Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Original Braila Spekulant & Investerare
Beskriver mina aktuella investeringar i främst kanadensiska råvarubolag. Målet är att huvudsakligen genom egen research, egna beräkningar, studier och företagsbesök beskriva intressanta bolag.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-02 - Avance Gas sålt
Har bokat mina Avance Gas vinster. Tillsammans med CPLP splitten (till nya CPLP och DSSI) grunden för ett makalöst framgångsrikt 2019.Största innehav är isärklass... likviditet... följt av CPLP.Känns..

2019-09-20 - Ett citat från en LPG nerd
I en värld där de flesta som får miljöutrymme (IMO) inte har en aning vad de pratar om så kan jag bara nicka instämmande:"You see, I keep telling my children, and whoever else is interested in ..

2019-08-02 - Standard Lithium


2019-07-21 - Avance Gas kassaflöde
Man kan uttrycka detta på många sätt, men ett är att Avance vid dagens 60 tusen usd/dag (vi har sett 55k i snitt senaste dryga 3 månaderna) drar in 55 norska öre per vecka i kassaflöde net (inkl..

2019-07-18 - Ytterligare beröm till Pareto...
Jag är så förtjust i den här mäklaren....Sådant som god tillgång till det man vill handla, valutakonto på ISK och suverän research är redan nämnt...Men nu ville jag handla Norge idag (ville handla mer..

2019-07-17 - Spot rater för LPG (VLGC) shipping
Detta är en måste sajt för bl.a veckovis uppdatering av VLGC rater.Idag 64100 usd/dag rapporterat (månadshyra/30)http://www.fearnleys.com/weekly-researchFearnleys är jätteduktiga och jag kan beklaga..

2019-07-10 - ATH uppdatering juli 2019, Avance Gas och annat..
Jag är rätt centrerad i mina placeringar (igen) nu.CPLP behöver inga nya kommentarer. För mig unikt bra case vid dagens priser. Kanske det enda shipping bolag man kan äga och känna sig någorlunda..

2019-06-15 - Dorian LPG och lite PPM på slutet
Lite blandat resultat på mina uppslag senaste året. Golar LNG är en mycket stor besvikelse kursmässigt. Jag har varit ute ur den delar av tiden, främst pga att jag såg en så stor möjlighet i CPLP som..

2019-05-27 - Intressant varning för bl.a flygresenärer samt LPG
Jag kommer ändra mitt beteende efter artikeln.https://www.expressen.se/allt-om-resor/flyg-1/darfor-ska-du-aldrig-ladda-telefonen-via-uttagen-pa-flygplatsen/Kort inflikning om aktier: En av de mer..

2019-05-22 - Carnegie Rysslandsfond maj månad kommentar
Corporate debt has decreased and is now at a record low, and many companies have paid off borrowing so cash flow can be routed increasingly to dividends. Distributions will be at record levels when..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.