Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Molekylär ekonomi
Det här är ett öppet arkiv över vår ekonomi. Syftet är att genom att samla alla fakta om vår ekonomi och våra investeringar få förutsättningar att sköta den bättre. Ungefär som en träningsdagbok, fast för ekonomin.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (21 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-11 - Långa stabila konjunkturer är helt normalt
Det roliga är långt ifrån slut 2018. Vi bara tror det. I själva verket är det ett börsår som vi kommer se som en del av snarare än slutet på festen. Det är åtminstone tanken jag testar i dagens..

2017-12-10 - Så tänker jag kring investeringar i..
Är du intresserad av forskningsbolag? De som ska lösas livets stora frågor. Ett är SpectraCure som tror sig kunna förbättra cancerbehandling väsentligt. Hur ska en småsparare tänka kring en sådan..

2017-12-08 - Poddar om banker, Clas Ohlson och hur börsen..
Ska Nordea köpa Commerzbank? Varför kraschade Clas Ohlson på en bara halvdålig rapport? Plus mer om börsen nästa år och så hur du gör för att få bästa dealen med banken när du förhandlar bolån.Allt..

2017-12-06 - Veckan! om Bitcoin, börsglädje och riskerna 2018
Britterna löser sina problem och USA levererar en skattereform. Så vilka är hoten inför 2018. Det och att Bitcoin tar allt mer plats, både bland investerare och tyckare. Dessutom allt om vår..

2017-12-04 - 5 nyheter som styr börsen - bitcoineffekten, hoten..
Britterna löser sina problem och USA levererar en skattereform. Så vilka är hoten inför 2018. Det och att Bitcoin tar allt mer plats, både bland investerare och tyckare.Reklam: Det går alltid att..

2017-11-25 - Helt kort om analytikernas cirkelresonemang i HM
Tuffa tider för HM - både bolaget och aktien. Det är inte obefogat även om framtiden nu tolkas rätt konsekvent negativt. Jag tittar på en annan detalj - har analytikerna rätt, så kanske de får..

2017-11-23 - Helt kort om förväntningsgapet mellan SKF och..
Det är bra drag i Volvo och analytikerna eldar på både värderingar och förväntningar. Sämre går det för SKF. Är det helt rättvist? Kanske finns en modern form av värdeinvestering här?Källa:..

2017-11-19 - 5 nyheter special om börs- och bostadsoro
Vad sjutton är det som händer på börsen och bostadsmarknaden? Tar chansen att reda ut de stora frågorna en vecka som annars mest handlar om att julhandeln står för dörren.Reklam: Det går alltid..

2017-11-18 - Ska vi snacka börsen 2018?
Det är mycket nu! Nytt avsnitt av Gottodix Grafer och så extra roligt turné där ämnet blir börsen 2018. Det brukar bli riktigt trevliga möten med er som läser och tittar. I år är dessutom är jag..

2017-11-16 - Analys- & rapportkoll: Infineon
Chiptillverkaren Infineon rullar på driven inte minst av att elbilar, robotar, självkörande fordon med flera tar en allt större del av vår uppmärksamhet. Fast smakar det så kostar det förstås - för..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.