Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Pengaregnet
En resa från ekonomisk duvunge till fullfjädrad finansörn.

Med ett stort arv i ryggen kan resan mot framtida frihet börja.

Tankar om livet, sparande, ekonomi, investeringar och byggandet av en stor, stark pengamaskin.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (15 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-20 - Ny på börsen? En 7-stegs guide för nybörjare
* Inlägget innehåller affiliatelänkar till Avanza* "Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree long ago"Warren Buffet Lugn...andas... Jag vet hur fruktansvärt rörigt..

2018-02-14 - Årets bästa investering!
Att skandera att man gjort årets bästa investering redan i februari är kanske väl våghalsigt om det hade handlat om en investering på börsen. Nu är inte min investering något som kommer ge mig någon..

2018-02-13 - Superspararen
Idag snubblade jag över ett Youtubeklipp som inspirerade mig att ställa mig som ännu en i raden av människor som vill hylla den nu avlidne superentreprenören Ingvar Kamprad. Det finns ett gäng som..

2018-02-12 - Plåster på såren
Hur kunde jag missa en utdelningshöjning? Ja jag vet inte men kanske kan det bero på att höjningen skedde i ett bolag och en aktie som det inte fanns med på världskartan att dom skulle höja. Bolaget..

2018-02-09 - Gissningsleken - Slutresultatet
Så har då denna veckas samtliga utdelningsförslag trillat in. Hur gick det då? Ja det var inte många rätt jag lyckades pricka in faktiskt. Oavsett om jag gissade rätt eller fel så får jag nog..

2018-02-07 - Spotify's börsnotering - En låtskrivares syn på..
Jag tycker jag ser artiklar kring Spotify's kommande börsnotering precis överallt på nätet. En del av mig tycker det ska bli ganska spännande. Jag använder tjänsten dagligen och den har helt klart..

2018-02-07 - Det här var ju tråkigt
Photo by Alex Wigan on UnsplashLite gladare nyheter hade jag nog hoppats på från bolagen som delade med sig av sina årsrapporter under dagen. Men nej då, kräksnö och utdelningssänkning bjöd denna..

2018-02-06 - Jag handlar i dippen
Efter gårdagens ras på USA-börsen låg det liksom i korten att vi skulle få se nedgångar här i våra trakter med. Så blev det och inledningsvis var vi ned kring 4% för att sedan studsa tillbaka och..

2018-02-05 - Nedställ!
Dagar som denna gör att suget att flytta fram månadsköpet ökar. Hela portföljen bortsett från H&M(!) har idag backat rejält i spåren av den ränteoro som föddes över Atlanten innan helgen. Den..

2018-02-05 - Bokslut, bokslut, ännu mera bokslut
Det är allt en spännande tid av börsåret vi är inne i nu. Boksluten står som spön i backen och med det bolagens förslag på utdelningar. Denna vecka kommer inte mindre än 8 av mina portföljbolag med..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 189 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.