Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Pappa betalar?
En familjefar som vill få ordning på sin ekonomi. Skriver om privatekonomi, sparande och aktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-20 - Min inköpslista vid börskrasch
Vad köper jag när allt lyser rött?Efter att ha lyssnat på ett avsnitt av Nicklas Andersson, Investeraren. Där han pratar om börskrascher och nämner att det är viktigt att ha en inköpslista vi..

2018-06-19 - Ett forum för ekonomibloggare?!
Ni som inte har en egen ekonomiblogg behöver inte läsa så noga. Detta är mer en uppmaning till mina kollegor.Jag har under perioder sedan jag startat bloggen önskat att det fanns ett forum specifikt..

2018-06-18 - Semesterfeeling
Som jag skrivit tidigare så trivs jag bra på mitt jobb och kommer säkert vara där i många år. Men det känns så otroligt skönt att semestern börjat. Nästan 9 veckors semester. Woho!Semester!!!Det enda..

2018-06-16 - Hur har min sparresa varit?
Fick två frågor av en läsare som kallar sig Nyfiken. Jag försökte berätta mer om hur vi sparat till barnen och outade fonderna i barnportföljen. Du kan läsa inlägget, "Vårt barnsparande". Den andra..

2018-06-11 - Har ökat i Clas Ohlson
Clas OhlsonKollaps, går det att rädda?Clas Ohlson har haft en jobbig resa på börsen den senaste tiden. Från att ha toppat på över 170kr i somras och nu har den kollapsat ner till 66,90kr. Jag köpta..

2018-06-09 - Vårt barnsparande
BarnsparandeFick en kommentar på bloggen från Nyfiken som löd:"Vore kul om du ville redovisa ditt barnsparande genom åren lite mer utförligt. Fonder för ca 50 000 kr säger inte så mycket annat än att..

2018-06-06 - Utdelningar
Årets utdelningar hittillsI år har portföljen hittills inkasserat 2 098kr. Helt okej med tanke på att jag bara har aktier till ett värde av 63 000kr. Det gör att jag nu fått en utdelning på 3,33% och..

2018-06-04 - Måndagstankar, frihet.
Vilket underbart väder!Nu vecka, nya möjligheter.De senaste veckorna har varit helt fantastiska. Jag har ett jobb där jag får vara ute mycket och här hemma har vi försökt att njuta så mycket det går..

2018-06-01 - Vimla. Himla bra.
Jag börjar med att understryka, jag får inte betalt av Vimla för att skriva detta. Om du skulle vara intresserad av att testa tjänsten går det att använda länken jag lagt i inlägget. Då får jag och du..

2018-05-31 - GratisPengen Maj
Sista Maj idag, då innebär det att det inte hinner rulla in mer pengar till GratisPengen´s sparkonto på Avanza. Så nu blir det påfyllning i fonderna.Hur projektet startade.Sammanställningar och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.