Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Minimalisterna
Vi är ett par i trettioårsåldern som våren 2013 bestämt oss för att börja experimentera med en mer minimalistisk livsstil. Våra förhoppningar är att omställningen ska leda till bättre fokus på det som är viktigt i livet, en minskad negativ inverkan på vår natur samt en bonuseffekt i form av en positiv inverkan på vår ekonomi.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-20 - I don't Wish
Inkomstklyftorna i Sverige växer. Samtidigt tycks hållbarhetsklyftan växa sig ändå större. Å ena sidan har vi oss som funderar både en och två gånger inför ett köp, köper begagnat och researchar mer..

2018-02-19 - Hör oss prata om minimalism
För er som inte sett det på vår Instagram så gjorde vi förra veckan poddpremiär i podcasten Life with kids. Avsnittet handlar om att leva mer med färre prylar (avsnitt nr 58). Lina och Fanny från Life..

2018-02-17 - 3 områden att minimera från soffan
Har du också en lugn helg där hemma? Här kommer tips på 3 områden som du kan minimera och ändå ligga kvar i soffläge denna helg. Tidningar. Plocka fram alla olästa eller halvlästa tidningar som..

2018-02-15 - Gästminimalister berättar - Barnfamiljen
I serien gästminimalister berättar ger vi våra läsare och bloggrannar möjlighet att med sina egna ord beskriva och inspirera med sin minimalistiska resa. Nedan hittar du en inspirerande berättelse om..

2018-02-13 - Kärlekens fem språk
För några år sedan tipsade en kompis om boken Kärlekens fem språk. Den kan kort sammanfattas med att människor uttrycker sin kärlek på fem olika sätt – bekräftelse, kvalitetstid, gåvor, tjänster..

2018-02-11 - Liv på jorden?
I veckan satt jag som många andra och såg en livesändning av uppskjutningen av SpaceX senaste och tyngsta raket Falcon Heavy. Det var en otroligt imponerande och inspirerande uppvisning som gav..

2018-02-07 - Uppfräschning av minimalisthemmet
Under vår julledighet passade vi på att måla om i lägenheten. Det är något vi funderat på ett tag men det senaste året känt ”äh, det duger, vi ska ändå flytta relativt snart”. Men flytta..

2018-02-05 - Shoppingfritt 2018 - Januari
Så var januari månad till ända och den första shoppingfria månaden av tolv är slut. Hur har det gått, vilka utmaningar har jag stött på och hur har det känts så här första månaden? Det har ju..

2018-02-02 - Lugnare med böcker bakochfram
Vi fick tips om en krönika i DN där det stod om fenomenet att vända böckerna i bokhyllan bakochfram. Du väder helt enkelt på böckerna och har bokryggen inåt mot bokhyllan. På så vis ger bokhyllan ett..

2018-01-31 - Månadens in och ut januari 2018
Då var det är dags för januari månads och årets första balansräkning över vad som införskaffats och rensats ut under månaden. Totalt har vi gjort oss av med 38 och införskaffat 3 saker denna månad...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.