Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Original Braila Spekulant & Investerare
Beskriver mina aktuella investeringar i främst kanadensiska råvarubolag. Målet är att huvudsakligen genom egen research, egna beräkningar, studier och företagsbesök beskriva intressanta bolag.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-16 - De två Golar och hur MLP fungerar
När ni söker på Golar på t.ex Avanza så kommer ni hitta två bolag:http://www.golarlng.com/  (moderbolaget)http://www.golarlngpartners.com/ (börsnoterade dotterbolaget)Hilli Episeyo med LNG..

2018-07-12 - Bull case GLNG i korta drag
Ja, detta är ett aningen komplicerat företag med fyra delar. MEN, den komparativa fördelen ligger kommande 5 år i att deras lösning för tillverkning av flytande LNG fabriker är MYCKET billigare än..

2018-07-10 - Min aktieportfölj i nuläget
1. GLNG i USA, dvs Golar LNG moderbolaget. Mycket hög övertygelse. Jag har tom ökat på 29.73 usd nyligen. Fanns en tid då jag hade tänkt ta lite vinst där. Så blev det inte, hög övertygelse som..

2018-07-06 - Bästa kreditkort är COOP och de klarar vad..
COOP MERKortet för dig som reser mycket. Det ger poäng på allt var som helst i världen och vi tar inte ut något valutaväxlingspåslag eller någon uttagsavgift utomlands. Bra både hemma och på resa.De..

2018-07-06 - Idag mitt klart största innehav
Golar LNG. Låt mig presentera uppföljaren till Hilli projektet, TORTUE, på flera sätt flera gånger större än megaprojektet Hilli.Troligen 2 st fartyg med 4 st "trains" omedelbart och troligen 2 st..

2018-07-04 - Den ologiska warranten
Aktien TGOD ligger dryga 6 cad. Warranten som ger rätt att teckna en sådan aktie för 3 cad ligger i 1.90.Teckningstiden är närsomhelst mellan nu och sista februari 2021.Det var länge sedan jag läste..

2018-07-01 - Mining presentationer samt kommentar om Standard..
EDIT 2 Juli: http://www.chemengonline.com/extracting-lithium-waste-brine-without-ponds/The growing demand for lithium-ion batteries (LIBs) has created incentives to improve processes for..

2018-07-01 - Mining presentationer
Registrering Läste på IKN att intresset var förödande lågt. Kanske säger lite om nuläget för mining sektorn.Vi som varit med ett tag vet att det inte betyder att man ska ta blicken från sektorn. När..

2018-06-29 - Bank Norwegian Visa kort försämrar rejält
Konsekvensen för mig är att säga upp diverse extratjänster och mest använda det för flygköp hos dem.Jag skulle vilja välkomna förslag på alternativa kort som nu är bättre. Snabb koll visar att Danske..

2018-06-21 - 17e oktober blir marijuana legalt i Kanada
Dvs att då använda det på samma sätt som världen använder alkohol idag. Det lär inte bli det sista landet som tar det steget och apropå alkohol, framtiden för cannabis är knappast att man ska börja..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.