Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Molekylär ekonomi
Det här är ett öppet arkiv över vår ekonomi. Syftet är att genom att samla alla fakta om vår ekonomi och våra investeringar få förutsättningar att sköta den bättre. Ungefär som en träningsdagbok, fast för ekonomin.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (15 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-08-20 - Därför tror jag nya Trumpstrulet gynnar börsen
Vad betyder Donald Trump för börsen numera? Ingenting? Allting? Något däremellan? Jag tror den som har ögat på bollen ser att det som kan gå i mål när en galen start ska bli riktig politik är fragment..

2017-08-18 - Rapporterna: har Kabe slagit i husvagnstaket?
Levererat och klart. Lite så känns det när husvagnstillverkaren Kabe rapporterar. Bolaget är fint men räcker soppan till en åktur till för aktien? Jag tvekar.Källa: BörsdataReklam: Det går alltid..

2017-08-17 - Allt (till slut) som det ska hos Midway
Inte ens en tusenlapp. Det var omsättningen i Midway när börsen öppnade på rapportdagen. Hur ska man ta sig an ett sådant bolag och vad visade siffrorna i vårt senaste förvärv?Källa:..

2017-08-15 - Krönika om Arket som ska vända HM
Vad vill HM med sitt nya märke Arket? Är ord som tidlöst, stilrent och enkelt sättet att möta Amazon och Zalando? Fast viktigast är förstås - kommer lanseringen att lyckas.Bild: Arket..

2017-08-14 - En spelares teori om matchen mellan FED och ECB
Rationella eller hispiga är frågor vi investerare vant oss vid men tänk om sådant som räntor, valuta och därför börsen inte handlar om det utan om var pjäserna står och vad nästa drag måste..

2017-08-13 - En reflektion om rapporten från Novo Nordisk
Det går bra för Novo Nordisk igen. Är det här kvalitetsbolaget som fortsätter hålla stilen? Under den småpararfunderingen göms några stora frågor om hur vi vill att sjukvården ska vara i..

2017-08-12 - Helt kort om Kinneviks digitala affärsmodell
Det är mycket jag gillar med Kinnevik. Fast några saker gillar jag alldeles särskilt. De tänker inte så mycket nytt som det tänker rätt. Sedan rullar det ut de på utvalda marknader inte överallt och..

2017-08-10 - Helt kort med en teori om dollarraset
Är det verkligen Nordkorea som ställer till det på börsen? Jag tvivlar, liksom jag undrar om det är så självklart att dollar och amerikanska räntor ska studsa upp.Källa:..

2017-08-09 - BMW - den billiga bilaktien?
Ett av världens starkaste varumärken. Premium på garageplatsen. Lönsamt och med rekordförsäljning. För det betalar marknaden p/e 7.Källa: Finanzen.netReklam: Det går alltid att följa vår..

2017-08-08 - Helt kort om skickliga småsparare, Teslas ekonomi..
Vilka fiskar fastnade i nätet i den här veckans nyhetsflöde? Här några tankar om en börs som letar sommarsol, hur småsparare slår proffsen, Teslas vingliga resa och så att Facebook gott kan stå för en..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.