Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Onkel Toms Stuga
Min väg bort från ett själadödande jobbSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-14 - Ok, jag ska berätta varför vi börjar jobba igen -..
Jag skrev ett inlägg om, med tillhörande video, begreppet lycka senast. Det är ett första steg i att börja beskriva och reflektera kring vår tid i frihet och valet vi gjort att återgå till..

2019-06-09 - Vad är lycka? Forskning | Filosofi | Praktik
Vad är lycka? Frågan får nästan betraktas som en av mänsklighetens mest klassiska frågor. Frågan har intresserat filosofer under årtusenden och i takt med att psykologiforskningen allt mer börjat..

2019-05-30 - Förändring är frihet, men inte utan att det kostar..
I förra veckan hade jag lite kontakt med några före detta arbetskamrater och det väckte tankar. Det blev en påminnelse om att att jag lämnat mitt gamla jobb och de som jobbar där bakom mig. Det är..

2019-05-25 - Att sälja en livsstil
Den här bloggen säljer en livsstil. Den säger att du kan styra ditt liv och göra egna val. Val som i förlängningen kan ge dig möjligheter som du inte har om du följer huvudfåran i livet, som Svenssons..

2019-05-24 - Tony Robbins engagerar & motiverar med musik
Att lyssna på korrekt musik vid rätt tillfälle är ett utmärkt verktyg för att skapa motivation och engagemang. Vi människor har en nära relation till musik, om du någon gång satt på en låt som ett..

2019-05-11 - Barnförsäkringar, behövs de? - Svaret är nej, typ!
Det här är ett inlägg vars främsta mål är att ge dig som funderar på, kring och om barnförsäkringar stöd för tanken och med det också ge dig möjligheten att göra goda val. Frågor vi berör: Behövs..

2019-05-05 - Låna ut via Lendify - Investering i P2P-lån | Risk..
Att låna ut pengar via Lendify, eller andra så kallade peer-to-peer lenders, är något som blivit mäkta populärt i finansbloggvärlden. Men är det ett bra sätt att diversifiera sin investeringsportfölj..

2019-05-02 - Nystart - Vi börjar med namnet
Som många av er redan sett så håller jag på att fasa ut bloggnamnet Onkel Toms stuga. Det finns en rad skäl till det. Det var inget speciellt bra namn från första början, det sa inget om vad..

2019-04-24 - Nystarten har börjat - även om du inte ser det
Då har jag varit vanlig knegarsvensson i snart en månad och bloggande och bokskrivande har fått vänta. Det har även sociala medier och filmande. Det har helt enkelt inte funnits tid till så mycket..

2019-04-14 - Ett meddelande från mig som arbetar
Då har jag varit tillbaka i arbetslivet i två veckor och kan meddela att det så här långt varit intensivt men väldigt trevligt och intressant. På helgerna är det full fart med vårbruket på gården och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.