Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Miljonär innan 30
Denna blog handlar om mig. En kille i stockholm med ett enda mål i livet. Att bli rik.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (30 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-21 - Meningen med livet
När man berättar att man inte har för avsikt att jobba de sista 50 åren i livet möts man ofta av en synpunkt som gör mig lite förbryllad. Rädslan över att inte känna sig behövd eller fylla dagarna med..

2018-02-19 - Flytta utomlands
Igår var vi ute på mässan i Älvsjö en sväng. Det var flera olika mässor igång men det som lockade oss var temat "köp hus utomlands". Det var 95% mäklare som sålde hus och lägenheter i Spanien,..

2018-02-18 - Säkerhetsmarginal för tidig pension
Det var en artikel i SVD idag om ett par som som flyttat till Costa Rica för att "pensionera" sig vid 34 års ålder och där leva på ett kapital 3 miljoner kronor. Det som sticker ut är att de räknar..

2018-02-17 - Frugan svarar på era frågor
Det blev en fin samling frågor. Jag tog mig friheten att klippa ut och redigera ihop frågorna då mycket av frågorna återkom flera gånger...Så om ni inte tycker ni fick med er fråga så är det mitt..

2018-02-16 - Mässa om att flytta utomlands
Skönt med helg va? För er som jobbar alltså. Jag har ju lördag hela veckan lång. Men jag är glad för er skull.För er som bor i Stockholm och precis som mig funderar på att flytta utomlands kan jag..

2018-02-15 - Frågestund med min fru
Efter hårda förhandlingar har min fru lovat att svara på era frågor i ett gästinlägg. Då den stackaren fortfarande jobbar så kommer inlägget skrivas på lördag. Skriv frågorna som kommentar på det här..

2018-02-14 - Hur automatiskt ska sparandet vara?
Här kommer en liten uppföljning på gårdagens inlägg då det blev mycket tankar och synpunkter. Kul!För det första det handlade inte om att sätta upp regler för hur man ska räkna sparkvot eller vilken..

2018-02-13 - Ok att omfördela sparande?
Idag skrev Philip och Hanna ett inlägg på Avanzas blogg  om huruvida det är ok att ändra i sitt sparande och sin plan. Tex ta pengar från portföljen till köp av lägenhet, öka sparandet till..

2018-02-12 - Artikel på Placera.nu
Ni var många som uppmärksammade mig på en artikel om riskerna med tidig pensionering som publicerades på Placera idag där min blogg nämndes och citerades. Tack för det.Som jag skrivit förut..

2018-02-10 - Sparande på olika nivå
Jag vet ju att många upplevt mig som en totalt besatt sparfanatiker under årens lopp. Och att spara 27.000 i månaden vid en nettolön på 32.500 kanske inte direkt är "mainstream".Men när jag läser..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.