Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Olja för blåbär
Tanken med denna blogg är att på ett enkelt sätt förklara hur energi, ekonomi och frågor relaterade till hållbarhet hänger ihop. Huvudspåret för bloggen är råoljan, världens enskilt viktigaste energikälla som blir allt dyrare och svårare att utvinna och inom en snar framtid även kommer börja minska i produktion på global basis på grund av det geologiska fenomen som kallas Peak Oil.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-06 - Mitt val att sluta flyga fossilt, vad vi kan göra..
Det har varit en händelserik vecka för mig minst sagt. Under veckan har jag koordinerat installationen av vår solcellsanläggning på huset med elektriker monterörer mm, allt måste ju synka som ett..

2019-12-03 - Sverige kan bli en internationell klimatledare men..
Just när klimattoppmötet drar igång i Madrid, det så kallade COP 25 vill jag uppmärksamma något de flesta svenskar troligen inte känner till och definitivt något mycket få känner till utanför Sveriges..

2019-11-26 - Robert Falck vid Slush: Var med och skapa en..
Hur bygger vi en hållbar framtid med utsläppsfria, självkörande transporter som är säkra och bidrar till hållbar utveckling? Robert Falck, VD och grundare av svenska Einride har precis hållit en..

2019-11-19 - Första eldrivna lastbilarna utan förarhytt -..
I avsnitt på 24 på Evolution Show som jag är värd för, samtalade jag med Robert Falck, grundaren och VD:n bakom svenska startupen Einride. Vi pratade om företagets snabba utveckling och hur Robert..

2019-11-13 - En revolution för tunga transporter -möte med..
Hur kan vi minska utsläppen från tunga transporter? Ett svenskt företag som är ett av de mest omtalade tech-bolagen i världen just nu är Einride. Detta unga företag, endast tre år gammalt växer snabbt..

2019-11-04 - I samtal med inspirerande Kevin Anderson -hur vi..
I del 2 av mitt samtal med Kevin Anderson på Evolution Show pratar vi om hur vi kan vända på klimatkrisen. Kevin som är en inspirerande person som verkligen lever som han lär  kommer med många..

2019-10-29 - Kevin Anderson talar klarspråk om klimatkrisen
En person jag länge sett fram emot att samtala med i Evolution Show är den internationellt respekterade klimatforskaren och talaren Kevin Anderson. Nu har han gästat vår studio och vi spelade in..

2019-10-19 - Septemberblixten: Elbil nu 6:e mest sålda och..
Just nu är det världens hype med anledning av Volvos lansering av sin helt eldrivna bil, Volvo XC40 P8 AWD Recharge som ska börja tillverkas i Beligen i slutet av nästa år. Jag lyfter på hatten men..

2019-10-11 - Äkta hjältar behöver inga medaljer, de har inte..
Äkta hjältar behöver inga medaljer men de får dem oftas ändå. Det är första tanken som slår mig när jag strax före kl 11 idag lite förväntansfullt ändå hoppas att Greta Thunberg ska få Nobels..

2019-10-10 - Hur minskar vi oljeberoendet och utsläppen i..
I föregående inlägg skrev jag om mitt senaste avsnitt på Evolution Show där jag samtalade med två inspirerande personer från Läkare för Miljön som aktivt arbetar med att sprida kunskap för att minska..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.