Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Minimalisterna
Vi är ett par i trettioårsåldern som våren 2013 bestämt oss för att börja experimentera med en mer minimalistisk livsstil. Våra förhoppningar är att omställningen ska leda till bättre fokus på det som är viktigt i livet, en minskad negativ inverkan på vår natur samt en bonuseffekt i form av en positiv inverkan på vår ekonomi.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-09-20 - Nostalgitripp - 7 prylar vi rensat ut
Vi håller på och skolar in barnen på nya förskolan och i samband med det uppstår det ett par timmars paus mitt på dagen. En välbehövlig andhämtning efter nästan sju veckors semester tillsammans hela..

2018-09-19 - Första klädbytardagen
I helgen var jag på mitt första klädbytarevent. Jag har velat testa konceptet tidigare men det har aldrig riktigt passat med tid och plats. Helt enkelt prioriterats bort. ;) Men nu när det var i..

2018-09-17 - Flyttrensning och second hand
Detta inlägg är ett samarbete med tjänsten Sellpy. Andrahandsmarknaden är något som behöver växa i Sverige och det behöver bli enkelt att köpa och sälja second hand. Prylar och kläder som inte används..

2018-09-13 - 5 saker att höstrensa
Hösten är i likhet med våren en högsäsong för att prylbanta. Dels för att många vill känna en form av nystart efter semester och lata dagar, men också för att vi börjar spendera mer tid inomhus och..

2018-09-11 - Våra bromskrafter vid prylbantning
När du prylbantar kommer du förr eller senare att stöta på diverse tankevillor som förvirrar och försvårar att fatta rationella beslut. Genom att lära känna dina främsta tankevillor som får dig att..

2018-09-09 - Prylbanta nu som e-bok
Texten innehåller reklam för vår egen bok Prylbanta – Färre saker större frihet Sedan vår bok Prylbanta släpptes för snart ett år sedan har många frågat när den kommer som e-bok. Och faktum är..

2018-09-07 - Shoppingfritt 2018 - Det kom ett brev...
Om du läste min halvårsavstämning gällande min utmaning att inte shoppa till mig själv under 2018, så kom du kanske ihåg att jag skrev om mina solglasögon som gått sönder och inte gick att laga. Just..

2018-09-04 - Samarbete: Lär dig mer om hållbarhet
Detta inlägg är ett samarbete med Aktieinvest och deras Hållbarhetsskola. I våras skrev jag en serie blogginlägg om sparande och investeringar. Två av dessa handlade om sparande kopplat till..

2018-09-02 - Scener ur hjärtat
Jag lyssnade klart på Malena Ernman och Svante Thunbergs bok "Scener ur hjärtat" på Nextory här om dagen. Jag hade gjort en notering i kalendern att den skulle släppas som ljudbok den 24 augusti och..

2018-08-31 - Månadens in och ut augusti 2018
Då var det är dags för augusti månads balansräkning över vad som införskaffats och rensats ut under månaden. Totalt har vi gjort oss av med 133 (!) och införskaffat 45 saker denna månad. Den här..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.