Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Pengatillverkning Hemma
En blogg där jag delar med mig av mina tankar om privat ekonomi, investeringar, affärsmöjligheter, att tjäna extra pengar och annat kul.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-31 - Tänk om man hade en sedelpress eller har vi det?
Detta inlägg tillägnar jag min barndomsfilm Dunderklumpen som väcker goda minnen från förr och det står en staty med jätten Jorm hemma i vitrinskåpet som ett minne. Man kan säga att Enöga som har..

2018-11-26 - Har Du koll på din kommande pension?
Pensionen är en laddad sak som verkligen ska tas på allvar. Tiden går snabbt och hux flux så är det bara 10 år kvar att jobba och då blir det bråttom. Har man fått hem det orangefärgade..

2018-11-20 - Spara eller inte spara
Ja det är frågan.I mitt fall så har det varit en del av livet sedan jag var tonåring och ville faktiskt redan då bli ekonomiskt oberoende. Ville ha ett eget företag och fantiserade mycket om..

2018-11-10 - En oväntad vändning
Mycket sker nu med sk företag eller personer som erbjuder information via kurser, bloggar och även investeringsmöjligheter.Själv har jag nog varit blåögd som många gånger tidigare och tänker inte..

2018-11-06 - Tipsa andra och få rabatt månadsvis.
Tänkte tipsa om ett prisvärt mobilabonnemang där man kan få 10 kr rabatt/mån om man blir kund och även en extra tia i rabatt/mån för varje ny kund du värvar. Med andra ord kan du tipsa släkt och..

2018-04-22 - Utdelningstider
Utdelningstider är verkligen ett trevligt tillägg för en aktieägare.Hur det känns är nog lite personligt men hur kommer det gå? Kommer företaget att höja utdelningen, sänka eller låta den vara..

2016-03-24 - Underbar Podcast om börsen, sparande och..
Fick ett tips om en bra podd och det måste jag verkligen hålla med om och den heter #PrataPengar.De vänder sig först och främst till ungdomar eftersom de kommer från Unga Aktiesparare men även äldre..

2016-03-22 - Ligga rätt i framtida investeringar
Ligga rätt i framtida investeringar är vad Avanza´s forum handlade mycket om. Jag var närvarande under hela dagen och det gav mig mycket nyttig information. Speciellt paneldebatten "Energin..

2016-03-04 - Utdelningstider för aktier
Det är dags att för första gången få utdelning på aktier och jag ska förklara varför.Även om jag har sparat sedan tonåren så har det mest varit i fonder och aktier som gått med förlust utan..

2016-02-27 - Det känns så hopplöst!
Det känns så hopplöst!När börsen går upp några procent så känns det som att nu är allt över och ljuset i tunneln börjar ses allt klarare och hoppet om en vändningen är nära. Men sen så kommer det..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.