Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Original Braila Spekulant & Investerare
Beskriver mina aktuella investeringar i främst kanadensiska råvarubolag. Målet är att huvudsakligen genom egen research, egna beräkningar, studier och företagsbesök beskriva intressanta bolag.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-15 - Standard Lithium SLL.v
Gammal bekanting och annorlunda placering än vad jag huvudsakligen håller på med sen ett antal år tillbaka. Dvs typen av bolag där man kan förlora allt men också ha chans att tjäna väldigt mycket..

2019-05-07 - Om inte Boeing varit amerikanskt så tror jag..
För det är vad som borde ha hänt. Jag har tidigare bloggat om vad anställda sagt om Boeings säkerhets kultur vid tillverkningen av den s.k Dreamlinern. Min högst rationella slutsats är att allt de..

2019-05-07 - Creditism och börsen
Jag har sett många intressanta beskrivningar av vår tids kreditism som ersatt kapitalismen. Nedanstående är ett intressant bidrag på området för den som är nyfiken. Förklarar bland annat varför..

2019-05-03 - Allokering i min stora (låsta KP) Avanza portfölj..
1. http://www.capitalpplp.com/ (CPLP  USA)2. https://diamondsshipping.com/overview/default.aspx (DSSI  USA)3. https://www.teekay.com/ (TK ..

2019-04-23 - Bryr sig Avanza's VD om kundernas åsikter??
Handeln i bolag som CPLP och TGP borde varit spärrad efter torsdagen. Jag mailade honom direkt (utan respons) min blogglänk i onsdags.Med tanke på deras nattkörningar av datasystemen hade jag..

2019-04-17 - 10 skäl att lämna Avanza
1. Avanza ger inte kunder någon researchavdelning på svenska eller internationella aktier. Detta trots att man har högre courtage än t.ex Pareto som ger kunderna fantastiskt stöd i form av research.2...

2019-04-13 - Något är fel på Avanza
Lite ovanlig blogg, som främst vänder sig till ev aktieplacerare i aktien Avanza. Sägs att den har hög värdering så jag tänkte det kan vara värt att nämna att som rätt stor kund (trejdar mycket med..

2019-03-19 - Hälsning till Absurdistan uppe i Norr
Bara "greater Beijing" områdets omställning från att bränna kol till att gå över till naturgas (inkl LNG) motsvarar CO2 mässigt att ta 37 miljoner bilar av gatorna. Men visst, Greta och ni andra,..

2019-03-15 - Bästa Jim Rogers intervjun
Jag är ingen jätte fan av intervjuer med honom men här talar han om något intressant, framtiden för det förenade Korea.

2019-03-14 - 5.1% tillväxt, bra blir bättre
https://think.ing.com/articles/hungary-the-record-has-just-got-better/  ING BankHungary's 4Q18 growth has just been revised up to 5.1%, which means the country has just posted its highest growth..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.