Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Original Braila Spekulant & Investerare
Beskriver mina aktuella investeringar i främst kanadensiska råvarubolag. Målet är att huvudsakligen genom egen research, egna beräkningar, studier och företagsbesök beskriva intressanta bolag.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-15 - Omega ut
Jag är för dålig på att lägga ut sådana här korta bloggar... så här är ett försök att bättra det.Jag lyssnade på OHI conf call igår och det imponerade inte alls. Kändes som många bränder att släcka..

2018-02-04 - Räntebaserad rekyl skapar tillfällen
Det var inte länge sedan jag funderade att jag behöver titta på annat än shipping då värderingarna kommit upp i sektorn så att jag inte såg klockrena placeringar. Konsekvensen av det var och är mina..

2018-01-10 - Omega och Sabra vårdhem
Jag har tagit in positioner i dessa fallande knivar. Speciellt Omega är hårt shortad, båda aktierna har en väl täckt utdelning på knappa 10% och en historik som utdelningshöjare.Långsiktigt är bull..

2017-12-19 - Newsrelease från Zinc One
Normalt sett är jag kanske som bekant sval till ytnära prov såsom "grabsamples" och "trenches".Men hela poängen med Zinc One caset såsom jag förstått det är att det är riktigt ytnära. Dvs vi kommer..

2017-12-09 - Att snitta eller inte snitta, det är frågan
Jag läser Privata Affärer och ser deras hyllande av den gamla devisen att man ska månadsspara för att få jämn ingångskurs och man tar det ett steg till och säger att man ska sätta även försäljningar..

2017-12-07 - Kan jag blogga eller twittra med min nuvarande..
Låt oss först slå fast vad jag idag är för placerare.Jag är huvudsakligen inom shipping där jag anser mig sitta med rejäla kunskaper vilka är uppbyggda på mitt klassiska vis, dvs massivt läsande i..

2017-11-15 - Vad händer?
Shipping tog efter en bra tid den största smällen för mig jag kan minnas igår. Kan dock inte säga att jag är speciellt orolig även om det var oroligt in i målkaklet vilket ökar risken för..

2017-11-12 - Har lagt ett par timmar läsning på Endeavour..
Är en gammal favorit och bekanting. För att hoppa fram så ledde läsandet till att jag tog ca 4% portföljvikt i EDV på kurs 21.1 cad samt om den skulle backa och jag har kapital är beredd att gå lite..

2017-11-07 - Utdelningsaktie, tillfälle KNOP.us
http://www.knotoffshorepartners.com/about-knot/default.aspxGissar en och annan har positiva minnen eller rentutav äger denna.Nyemission med 5% rabatt för framtida dropdowns av fler fartyg från..

2017-11-05 - Golar LNG
Detta är i skrivande stund ett +10% innehav av portföljen för mig och jag fattar ärligt talat inte att kursen ännu är så nedpressad även om den studsat en bit.Styrka:1. Bolaget har moderna LNG..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.