Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Original Braila Spekulant & Investerare
Beskriver mina aktuella investeringar i främst kanadensiska råvarubolag. Målet är att huvudsakligen genom egen research, egna beräkningar, studier och företagsbesök beskriva intressanta bolag.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-17 - Charts som kan hjälpa till att grepp på denna nya..
En volatil sektor som har konsoliderat ett tag inför ytterligare tillståndsframgångarTaget strax före TGOD's IPO

2018-05-15 - TGOD, The Green Organic Dutchman
I skrivande stund mitt klart största Kanada innehav med 7-8% av stora portföljen. Har handlat friskt efter IPO'n och fick vatten på kvarnen igår när en av TGOD's relativt..

2018-05-10 - Kommunicerande kärl och dess effekt på mitt..
En kort poäng jag skulle vilja poängtera och som jag fått mycket större förståelse för sen jag blev full tids shipping investerare med specialiteter såsom LNG transport, kol transport, clean products..

2018-05-09 - Trejdar ut en del SLL och tagit in en hel del..
Canacol är på väg mot jätteskuttet i produktion per december 2018 men verkar fullständigt bortglömd. Jag gillar också att de renodlar verksamheten till naturgas och troligen inför utdelning.LNG..

2018-05-09 - Kronan rekylerar upp
I skrivande stund förstärkning på 1.2 - 1.3% vilket ju är motvind i portföljen efter Avanza's nattkörning av systemet. Ändå känns det inte helt fel.. raset när det var som värst var ju sanslöst och..

2018-05-09 - Mycket intressanta nyheter från Standard Lithium
Samarbete med tysk kemijätte som redan idag utvinner brom från brom/litium haltigt brine i USA.Lanxess Aktiengesellschaft is a specialty chemicals company based in Cologne, Germany that was founded in..

2018-05-07 - Uppdaterad Tony Seba presentation
Jag började titta på den och tänkte inte lägga ut den för mycket var samma i inledningen, men efter att ha hoppat fram så fort jag kände igen saker så konstaterar jag att det ändå är en hel del nya..

2018-05-04 - Mina tyngsta aktieposter för tillfället
1. KNOP behöver ingen ytterligare presentation. Förblir mitt tyngsta innehav när vi nu tagit utdelning och går mot rapporten som bör vara mkt bra. 20.10 USD före rapporten känns som en attraktiv..

2018-05-01 - RON vs SEK YTD
Man måste börja fråga sig om målet är att krascha svenska kronan så hårt att väljarna inte har något annat val än att välja Euro inträde?Jag själv vinner ju om något på det men börjar ändå finna det..

2018-04-29 - Den enda aktie tjänsten som är helt oumbärlig för..
Efter den otroligt intressanta och både lönsamma och absurt svängiga perioden 2006 - 2012 med Kanada juniorer så gick jag närmast in i en kris som placerare. En ökenvandring som varade 3-4 år lite..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.