Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Onkel Toms Stuga
Min väg bort från ett själadödande jobbSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-18 - Att betala sig själv först - Gör så här så får du..
Att betala sig själv först är ett uttryck som innebär att: Du sparar före övriga utgifter betalas. Du för undan pengar till sparande direkt när lönen kommer. Månadsutgifterna i övrigt, inte sparandet,..

2019-03-16 - Att konsumera ses ofta som normen - Det är..
Sparande benämns ofta av ekonomer som “uppskjuten konsumtion”. Jag vet inte om vi kan ge ekonomerna skulden för vår samhällsutveckling men jag tycker uttrycket sammanfattar de som är norm..

2019-03-09 - Månadspeng för en 13-åring - Omröstning | Syfte |..
Jag gjorde en omröstning på Twitter där jag ställde frågan om 200 kronor i månaden var för mycket i månadspeng för en 13-åring. Resultatet kan ni se ovan. Det känns som 200 kronor i månaden är rätt..

2019-03-06 - Om jag skulle skriva en bok om sparande, vad..
Ponera, helt utan grund, att jag har startat arbetet med en ny bok som ska handla om sparande och privatekonomi. Vad skulle du vilja se i en sådan bok? Jag tänker inte skriva om sparandets lov, om..

2019-03-04 - Matsmart - Våra erfarenheter och två spartips som..
Vi har hållit koll på Matsmart sedan de startade i princip och har handlat där ett antal gånger. Vi är därför redo att dela med oss av våra erfarenheter av Matsmart.se i form av en mindre recension..

2019-03-03 - Att utvärdera det vi gör - Sluta eller fortsätta?
Att fundera på vad vi vill, kan och måste göra i våra liv är en disciplin som många av oss ägnar sig åt. Vi sätter mål, förändrar vanor eller hoppas att vi på något annat vis ska kunna planera och..

2019-02-24 - Lite mindre offentlig - Allmän städning
I föregående inlägg så lovade jag att jag skulle komma med nytt material ganska snart. Så blev inte fallet, jag har haft ganska mycket att stå i och fokus har legat på helt andra ting. Inte minst på..

2019-02-17 - Läs något riktigt annorlunda och obehagligt nu så..
Jag har skrivit en novell, som del i en i en skrivarkurs jag läste förra året. Skriv som Stephen King, bygg upp en berättelse som börjar i det vardagliga för att sedan växa och bli allt mer obehaglig,..

2019-02-15 - Ekonomiskt fri - ekonomiska grunder
Om du läser den här bloggen och dess blogg-grannar som pratar om att leva som “ekonomiskt fri” så kommer du stöta på begrepp som fyraprocentsregeln, Safe Withdrawal Rate (SWR), sparkvot,..

2019-02-12 - Jenny Strömstedt oroar sig över kvinnor som inte..
Jag tycker om när man kritiserar rörelsen kring sparande och tidig pension, av flera olika skäl. Dels så är debatt en viktig del i att öka vår förståelse om företeelser och ting i vårt samhälle. En..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.