Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Marcus Hernhags blogg
"Bli rik och fri med aktier." Jag är en författare som älskar aktieutdelning och träning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-20 - Tack pappa och mamma!
Tack pappa och mamma för att ni gav mig en Amiga-dator i början av tonåren och senare en väldigt bra och dyr PC i studentexamenspresent. Vill minnas det var främst pappa som drev igenom PC-gåvan. Det..

2019-07-07 - Aktiesparande ligger rätt i tiden, inte public..
Aktiesparande är inte bara lönsamt om du sparar under lång tid, utan det ligger även rätt i tiden. Samhället går åt i stadig takt mot marknaden och kapitalismen, även med socialister i regeringen. Det..

2019-07-03 - Två industrifavoriter
Jag har länge gillat industribolagen Alfa Laval och Beijer Alma. Båda aktierna har rekylerat ned i kurs med nästan 20 procent från sin respektive topp. Utdelningstrenderna imponerar. En annalkande..

2019-06-28 - Se föreläsningen om hur nybörjare ska lyckas med..
Aktiesnack med mig och Jan Sterner. Filmat på Financial Stockholms investerarmöte 24 juni på Hotell Anglais, Stureplan. Läs allt om vår nybörjarbok, där vi går igenom aktiesparandet från grunden...

2019-06-25 - Så lyckas du med aktier - Intervjuad i Börshajen..
”För att lyckas med sina investeringar så är det först och främst viktigt att man tar fram en strategi och upplägg som passar just ditt liv, dina förutsättningar och ditt intresse. För mig tog..

2019-06-13 - En liten titt på Avanzas nya big data-tracker
Jag gillar att Avanza nu tar tag i bristen på bra ETF:er och lanserar trackers. Det är inte samma sak som en börshandlad fond, men i princip blir det som aktieindexfonder då vi kan följa aktieindex..

2019-06-12 - Lanserar Hernhags Tillväxtaktieindex och börjar..
Istället för en indexfond har jag tagit fram en separat portfölj som jag ska förvalta som om det vore ett aktieindex. Detta som ett led i mitt omtag när det gäller tillväxtaktier. Jag har därför tagit..

2019-06-02 - Ta det lite lugnare och må mycket bättre
Ta det lite lugnare och må mycket bättre är en lättläst och underhållande bok. Författarna Sigge Ennart och Olof Brundin skriver intressant, eller så beror det på att de har arbetat inom media precis..

2019-05-19 - SJR nu extra impopulärt
Bemannaren SJR har efter första kvartalets rapport och utskiftningen av utdelningen kursmässigt klappat ihop på börsen. Den lägre omsättningen och orderingången i två av tre regioner uppskattades inte..

2019-05-11 - Frågelådan - P/E-tal på 100 för preff, samt SaltX..
Frågelådan gör härmed en tillfällig liten comeback. Här är svaren på några frågor jag fått i år. Läsarfråga: Jag har koll på p/e tal och har inga problem med att investera i höga p/e tal om jag tror..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.