Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Molekylär ekonomi
Det här är ett öppet arkiv över vår ekonomi. Syftet är att genom att samla alla fakta om vår ekonomi och våra investeringar få förutsättningar att sköta den bättre. Ungefär som en träningsdagbok, fast för ekonomin.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (26 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-19 - Vlogg: bolag för bolag, så ser vår plan ut för..
Nästan alla rapporter avklarade. Med det har det blivit dags att lägga ut planen för alla innehaven. Dessutom om en börs som verkar som gjord för stockpicking. Det blir ett knökfullt avsnitt denna..

2018-02-17 - Räntan avslöjar ett av de första verkliga tecknen..
En blipp blinkar rött på radarn. Räntorna pressar kanske börsen mer än vi tror. Dessutom varnar de möjligen för att konjunkturen inte har så långt kvar som vi hoppas.Källa: Fed St..

2018-02-15 - Analys: Det räcker inte Cellavision
Det går bra för bolaget Cellavision men ännu bättre för aktien. Nu verkar avståndet mellan förväntningar växa. Det blir inte bättre av att de två närmaste kvartalen blir tuffa att möta. Så vad..

2018-02-11 - Vad tror proffsen och jag om börsen nu?
Det är dagsformen som avgör heter det numera inte bara i OS utan även på börsen. Så hur mår marknaden egentligen? Antagligen rätt bra även och snart tar det fart uppåt igen. Det osäkra verkar vara hur..

2018-02-09 - Vitrolifes rapportbesvikelse oroar inte
Tillväxten svek marknadens förväntningar i Vitrolife. Det fanns några svagheter men sett till helheten mår bolaget ändå alldeles utmärkt, så frågan är förstås - vad är det värt?Källa:..

2018-02-08 - Helt kort om att Millicoms skördetid kommit
Millicoms rapport checkade varje box i planen. Frågan är vad det är värt. Håller optimismen på tillväxtmarknader kanske svaret är en hel del.Källa: MillicomReklam: Det går alltid att följa vår..

2018-02-07 - Helt kort: Är det köpläge nu?
Börsen vänder upp efter en stark avslutning i USA. Räcker det? Det kan nog göra det. För drivkrafterna för något större verkar inte finnas där eller åtminstone inte synas ännu.Källa:..

2018-02-04 - Ta varningen för korrektion på börsen på allvar
Det är dags nu verkar det. För den där börsnedgången som räntorna skulle ge. Kanske inte det stora raset men korrektionen ser mycket svår ut att undvika. Dollarn är nästa frågetecken. Den borde vända..

2018-02-03 - Apples lyckade prishöjningar är underskattade
Försäljningen stiger 13 procent men marknaden klagar på att det säljs för få telefoner. Apple är bolaget som alltid dominerar men som aldrig verkar få förtroendet som fått de andra jättarnas värdering..

2018-02-01 - En ny värdering av HM börjar ta form
Det var ett tag sedan jag vågade brottas med hur HM ska värderas. Mitt i diskussionen om nyemssion, fortsatt svag försäljning och fallande vinst blickar jag åter lite framåt. Vad skulle ett HM efter..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.