Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Minimalisterna
Vi är ett par i trettioårsåldern som våren 2013 bestämt oss för att börja experimentera med en mer minimalistisk livsstil. Våra förhoppningar är att omställningen ska leda till bättre fokus på det som är viktigt i livet, en minskad negativ inverkan på vår natur samt en bonuseffekt i form av en positiv inverkan på vår ekonomi.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-19 - Boktips på temat investeringar
Under våren och sommaren har jag skrivit flera inlägg på temat sparande och investeringar. Jag tänkte nu avsluta den serien blogginlägg med två inlägg med boktips på samma tema. Ett inlägg denna vecka..

2018-07-16 - Den kan vara i sommarstugan
Så här i semestertider vill vi skicka en liten påminnelse om att inte låta sommarstugan bli en förvaringsplats för gammalt bråte som du inte tycker passar i ditt hem. Självklart är det bra om saker du..

2018-07-12 - Låt leksakerna åka på semester
Känner du att du ständigt försöker rensa bland barnens leksaker utan vidare framgång? Att barnrummet är överbelamrat med leksaker? Eller att barnet leker med något i två minuter innan hen går vidare..

2018-07-09 - Shoppingfritt 2018 - Halvårsavstämning
Hur går det egentligen med mitt projekt shoppingfritt2018 där jag inte ska shoppa några prylar eller kläder till mig själv under året? Nu har jag haft ett shoppingfritt halvår så här kommer en..

2018-07-06 - Samarbete: Hälsa, statistik och börsen
Semestern hägrar för många, en av få tider på året då även småbarnsföräldrar läser böcker. Vill du hålla semesterpackningen lätt och minimalistisk så är det en fördel om böckerna kan intas digitalt..

2018-07-04 - Montessoriförskola och minimalism
Den här veckan har våra barn gått sina sista dagar på den förskola som varit deras vardag och trygghet de senaste åren. Storasysters i nästan två år och lillebrors i knappt ett. Vi har valt att ha..

2018-07-02 - Var ger minimalismen mest effekt
Vad spelar ett par extra tallrikar i skåpen eller några extra klädesplagg i garderoben för roll egentligen? Finns det någon poäng med att rensa i kökslådorna om man ändå har utrymme, eller i förrådet..

2018-06-30 - Månadens in och ut juni 2018
Då var det är dags för juni månads balansräkning över vad som införskaffats och rensats ut under månaden. Totalt har vi gjort oss av med 14 och införskaffat 2 sak denna månad. Parentesen efter..

2018-06-27 - Hur långt kan du minimera?
Vi fick en fråga i en intervju som vi tyckte var så pass intressant att vi ville utveckla den och ta upp den även här i bloggen. Den berör nämligen en vanlig missuppfattning kring minimalism: Hur..

2018-06-24 - Samarbete: 5 saker vi vill hyra i sommar
Även om vi inte tänker på det så är det oftast tillgången till saker som är det väsentliga, inte själva ägandet. Att fler och fler inser friheten i att äga färre saker samt vill göra miljön en tjänst,..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.