Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Miljonär innan 30
Denna blog handlar om mig. En kille i stockholm med ett enda mål i livet. Att bli rik.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (27 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-11 - Intervju med Patrik Adamson, VD på Lysa
I samarbete med LysaRobotrådgivning har ju verkligen slagit igenom i Sverige senaste halvåret. När uppstickaren Lysa lanserades i våras blev jag intresserad då det kändes som något nytt och okänt. Jag..

2017-12-10 - Förvaltningen av Nobels arv
Följande anekdot utspelar sig i ett klassrum i en Stockholmsförort en decemberdag i slutet av 80-talet. En lågstadielärarinna berättar för eleverna om Alfred Nobel som uppfann dynamiten och blev så..

2017-12-09 - 10 böcker kvar
För ungefär 3 veckor sen gick jag ut med info om att det skulle vara möjligt att köpa min bok med en egen komponerad eller tillägnad hälsning i. Tanken är att kunna ge bort boken i julklapp med en..

2017-12-08 - Färger på börsen
Något som jag stört mig på länge är det här med färger på börsen. Ja nu menar jag inte bolag som Jotun, Flügger eller Alcro Beckers. Utan färger för att symbolisera upp och nergångar.Vilka färger kan..

2017-12-07 - Köpt klart i allt fler aktier
Igår kväll satt jag och gjorde en preliminär sammanställning av resultatet i min enskilda firma. Jag har inte så mycket oklara intäkter eller kostnader i firman under resten av december, så jag kunde..

2017-12-06 - Tips på "ny" podd
Jag råkade av en slump ramla över en relativt ny podcast som heter Kvalitetsaktiepodden. Med 40 likes på Facebook och 97 följare på Twitter misstänker jag att de inte riktigt slagit igenom än. Men jag..

2017-12-04 - Köper H&M
Jag har efter ett uppehåll återigen börjat köpa lite aktier i H&M den senaste veckan. Har ingen supersmart analys som gör detta till något hett tips att följa. Men aktien går ner 2% varje gång..

2017-12-03 - 15 arbetsdagar kvar - lite om uttagsfasen
Då är det bara 15 arbetsdagar kvar till jul. Och därmed totalt i mitt liv.Det där låter lite mer dramatiskt än det verkligen är. Sista dagen som heltidsanställd på ett vanligt jobb vore nog en bättre..

2017-12-01 - Sparåret närmar sig slutet
Då var vi inne i december månad. Bättre än november va?December innebär att det börjar bli dags att slutföra året och sen utvärdera de insatser som gjorts. När det kommer till sparande bokför jag i..

2017-11-30 - Sparekonomernas roll som tyckare
Jag tycker det är toppen att nästan alla de stora bankerna har sparekonomer eller andra talespersoner som ska företräda spararna, uttala sig i media och utbilda oss privatsparare. Ju fler som kan..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.