Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Miljon som mål
Min personliga blogg om mina investeringar på börsen och andra sparinstrument. Jag kommer även att skriva om mitt sökande efter passiva inkomster med målet om att pensionera mig tidigare än normalt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (54 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-11-28 - Bokrecension - Bygg en förmögenhet Investera i..
Detta inlägg är sponsrat och innehåller annonslänkar från Cashbackshopping.Mitt intresse för investmentbolag är väldigt stort och när jag fick höra om boken Bygg en förmögenhet Investera i..

2019-11-28 - Mer pengar från Cashback till Pensionsfonden
Detta inlägg är sponsrat och innehåller annonslänkar från Cashbackshopping, Refunder, Bonusway, Rewardnetwork, Shopbuddies och Mybonus.Utöver mina vanliga månadsinsättningar till Pensionsfonden på..

2019-11-25 - Nya mål inför årsskiftet
Nu är det verkligen kort tid till att 2019 tar slut så jag tänkte lägga till några kortsiktiga mål för min pensionsfond. Jag har tidigare skrivit om att jag kommer att ändra strategin till mer köp och..

2019-11-21 - Sveriges bästa Investmentbolag?
Som ni kanske har förstått investerar jag det mesta jag har i investmentbolag och tanken är att dessa ska ge mig en fin totalavkastning över en lång period. Jag har som mål att kunna förtidspensionera..

2019-11-12 - Kinnevik kommer att gå ner imorgon!
På onsdag kommer Kinnevik att nästan garanterat gå ner rejält men det är ingenting som vi aktieägare behöver oroa oss särskilt mycket. Onsdag är X-dagen för Kinneviks utdelning av sina Millicom aktier..

2019-11-05 - Månadsrapport Oktober 2019
Oktober månad är nu avslutad och endast 2 månader är kvar på år 2019. Pensionsfonden har fortsatt klättra upp med hjälp av insättningar och börsens bull humör. Totalt sett gick det dock endast upp..

2019-10-22 - Det börjar röra sig i Öresund
Det har inte gått så jättebra för investmentbolaget Öresund den senaste tiden och om man kollar deras senaste rapport så har de verkligen underpresterat jämfört med index där substansvärdet har ökat..

2019-10-08 - Industrivärdens rapport
I fredags kom den senaste rapporten från Industrivärden och som väntat har inte särskilt mycket hänt. Industrivärden är ett investmentbolag som man inte ska äga om man tycker om snabba rörelser i..

2019-10-01 - Månadsrapport September 2019
Höstvädret börjar komma nu när det blir mer regn och kyla. Inte den roligaste månaden kan man lugnt säga men händelserik har den varit.Jag försökte för drygt ett år sedan att ta körkortet men för lite..

2019-09-30 - Svolders bokslut
Det lite mindre investmentbolaget Svolder kom ut med sitt bokslut för 2018/2019 för ett litet tag sedan.Man kan snabbt summera att året gick inte superbra för Svolder då substansvärdet backade med..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.