Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Miljon som mål
Min personliga blogg om mina investeringar på börsen och andra sparinstrument. Jag kommer även att skriva om mitt sökande efter passiva inkomster med målet om att pensionera mig tidigare än normalt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (57 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-05-04 - Månadsrapport April 2020
Börserna världen över återhämtade sig extremt fort efter kraschen i förra månaden och min pensionsfond följde självklart med uppåt. Exklusive min vanliga insättning på 5000 kr gick pensionsfonden upp..

2020-04-02 - Månadsrapport Mars 2020
Februari tyckte jag var en dålig månad men jag måste säga att Mars blev en ännu sämre månad med rejäla nedgångar på börsen. Då min pensionsfond fortfarande är ganska lite välkomnar jag denna nedgång..

2020-03-24 - Vad händer med utdelningarna?
Corona viruset har satt skräck på hela världen men det är inte bara sjukvården och de sjuka som fått problem utan hela ekonomin verkar ha tagit rejält med skada. Aktiekurserna har p.g.a. denna..

2020-03-24 - Solders rabatt & premie på substansvärde sedan..
Jag fortsätter min serie inlägg om rabatt/premie på substansvärdet för de Svenska investmentbolagen så långt jag kan tillbaks i tiden. Jag har valt att använda mig av aktiekursen/substansvärdet vid..

2020-03-20 - Extra Corona insättningar till Pensionsfonden
Ingen har nog missat att börsen har gått ner rejält eller t.o.m. kraschat p.g.a. Corona virusets extremt snabba framfart världen över. Företag efter företag stänger ner temporärt och aktiekurserna..

2020-03-19 - Investors rabatt & premie på substansvärde sedan..
Jag har idag gått igenom Investors alla årsredovisningar sedan 1994 för att få fram den historiska rabatt/premie värderingen för företaget. Jag har valt att använda mig av aktiekursen/substansvärdet..

2020-03-01 - Månadsrapport Februari 2020
Februari var helt klart en dålig månad för mig och det är två saker som är orsaken till detta, för det första så gick aktiemarknaden ner rejält under månaden och pensionsfonden ligger nu en dryg..

2020-02-24 - Lundbergföretagens stabila rapport
Lundbergföretagen är kända för att vara ett stabilt och ibland kanske tråkigt företag. Varje år händer det inte så mycket men det händer alltid något. Största händelsen var nog att dotterbolaget..

2020-02-20 - Nytt investmentbolag till Pensionsfonden
Jag har valt att ta in ett nytt investmentbolag till Pensionsfonden som egentligen inte är ett nytt företag då det har funnits sedan 60-talet och det är såklart Warren Buffetts bolag Berkshire..

2020-02-16 - Latours rabatt & premie på substansvärde sedan..
Jag har många gånger skrivit att Latour är troligen ett av Sveriges bästa investmentbolag och detta då de har gett aktieägarna en fenomenal totalavkastning under många år. Latour har länge värderats..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.