Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Olja för blåbär
Tanken med denna blogg är att på ett enkelt sätt förklara hur energi, ekonomi och frågor relaterade till hållbarhet hänger ihop. Huvudspåret för bloggen är råoljan, världens enskilt viktigaste energikälla som blir allt dyrare och svårare att utvinna och inom en snar framtid även kommer börja minska i produktion på global basis på grund av det geologiska fenomen som kallas Peak Oil.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-20 - Domstol i USA: Bekämpningsmedel med glyfosat..
Detta inlägg är signerat Johan.Redan i somras kom en dom i USA där en människa som utsatts för bekämpningsmedlet glyfosat som bland annat finns i besprutningsmedlet Roundup, ledde till att..

2019-03-13 - Einride får godkännande att köra förarlös eldriven..
Detta inlägg är signerat Johan. Svenska tech-startupen Einride har nu fått godkännande av Transportstyrelsen att köra en av sina T-podar, en förarlös eldrivnen lastbil på allmän väg. Beslutet..

2019-03-08 - Om Sverige släcks ner lyser det i Ludvika kommun
Detta inlägg är signerat Johan. Det märks att något håller på att hända i Sverige när det gäller medvetenheten bland allmänheten kring krisberedskap om hur sårbart vårt uppkopplade och..

2019-03-01 - Model 3 börjar levereras i Sverige -besökt en..
Igår inleddes de första leveranserna av den omtalade elbilen Tesla Model 3, elbilen som många tror kommer ta många svenskar och européer med storm och som redan nu är den mest sålda elbilen i..

2019-02-27 - En seger för bina och pollinatörerna! Mark &..
Detta inlägg är signerat Johan.Jag blev precis informerad om att Mark -och miljödomstolen avslagit Kemikalieinspektionens beslut att ge dispens för sockerodlare att använda det otillåtna..

2019-02-19 - Klarar du dig utan el i 12 dagar? SvT:s Nedsläckt..
Igår började SvT sända miniserien Nedsläckt Land som nu finns att se i sin helhet på SvT Play. Jag började se första avsnittet igår och kunde inte sluta, det här var för bra för att vara sant...För..

2019-02-17 - Insektsdöden: Imidakloprid som används för..
Detta inlägg är signerat Johan.Sedan nyheten i måndags där en internationellt uppmärksammad forskningsrapport slog larm om att hotet mot världens insekter, däribland världens oumbärliga pollinatörer,..

2019-02-15 - Kemikaliesinspektionens replik på vår artikel i..
Vår artikel i Svenska Dagbladet (SvD) om hotet mot våra pollinatörer och Kemikalieinspektionens dispens till sockerbetsodlare att använda ett otillåtet bekämpningsmedel har fått mycket stor spridning..

2019-02-15 - Plötsligt händer det: Två elfolkefordon som kan..
Nej, jag talar inte om Tesla Model 3 eller Hyundai Kona. Ja de kommer sannolikt ta Sverige med storm under vår och sommaren och ha stor betydelse för elektrifieringen av personbilsflottan så här i..

2019-02-14 - Skriver i SvD debatt om hotet mot våra..
Detta inlägg är signerat Johan.Jag har tillsammans med Eva Gustavsson tagit initiativ till en debattartikel om de växande hotet mot våra pollinatörer, däribland naturens fantastiska bin och humlor som..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.