Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Onkel Toms Stuga
Min väg bort från ett själadödande jobbSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-03-13 - Gör jag det här rätt?
Häng med på den första delen i ett föredrag jag höll i början på året. Du får se hur mitt liv utvecklades från 2000 fram till 2013 och jag ställer mig frågan om livet verkligen utvecklas som det..

2018-03-11 - Filosofiska vyer - Ekonomisk förmåga vs. viljan..
Livet handlar inte om att vara duktig eller att uppfylla så många av omgivningens krav som möjligt. Det handlar om att leva bra. En del i det är att kunna välja sina måsten och ha så många..

2018-03-11 - Växthuset - Säsongsupptakt
Vi pratar om hur vi planerar att nyttja tunnelväxthuset under sommarhalvåret och vilka utmaningar vi står inför när vi försöker odla så att vi har egen mat och mat åt våra djur under lång tid av året...

2018-03-10 - Kom och träffa familjens nytillskott!
Våren är här även om vädret inte är med i den förändringen. Vi tittar till hur det ser ut på odlings- och djurfronten och diskuterar kort läget så här någon vecka in i mars. Den ”Stora..

2018-03-03 - Amerikansk vapenkultur och ekorrhjul - Vad kan vi..
En sak som är viktigt att förstå här är att jag egentligen inte tar någon direkt ställning i vad som är rätt eller fel kring handeldvapen. Vi i Europa kan förundras över Amerikanska skolskjutningar..

2018-03-02 - Föda upp kycklingar för att bli självförsörjande..
Vi sparar och gnetar, försöker hitta små intäkter och förvalta vårt lilla kapital klokt, men vi stannar naturligtvis inte där. Vi arbetar hårt för att förse oss själva med mat och bränsle i olika..

2018-02-27 - Väder, kostnadsnivå och sitt livs tema - Vilka..
Drömmer du om att leva på varmare breddgrader? I så fall trumfar värmen allt eller är det bara en sådan ikon som mycket annat här i livet. Är vackert väder ytterligare en variant på finare bil, större..

2018-02-25 - Sabbatsår från jobbet - Köpa tid för pengarna
Vi i vår familj har tagit två sabbatsår från jobbet. Vi vred och vände på olika tankar och önskningar och diskuterade hur vi skulle kunna anpassa våra liv för att få en paus från ekorrhjulet. I den..

2018-02-24 - Våren kommer trots vädret
Nya familjemedlemmar som är här och flera på gång som vi byggt bås för. Utsäde i kartonger och rensning av växthustunneln. Ja alla är vårtecken som är här redan nu trots vinterkylan som ger oss minus..

2018-02-23 - Projekt sovalkov - del 1
Det är dags att börja med lite nya aktiviteter här på gården. Vi har ju en period nu på några veckor innan vårsysslorna drar igång på allvar och då passar vi på att jobba med lite snickeriprojekt..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.