Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Miljon som mål
Min personliga blogg om mina investeringar på börsen och andra sparinstrument. Jag kommer även att skriva om mitt sökande efter passiva inkomster med målet om att pensionera mig tidigare än normalt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (50 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-15 - Finslipat och skrivit ner min strategi
I början av året hittade jag och min fru en bit mark i Vietnam och valde då att investera det mesta vi hade i markköpet. I och med detta försvann större delen av mitt portföljvärde och jag valde..

2019-08-12 - Lundbergs kassako
Lundbergföretagen är ett av de investmentbolag som har gett bäst totalavkastning under väldigt lång tid. Detta har de lyckats med trots att de har investerat väldigt defensivt och utan några större..

2019-08-01 - Månadsrapport Juli 2019
Juli är nu slut och olikt många av er andra där ute har jag jobbat hela sommaren. Jag har även jobbat de flesta helgerna vilket har inneburit bra ob-tillägg och lönen har varit skaplig denna månad...

2019-07-26 - Tillägg till min investmentbolag strategi
Under året har jag gått över till enbart investera pengarna i min pensionsfond i investmentbolag och grundtanken är att köpa investmentbolag som värderas med rabatt och sälja av när de värderas med..

2019-07-08 - Köpvärda investmentbolag just nu
Investmentbolagen har gått upp rejält den senaste tiden och flera av de som jag tidigare handlat i värderas nu med premie. Ett ex är Lundbergföretagen som tidigare handlades med en helt ok rabatt till..

2019-07-06 - Industrivärdens halvårsrapport 2019
Idag kom Industrivärdens halvårsrapport för 2019 ut och som vanligt var det inga chockerande nyheter eller stora förändringar som skett. Största händelsen var att Industrivärden sålt resten av..

2019-07-01 - Halvårsrapport 2019 Pensionsfonden
 Detta är inlägg innehåller annonslänkar och är sponsrat av 4Spar.Nu är första halvåret avklarat och jag kan konstatera att det har gått bra för min nya pensionsfond och byggandet av bufferten...

2019-06-27 - Testar ny strategi
Detta inlägg är sponsrat av Nordnet och innehåller annonslänkar.Min huvudstrategi kommer att fortsätta att vara långsiktig investering i Investmentbolag och detta kommer att ske inom ramen för min..

2019-06-20 - Öresunds senaste utveckling
De flesta har nog inte missat att det inte gått så bra för Öresund under det senaste året och speciellt inte igår då två av innehaven Attendo och MQ stört dök på börsen. Båda innehaven gick ner pga..

2019-06-14 - Kinneviks kovändning
De flesta av er har nog redan läst nyheten om att Kinnevik väljer att dra tillbaka sitt beslut om att sälja en del av sitt innehav i Millicom samt dela ut resten till sina aktieägare. Det är en rejäl..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.