Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Onkel Toms Stuga
Min väg bort från ett själadödande jobbSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-18 - Aircon till djuren
Här är det stekhett redan vid sextiden på morgonen och precis som tidigare så har det lilla regn som legat någon dag bort i prognosen försvunnit och ersatts med en stor sol. Om prognosen stämmer så..

2018-07-14 - Vem är det mest synd om?
Nu ska jag strax ut och jobba med veden här på vår lilla gård i Småland. Prognosen säger att det kommer bli stekhett under dagen, som nästan alla dagar de senaste månaderna, men att vi faktiskt kan få..

2018-07-12 - Den utan skuld kastar första stenen
Att det är valår i år undgår ingen som hänger med det minsta i nyhetsflödet tror jag. Inte heller går det att missa att Sverigedemokraterna (SD) får allt mer stöd i opinionen. Senaste..

2018-07-11 - Öppnare syn på dator- och online spel
Bilden av spelande har verkligen ändrats på senare år. Från att först ha varit något som ansågs vara en trevlig söndagsunderhållning för familjen till att bli något som man föreställde sig tonåringar,..

2018-07-06 - Då tar jag sommarlov!
Idag ska vi på avslutningsuppvisning på grabbarnas simskola. Deras simmande har gjort att vi haft lite business as usual här sommarlovets första veckor, men snart är det alltså lov på allvar för alla..

2018-07-05 - Inställningen - Spela för att vinna eller inte..
Jag har frotterat mig en del med preppers på sistone och i det bland annat medverkat i Prepperpodden. Feedbacken från det har över lag varit väldigt positiv, men det finns de som reagerat på min..

2018-07-04 - Di debatt - Politikerna sänker bostadsmarknaden
Idag i Di-debatt så finns ett debattinlägg kring våra bostäder och dess finansiering idag och i framtiden. Främst om hur finansieringen ska ske. Inlägget är undertecknat av fyra herrar och en dam...

2018-07-03 - Då har det gått ett år: Del 2 - Här är det aldrig..
Det är mycket som är annorlunda med att leva som vi gör idag jämfört med hur det var tidigare. En del saker har vi förutsett, och de är också delar till förklaringen till varför vi är här, en del..

2018-07-02 - Du ska inte tro att du är något
Vi har ju pratat om mina tankar kring framtiden här på bloggen på senaste tiden. Om att jag exempelvis inte kommer läsa något kopplat till skrivande och författarskap i höst, utan i stället..

2018-07-01 - Då har det gått ett år: Del 1 - Skillnaden
Då har vi varit här ute på småländska höglandet i ett år och det är dags att göra en halvtidsavstämning. Det finns massor att prata om i olika former, men jag tänkte börja med mig själv och mina..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.