Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Minimalisterna
Vi är ett par i trettioårsåldern som våren 2013 bestämt oss för att börja experimentera med en mer minimalistisk livsstil. Våra förhoppningar är att omställningen ska leda till bättre fokus på det som är viktigt i livet, en minskad negativ inverkan på vår natur samt en bonuseffekt i form av en positiv inverkan på vår ekonomi.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-16 - Funderingar kring hållbara alternativ
Jag har några olika hållbarhetsfrågor som jag återkommande funderat och googlat kring de senaste månaderna. Då och då ploppar liknande tankar upp, ibland får det mig att googla, diskuterar potentiella..

2018-12-13 - Därför köper vi saker vi inte vill ha
Har du funderat över varför du egentligen konsumerar? Jag läste om en undersökning i Storbrittanien som visade att 1/6 ångrade sina köp under Black Friday. Det man ångrade mest var kläder,..

2018-12-11 - Lev mer
I samarbete med Mind Your Wall. Minimalism är inget projekt du bockar av och blir helt klar med, utan det är mer av en filosofi och resa som följer dig genom livets olika faser. I takt med att livet..

2018-12-09 - Julrensningen med barnen
I helgen tog vi snacket med barnen om att rensa inför jul. Vi pratade om att jultomten kanske kan ha med sig några nya saker vid jul, och att vi därför behöver göra plats för dessa genom att rensa..

2018-12-07 - 3 minimalistiska julklappstips
Detta inlägg är ett samarbete med Readly, Nextory och Hyber. Julen närmar sig med stormsteg och som minimalist kan det vara en lite jobbigt att man riskerar att få prylar man inte behöver när man..

2018-12-04 - 8 saker vi inte längre köper
När man levt minimalistiskt ett tag blir det som så mycket annat vardag och det är lätt att glömma bort att man faktiskt förändrat flera beteenden eftersom det oftast sker successivt med tiden. Men..

2018-12-03 - En jul utan gran
Julgran är bland det mest juliga man kan ha, kanske t o m vanligare än att jultomten kommer på hembesök. Men jag tror också det är många som egentligen gärna skulle skippa julgranen. Slippa välja..

2018-11-30 - Månadens in och ut november 2018
Då var det är dags för november månads balansräkning över vad som införskaffats och rensats ut under månaden. Totalt har vi gjort oss av med 3 och införskaffat 2 saker denna månad. Månaden har främst..

2018-11-28 - Tips kring köpstopp
Mitt shoppingstoppsår börjar lida mot sitt slut. Kanske är det någon av er där ute som blivit nyfiken eller rent av inspirerad till att göra något liknande inför 2019. Jag tänkte därför dela med mig..

2018-11-25 - Minimalism är så mycket mer än att prylbanta
För en tid sedan fick vi en fråga kring hur och om det här med minimalism och prylbantning har påverkat oss på det mentala planet? Och det har det verkligen gjort vilket vi tänkte försöka utveckla och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 199 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.