Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Marcus Hernhags blogg
"Bli rik och fri med aktier." Jag är en författare som älskar aktieutdelning och träning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-11-16 - Utdelningsinvesterare tittar på mer än..
Analytikern Peter Malmqvist har i veckan uttalat sig i DI (bakom betalvägg) om att vi inte ska gå i utdelningsfällan. ”Skälet att jag inte tycker att man ska jaga hög utdelning eller hög..

2019-11-12 - Fröken Investeras bästa tips
Fröken Investera är en aktiebloggerska och hon är även en följvärd profil på Instagram. Här kommer min lilla intervju med henne om resan mot ekonomisk frihet. Läs gärna även hennes intervju med mig...

2019-11-07 - Aktiechatten tio år
I exakt tio års tid har jag haft en aktiechatt om fredagarna hos PrivataAffarer.se. I regel 44 veckor om året och alltid mellan klockan 10 och 11. Totalt 440 aktiechattar därmed. Premiären var den 9..

2019-11-06 - Vilken aktiebok ska jag läsa först?
Om du undrar vilken av mina aktieböcker som du ska läsa först kan du få en förklaring i detta klipp. Det är tänkt som ett komplement till det jag redan skrivit om mina böcker. Vill du se mina övriga..

2019-10-31 - Ny bok - Den enkla vägen hitta tillgångarna som..
Min sjätte bok i ordningen är Den enkla vägen hitta tillgångarna som gör dig rik. Betydligt bredare innehåll än de föregående fem aktieböckerna då jag går igenom finansiella tillgångar samt även en..

2019-10-26 - Testar andningsteknik från Wim Hof för att hålla..
Under 2019 har jag börjat med olika rutiner för att må bättre och hålla mig friskare. En av de bästa sakerna är hittills är andningsövningen som Wim Hof ”The Ice man” visar i klippet ovan...

2019-10-23 - Tre veckor till premiären för Hernhags Utdelare
Nu är det bara tre veckor kvar till den 13 november då första numret kommer av mitt och PA:s nya analysblad Hernhags Utdelare. I första numret har jag tagit en titt på en riktig framtidsbransch och..

2019-10-17 - Stanna upp för att kunna accelerera
Mindset, karriärtips eller life hack. 2019 har blivit ett år då jag förändrat mycket i livet till det bättre. Både mer yrkesmässigt och privat. En nyckel till framgångarna har varit att jag stannat..

2019-10-07 - Investeringsundersköterskans bästa spartips och..
Många placerare har en helt annat bakgrund eller livssituation jämfört med mig. En av dem är dagens intervjuoffer, Investeringsundersköterskan. Hon är en deltidsarbetande undersköterska och..

2019-10-05 - Män är bättre än kvinnor på aktier och jag får en..
Enligt Statistik från Euroclear utgör män 1,1 miljoner av 1,8 miljoner aktiesparare. 60 procent av aktiespararna är med andra ord män och vi äger runt tvåtredjedelar av aktiekapitalet. Det är inte..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.