Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Olja för blåbär
Tanken med denna blogg är att på ett enkelt sätt förklara hur energi, ekonomi och frågor relaterade till hållbarhet hänger ihop. Huvudspåret för bloggen är råoljan, världens enskilt viktigaste energikälla som blir allt dyrare och svårare att utvinna och inom en snar framtid även kommer börja minska i produktion på global basis på grund av det geologiska fenomen som kallas Peak Oil.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-19 - Svenska pionjärer: Eldriven lastbil utan hytt kör..
Detta inlägg är signerat Johan.Den som undrar varför det varit tunnt med inlägg senaste två månaderna på bloggen så beror det på all tid som går åt till planering och inspelning av nya avsnitt för nya..

2019-05-15 - Hållbara kläder och hållbart mode -inspiration med..
Detta inlägg är signerat Johan.Hur kan vi konsumera kläder och prylar på ett hållbart sätt utan att öka resursanvändningen och förstöra planeten? Kan vi återanvända kläder och välja kläder som håller..

2019-05-09 - FN-rapport om utrotningen av arter: "Vi måste..
Detta inlägg är signerat Johan. Världens mest omfattande rapport om utrotningen av världens arter har nyligen släppts av FN och slutsatserna är inte nådiga. Människan står bakom den snabbaste..

2019-05-01 - De självkörande fordonen är redan här, eller? Anna..
Detta inlägg är signerat Johan.Framtiden för självkörande fordon ser ljus ut och vi är bara månader eller möjligen ett par år från fullt självkörande bilar på vägarna utan mänsklig kontroll bakom..

2019-04-17 - Vanliga och ovanliga elbilsmyter med Tesla Club..
I vårt andra program av Evolution Show samtalar jag och Tibor Blomhäll från Tesla Club Sweden om ett tjugotal av de vanligste elbilsmyterna, nya som gamla. Tibor berättar bland annat även om sina..

2019-04-03 - Premiär Evolution Show: #1 Hur vi hjälper bin &..
Detta inlägg är signerat Johan. Så äntligen är vi igång med våra nya Evolution Show och premiären från den nya studion som tagit LÅNG tid att skapa! Evolution Show är tänkt för samtal med..

2019-04-02 - Mark o Miljödomstolen faställer domen: Ingen..
Detta inlägg är signerat Johan.Idag nås vi av den mycket goda nyheten att Mark- och miljödomstolen faställer sin dom att avslå sockerbetodlarnas dispens att använda de av EU otillåtna bekämpningsmedel..

2019-03-20 - Domstol i USA: Bekämpningsmedel med glyfosat..
Detta inlägg är signerat Johan.Redan i somras kom en dom i USA där en människa som utsatts för bekämpningsmedlet glyfosat som bland annat finns i besprutningsmedlet Roundup, ledde till att..

2019-03-13 - Einride får godkännande att köra förarlös eldriven..
Detta inlägg är signerat Johan. Svenska tech-startupen Einride har nu fått godkännande av Transportstyrelsen att köra en av sina T-podar, en förarlös eldrivnen lastbil på allmän väg. Beslutet..

2019-03-08 - Om Sverige släcks ner lyser det i Ludvika kommun
Detta inlägg är signerat Johan. Det märks att något håller på att hända i Sverige när det gäller medvetenheten bland allmänheten kring krisberedskap om hur sårbart vårt uppkopplade och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.