Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Minimalisterna
Vi är ett par i trettioårsåldern som våren 2013 bestämt oss för att börja experimentera med en mer minimalistisk livsstil. Våra förhoppningar är att omställningen ska leda till bättre fokus på det som är viktigt i livet, en minskad negativ inverkan på vår natur samt en bonuseffekt i form av en positiv inverkan på vår ekonomi.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-23 - Den ohållbara långtidsförvaringen av barnsaker
Vad ska vi spara efter barnen? Den ständiga frågan man som förälder ställer sig allt eftersom barnen växer. Särskilt när man landat i att det inte blir fler barn och man inser att vissa leksaker inte..

2019-06-19 - Vi har blivit med trädgård
I samband med att vi flyttade till hus fick vi inte bara mer utrymme och en helt ny vardag. Vi blev också med trädgård. När vi flyttade in i huset var trädgården mer eller mindre ett vitt blad då..

2019-06-16 - Ecotrail Stockholm - Lopprapport
Igår sprang jag loppet EcoTrail Stockholm, ett terränglopp med en utpräglad hållbarhetsprofil och med natur och kultur i fokus. En av grundtankarna kring EcoTrail är att visa hur mycket fin natur och..

2019-06-11 - 5 minimalistiska spartips - stora förändringar
Här om veckan gav jag spartips kring små minimalistiska förändringar man kan göra för att spara pengar. Denna vecka går jag in på större förändringar, vilket även vi gjort ett par. Å ena sidan är de..

2019-06-09 - Barnens sommarlista
Jag har tidigare skrivit om hur jag brukar göra en lista på saker jag vill ha gjort innan semestern börjar. Istället för som många andra skriva en lång lista med to-do-saker att göra under själva..

2019-06-04 - 5 områden att prylbanta i sommar
Väntar semestern runt hörnet eller har du flera veckor kvar till ledighet? Oavsett så kommer här tips kring områden jag tycker är lämpliga att prylbanta under just sommarmånaderna. Under semestern..

2019-05-31 - Månadens in och ut maj 2019
Då var det är dags för maj månads balansräkning över vad som införskaffats och rensats ut under månaden. Totalt har vi gjort oss av med 3 och införskaffat 6 saker denna månad, en lugn månad på..

2019-05-30 - Klimatsmarta investeringar
Detta är ett samarbete med Trine. För ganska precis ett år sedan skrev jag en serie blogginlägg om sparande och investeringar och även om just hållbara investeringar. Om det kändes som klimatet och..

2019-05-28 - 10 minimalistiska spartips - många bäckar små
Alla råkar vi ut för oplanerade och dyra händelser i livet; bilen går sönder, cykeln blir stulen, man får en p-bot, tänder behöver lagas, vitvaror går sönder eller en restaurangnota springer iväg...

2019-05-26 - Prylbanta steg för steg
I helgen fick jag för mig att gå igenom träningsgarderoben då jag märkt att jag har vissa träningsplagg som aldrig används längre och vissa som efter år av frekvent användning luktar konstans svett..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.