Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Original Braila Spekulant & Investerare
Beskriver mina aktuella investeringar i främst kanadensiska råvarubolag. Målet är att huvudsakligen genom egen research, egna beräkningar, studier och företagsbesök beskriva intressanta bolag.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-09 - Att snitta eller inte snitta, det är frågan
Jag läser Privata Affärer och ser deras hyllande av den gamla devisen att man ska månadsspara för att få jämn ingångskurs och man tar det ett steg till och säger att man ska sätta även försäljningar..

2017-12-07 - Kan jag blogga eller twittra med min nuvarande..
Låt oss först slå fast vad jag idag är för placerare.Jag är huvudsakligen inom shipping där jag anser mig sitta med rejäla kunskaper vilka är uppbyggda på mitt klassiska vis, dvs massivt läsande i..

2017-11-15 - Vad händer?
Shipping tog efter en bra tid den största smällen för mig jag kan minnas igår. Kan dock inte säga att jag är speciellt orolig även om det var oroligt in i målkaklet vilket ökar risken för..

2017-11-12 - Har lagt ett par timmar läsning på Endeavour..
Är en gammal favorit och bekanting. För att hoppa fram så ledde läsandet till att jag tog ca 4% portföljvikt i EDV på kurs 21.1 cad samt om den skulle backa och jag har kapital är beredd att gå lite..

2017-11-07 - Utdelningsaktie, tillfälle KNOP.us
http://www.knotoffshorepartners.com/about-knot/default.aspxGissar en och annan har positiva minnen eller rentutav äger denna.Nyemission med 5% rabatt för framtida dropdowns av fler fartyg från..

2017-11-05 - Golar LNG
Detta är i skrivande stund ett +10% innehav av portföljen för mig och jag fattar ärligt talat inte att kursen ännu är så nedpressad även om den studsat en bit.Styrka:1. Bolaget har moderna LNG..

2017-11-05 - Inte reservationslöst gillande
jag är lite kluven, såg bl.a det problem USA har med s.k opioder i en dokumentär vilket något modifierade mitt sätt att tänka (ett öppet sinne utan låsningar är ju A och O inte bara i investeringar..

2017-11-02 - Bra release från min just nu tyngsta råvarujunior
https://zincone.com/news/2017/zinc-one-reports-high-grade-zinc-results-from-surface-samples-at-bongara-zinc-mine-project/Att göra omfattande grävande av diken och ta prover på marknivå över flera..

2017-10-31 - Industrimetaller
Jag lägger ju så sakteliga mer tid på miningbolag. Intressant nog så finns det hela tiden beröringspunkter med annan research jag gör. Ta t.ex dry bulk shipping som får mig att mer än jag någonsin..

2017-10-18 - Nyttigt och nödvändigt att titta på då och då
Jag fångade denna videon genom att jag har stor respekt för och lyssnar på Kyle Bass som är en av de intervjuade om riskerna på dagens börs.Personligen är jag mer misstänksam mot Sveriges lånedopade..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.