Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Molekylär ekonomi
Det här är ett öppet arkiv över vår ekonomi. Syftet är att genom att samla alla fakta om vår ekonomi och våra investeringar få förutsättningar att sköta den bättre. Ungefär som en träningsdagbok, fast för ekonomin.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (19 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-10-21 - Makrobedömning q4: investeringar i en ekonomi där..
Vad ska vägleda våra investeringar årets sista kvartal? Dags för en makrobedömning där stark medvind i konjunkturen ställs mot en börs och ekonomi som saknar riktmärken att sikta på. Källa: FED..

2017-10-20 - Rapporterna: caset Castellum klarar testet
Ned på rapport men var det något fel med siffrorna Castellum levererade idag? Inte alls så vitt jag kunde se. Tvärtom verkar det mesta ticka in som planerat, så när som på aktiekursen då.Källa:..

2017-10-19 - Helt kort om för- och nackdelarna med min..
Jag måste inse att jag är annorlunda i mitt sätt att investera men är det bra eller dåligt? Tittar på exemplen Cellavision, Handelsbanken och Telia för att hitta ett svar.Reklam: Det går alltid..

2017-10-13 - Två ömma punkter i världsekonomin
Vad händer i världsekonomin? Något som ändrar tonen på börsen? Tittar på två ömma punkter i IMF:s senaste prognos - räntorna och läget i Kina.Källa: IMFReklam: Det går alltid att följa vår..

2017-10-11 - Analys & analytikerkoll av AQ Group
En gammal favorit är tillbaka i portföljen. AQ Group - specialisten på att säkra produktionen i mikrobolagen så att de duger till de fina svenska verkstadsföretagen. Frågan är - vad är kvalitet värt..

2017-10-09 - Veckan! om en börs som är helt Nifty Fifty
Hur ska vår heta börs beskrivas? Kanske lever vi med techgiganterna i täten i en variant på 70-talets nifty fifty? Det och massor av tankar kring vilka bolag som levererar och vilka som missar i den..

2017-10-08 - 5 nyheter som styr börsen - multisarna slirar,..
Wall Street Journal varnar för Teslas överdrifter, ingen oroar sig för börsen men allt fler frågar vad det får det kosta samt en titt på vad du bör veta inför rapportsäsongen och vem Larry David är..

2017-10-07 - Inför rapporterna: vad tror proffsen?
Laddar för fullt med allt om vad proffsen tror kring rapportsäsongen både i USA och här hemma. Dessutom mina egna reflektioner bolag för bolag om de stora på..

2017-10-04 - Roboten kom med bästa idén för en tryggare vardag..
IF lovade en hel hög pengar till den som kunde göra vardagen tryggare. Vinnaren tog stålarna på en långsemester. Här ett sponsrat inlägg om att vara kreativ och göra nytta.<img..

2017-10-03 - Helt kort om det där med stigande räntor
Det är på modet att oroa sig för stigande räntor, inte minst på bostadslånen. Kan väl hända men är det något som syns på radarn? Njet, inte mer än en viss normalisering om Riksbankens stimulanser dras..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.