Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Lundaluppen
Lundaluppen är en dagbok som handlar om aktieinvesteringar och företagsanalyser. Analyserna görs ur ett fundamentalt värdeperspektiv. Jag som skriver är född på 70-talet, har familj och hus. Min portfölj har byggts upp genom företagande och jag ser mig själv som en rutinerad investeringsamatör.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-03-12 - Inköp BMW och Maersk
Som vanligt dras jag till bolag med utmaningar, befarade eller pågående, kortsiktiga eller långvariga. Det är den typen av fisk som fastnar i mina nät. Ibland blir det bra (banker i kris, gröna..

2018-03-10 - Bokslut BMW
Jag hade gjort en notering att BMW skulle släppa sin årsredovisning den 21 mars, men i torsdags hann man med att göra en dividendenmeldung som jag fullständigt missade.Rapporten är inte lika..

2018-03-08 - Internationella kvinnodagen och inköp
Idag den 8 mars är det den internationella kvinnodagen och Twitter har flödat över av rekommendationer, förebilder, uppmärksammanden etc. i dess anda. För er som missat tåget helt skulle jag vilja..

2018-02-23 - Balderrapport och månadsinköp
Jag brukar vara noggrann med att dokumentera alla köp och försäljningar samma dag här på bloggen. Inte för att läsarna ska ta rygg men för att det ska gå att återskapa min portfölj och räkna ut att..

2018-02-14 - Kapitalmarknadsdag H&M
När bottom line är känd och sentimentet mot bolaget är minst sagt frostigt var det svårt att se vad Persson & Persson skulle kunna säga som skulle kortsiktigt lyfta aktiekursen. Nu kom istället,..

2018-02-11 - Gästkrönika Börsveckan
I veckans nummer av Börsveckan är det åter dags för en gästkrönika från undertecknad. Titeln denna gång blev "Lämmeltåget kommer rusandes!" med en diskussion om reversal to the mean i jämförelse med..

2018-02-08 - Rapporter från SHB, Sampo och Industrivärden
Igår var det Stora Rapportdagen för mig, helt enkelt för att Sampo och Handelsbanken släppte sina bokslutskommunikéer, bolag som utgör 30 % av min portfölj. Aktierna gick lite olika håll idag på sina..

2018-02-04 - Kassa
Nu har jag suttit med 10 procent kassa i fyra dagar och varje ledig stund snurrar tankarna kring vad som vore bra placeringar.Ska jag öka i mina mindre (och prisvärda) innehav som BMW, Balder, Skanska..

2018-02-01 - Rapporter från Skanska och Novo Nordisk
Idag kom rapporter från mina innehav Skanska och Novo Nordisk och båda togs emot rätt svalt av aktiemarknaden.Skanska vinstvarnade för två veckor sedan så mycket i dagens rapport var känt...

2018-01-31 - Exit H&M
Idag släppte H&M sin bokslutskommuniké vilket ingen börsintresserad kan ha missat. Siffermässigt innehöll den inga större överraskningar, den svaga försäljningsutvecklingen i Q4 var redan..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.