Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Marcus Hernhags blogg
"Bli rik och fri med aktier." Jag är en författare som älskar aktieutdelning och träning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-01-22 - Stillfront ångar på och lyfter mitt..
Stillfronts storförvärv idag får aktien att lyfta. Det drar förstås upp mitt nöjesaktieindex (nöjesportföljen) där mobilspelsbolaget Stillfront nu är största innehav efter nästan en kursdubbling sedan..

2020-01-20 - Utdelningen är det enkla sättet att ta hem en..
I krönikan på PrivataAffarer.se skriver jag att det bästa sättet att ta hem en vinst på börsen är via aktieutdelningen. Att vi får utdelning courtagefritt och utan krav på att tajma börsen förenklar..

2020-01-19 - Frågelådan: Halvårsutdelningar och depå för..
Frågor som inte kommer på aktiechatten hos PA om fredagarna skickas ibland direkt till mig. I mån av tid svarar jag på mejlen, men utgå från aktiechatten eller boka strategirådgivning. Frågorna nedan..

2020-01-13 - Dags för utgåva tre av mitt analysblad
På tisdag kväll denna vecka, alltså den 14 januari, skickar Privata Affärer ut nästa nummer av mitt analysblad. Anmäl dig direkt så hinner du få denna januariutgåva, där jag står för hela det..

2020-01-13 - Sparguruns tips för sparkvot och att lyckas på..
Spargurun har en av de största följarskarorna i Sverige bland aktiesparare på Instagram med i skrivande stund 31 700 följare. Jag intervjuande honom för att ställa några frågor om hans resa mot..

2020-01-10 - Minskar innehavet i Six Flags efter nya..
Jag vill inte sälja på botten, men aktier som kommer med negativa nyheter som ger aktieras riskerar att fortsatt ha trist kursutveckling. Det är därför jag svarade en läsarkommentar med att jag sålde..

2020-01-09 - Bra bolag 2020
Årets urval av bra bolag utan krav på timing finns nu på sidan med bra bolag. Lite svårt att välja var det i år då många aktier stigit så mycket. Även om värderingen av aktien inte påverkar om ett..

2020-01-04 - 101 tankar om aktier - bokrecension
101 tankar om aktier av Ludvig Rosenstam Åhman är en bra bok full av börspsykologi. Lättlästa och korta kapitel med mycket information. Recensionen i finns på bokrecensionssidan. En bra poäng i 101..

2020-01-01 - Ny utdelningstopp 2019
2019 bjöd på ny högstanotering både på börsen och för mina utdelningar under året. När 2010-talet kan summeras går det tydligt att se hur utdelningsstrategin slår igenom allt mer. Majoriteten av..

2019-12-27 - Förnybar energi är framtiden - ändå läggs Odin..
När fonden Odin Energi läggs ned genom att slås samman med Odin Global sker det med en självmotsägelse eller i vart fall med en motivering som jag inte förstår. ”Ökat fokus på klimat och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.