Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Original Braila Spekulant & Investerare
Beskriver mina aktuella investeringar i främst kanadensiska råvarubolag. Målet är att huvudsakligen genom egen research, egna beräkningar, studier och företagsbesök beskriva intressanta bolag.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-19 - Hälsning till Absurdistan uppe i Norr
Bara "greater Beijing" områdets omställning från att bränna kol till att gå över till naturgas (inkl LNG) motsvarar CO2 mässigt att ta 37 miljoner bilar av gatorna. Men visst, Greta och ni andra,..

2019-03-15 - Bästa Jim Rogers intervjun
Jag är ingen jätte fan av intervjuer med honom men här talar han om något intressant, framtiden för det förenade Korea.

2019-03-14 - 5.1% tillväxt, bra blir bättre
https://think.ing.com/articles/hungary-the-record-has-just-got-better/  ING BankHungary's 4Q18 growth has just been revised up to 5.1%, which means the country has just posted its highest growth..

2019-03-13 - Det är synd om svenska aktieplacerare
Om jag inte missminner mig så ligger val i Sverige 3e söndagen i september. Valet 2014 var ju på så många sätt en förändring (i mitt tycke) till det sämre och jag roade mig med att så här nästan 5 år..

2019-03-13 - Jag har länge fascinerats och i viss mån styrts av..
Texten nedan är vad jag förstår skriven för ett bra tag sedan. Vad jag förstår anser författarna att vi är mitt i vintern, the fourth turning. Den goda nyheten är att våra barn förhoppningsvis kommer..

2019-03-12 - Varning inför närtida handel med CPLP
Detta är av typen "better safe than sorry" och är inget råd att göra något annat än att antingen vara helt säker på vad man gör eller att låta bli att handla alls. Låt mig vara glasklar, lita inte på..

2019-03-10 - Enorma förändringar för shipping runt hörnet som..
Är lite grand av År 2000 över det hela. Kanske har världens raffinaderier lyckats ställa om 3-4 miljoner fat/dag... kanske inte. Uppstår det en bristsituation så händer det som alltid händer i..

2019-03-08 - Värt att känna till om reseförsäkringar och..
Jag hade en intressant kontakt med Europeiska (heter dom försäkringar med? är osäker..) https://www.erv.se/privat/ som jag tänkte jag kunde dela med mig av:Vår hemförsäkring hade gått ut. De..

2019-02-25 - PPM och övriga pensionsfonder
Liksom barnens fondsparande har jag till största delen i Rysslandsfonder. Senaste uppviktningen var när jag i slutet av 2017 gick ur Vietnamfonden.Orsaken att jag investerar i Ryssland är låg..

2019-02-20 - Tagit min största PM position på åratal, Endeavour..
Trejdat min gamla favorit EDV senaste månaderna, kanske är det bara trejd nu med, men jag har i alla fall tagit en rejäl position under fredag-tisdag.Jag är inte jätteinsatt i sektorn nuförtiden men..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.