Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Pappa betalar?
En familjefar som vill få ordning på sin ekonomi. Skriver om privatekonomi, sparande och aktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-17 - Förändrat köpbeteende
2018Året 2018 har varit en viktigt år för familjen men främst mig själv. Det har hänt så mycket under året.Förutom att jag startade min resa för att förbättra familjens ekonomi så här jag bland..

2018-10-15 - Eolus Vind B, blir det min första two-bagger?
En two-baggerMin första two-bagger är sjukt nära nu. Bilden nedan är tagen för en vecka sedan. 8 Oktober. Jag lade ut den på Twitter eftersom att Eolus Vind klättrat uppåt och bara gått. Egentligen..

2018-10-11 - Stänger ner blogg och Twitter i helgen
Paus för att njuta av nuetFör tredje gången detta året väljer jag att inte kolla blogg eller Twitter.Alltså en blogg och Twitterfri helg. Det är väldigt skönt. Jag tycker det är skönt att göra så..

2018-10-09 - Lata sig nu? eller senare? Varför inte både och?
För ett tag sedan så hörde jag en text om en fiskare. Det satte sig i mitt huvud. En fantastisk text och ett härligt sätt att se på livet.Läs och begrunda!Fiskaren som njuter av livetEn fiskare hade..

2018-10-07 - Spartips på vitaminer, kan behövas i höstmörkret
Hösten kommer med mörkret  Inlägget innehåller reklam och annonslänk från dinVitamin.Ja så är det tyvärr.Vi har haft en fantastisk sommar men den är slut sedan en tid tillbaka. Det..

2018-10-03 - Blandade tankar
En skön vecka fortsätter att rulla på.Haft medarbetarsamtal och känner mig uppskattad. Får se om jag känner likadant när jag får veta löneökningen.TräningsmålEtt av mina mål är att träna minst en gång..

2018-09-30 - En helg som gett mycket energi. Balansen mellan..
HotellVi har i helgen bott på hotell. En grej familjen gillar väldigt mycket. Vi såg att vi hade tillräckligt med bonuspoäng på Scandic (självklart ett av mina större innehav) för att få till en..

2018-09-29 - GratisPengen September
Projekt GratisPengen Inlägget innehåller reklam och annonslänk från Kortio.Nu har det gått ännu en månad och alla undrar såklart hur det gått med GratisPengen.Detta är nu 8:e månaden..

2018-09-27 - Sparkvot September
Sparkvot September 11,5%Inlägget innehåller reklam och annonslänk från Vimla.Klicka här så kan du se mina tidigare sparkvoter!!Har verkligen fått motivation igen och det är kul. Förra..

2018-09-25 - Det är svårt med nya vanor
Ny morgonrutinI början på Mars så försökte jag att träna in en ny frukostvana. Det gick åt skogen.Ekonomi och hälsa är båda viktiga och hälsan vill jag ska vara god för annars har jag ingen nytta av..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.