har familj och hus. Min portfölj har byggts upp genom företagande och jag ser mig själv som en rutinerad investeringsamatör.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-09-05 - Investera via eget bolag - bolagsstyrning
Detta är den fjärde delen i min serie om att investera via eget bolag, se första inlägget här. Denna gång tänkte jag skriva lite om styrningen av bolaget.De flesta investeringsbolag lär börja sin bana..

2018-08-12 - Investera via eget bolag - legal hemvist och..
Detta är den tredje delen i inläggsserie som inleddes med "Investera via eget bolag". I detta inlägg tänkte jag diskutera de skatter som uppkommer när du investerar via bolag istället för att göra det..

2018-08-03 - Investera via eget bolag - bolagsstrukturen
Detta är andra delen i en inläggsserie som började med inlägget "Investera via eget bolag", i detta inlägg tänkte jag berätta om min egen bolagsstruktur och hur jag tänker kring detta. I slutet av..

2018-08-01 - Investera via eget bolag
Jag har i över tio år investerat genom ett bolag jag äger till 100 procent och det är något jag skrivit om vid några tillfällen tidigare. Förutom de blogginlägg jag skrivit har jag svarat på många..

2018-07-13 - Rapport från Castellum
Castellum och övriga fastighetsförvaltare, inte att förväxla med bostadsutvecklare och byggbolag, lever i den bästa av världar. Idag kom bolagets med sin halvårsrapport och himlen är blåare än MFF.På..

2018-07-01 - Halvlek
Varje år brukar jag skriva ett halvårsinlägg om hur avkastningen i portföljen ser ut jämfört med index. Eftersom det gått nästan två månader sedan mitt senaste inlägg blir detta dock en lite längre..

2018-05-04 - Bankrapporterna i Q1 och ett inköp
Sent omsider ägnade jag en stund åt att titta igenom kvartalets rapporter från våra fyra svenska storbanker och vår nya universalbank Avanza som senaste året alltmer gett sig in i bolånemarknaden,..

2018-04-17 - Rapport Castellum
Idag släppte Castellum sin rapport för årets tre första månader och som vanligt är det ingen större dramatik:Intäkterna steg med 4 procent till 1,35 miljarder, drivet både av höjd uthyrningsgrad där..

2018-04-03 - Inköp Skanska
I ännu ett bevis på tondövhet av episka proportioner ägnade jag inte en sekund åt Spotify som noterades idag utan dagens analys handlade om Lindab, och dagens inköp blev Skanska. Ett belopp..

2018-04-03 - Analys Lindab
Det är nu åtta år sedan jag tittade på Lindab senast och på den tiden höll bolaget till på Large Cap. Jag kom då fram till att bolaget hade ett antal kvalitativa frågetecken och avstod. Nu åtta år..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.