Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Pengar och Cash
En blogg som handlar om mitt personliga sparande och en tryggare vardag rent ekonomiskt. Tar även upp spartips samt andra ekonomiska funderingar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (30 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-12 - Vad är ett rikt liv för dig?
När jag tänker på ett rikt liv ur ett normalt perspektiv, så tänker jag ofta på att man har mycket fritid över i vardagen. Det vill säga att du inte jobbar långa veckor samt lägger ner 40-60 timmar i..

2019-02-10 - 10 år som bloggare
La just märke till att jag har just passerat 10 år som bloggare. Det är ju ändå lite kul.Jag minns när jag började skriva på bloggen, då hade jag mer konkreta spartips av olika slag.Senare när åren..

2019-02-09 - Slutrökt på min arbetsplats!
I början av året så fick alla beskedet att det från och med första januari är förbjudet med rökning i lokalerna och inom hela företagets område på min arbetsplats. Det ligger väl ändå lite i..

2019-02-07 - Reporäntan är på väg upp!
Till min förtjusning så är reporäntan äntligen på väg upp igen. Det var många år sedan jag fick in nåt kapital från den tyvärr. Men det ser ut att bli ljusare tider framöver. Jag hoppas väl att den..

2018-05-26 - Länge sedan jag tittade in på min blogg nu.
Hej alla! Vet inte om det är folk som fortfarande tittar in på bloggen längre. Men ville bara uppdatera lite saker här och kolla läget.Allt är bra med mig i alla fall, jag jobbar på och sparar nästan..

2017-10-14 - Våra nya valörer
Den här veckan har jag använt kontanter för första gången på flera år. Kortet är annars min trotjänare.Det är väldigt ovant att dra fram en två hundring och betala med måste jag säga. Grön dessutom!..

2017-09-25 - Long time no see!
Då är jag tillbaka här efter ett ganska långt uppehåll. Har hänt en hel del i livet sedan sist. Jag har jobbat på precis som vanligt i livet, jag har sparat på som vanligt med. Såg att en del saker..

2016-12-23 - Sparande December
Då var det dags att sätta undan lite pengar från lönen igen. Den här månaden blir det +9.000:- som åker in. Det är ju ändå jul så jag tar lite mindre än tidigare månader för man vet aldrig om..

2016-11-30 - Sparande November
Då har en ny lön kommit in för några dagar sedan och jag har avsatt +10.000:- som förra månaden.Har även jobbat över en hel del på sista tiden som har bidragit till några tusenlappar extra. Men dom..

2016-10-20 - Uppdatering
Då var jag här efter lite frånvaro från bloggen. Har haft fullt upp med flytt och allt som hör till. Men nu har det börjat ordna till sig i nya lägenheten och ekonomin börjar komma på plats..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.